Paʻu moega toe faʻaleleia ma ona lima mo tamaiti

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faʻafefea ona faia le moega tusi ma o latou lava lima?
    • Fua o le gaosiga mamanu
    • Meafaigaluega ma mea e manaʻomia le faia o se moega e faia oe lava
    • Tusa ma le fuafuaina o mea talafeagai
    • Fale gaosi oloa

Faʻafefea ona faia le moega tusi ma o latou lava lima?

Lenei aso, e masani ona taumafai tagata e faʻasaoina i le mauaina o meaafale vaega eseese. O loʻo taumafai le matai o loʻo taumafai e fai ai vaega i totonu o latou lava. O se tasi o nei elemene o le moega o le moega. Fai se mea faapena ma o latou lava lima. O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia ona e maua le lava tomai ma iloa pe faʻafefea ona toe tupu se moega.

Paʻu moega toe faʻaleleia ma ona lima mo tamaiti

O le moega o le moega o se mea e sili ona lelei i totonu o le aiga, pe a toalua ma le sili fanau. O se moega foi e fesoasoani e laveai le avanoa i se potu laiti.

E tafao faamasani, Bounter toe foia o moega ua manatu o le lauiloa ma le talafeagai. Toeitiiti lava manao o tamaiti uma e vaai mamanu a pei i lona potu. Lenei e mafua mai i le mea moni o se moega e le gata i le sefeina o avanoa (toe faʻafoʻi elemene faʻatagaina oe e tuʻu i totonu, mo ni lavalava, lavalava), o le faʻafiafiaina foi le potu.

Fanau moe i luga o moega ma le fiafia, e ese mai i le faaopoopoga, latou te faauo. Uma ona e tatau ona latou feutagai o le a moe i luga o se lua i lalo, ma o loo i le pito i luga.

Toe foi i le vaega

Fua o le gaosiga mamanu

Paʻu moega toe faʻaleleia ma ona lima mo tamaiti

matagaluega faavaa moega.

Ae e te leʻi amata faia se moega ma ou lava lima, e tatau ona e mafaufau i se mea. Muamua e tatau ona e filifili i le lumanaʻi nofoaga o le fausaga mamanu. Le isi, e tatau ona e mafaufau i le mea o le a iai le sitepu. A maeʻa lena, o le a mafai ona malamalama i le a le lapoʻa o le a manaʻomia ai le faʻaleleiina o se moega o ou lava lima.

E taua le tausiga o le tele o moega o le muamua ma lona lua tier. I le umi, e tatau i le tele o le moega sili 80 mm, ma lautele - e ala i le 100 mm. Mai le itu o le a iai le sitepu, o le a manaʻomia le faʻaopopoina o le 45 mm i le tele o ituaiga. E tatau ona fai mai e uiga i le potumoe o le tele o le tele o le sloress e tusa o le 1800x800 mm. O lona mafiafia e 200 mm.

E manaʻomia le mafaufau i luga o le maualuga o le moega, lea ua fuafua e faia. I lea tulaga, o le a manaʻomia e faagasolo mai le maualuga o le taʻualemataga i totonu o le potu, lea ua fuafuaina ia te aʻu se mamanu. E tatau ona mafaufau i le mea moni: o le maualuga o le tamaitiiti o le a, o le a manava le malosi. I le faaopoopo atu, o le fanau le alofa e puna i luga o le pito i luga se lua, e tusa ai ma lea e leai se mea e matua maualuga tele le faia se moega.

E tatau ona manatua o le mamao i le va o le moe 1 o le tupua ma le faʻavaʻa 2 o le tier e le tatau ona laititi. Ina ia iloa ai le mamao e silisili ona lelei, e talafeagai e toto o se tagata matua mo le se lua muamua - e tatau ona inu ai lona ulu i totonu o le faavaa o le se lua lona lua.

I lalo o le pito i lalo o le a o loʻo i ai i totonu o le au loka, o le mea lea e tatau ona tuʻu ai se nofoaga.

Toe foi i le vaega

Meafaigaluega ma mea e manaomia ona e faia se moega faia e oe lava ia

Paʻu moega toe faʻaleleia ma ona lima mo tamaiti

Polokalame o le tele o faasitepu.

E tatau ona e iloa e mafai ona faia le moega mai laau po mai chipboard. I le mataupu mulimuli, o le ata o le a iai 2-3 taimi sili atu mamafa, ae e mafai tele le taugofie. Ina ia maua ai na o le fausiaina o mea e faaaoga mo le gaosia o se mamanu io latou lava lima, o le a manaomia ina ia maua le planks o le vaega nei: 18x140 mm, 40x140 mm, 40x80 mm ma 30x30 mm. E le fautuaina le faʻapipiʻiina i se umi umi. O le a alu i le vali, o a vaega ma o le a le aofaʻi o le a manaʻomia e faia ai ma apelaupelu i le lumanaʻi.

Paʻu moega toe faʻaleleia ma ona lima mo tamaiti

Faalatalata o se moega moega.

