PIMER PRYER o puipui ae leʻi faʻapipiʻi le pepa puipui: 7 fesoasoani

Anonim

PIMER PRYER o puipui ae leʻi faʻapipiʻi le pepa puipui: 7 fesoasoani

A o le i faapipiiina le pepa puipui i luga o puipui, o le a talafeagai ai e toso le laufanua. O le faiga o vali poʻo le tau o le a faia i luga o le pepa puipui. Aua le sailia ni fautuaga i uo ma tuaoi, aua o mataupu uma e tulaga ese. Aloese mai le tele o mea sese o le a fesoasoani ia teʻi atu mo le avanoa o loʻo avanoa o le puipui ma le faʻamoemoe o le potu. E aoga le amanaia ma le ituaiga o mea ua fuafua e tuu i luga o le puipui.

Vevetorm fesili: Pe e tatau ona olo le pa i luma o puipui i luma o pepa puipui

E tele taimi e mafai ona e faʻalogo ai e oʻo mai i le gutu o tagata agavaa e faʻatino, o le faʻavaeina o le primen mo puipui e leʻo se mea taua. O le itutino o le masani masani i lea, ae mo le amataga e manaʻomia le i ai i le auiliiliga i auiliiliga.

E mafai ona e teena al Primener pe a fauina galuega ma faapipiiina galuega faʻatulagaina i totonu o se fale fou e leai ni faʻaipoipoga. E tupu tele e seasea, o lea e tatau lava ona tui le puipui.

PIMER PRYER o puipui ae leʻi faʻapipiʻi le pepa puipui: 7 fesoasoani

Tele tagata atamamai malosi le fautuaina platimed pa puipui ae leʻi faʻapipiʻi le pepa puipui ina ia lamolemole le lamolemole ma lamolemole

E le gata i lea, o le tele o mea o loʻo faʻaogaina e fuafuaina e le aoga vaega. Na o le tuu o le paketi e ese le palu o se paluga e le lelei tele uiga e talafeagai mo le pito i lalo po o le fale teu oloa.

Ia tautala i le atoa, o le mea la, o puipui o le eleele ae le o le pipii poʻo le vali ona o le tele o mafuaʻaga:

  • A maeʻa ona apalai le fofo o le puipui, o le a faʻamau lava, o le a faʻamalosia ai le anoa o le pepa puipui ma luga;
  • Leai se mea o loʻo faʻaseʻe ai le vaega pito i lalo;
  • O le a le aumaia lelei e le tusi muamua ata muamua le susu e mitiia ai le fausaga o le puipui;
  • Le saʻo o le fale filifilia o le palu ua faʻatagaina le puipui e "manava", e aveʻesea le avanoa e fausia ai suia;
  • O le a le faʻatumauina o le malosi o le tagata pito i fafo o le puipui ua faʻalauteleina;
  • O loʻo faʻateleina le vaitaimi o le taimi o le pepa ulufale.

Mataupu i luga o le autu: lipea o palasitika faitotoa o le faapaologa: Faʻafefea ona fai saʻo

Malosiaga o puipui aʻo leʻi faʻapipiʻi pepa puipui - o se mea faʻatagaina i le fausaga o soʻo se tausaga. Faaleleiina o agavaʻa, faʻateleina le faʻauvaega, faʻaitiitia le ono mafai ona o se vaega laiti o le lelei o le mea e foliga mai ai i luga o le faʻamasinoga.

Sauniuni tulaga: Faʻafefea ona faʻaoʻo i luga o puipui aʻo leʻi valiina le pepa puipui

Muamua, e aoga le vaʻai i le faʻamoemoe i luma o le galuega. O le i ai o le ata tuai, fao, o le puipui puipui ma isi lapisi e le faatagaina. E tatau ona e vave aveese nei mea uma ma na o le taimi lava e amata galue. I le isi tulaga, e tatau ona ufiufi le laualuga.

E taua le manatua o le faʻamago le puipui o le puipui e le tatau ona itiiti ifo nai lo le 15-16 itula. Afai o lisi uma o loʻo lafoina, ona mafai lea ona e aveina i lima o le PITY.

PIMER PRYER o puipui ae leʻi faʻapipiʻi le pepa puipui: 7 fesoasoani

A o le i ulufale i le Primen, e tatau ona e faʻamamaina ma le totoʻa o le puipui mai le pa o le pa puipui pe vali

I le laasaga muamua, e tatau ona e soloia se tele o le teuina o le paketi i totonu o se pakete ma vai. O lona anotusi o le susu o se tamaʻi fasipepa, i luga o le pito i luga o loʻo faʻaaoga.

O isi faasologa o gaioiga e pei o lenei:

  • Se fofo fofo e aveese ai le pefu o le efuefu;
  • Ina ua uma ona faʻaaoga le muamua muamua vaega, o le laualuga e alu i le 5 itula;
  • Afai e saʻo mea uma, o le a le avea le puipui ma le palapala manet, e le o le taua o le a faʻaleleia atili ona e teteʻe i fafo tino.

O le faʻateleina o le tausiga, e tatau lava ona faʻaalia i totonu o le mataupu peʻa manaʻomia le galue ma luga o loʻo iai ni vaega puipui ma vali. Muamua, o nei mea uma e manaʻomia ona aveʻesea e se uamea spalatu ma le vai vai. Afai tatou te talanoa i le lautele e uiga i le tuʻusaʻo tusiga o le phite i luga o le puipui, o le taimi lea o le faiga o loʻo faia pe a uma ona aveese mai ni faʻailoga o tagata muamua.

Le masani masani tulaga poʻo le a le tele o le primer o le taʻavale aʻo leʻi faia le pepa faʻapipiʻi

Vavae ese puipui e aunoa ma se taua e le o le le toe faia, o lea i lenei tulaga e tatau ona e faʻaaogaina mamafa faʻamalosi. O lo o le lisi e aofia ai le vailaʻau faʻafomaʻi, lea ua maua i totonu o le faleoloa fale. E faʻaaogaina e aveese ai ni faʻailoga ua aveʻesea o vali ma le tuai pepa puipui. Faʻavae i luga o faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai le afifi, e le faigata ona iloa pe faʻafefea ona filifili poʻo a e manaʻomia ona filifili.

E tetea i totonu o se pakete ma vai mafanafana, ina ua uma ona fai sina sistesed teisi e togafitia le puipui.

Ina ua mavae lena, e tatau ona e avatu le auala e faʻamago ai mo le 30-35 minute. O lenei taimi o loʻo lava i le toe faʻaaogaina o le pa.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili uʻamea-palasitika Windows: Faʻapitoa fautuaga

PIMER PRYER o puipui ae leʻi faʻapipiʻi le pepa puipui: 7 fesoasoani

Tausia le PIDER E mafai ona i auala eseese, o lea e tatau ona iloiloina pe a pa puipui puipui

E le gata i lea, e taua le manatua e uiga i le tele o aoga taua:

  • O loʻo tauʻapeʻaina le faʻailoga tuai o nofoaga tuai.
  • Ina ia aveese Glue, Schual Suavai e tatau ona faʻaaogaina - Calolone Palo, e mafai ona faʻatauina i le faleoloa o oloa mo le fausiaina ma toe faʻaleleia;
  • Fel o loʻo fuafua e taulimaina le pa i totonu o le umukuka poʻo le faletaele, e manaʻomia le faʻatagaina le faʻatagaina, e tatau ona e mautinoa e leai ni papatusi mamanu;
  • I le mea na tupu, e iloa ai i latou, e manaʻomia le taulimaina o le laufanua ma se fofo faʻapitoa, a leai o le nofoaga fou o loʻo tipi i le tulimanu o le teuteuina.

E le masani ona faʻaalu se taimi tele i luga o le puipui e pei ona fuafuaina muamua. Vae vaevaega o le glappy, na faamutaina aveese le puipui po o le valiina o toega - mea uma e manaomia tele ona mafaufauina. E leai se mataupu e le mafai ona tuua e oʻo lava i se aofaiga laititi o le vaega muamua i luga o le puipui, a leai e le galue i le pepa puipui fou mo le silia ma le 1 tausaga.

O le vaega mulimuli: O le a le mea o loʻo tupu ai puipui ae e te leʻi faʻapipiʻiina le pepa puipui

O le taimi lava e aveʻese uma ai tulaga e le manaʻo ai, e manaʻomia le toe fai o le puipui. Naʻo le taimi lava e mafai ai ona e amata galue. Ina ia vave ona alu le amataga, e tatau ona e faia se mea e te faia muamua ma le manaʻoga mo le teʻena. Afai e le lava le vevela i totonu o le potu ma faʻapipiʻi ni moli faʻafuaseʻi e le fuafuaina, e mafai ona e faʻaaogaina mromwall poʻo paneur.

PIMER PRYER o puipui ae leʻi faʻapipiʻi le pepa puipui: 7 fesoasoani

Ina ia vave ona alualu i luma ma le aoga le tuputupu aʻe o pa, e tatau ona e saunia mea ma mea faigaluega muamua.

I totonu o isi mea, e mafai ona e tapunia ni faʻailoga oi ai nei o le faʻamoemoega e ala mai E le afaina ea le tau o galuega, faʻatagaina oe e sili atu ia te oe ma tuu i le sili atu o se mea.

O tagata atiaʻeina ma malamalamaaga ua atiaʻe ai ni fautuaga, faʻataga e faʻafaigofie le galuega mo le amataga:

  • Aʻo lumanaʻi le amataina o le PriOMLA O faiga, e tatau ona e ave switchs ma matata e vali ai le sogaso, a leai o le a latou faaleagaina i taimi o faasaʻolotoga i taimi o faʻagaioiga;
  • O le faʻaleagaina o le fausiaina o le faʻafefiloi e faʻatagaina naʻo i totonu o se pakete umi;
  • E faʻaosofia ai le 5-7 minute aʻo le i faia se faʻamaumauga o le fesoʻotaʻi;
  • Faʻaaogaina mo lenei faofaʻafefefiloi po o le viliina ma se numera faʻapitoa;
  • E fautuaina le togafitia o vaega uma o le puipui ma se lautele malu;
  • E tatau ona e manogi i le vaega ina ia mafai ona ia saofaga;
  • Ae le i faia le vaega lona lua, e pei ona iai muamua muamua, e talafeagai le tuuina atu o le lamu e mago.

Tusi i luga o le autu: maneta loka i luga o le faitotoʻa - tulafono mo le filifilia o se mortise loka mo le faitotoʻa faitotoʻa

O loʻo pipiʻi puipui i luma o le faʻapipiʻiina o pepa puipui (vitio)

O le faasologa ma metotia o le ki o le ki i le manuia i le tulaga o olopala puipui. O le fofo e masani ona tetea i se pakete vevela i luma o le fausiaina o se homogenous paluga. A faʻaaogaina i luga o le puipui, e tatau ona e mautinoa e leai ni faʻalavelave. Aua neʻi galo e tatau ona puipuia le fola ma le mea e siʻosiʻomia mai mea e ulufale ai i le fale e ulufale ai i le fale paluga, fufulu tele le faigata.

Faitau atili