Linon Lima mai Maconali mo Griorlorten

Anonim

O se tamaititi mai le Playersgarter ma fai mai na fesiligia o ia e fai se la ma ona lima i Masnoreta. Ua le mautonu le tamaitiiti, ae ou te mautinoa e faigofie ona laveaʻinaʻi le mama o Mama. Ae o le Mama Mataʻitu o loʻo tu i luma o le Diletimm: E manaʻomia ma le faiaʻoga e maofa i le agavaʻa o lona pepe, ae aua le soona fai mea uma.

O lenei tala o loʻo iai faʻataʻitaʻiga o le aloalo i le andmade vasega vasega i le autu o le la, o le mea e lelei mo le pribertgarten.

Mai ia Satin Ribbons

O le ae manaʻomia le pepa malo, lanu faʻailoga ma satin lipine.

E tele suiga o lenei oloa: Mai le faigofie ona alualu i luma, lea e faia ai ni isumu i kanzashi togafiti.

Linon Lima mai Maconali mo Griorlorten

O lenei vasega talavou na avatua i lenei ata se lautele o le la, o se tamaititi foi lea o aʻoga laiti.

  1. Mai le pepa malo, tipi le lio ma se lapoa o le 10 cm (o le cardboard e tatau ona samasama pe moli). O le a le la.
  2. I le la o toso foliga: mata, isu, gutu ma le gutu o le gutu (pe afai e te manaʻo, e mafai ona e sauni e sauni mo pepe ma kelu).
  3. Matou te ave fugalaʻau mai le matua o le laulu ma le ata o loʻo i ai i le muaulu ina ia pei latou te pei o se teuteuga (e mafai ona e faʻaaogaina ni mea e mafai ai ona o se paʻu o le tina mai le pepa.
  4. Satin lipine lautele e uiga i le Centimeter ua tipiina i fasi o le 20 cm. I le faʻataʻitaʻiga, o isi lipine eseese o le mea e malamalama lelei ai.
  5. O fasi fasi pipili i le afa ma kelu le la i luga o le pito i tua. O le a avea ma ave.
  6. Ina ia mafai ona teu le mea e taofi ai le foliga, latou te manaʻomia e faʻaititia ma o latou lauulu ma o le faʻamago i luga o se tulaga faʻaupuga.
  7. Ina ua uma ona mago le Lacquer i le la, o le maea e faʻapipiʻiina, e mafai ai ona tautau le la i le mea e tatau ai.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fai se pepa pepa - faʻatonuga, ata

O le iʻuga, e tatau ona e maua se oloa faʻapea:

Linon Lima mai Maconali mo Griorlorten

Sun mai Ladowek

Faigofie, ae o le le fiafia i le mafanafana ma le mafaufau o le ai ai o le a i ai se filifiliga e gaosia ai se la mai alofivae.

Linon Lima mai Maconali mo Griorlorten

O le Gaosime a le Gaositer's Algorithm o:

  1. Mai le fasi pepa samasama poʻo le pepa malo, o se lio o le shimepter o le 20 cm. O le a avea ma le la.
  2. Ua faʻaalia le la i ona foliga, e mafai foi ona e faʻaopopoina ni mea mataga: o le pulou, fulufulu mata, o le la e aulelei le la i luga o puaʻa), wath.
  3. Na tuu e le tamaititi lana 'au i luga o se laupepa pepa ma' aveina i luga o le tala. Mo le la, e sili le faʻaaogaina o le mafanafana o le laoa: mumu, samasama, moli, moli ma pei o lea.
  4. Ma le isi, o le vaega o le lima ua tipi ma o le alofilima maua (tausisi i le tamaititi lona toalua e mafai ona faʻaaogaina na o ia i luma o matua).
  5. O le tele na e tipiina ai alofilima, o le leo ma sili atu le matagofie o le la.
  6. O le vaega mulimuli o le palm ua pipii i le la. O le laina muamua o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le la, ma o loʻo totoe laina o loʻo faʻapipiʻiina i le laina muamua o alofilima ma se tamaʻi umi (tusa o le tolu o le alofilima).

O le la e sili ona lelei filifiliga mo le aso malolo o le fanau. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le aso fanau. E faʻavavavave ma faigofie, o lea pe mafai ona faʻaaogaina i totonu o le faʻataʻitaʻiga polokalama. O se manatu lelei o le a iai, pe a fai o le a tusia uma e tagata uma se manaʻoga mo se potu fanau i luga o lona alofilima. O le a avea ma meaalofa sili ma toafilemu, lea na mafua ai.

Linon Lima mai Maconali mo Griorlorten

E mafai foi ona e faʻaaogaina sea manatu mo le faʻauʻuga a le vasega vasegaʻele, i le tulaga muamua, e tusia e le au soʻo, 'ua manaʻomia le lumanaʻi. Le isi, na sii mai le En ile teuina ile toeaina, ma i ni nai tausaga ina ua uma ona faauu ai mai le aoga, na te aumaia le fonotaga a tagata uma.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toesea se pulou o le fanau mai se fulufulu mamoe: mamanu ma le Matai Vasega

Linon Lima mai Maconali mo Griorlorten

Manuia le appliqucoés

O se tasi o gaioiga e fiafia iai o le Au..niko o le fausiaina o talosaga. Pei o se tulafono, mo mea e fai ma talosaga, o ie po o se pepa lanu e filifilia. O nisi matua foi o fulufulu manu, mo se faʻataʻitaʻiga, e fausia ai le kiona po o ao. Lenei tusitusiga o loʻo fuafua e fai se tusi talosaga mai le mea e le masani ai o lenei, faʻapenei mai Macamoni.

Linon Lima mai Maconali mo Griorlorten

Muamua e tatau ona e faia le faavae. I luga o se laupepa pepa malo, e tatau ona e pipii i le pepa o lanu lanu (e mafai ona e faʻaaogaina vave se lanu pepa poʻo le vali vai poʻo se paʻepaʻe paepae). Mo le pito i tua e sili atu le filifilia o le lanumoana pe lanumoana lanu, aua o le malosi o le tasi o le la o loo i luga o le lanumoana lagi.

Linon Lima mai Maconali mo Griorlorten

O le faavae ma le fesoasoani a Glue (pe a manaʻo iai, e mafai ona kelu i luga o le palasitika filifilia i lalo o le lanu o le talaaga). Aua neʻi filifilia Macaronins, e pei o fulu pe apu, o le a le talafeagai nifo. O se filifiliga lelei mo sea mea e fai ai ni tautaliga, uili ma le aufana.

Aua le faailoa atu mo le tamaitiiti, a o le la e tatau ona vaai i totonu o le pepa mulimuli, ia faanega le a fili. Ia matua le fiafia tele i se taimi nei pe o mea uma o loʻo faʻaogaina e vaʻai ai i ata, ae o le a avea ma le la o le la.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili