Meter metter meter - faapipiiina tulafono ma ituaiga

Anonim

O NOFOAGA O FESILI I tausaga talu ai nei ua amata ona faʻamataʻu ma matua manaʻo e faʻaitiitia. Masalo o le pau le auala e sefe ai o le tuu o se nofoaga mo le mafanafana i le fale mautotogi. Ae le masani a lava ona - o le lomiga lenei.

Meter metter meter - faapipiiina tulafono ma ituaiga

Faʻapipiʻi le mita mo le mafanafana i totonu o le fale mautotogi e foliga mai o le tali talafeagai

Manuia pe leai

O le faʻamafanafanaga o totogifuapauina i tausaga ua leva ona avea ma atili mafaufau loloto ai, ma toʻatele e toʻatele e mafaufau e tuʻu se fata mo le faʻamamafa i le fale mautotogi. E mafai pe a fai o lou fale ei ai se node lautele o le vevela o le meter meter ma le numera solitulafono / tzhs / gek taitaia le teuga e tagata uma. O le tulaga lona lua o se faalava i le feenai o le mafanafana i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. Ae paga lea, o le tele o le tele o fale o le afi o loʻo i ai le sooupu o le au teu oloa (i pe toeitiiti lava o potu uma o loʻo i ai le siʻitia, mai lea e osofaʻi. Faatasi ai ma lenei ituaiga o faʻafiafiaga, e tatau ona tuʻufaʻatasia aulotu mo tuuga uma, ma e le faʻafiti ma e le umi lona faʻamoemoe.

Afai e te laki i lou fale se faʻasologa o se nofoaga faʻafafa, e mautinoa lava le mafai ona faʻatumuina se mita mo le malu. E tusa ai ma le faalagolago i le tele o lou fale o se vevela tele o le vevela vevela. Afai o le fale mautotogi "i totonu", e iai ni nai puipui alu i fafo ma / po o nei puipui e puipuia pe a fai o le palasitika poʻo le fafie pe o loʻo faʻatupuina pe o le pentor e mafai ona tele. A maeʻa ona faʻapipiʻi le vevela vevela, atonu e mafai ona e totogia se vaega laʻititi o mea sese muamua i mafuaʻaga lautele.

Meter metter meter - faapipiiina tulafono ma ituaiga

O teuga e ono taua

Ae e le o le mea lea: i le taimi nei, ia totogi le totogi mo le vevela i luga o le tausiga o tagata o le malosi o le Humarmal Code o le a na ofi i le 100% o le nofoaiga ma le nofomau i le fale. E naʻo le mea fou, o le a maeʻa vave pasi ma masini teu oloa. I isi fale ia lava mataupu e seasea tele, e ono masalosalo i le talafeagai o le faapipiiina.

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona tuu se laumua i luga o le laupapa laupapa

Tulafono o le faʻapipiʻi ma le faʻagaioiga o le vevela mita i le fale mautotogi

Ina ia tuʻu i totonu o le fale mautotogi mita le malosi o le vevela i le vaitau o le fatufatu, ua tatau ai ona amata galue i luma, sili atu - seia oʻo i le iʻuga o le vaitau o le susu. Le taualumaga mo ia:
  • Faʻafesoʻotaʻi UC / HOA / VAIASO E te tuʻuina atu ni mataupu mo le fesoʻotaʻi o se tagata o le tino o le malosi o le tino. Ole mea lea e tasi lea o loʻo faʻamatalaina ai tapulaʻa o fesoʻotaʻiga i totonu o lou fale: vevela, omiga.
  • Faʻatau le vevela vevela. E manaʻomia le faʻatauina na faʻamaonia i le polokalame faʻaletulafono. E tatau ona i ai sau tagavai ma tupe maua, faʻataʻitaʻiga tusi lesona, o se aso talafeagai lea e tatau ona aʻafia ai, e tatau foi ona iai ni faʻamaumauga poʻo ai foi na faʻatautaia (igoa faʻaigoaina).
  • Maitau, saili se faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga e i ai le laisene mo lenei ituaiga tautua. O loʻo iai i luga o le faavae o faʻapitoa faʻapitoa ma le mita o loʻo iai nei le poloketi.

    Faapipiiina le vevela mita mo le mafanafana e ave ai ni nai itula

  • Faatasi ai ma le poloketi i lima, vaavaai mo se faʻalapotopotoga o le a faʻapipiʻi ai le vevela vevela masini. E tatau lava ona i ai se laisene e faʻatinoina lenei ituaiga galuega. E tatau ona latou fesoʻotaʻi i le taimi o le galuega mai le tulafono o le solitulafono / HOA (e mafai ona mataituina lenei fesili). E sili atu le faigofie pe a oʻo mai lau galuega i le vaitaimi o le vevela o le vevela, o le vevela o le vevela - e itiiti faʻafitauli ma e leai ni tupe o le a manaʻomia.
  • O le mita faʻapipiʻi lava ia o se puʻupuʻu ma le faigofie. E le sili atu nai lo le 2 itula. Ae o le a tatau ona e saunia muamua le nofoaga o galuega: Ina ia aveese mea uma, o mea uma e mafai ona susunuina - o le a faʻaaogaina le loto i ai.
  • A maeʻa ona faapipiiina i pepa uma, faʻafesoʻotaʻi le MC / HOA e uiga i le taliaina o le fata. I le taimi malilie, o lo latou sui sau, taofi le faʻailoga, o se gaioiga o le faʻatonuina, tasi le kopi o lea mea o totoe. I tua o lena mea, e tatau ona e faʻaiuina se maliliega mo peimeni, pe a ma maitauina o loʻo e totogia le vevela i le vevela i le vevela i le vevela i le vevela i le vevela i le vevela.

O le faʻagasologa atoa e ono manaʻomia masina e lua i le fao pe sili atu - aua e sili atu ona amata ona amata galue muamua e maua muamua i le taimi nei. I le mataupu, i soʻo se taulaga tele pe laʻititi foi o le taulaga o loʻo iai faʻalapotopotoga e fai uma nei mea mo oe, ae oa latou auaunaga e mamao ese mai le taugofie.

O le a le tulafono mo le tulaga

A e manaʻomia igoa o tulafono faʻatonutonu faiga e faʻatautaia ai tuutuuga mo le tuʻuina o mea autū - o faʻaiuga talafeagai nei:

  • O Me 6, 2011 n 354 "i le aiaiga o polokalame e ona ma tagata faʻaaogaina fale i fale mautotogi fale ma fale nofo ai".
  • Siteri nei Aperila 16, 2019 Nu.24 - O nisi suiga na faia i le faaiuga o iai nei.

    Meter metter meter - faapipiiina tulafono ma ituaiga

    Saili le faavae tulafono

Le taualumaga mo le moliaina o vevela, fuafuaina o tau - ua uma ona fuafuaina e avea ma pulega faʻaitulagi ia iloa pe faʻafefea ona aʻoaʻoina le tulafono faatonutonu lau itulagi. Naʻo le pau a le mea e faʻagaioia i Lusia o le manaʻoga e faʻatulaga le tala a le lautele o vasega.

Le a le tele o molimau

O le mea moni lava, o se fesili faigata tele - o le vevela meter meter e ese ituaiga ma o le taualumaga mo le aveʻesea o le molimau e matua ese lava. O loo valiina i auiliiliga i totonu o le faʻatonuga tusi lesona, e tatau ona e mauaina.

Meter metter meter - faapipiiina tulafono ma ituaiga

O lenei la ua manaʻomia le feaveʻe tasi le molimau i le afa tausaga.

I le ala, e tusa ai ma le iugafono mulimuli (Nu 344 o le 04/16/2019), e le tatau ona aveina le molimau i masina uma. E tatau ona e faia i le ono masina, ma e tatau ona toe manatua e le Faʻapotopotoga i le molimau e te mafaia.

Faamaoniga

Ole kapeteni muamua o le vevela mo le vevela i le fale mautotogi e faia i le fale gaosi e faia, o le mea e manaʻomia i le Oloa oloa. Faia foi se faʻailoga i luga o le pito i luma o le masini. I le taimi o le tele o faʻamaoniga e faʻalagolago i le ituaiga o masini tala, o le ogatotonu o loʻo tusia foi i le tusi folau. Tusa o le averesi, o le 3-5 tausaga.