E tatau ona maitauina o le a manaomia foi e se tagata ua i ai se aafiaga faapitoa i lenei mataupu. Mai fafie, e faigata ona faia ni oloa, ae leʻo le pule o tagata uma. Peitaʻi, pe a tatou faʻatinoina fafie, mo se faʻataʻitaʻiga, i se fanua laugatasi o mea uma o le a faigofie tele. E toetoe lava faʻateʻa atoa le novice turisi mai le lavelave gaioiga ma le latou sui mo le agai i luma.

O meaafale na faia mai i se laupapa laupapa, i foliga ma le malosi e le maualalo i fausaga e faia mai fafie.

O Le Faalatiaga O le a taoto i lalo o le Stured (2 laupepa o le Plywood 1000x1900x10 MM), vaega o le PROCK (GETEH40 MM), kelu.

A o lei faia se moega, laupapa, o le mea lena o le a gaosia, e manaʻomia le taʻele i le potu mo le 1 vaiaso. o le a manaomia ai ina ia mafai ai sūsū ma le vevela e le tutusa i totonu o le potu pe afai ua fuafuaina le mamanu. O lea, o le a le tau o le faalava ma laupapa.

Laupapa laupapa e faavae i luga. O mea uma o le a manaʻomia e taulimaina ma le fefiloi, olo ma valivali. Mo nei faʻamoemoe, o aʻoga ma tulaga maualuga ma tulaga maualuga e manaʻomia.

Paʻu moega toe faʻaleleia ma ona lima mo tamaiti

Moega i tua.

Meafaigaluega e manaʻomia le faia o se moega e faia oe lava:

  • Milling masini;
  • sikulukalaiva;
  • vili;
  • fale malo;
  • rofautte;
  • Masani ai hacks inu
  • Maneta po o le uamea detector.

Toe foi i le vaega

Tusa ma le fuafuaina o mea talafeagai

Ina ia mafai ona faia le la i luga o le a nofo le Scart o le a iai, o le laupapa o 18x140 MM o le a manaʻomia. I luga o le lua e tuu pe a ma le 10 laupapa.

O lenei aofaiga o le a lava e oso ai i le maualuga o le tele o tamaiti i luga o le motu.

Paʻu moega toe faʻaleleia ma ona lima mo tamaiti

BUKE DOG VICAgram.

O le lautele o le moega nofoaga o le 800 mm. O le a fai si laititi mai, o lea e leai ma se Sudgedhamhamhammer ia Hammer ma faʻateleina le numera o laupapa i le 2.

O le pa i luga o le la o le la o le a tu ai, e tele le tele o 40x40 mm. Mo le gaosia o itu ma apefai, e te manaʻomia se laupapa e tusa ma le 40x90 mm. I lea tulaga, o le fuainumera o vaega e faʻamoemoe i le tulaga o le apefai ma le i ai o le itu i luga o le paʻu maualalo.

Ina ia mafai ona ia faia le malosi o le fausiaina, o le a manaʻomia ona e maua le 40x140 MM Komiti Faʻatonu. E tatau ona tuu i le toe teuteuina o le moega i le tulaga atoa.

Ina ia mafai ona ausia le tusa o le fuafuaina o le tele o mea manaʻomia o mea, tulaga faatauaina na tuuina atu.

Toe foi i le vaega

Fale gaosi oloa

Paʻu moega toe faʻaleleia ma ona lima mo tamaiti

Moega pallet ata.

Mea mo le gaosiga o Bumnk Redrated Waters e fautuaina e filifili lefulefu. O se laʻau e iai le lanu matagofie e le tatau ona valiina. E mafai ona e lafoina i totonu o le suauu vevela. O le tino e mafai ona tatalaina ma le faʻaaogaina o meaafale vaʻai a le vaiti, ae e le fautuaina le faia o nei mea, aua atonu e sili atu le lanu matua maoaʻe.

Ina ia faia ai pepa o lima o le Kanepene, pito i luma o le faleʻau, ma le faitotoʻa o le kapeneta, e tatau ona faʻaaogaina le palasitika, ma ua lelei le palasitika i Prewood. Afai e leai se avanoa e faʻatau ai le palasitika, e aoga le taumafai e gau le 'au ma se ie.

O mea uma kapeneta o fesoʻotaʻiga ma se faʻavaʻa o loʻo faʻaputu i se supike i luga o le conin glue. E iai si au e le kapeneta ma fata uumi o loʻo faʻaputu i totonu o le lotoifale i tua ma vaega o le lotoifale i le taimi o le Fono Aoao. O le Grooves mo le 2 Taunuu ua filifilia e se disk na vaai. Uamea tulimanu ma fata, o loʻo i ai le lautele o le 40 mm ua faʻapipiʻi i le sili atu pulumu o le malosi o le malosi ma le fao. O le a latou faalagolago i luga o le pito i lalo ma luga mekasini Panels, e faia i Plywood ma le mafiafia o le 10 mm.

Paʻu moega toe faʻaleleia ma ona lima mo tamaiti

Togafiti i le moega.

