Tutoʻatasi fausia se ata tusia i le fale laupapa

Anonim

E toatele e talitonu o le faatafafa o le faavae i le fale laupapa e filifili. Tagata tomai faapitoa i le fausiaina pisinisi ei ai se eseʻesega manatu i lenei. O le faʻaluaina o fola e manaʻomia i soʻo se fale fausaga. E tatau ona iai e Chence ma le mama o le lafu i le uu o le vevela i le fale laupapa.

I le taimi ma o le taimi ma o lona uiga e faʻavasega ai se ata faʻavae, o le tagata e ona se faʻamoemoe e talitonu i le talafeagai o le fausiaina. O le a vave ona e totogia le tupe ona o teuga tupe i le vevela, ma le fale o le a mafanafana ma mafanafana i aso malulu malulu.

Tutoʻatasi fausia se ata tusia i le fale laupapa

Fai le fola ma ou lima o le a le faigata tele. Malamalama i le tulagalua o le fale faʻatulagaina ma faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi polokalame o le a fesoasoani i le faʻatulagaina o le ata o le ata. O le fola uliuli e amata i le faapipiiina o le laupapa lag. O i latou o le a faia le faʻavae. E lua auala e faʻamau ai le brusev: i luga o luga ma faʻavae i luga.

Laina lag i le pito i lalo o le pito i lalo

Aʻo leʻi faʻapipiʻiina lapisi, e tatau ona togafitia le laʻau ma mea faʻapitoa e fai. Lass o eleele ma faʻapipiʻi ma angisphestics i le tele o vaega. E tatau i vaega uma ona matutu solo. Afai e iai le faʻailoga o le le mautonu ma fusi faʻapipiʻi, e tatau ona faʻagaioia. O le feutanaʻi o le a faʻaauau pea ona afaina ai le apalai o le uʻu o le uʻu o fafo. E faʻamoemoe lava pe o le a lamolemole o le a lamolemole pe faʻatasi ma isi. Saunia Lass, e mafai ona e amata faʻapipiʻiina latou.

O le faʻapipiʻiina o le lag i luga o le faʻapipiʻi i luga o le taʻei o fale i le pito i lalo ifo o le fausaga o le fale. O le pito i lalo o se vaega o le pulumu o le pulumu i luga o le faavae ma tautua i le faavae o nofoaga atoa. O se ituaiga faatuʻoto lea e tu le fale. I totonu o lenei faʻatulagaina ma e tatau ona e tipiina le togalaʻau mo le lag.

O pito o le faiga o le gaosia o loʻo faʻaofi i totonu o le kuka kuka. E toʻatele tagata matutua fautuaina e fauina nofoaga o le fesoʻotaʻiga o le lag ma le groove e aloese ai mai le faʻaputuputu o le susu ma foliga o meaola. Ioe, o le mamafa mamafa utu o le a aveina e aunoa ma se lagolago umi. I lenei tulaga, e manaʻomia le sauniaina o pou mo le lag.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i luga o le matasele: Faʻafefea ona e suʻi ou lima

Tutoʻatasi fausia se ata tusia i le fale laupapa

Lagolagoina o koluma ua fautuaina e fai mai pilito. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le toe suʻeina o le faʻalauteleina, faʻavae o le faʻatapulaʻaga ma le faʻaeteete. Poʻo le fatufatu poʻo le maamoʻe o le maa e moe i le lua. E tatau ona toe maua mai i luga le aftery. Ona moe ai lea o le oneone o soo se ituaiga. O loʻo faʻamalosia uma vaega. Ma le isi, o le sela-oneone fefiloi faamalu, o le faavae e tatau ona lelei. O lenei tulaga e tutusa ma le pito i lalo o le pito i lalo o le sima.

O se fauga fali na fausia ma taofiofi o luga. A manaʻo i ai, o le faʻatumu e mafai ona o faʻatasi ma faʻapipiʻiina o le faʻamalosia o le Grid. O le taimi lava e laʻuina ai le crive crive, o se vaega o mea o loʻo faʻaputu ai. E mafai ona avea o se rubberoid poʻo isi mea, e faʻamoemoe uma i mea e ona o le e ona. O le faʻamalosi tino e faia e le faʻaʻosiʻole lagolago vaega. O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi fono ma lags e faʻapipiʻi i le susu. O lenei fua e tatau ai e puipuia ai le susu o le suega o le fausaga o le laau.

O lea, o le tautua O le tautua o le a faʻateleina le matua, o taʻase e le o faʻataʻitaʻia ma o le a le faʻaumatia. O le mamao i le va o le utupoto ua fuafuaina i luga o le faavae o le mafiafia o le ala savali. O le manifinifi o le laupapa, o le sili lea sitepu e masani ai i le va o peni ma, i le isi itu. O lenei tau e tatau ona amanaia i le fuafuaina tulaga o le styling o le ata ata. I le faaiuga o le galulue faʻatasi ma le faʻapipiʻiina o Brussiseev, e manaʻomia le faʻaleleia o latou i totonu o latou lava. O lenei tulaga e faʻaogaina e fai mo le saogalemu le faʻavaʻa, pe a le o lenei mea, o loʻo amata le "ai le au gagana".

