Degrad degrad aafiaga, degrad ie

Anonim

O le metotia o le faʻaseʻe, poʻo se suiga lamolemole i le tutusa lanu i le isi, na lauiloa lelei i le vali i se taimi ua tuanaʻi. I le pisinisi fai pisinisi, o se aafiaga uiga ese o le Demograd, ma o le lautele o le faaaogaina o ia mea na o mai i taimi uma. O le faʻafilemu o le tasi o le paolo i le isi e masani ona faʻaaogaina i le aano o loʻo masani ai, o le sili ona taatele ma le lotoa chiffion degrad, faʻapea foʻi mo mea e pei o paʻu ma fulu. O lenei felagolagomai o le a faʻaaogaina e le gata i lavalava o le tele o faʻamoemoe, ae faʻapea foi mo tamai o pepa, seevae, i le fao, ma isi.

Talafaʻasolopito ma Tulaga

O le amataga o le faiga i luga o le ie ma se pipili tutusa o loʻo pipiʻi i le pito o le onosefulu o le seneturi ua mavae ma e fesoʻotaʻi ma talavou eseese o lena taimi. O hipsters, hipsters, o pusks urosa jeans, ma le aia masani sipeleni masalo na matua maasiasi ma faaleoina. Soʻo se mafuaʻaga, faʻataʻitaʻia le vevesi, malosi pe mumu le lanu i le la, amata fausia faʻapitoa. I le taimi muamua, Jeans na faʻapolopolo i le fale (Talafaʻatasi "o le tele"), ona suia ai lea o le ie o le paʻepaʻe mai le lanumoana mai le lanumoana mai le lanumoana. O mea na e ulufale ai i le tele o mea, o le tele o mea na paʻu'ū i le fitugafulu o le fitugafulu.

Degrad degrad aafiaga, degrad ie

E leʻi tulaʻi ese tagata o manatu mai fafo o lenei faiga ma amata ai le aoga o le suia o le paolo e le gata i le le mativa o lavalava. Na faia suiga o Tonnal ona o le lanu, lolomiina mamanu, faapea foi ma le iʻuga o le faʻateleina o le tele o le tele o lanu . O le vaʻaiga vaʻaia o le tuʻufaʻatasiga o le sologa lelei o le tasi i le isi lanu o le mea e mafai ai ona faia ni tagata atamamai e faʻatino ni uiga lelei o le tino, ma e masani ona fetuʻunaʻi ma le masani ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Tamaʻi o tamaʻitaʻi le mautonu: Faʻamatalaga ma Ata ma Vitio

O fea e faʻaleagaina ai?

O le taimi nei, o suiga o fugalaʻau o se faʻailoga o sitaili ma muamua, latou te faʻaaogaina i ofu o soʻo se nofoaga. O le masani a Chipfton e lelei tele mo le malamalama malamalama - uma o le polo ma le fiafia, bonthywear ma se suiga lanu e foliga ma le matagofie. I le tusi lesona o loʻo lalagaina, o le faʻaleagaina o mea e masani ai ma faʻatuau tekonolosi metotia, o le a le aoga faʻapitoa o le a faʻaaogaina e faʻamuta ai le vulu toega.

O tagata mamanuina e masani ona faʻataʻitaʻia i luga o lenei sitaili. I le faʻaopopoina o le faʻaaogaina o uiga masani o tulaga masani, suiga o loʻo faʻaaogaina i le tele o lanu e lua, faʻapea foi ma le lua lanu malamalama (mo le enaena, nifo ma le enaena ma enaena Afifi foliga muamua, paʻu paʻu i le sitaili o le faʻaleagaina, faʻapea foʻi ma le lanu lanu e le o luga i luga, ae mai le agavale i le taumatau asymetry . O avanoa tetele o loʻo faʻatumuina e lanu i luga o fulufulu paʻu, mea faitino o le olaga.

Degrad degrad aafiaga, degrad ie

Valivali suiga i lavalava faʻatagaina oe e faʻamamafa ai le sili ona lalelei foliga o le foliga ma le faʻamaualuga lemu lona le mautonu.

O le amio masani o le ofu o le ofu e sili ona lelei mo se "Pear" Ituaiga Ata, o le pogisa foliga i le pito i luga o tauau ma faalauteleina o sunging Afai ei ai sone pogisa i luga o le puimanava, o le aafiaga o le "Metotia" ua ausia e oʻo i tino o le "Apple".

O le lautele lautele i le faʻasaʻoina o le fuainumera e mafai ona faia se sikafu poʻo se cape ma lanu lanu, faʻatagaina e nanaina le tele ma faʻafouina le mata. Mo se aofaʻiga atoa, e tatau ona e filifilia ni ie o le malu o paolo deprentt ma sologa lelei suiga. Ina ia mafai ona faʻapopoleina le mafuaʻaga ma le le faia o se mea leaga i le vaʻaia vaʻaia, o le ofu faapena e tatau ona i ai le tele o auiliiliga.

Degrad degrad aafiaga, degrad ie

Degrad faia oe lava

O nei mea faaonapo nei ma le palu e mafai ona manumalo ai i le fevaevaeaiga o lanu ma le sili natura o le suiga, faʻapea foʻi ma le pore. O le mea moni, e faatatau lea i oloa o tagata faatau oloa. I le taimi lava e tasi, lava le matua tomai, o le suiga o le suiga e mafai ona maua tutoatasi.

Degrad i luga o le silik:

Mataupu i luga o le autu: matagofie crochet tunics ma se polokalame ma le faamatalaga

O le sili ona manaia tuʻufaʻatasiga o paolo ua faia i le tisu vali ata. O lenei mea e manaʻomia ai ni dyes faʻapitoa e faʻaaoga i se pulumu poʻo se mea e mafai, ma, moni, gaioiga faʻafiafiaina ma tomai. O se faigofie lomiga o se vali ata o se fasi ie po o se oloa uma. O le punavai mea e tatau ona tata monophoini, malamalama ma mama. O le uluaʻi poto masani mo Amataga e fautuaina le faia o se ofu paʻepaʻe paʻepaʻe.

Degrad degrad aafiaga, degrad ie

Ina ia fausia le "fale Deggrad" E manaʻomia le filifilia o se teteʻe dyrese o se paolo talafeagai, o le sili ona lelei i ai. Ua saunia le vaifofoina e tusa ma faʻatonuga i le vao o le lava o faʻavae ma lautele. O le maualuga o le auvae o loʻo sili atu ona lelei i le muamua-faʻailoga statch i itu uma e lua. O le pito i luga o le oloa o loʻo suʻisuʻi i se laupapa laupapa, ua lava le mitiafu o le mitiafu

Aumaia le fofo i le manaʻomia o le vevela, o le ie o loʻo ifo i ai seʻia oʻo i le pito i luga mo ni nai sekone. Ina ia le o tipi le tuaoi, o le nofoaafi o loʻo siitia aʻe i se mea laititi ma tuʻu maualalo. Ona siʻi ai lea o le oloa i le isi sone ma fai tutusa ma le masani ai i le sone o loʻo iai nei, faʻateleina le taimi ma le fofo. O le pito sili ona maualalo vaega e tatau ona i ai i le dye i taimi uma o loʻo faʻamatalaina i le valivaliina o faʻatonuga. Ina ua mavae lena, ua fufulu lelei le ie ma vai malulu, ma faaopoopo ai ma le vineta. Faatasi ai ma le filifiliga saʻo o Dye, o se mea faapena o le a onosaʻia ai le tele o ia mama e aunoa ma le leiloa o lona ituaiga.

Faʻasaʻo le vali i luga o le ie:

Faitau atili