I fafo atu o fafo atu: ituaiga ma fautuaga mo le filifilia

Anonim

I fafo atu o fafo atu: ituaiga ma fautuaga mo le filifilia

O loʻo i ai i fafo atu le auala i fafo atu o loʻo i ai i fafo atu o le tele o tulaga, e ui lava o le tulaga lelei o le mea lelei o le mea e faʻapipiʻi ai i le folauga (i lenei tulaga i le fola).

E mafai ona faʻapipiʻiina vai i fafo o le vai i fafo o le vai i fafo i le fola e aunoa ma le tele o le taina. O nei mea e mafai ona avea ma masini mai i moli uʻamea uʻamea e lafo ai-uʻamea tetele-vaega masini e manaʻomia pe a faʻatulagaina le vevela ma le chapersocial o loʻo taofia ai le palapala.

Ata mamanu

I fafo atu o fafo atu: ituaiga ma fautuaga mo le filifilia

O le tele o le sipelator ua filifilia e faʻavae i luga o le tele o le potu.

Tototofo i fafo o tagata atamamai eseese mai le vaega o vaega o loʻo latou le manaʻomia e faʻamau ai. O loʻo faʻapipiʻi tuusaʻo i le fola ma i la latou ituaiga e foliga mai e ese mai le maa masani.

O meafaigaluega masani (e masani ona masani ai le lautele lautele ma le maualalo, e ui lava o faʻataʻitaʻiga o le pule o le puletane e mafai ona faia i soʻo se ituaiga ma se isi faiga tuai poʻo se isi mea.

O le fale lea na faia ai le fola o le fola afi i totonu, e mafai ona faia i soo se sitaili, o tusitala na teuteuina i latou ma tusi i luga o latou lava tofo. O mea mo lo latou gaosi oloa e masani ona tautua e le speinless swel, ae o nisi taimi mo le faʻamafanafana ma le faʻapitoa o nofoaga o country cottages, e faia ai e tagata faitoʻaga vae o uʻamea.

O ia masini e mamafa tele ma o lea e ono manaʻomia ai le maualuga-faʻailoga lagolago.

I fafo atu o fafo atu: ituaiga ma fautuaga mo le filifilia

O le masini i totonu o le i fafo atu

I totonu o le mataupu o le lilo vevela vevela na faia mai:

  • e papping;
  • apamemea;
  • Alumini.

Leai se mea e tatau ona fufulu, leona o le malosi o loʻo aʻafia ai le tau o le oloa. E sili atu le maualuga atu nai lo le tau o se masani o le faʻamamaina o masini, ae o lona tau e faʻamaonia atoatoa e le lelei o le oloa.

E lua ituaiga o fola malu puipuia masini - ia o faʻataʻitaʻiga ma samani, e tofu uma ai ona amiotonu, o se tasi lea e mafai ona valaʻauina mo le faʻavalevaleina o le suavai o loʻo valaʻaulia ai le faʻamaufaʻailoga o le vai.

Eseesega o le Convector mai le nofoa afi

I fafo atu o fafo atu: ituaiga ma fautuaga mo le filifilia

E galue i luga o le vai i le vai po o le antikronze

Tala 1. O le a le mea lelei: O le a se mea lelei i le laau mai le teuteuina?

O le eseesega o loʻo saʻo i le aofaʻi o le vevela vevela. O le Convetor e mafai ona lafoina sili atu nai lo le 70% o le vevela, ma e matua itiiti lava ma le ladotootor.

I le avea ai o se coolant ma le laʻei, vai poʻo le pinfreak e faʻaaoga i le aufaʻatasi.

O le filifiliga e faʻalagolago i uiga o mea na faʻaaoga e fausia ai se mumū. O le masini o faataitaiga taitasi aofia ai:

  • Vevelit Connenger;
  • pusa;
  • Teuteu ata.

I fafo atu o fafo atu: ituaiga ma fautuaga mo le filifilia

O le ata faʻatusa o le leai o ni avanoa i le va o le vevela fesuiaʻi ma le paipa. O lenei fesoasoani i le siʻitia o le galuega o le masini, ma ia faʻateleina le mana i masini gaosi, tele vevela o loʻo faʻapipiʻiina i le tasi mataupu.

O faʻataʻitaʻiga o onapo nei e faʻavasega i se mea e sili ona faʻamamaina ma le ea, faʻataga e pulea le malosi o le vevela fesitaga. O mea fai a puʻupuʻu puʻupuʻu, latou te le manumalo i le 'aʻai i totonu, ma faʻasolo atu i le vevela, faʻaaogaina ma se osofaʻiga o le vevela vevela.

O mai fafo o le fatufatu o maa e lauiloa ona o le mea moni e mafai ona faʻaaogaina uma ma le tutoʻatasi ma ogatotonu o le vevela. Ma le gata i lea, i le tulaga autu, o le faʻamalosiʻau o le ufiufi o le koʻia e aapa atu 8 o atamamai, ma totonu o le ogatotonu.

Ituaiga

Mo le tele o fale o le atunuʻu, o loʻo masani ona faʻaaogaina masini uʻamea. O le uiga ese o le fola o le papala mai le uamea uʻamea e tele naua le mamafa ma mamanu mamanuina. O faʻataʻitaʻiga autu e faia i se lautele o ituaiga o sitaili ma filifiliga. O le maota sili lea o le sitaili, ma le faʻataʻitaʻiga i le sitaili o le maualuga-tech, faʻaititia ma "onapo nei". Mo nisi faʻamatalaga e uiga i na sivili, vaʻai lenei vitio:

O loʻo ufiufi laufanua i se mamanu, ua valivaliina i lanu eseese e talafeagai lelei i le aotelega o le faʻasologa o le potu. O na masini e aoga e le gata mo le vevela, ae mo le faʻatonutonuina o avanoa. Aemaise masini manaia, o le mamanu i luga o le laufanua e tuulafoaiina.

I fafo atu o fafo atu: ituaiga ma fautuaga mo le filifilia

O fafo atu i fafo atu

O le autu iloga o foliga o ia siisii ​​maualuga malosi. E pei ona taʻua, o le uʻamea uʻamea e mafanafana lelei, e taofi le vevela mo se taimi umi ma ia mafai ona atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: Septic Tank: Mataupu Faavae o le taotoga, faʻapipiʻi, tausiga

O nei uunaiga ua faʻapipiʻiina i potu apoapoʻe o nonofofofo ma potumoe potumoe, i le kapeneta ma potu potu na tuʻuina i le taumalulu togalaʻau. Lafo uʻamea uʻamea ua leva tele ona manaʻomia, ae i lalo ifo o le faʻaititia o manaʻomia o tulaga tetele ma mamafa mamafa.

O masini Baittallickiction e faia i le lua ituaiga o uamea. E tele taimi o le tuʻufaʻatasiga o le Alumini ma le 'apamemea poʻo le uʻamea. O latou autu iloga foliga ma le lelei o lena:

  • Na faʻataʻamilomilo le Coollant i se paipa na faia i 'apamemea poʻo le stallowless steel, e tele afaina ai).
  • O mea i fafo atu o loʻo faia i fafo o le malamalama ma le tumau o laʻau ma e iloga i se vaega tele o le tele o le laʻasaga, lea e mafai ona aumaia le vevela vevela.

I le fatu o le mamanu o se alminininum-apamemea fola laupapa rapiator 'apamemea mafiafia-sipuni tui, faʻailoaina i le maualuga o le saogalemu o le saogalemu.

I fafo atu o fafo atu: ituaiga ma fautuaga mo le filifilia

E maua mai ai le tele o le faʻaletonu o le vevela, ma faʻateleina le auala i totonu o le masini e faʻatatau i le Emelina. I le ulufale atu i le masini, ulo sa tipiina o alatoto ma le palapala ua faʻapipiʻiina.

O le flys o sea masini e faʻatinoina mai le taugofie alavai, faʻailoaina e le fale o lotoa i lalo ifo o le apamemea, ae sili atu nai lo i papatusi puipui.

I fafo atu o fafo atu: ituaiga ma fautuaga mo le filifilia

I fafo atu o fafo atu: ituaiga ma fautuaga mo le filifilia

Alumini Ribs na te lafi i le tali

Alininim Ribs o le fale teu oloa e le tumau, o le mea lea latou te faaiuina i se faitioga faʻapitoa, o loʻo tautua o le puipuiga mai le ea e tafe ai le ea.

O Steel Radiotors e tutusa ma le ominini-Copper mamanu, ae ese ma le maualalo vevela fesiitai. O masini na faia e Steel e mafai ona:

  • faamaualuga atoatoa;
  • O loʻo faʻaaoga e le 'oloa o loʻo faʻaaogaina e le meatotino o loʻo faʻaaogaina e le mea totino;
  • E masani ona faʻapipiʻi ni tagata resitala iunite i totonu o le atunuʻu, ma i isi tulaga o loʻo latou faʻaaogaina mo le faʻamafanafana o le vevela i fefaʻatauaʻiga. Mo faʻamatalaga i luga o le fale vevela, vaʻai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga, faʻafefea ona faʻatumu le vai o le vai ma ou lava lima

Faapipiiina o le Shipdoortors e faigofie tele ma e masani ona le manaʻomia le auai o tagata aʻoaʻoina poto masani. Naʻo oe e filifili e filifili le faʻapipiʻi nofoaga ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le fesoʻotaʻiga.

Faitau atili