Meter metter meter - faapipiiina tulafono ma ituaiga

O le nofoaga o le vevela mita ua fuafuaina pe a tusia le poloketi

A faʻapea e manaʻomia e lau fale gaosi masini le faʻamaonia masini e tatau ona tuʻuina atu i le faʻamaoniga, e sili atu le faia i le vave lava i le faaiuga o le vaitau o le vaomatua, talu ai o le taualumaga e mafai ona nofoia ni masina. Ae le i aveeseina le fata, oe manaʻomia le faʻailoa i le tulafono o tagata solitulafono / HOA, latou o mai, tusi le molimau. A maeʻa, e mafai ona ave le masini. Ina ua uma ona tuʻu le leo, na e tuʻuina le fata i le nofoaga, toe valaʻau mai i le tulafono solitulafono, faʻatali pe a o mai ma le lololoa le laulau. O lenei leo e mafai ona mafaufauina. E na o le iloa o le mea e fai ai le mea e maua ai le vevela mita i le faamaoniga. E na o le tolu filifiliga:

  1. O le fale gaosi oloa gaosi o lau fata.
  2. O le faʻapotopotoga pisinisi na laiseneina mo lenei ituaiga o gaioiga.
  3. Vaevaega o le pisinisi pisinisi.

O le tuʻufaʻatasia o le tagata o le avanoa vevela mafai ona faʻatinoina i se tasi o nei faʻalapotopotoga. E mafai foi ona e faʻaauauina se tului ma tau ma filifili le filifiliga sili ona talafeagai.

Ituaiga o fale mautotogi mita mo le mafanafana

O loʻo iai le aufaʻatau mo le taʻele i totonu o le fale mautotogi e tele ituaiga. E tofu uma lava ni nai gataaga, e leai lava se mea e lelei, ae e tatau lava ona filifili. Sei o tatou mafaufau puʻupuʻu i uiga ma foliga o ituaiga taʻitasi:

  • Inisinia po o le taicMometric. O le aano lea, e tutusa lelei ma le masani o le vai o le vai - o se impeller ua faʻapipiʻiina i totonu o fale. I le auala o le faʻapipiʻi o le turbine ma fao. Le lelei le mafaufau i le i ai o le malosi o le vai i le vai, ina ia o le sao e tatau ona avea ma eleelea. O le latou tupe o se tau maualalo, e mafua ai lo latou taʻutaʻua.
  • Partex. I totonu o le masini o loʻo iai se faʻalavelave, i tua o le collant ua mimilo i le vortex. I le saoasaoa o nei Vilitia ma le saoasaoa o le gaoioi o le colant ua fuafuaina. O lenei masini e faʻapipiʻi i le va o le fafaga ma le toe foʻi (faʻatusatusa i isi uma).

    Meter metter meter - faapipiiina tulafono ma ituaiga

    Ultrasonic metter vevela

  • Ulversound. Ese ma le maualuga saʻo, ae le itiiti ifo le maualuga tau. Iloilo le aofaʻi o vevela taʻavale i le saoasaoa o le vaega o le ultrasound. E aofia ai vaega e lua e tuu ai i luga o se tuʻusaʻo ma toe faʻafoʻi paipa. O le saʻo o le faʻaaogaina o loʻo afaina ai i le i ai o le ea ea o le ea ma feʻelaʻe o le masini, o lea o le faʻapipiʻiina o le faʻamama ma le ea o loʻo manaʻomia i luma ole masini.
  • Eletise eletise. I ai le lautele aoga, ae o le maualuga o tau. O le saʻo o fuataga e faʻaititia i le i ai o le i ai o faʻafitauli i totonu.

Faʻatau se mita mo le vevela i le fale mautotogi i le fale mautotogi, faʻamolemole faʻailoa mai o loʻo ia te ia le lelei faʻamaonia o loʻo tatau ona i ai faʻamaumauga i luga o le aisi. Tatau ona tu i le aso ma igoa o le faʻalapotopotoga, na faia.

O le aotelega, e aoga le faʻapea o le mita mo le faʻamalieina i le fale mautotogi pe a na e faʻateʻaina uma le saoasaoa vevela.

Tusiga i luga o le autu: pepa pepa pepa mo puipui: Rusia, Berolansian, Pros Ma Us, Siamani Duplex, Progent, Areast, o le mea e mafai ai le vali, vitio

Faitau atili