O le sili 5 TIPS: Faʻafefea ona Jean se pusi e fuck meafale ma puipui

Anonim

O le sili 5 TIPS: Faʻafefea ona Jean se pusi e fuck meafale ma puipui

Tele o pusi pusi e masani ona fesiligia e uiga i le auala sili ona lelei e vave ona aveese ai fagafao e toso ai meaafale i luga o le pusi ma le pepa puipui, o se pito i luga o tagata uma o nei fagafao. E sili atu le talafeagai o se faʻafitauli, pe a naʻo le toe faʻaleleia na faia ma ou te le manaʻo e faʻaleaga mea uma, ona o meaola e moni lava i le saoasaoa. Meapito lava ma, aemaise lava, e ave i ai se fagafao, faʻafefea ona oʻo i le tulaga o iai nei o mea, e le aoga. E sili le galue i lana amio ma le vao mai se masani leaga.

Tulafono: Faʻafefea ona maʻa se pusi e toso puipui

O le masani o manu e dyte deattated ma pepa pepa e masani ona mafua ai a latou osofaiga a le ita. E taua le taofi ma aua le aumaia le galuega i le lima. E le malamalama le manu pe aisea e le mafai ai ona faia lenei mea, o le mea lea o le ua afaina o le tagata e ona o le faafeagai o ia aafiaga. O le a amata i le pusi i se mafanafana ma faaleaga mea i totonu o le fale.

O le sili 5 TIPS: Faʻafefea ona Jean se pusi e fuck meafale ma puipui

Tele tagata atamamai fautuaina e auai i se fagafao lavalava mai le aso muamua o lona foliga i totonu o le fale mautotogi.

Powder i totonu o le manu manu, e tatau ona:

  • Vave foʻi tuaoi o tuaoi o le faʻatagaina;
  • Aua neʻi faʻatagaina le manu ia aunoa ma le taumafai e fufulu meaafale;
  • Masalo i le taimi muamua, tuu faiga palauvale;
  • E auai i le ofu o le manu ina ia le faʻalavelaveina tulafono faʻapipiʻi i totonu o le fale.

O le pusi o le pusi e toso mai ai pepa puipui ma le meaafale o se faʻasologa o le sili atu faigata nai lo le taofi o nei taumafaiga i luga o le aʻa o nei taumafaiga. Mo le taimi muamua, aumaia o le manu i le fale mo le taimi muamua, e le aoga mo se taimi umi e tuua ai se tasi, aua o loʻo iai pea le tamaʻi suʻega o le potu ma faʻatino lana faʻailoga.

Ioe, e le tatau ona e ta le pusi mo sina mea itiiti. Peitai, e mafai ona faapipii atoa. Sili ona lelei i manu gaioiga e tago i le isu.

Laʻitiiti Slap ei ai se faʻafitauli o le aoga, ma o le manu e vave ona malamalama o le a le mautinoa lava o le faʻatupuina o faʻasalaga.

Mataupu i luga o le autu: Sponturcort soneven i le mafai

Tagata e ave le aoga: A tosoina le pusi i le pepa puipui o le mea e fai

Afai ua leva ona misia le taimi, ma o loimata o manu i luga o puipui, scratches meafale ma faʻaleagaina ma le faʻamaoni le toe faaleleia, e mafai ona e alu mo ni nai togafiti. O le mea muamua o nei mea o le faʻatauga o le faʻapitoa scrattichiets, o le mea e fiafia iai i manu uma. O le gauai vave vave i se vaega fou o totonu ma le fiafia i meafale ma le Waterpaper e mou atu vave.

O le sili 5 TIPS: Faʻafefea ona Jean se pusi e fuck meafale ma puipui

Afai na e maitauina o le pusi taʻavale pepa puipui, i lenei tulaga o le fagafao manaʻomia ona faʻatau atu se taulima faʻapitoa

Ina ia avea le pusi "avea ma uo" ma se clawoder, e mafai ona e alu mo ni togafiti:

  • O sina valerin e pa'ū i luga o lona laufanua;
  • O taimi uma e tuʻu ai e le manu mea e fai mai ai, e tatau ona onosaʻi i le fesiitaiga i le tau.