Faapipiiina o le lag i luga o le eleele

Tutoʻatasi fausia se ata tusia i le fale laupapa

O lenei metotia o le faʻapipiʻiina o utupoto e le gata i le fale laupapa, ae o loʻo i totonu o piliki. E ese mai le faagasolo muamua o eleele ma taoto i luga o utupoto. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le aveeseina o le vaega pito i luga o le lalolagi ma tuu atu le mafuaʻaga e mago ai. O le eleele e moe ai ma se vaega o le iliili pe °. O le vaega o loʻo faʻamamaina lelei.

Faʻapipiʻiina o le lag, e pei o le taimi muamua, e manaʻomia le faʻapipiʻi o pou lagolago. E mafai ona e faia i luga o le mataupu faavae tutusa e faaaoga ai piliki. O fusiua e faʻapipiʻi i faʻavaʻa, o le fesoʻotaʻi uma nonds o loʻo taoto i luma o le rubbroid. O le fesoʻotaʻiga nofoaga i le va o le lag ma le lagolago e faʻaesea foʻi i le alavai.

Tusitusiga i luga o le autu: matou te suʻi fanafia ma ou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

E tatau ona manatua o le a le sese ona na o le tao i le vaega mataga, e faʻapipiʻi i le faʻaseti lemu. O le filifiliga o le faʻatulagaina o le lag e faʻalagolago i le ata ma manaʻoga o lē e ona.

Uliuli fola i totonu o le potu laupapa ma o latou lava lima

Tutoʻatasi fausia se ata tusia i le fale laupapa

Ole vaega muamua o le fausiaina o le faʻavae i se fale laupapa ma o latou lava lima o le faʻapipiʻiina o pa puipui. Latou faʻapipiʻi i le pito i lalo o le lag i luga o le umi atoa i itu uma e lua. Le isi, e tatau ona e faia se faʻavaʻa faʻaopopo mai pa tolotolo. O loʻo faʻapipiʻi i lalo ifo o le pito i lalo ifo o le lagolago pa. O le iʻuga o se lattice mo le faʻapipiʻiina o se ata faʻavae.

Taavale laupapa ma pa o loʻo faʻaaogaina e pei o se mea mo le ata faʻataʻitaʻi. O ia mea e sili le taugofie, e sili atu le tetee i le vevela o le vevela. Afai e tatau, o le mea o olo o olo pe tipiina. O le a matua laupapa laupapa uma o le elemeni o le teuina i totonu o le fale. E fautuaina e ala i le faʻagaioiga, tuʻuina atu se faʻavae o taimi uma e faʻamago ai.

O laupapa uliuli e faaputuputu i luga o le faamoega o le faavavega o le faavaa. O le paʻu o le faʻavae o loʻo ufiufi i se vaega o le susu, e tatau ona ufiufi e leʻo ala laupapa, ae gase foi. E masani lava, o mea pueata o loʻo faʻaaogaina mo nei faʻamoemoega, ma ua faʻaaogaina ai e ona lagolagoina se faiga fou.

I le fola saunia e mafai ona ofi toto. O le mafiafia o le vevela o le vevela e tatau ona alu i le maualuga o le lag. Faia le gaogao o le gaogao polem po o le clog ala isi mea. O le sili ona fetaui ma lelei le faʻafefeteina mo le fale laupapa ua manatu o le tioata taʻalo. Ua tapunia le le mautonu ma se ata tifaga.

Peitaʻi, e toʻatele e misia lenei nofoaga malupuipuia. O le vaega sili atu o le suavai i totonu o le fale laupapa e le afaina lava. Ua maeʻa le faʻavae o le fola o le fola. Sosoo ai, fuafuaina le toe lafoina mulimuli, lea e aofia ai le fola mulimuli.

Atuatuvale

Tutoʻatasi fausia se ata tusia i le fale laupapa

A fausia le faavae, e tatau ona e manatuaina le aotelega o le ventander o le mamanu. O tagata atamamai ua fautuaina ni tamai pu i le pito i lalo. Fafo, ua tapunia le ventipelation ma le steel grid. Afai o le fale o loʻo tu i le itulagi e masani ona tupu i le tulaga o le mamafa o le kiona ma timuga, o le veli, o le venivilani potu e sili atu o le tulaga mafai o timuga.

Mataupu i luga o le autu: O le a le aofaʻi o le Boulers e filifili ai?

O le faʻavae o le faʻavae o loʻo iai se sao tele i le faʻaaogaina o le mamanu atoa. O le leai o le ea e mafai ona oʻo atu ai i le faʻavaeina o le suia ma le faʻatamaia o le numera autu o le faʻavae i totonu o le fale laupapa. I lenei tulaga, o le uafu e tatau ona faamalosia. E tatau lava ona fausia i le amataga ae leʻi tuʻuina ni laupega. Ina ua uma lena, e amata galuega autu - E taʻoto i le faʻavae ma le fola lava ia.

Fai se ata faʻapipiʻi ma ou lava lima e le faigata tele. O le manaʻoga mo le fofoga o le fogafale e manino lava. O le a mafanafana le potu mafanafana, vave ma taufaimea. O Paulo, na faia i ou lava lima, o le a faamafanafanaina i le taumalulu o Jassey ma fesoasoani e laveai le tala a le aiga. O le iai o se mataʻutia o se faʻavae i le fale laupapa e tatau ona, e faʻamalosia ai le fausaga atoa i le fausiaina ma faʻatuatuaina. O lea, o le tautua ola o le a faʻateleina faʻamaoni.

Faitau atili