Afai e tasi se mea o loʻo i luga e leʻi faʻataunuʻuina, e mafai ai le alu i le faʻafitauli o le auala - ina ia faʻaititia ai le faʻaleagaina o le taua o le tele o laina. Mo nei faʻamoemoe, o fesoʻotaʻiga faʻapitoa e talafeagai lelei, e le faʻaaogaina ai soʻo se leaga i le fao, ae puipui uma luga o luga. Muamua, o le manu faatasi ma i latou o le a le masani ai, ae o le taimi tonu e iʻu ai lava le taimi o le a faʻamutaina ai pe a maitauina na latou!

Pau lava le faigata o le mea moni o le faiga o loʻo paʻu'ū i taimi uma, o lea e tatau ona latou toe faʻapipiʻiina. Ma, o le a tupu mea e tutupu i vaiaso uma. Ae ui i lea, o lenei metotia e tausia ai le saogalemu puipuia o le lautele o le avanoa.

Myth po o le mea moni: o puipui e le tau ai pusi

O le miti o soʻo se tagata e ona le pusi o le mauaina o puipui puipui o manu e le tau. E leai se mea e fai ai, ae o le mea moni lava o le a o latalata i le fiafia o pusi. E foliga mai ua latou faʻamoemoeina, o lea la o le galuega a tagata o le faʻatinoina o puipuiga talafeagai i le taimi.

O se ituaiga laveaʻi e mafai ona avea ma pito i luga o le vai puipui e foliga sili atu nai lo pepa. Ma le mea foi, ma e le faia e le pusi ia mea uma, aua e lelei mea uma e pei o le vali.

O le sili 5 TIPS: Faʻafefea ona Jean se pusi e fuck meafale ma puipui

Ina ia mafai e se pusi ona tipiina le puipui, e mafai ona latou ufiufi i vai puipui

Mataupu i luga o le autu: fausia-i TV i le umukuka

Ma, afai e faafuaseʻi ona taʻu o ia e le mea e te iloa ai, e le tatau ona latou popole tele. O le vali, lea, o le mea ese, o le vai pepa puipui, o loo taoto lava i ai, o le mea lea o isi fasi o i ai e toetoe lava a le tumau.

Ole faʻaaogaina o ia mea e faʻalelei ma iuga nanei:

  • A manaʻomia, e mafai ona e vave tele iai ma e aunoa ma tau taua e faʻatino ai;
  • Paʻu pepa puipui e foliga mai e manaʻomia;
  • O lenei fuafuaga e matua leai lava e le o Marco ma faamamaina lelei.

O le mea moni, e le afaina ai se toe faaleleia o se poloaiga taugata sili atu, ae o le iuga mulimuli e aoga. Peitai, ina ia aloese mai tulaga le fiafia, pe a fai e laʻititi ma e le o se pusi le poto, e fautuaina foi e tolopoina i tulafono a le fale. Maʻeu le malie o le a le malie, o se auala na galue lelei ai. E oʻo i le manu e manaʻomia le tausiga.

Amio: Faʻafefea ona ofi i le pusi e toso puipui ma meaafale

O a tulafono o le faʻapipiʻiina o lau fagafao filifili ma aisea, faʻafefea ona tuʻu lou lava fale, e pule lava le tagata lava ia lava mea totino. E taua le le faʻatagaina o le mea i luga o le samberk, ona o se manu matua ua matua le lelei tele Dresseau. Afai i totonu o ni nai tausaga ua maeʻa ona faʻauiga mea faitino, o le a toetoe lava a le mafai ona siʻitia ai.

O le sili 5 TIPS: Faʻafefea ona Jean se pusi e fuck meafale ma puipui

Oomi le pusi i mea tau mago, e tatau ona e amanaia lona matua, masani ma le siosiomaga siosiomaga

Aofia ai e ave mea nei:

  • Tausaga o manu;
  • Pusi amio;
  • O le tikeri o lona vete;
  • Mea fou toe lipea, etc.

Fautuaga: Faʻafefea ona i ai le pusi e fuck meafale ma puipui (vitio)

E iai se loia, vagana ai, faasaina le faaoolima, e le oi ai i lenei mataupu. Vaʻavaʻai le manu e faʻaleagaina ai le puipui ma le meaafale e le faigata tele, pei ona foliga mai i le taimi muamua. E manaʻomia le faʻaalia ole faʻalogo i auiliiliga ma atiaʻe se laina faʻapitoa. O iʻuga vave e le tu ai ma faʻamoemoeina. Peitai, o le vai e faatosinaina ai se maa. Ma, mulimuli ane, o mea uma o le a mautinoa le aoga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vavaeeseina le faletaele, seʻi vagana ai pou?

Faitau atili