Ia o le pito i luga o le vaega e le o ponaivi i lalo o le mamafa o se tagata, e tatau ona i ai ivi oona mai le alavai, o loʻo pipiʻi i luga o le vaalele. O le vaega pito i lalo o loʻo malolo i luga o pa o papa, e fesoʻotaʻi ma lea e leai ni ivi.

O le aulelei o le a fetaui lelei ma le masani ai. I lalo o nei uiga aoga e faataatia se vaega mai le ie fatuga, ina ia malu.

O le moega ua fautuaina e faʻapipiʻi latalata i le puipui. I lenei tulaga, i le tasi itu, e le o taua le totogiina o pa. Mai fafo o le pa, o le funcing o le pito i luga o le sili ona tatau. Ua latou faamaopoopo i le tasi itu i le faaputuga o le loka, ma o le isi pito o loo fao i le lapeti.

O le sitepu e faia i le 2 racks e i ai se koluse vaega 70x30 mm, faʻapea foi ma le 3 sitepu e iai se lapoa o le 30 mm ma faia i luga o le lamepa. O le adicase e faʻaalu ai le moega i lalo o le tamaʻi taimi. I lona pito i lalo, e faʻasaʻo i le fola e faʻaaoga ai uʻamea uamea.

I totonu o le koluse e mafai ona e faia se fata mo lingerie, ma i luga o le lagolago apa o loʻo i ai se avanoa e tautau ai ona tauau. I tua o le loka, i se tasi o le le mautonu Rigs, e mafai ona e fuafuaina meafale meafale. Mai le itu i luma, o le faitotoa o le loka o loʻo ufiufi i palasitika ma faʻalelei i le kapeneta i luga o le 2 homemide bend o le uʻamea uʻamea, o le mafiafia o le 3 mm. Ua valiina Sheds ma Black Yatroeel.

Paʻu moega toe faʻaleleia ma ona lima mo tamaiti

Fuafuaga mo le moega auvae apefai.

E ulufale le faitotoʻa i le amataga o le kapeneta o le Kapeneta. O lo o alu i lalo. O le faʻavaʻa o se tamai mafiafia e faia i le faʻavaʻa o loʻo i ai le tele o le 2 mm sili atu nai lo le tatalaina i lalo o le faitotoʻa. Aua o totonu, o le plywood card ua fautuaina e ave ai se manifinifi, ma le matagofie ma lamolemole luga. O le mea na tupu i lalo o le palasitika (o le fasi plywood) e sili atu ona lelei e faʻaaoga lelei, ma le pulufana mai le palasitika e tatau ona tipiina nai lapoʻa tele.

O lenei mea uma e tatau ona misia ma le con prongin kelu ma faʻaputuputu i le afifi. Ina ia mafai e le fausiaina i le taimi o le fono, e mafai ona fauina vaega laupapa ma fao laiti. O luga o le palasitika e tatau ona i ni vaega se tele, ua faataatia le pepa, ina ua maeʻa le vaitafe. E le gata i lea, o le afifi atoa o loʻo pamu i le o siʻosiʻomia ma e le tumau i lalo o le au lolomi i le ao. O le faitotoʻa e faʻaiʻu pe a uma ona togafitia le palu i se pesini i le manaʻomia o itu.

O se faigata ma matau mo pupuni na fao i le tulimanu o le uʻamea o le steelidal fafo o le pa i le pito i lalo o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le tumutumu. Mai fafo o le itupa o le loka (i le ulu o le ulu), o se eletise eletise o globar vaalele ua faʻapipiʻiina. O loʻo iai le uaea o loʻo iai mai i totonu o le kapoti, pe a maeʻa mai le loka i le puipui ma i le pito i luga.

O lalo ifo o le au fana e aoina mai le 4 laupapa taʻitasi. I le va oi latou latou te fesoʻotaʻi i se tumutumu ituaiga o se folo moli. O le pito i lalo o le Plywood, lea ei ai le mafiafia o le 3 mm, pe a tatau ona faʻaofi i totonu o puipui o puipui o puipui. Foliga foliga o le 10 mm plywold ma faʻaputuga faʻaputuputu i luga o loʻo faia ese. O le panels e faʻapipiʻi i shurus pusa, o loʻo 'aveʻesea mai totonu o le pusa. I le taimi e tasi o le a talafeagai e filifili ai le umi o le faʻo i se auala e mafai ai ona ia tausia lelei le faʻasologa, ae ou te leʻi sau faʻatasi ma le faʻapaʻiaina le alalaupapa.

I luga o autafa o le pusa, Steel Rods ua faʻapipiʻiina, o loʻo i ai mai le Steel Step o loʻo i ai le mafiafia o le 1 mm. Pusa o le a alu i tulimanu i luga o uʻamea papa. Ina ia faʻalautele atu i le tulaga lautele, ua le o faʻapipiʻiina e le pusa lona pito i luma, o le faʻatapulaʻaina o cheeks faʻapipiʻi i pito o le poloz, e le aofia ai sea avanoa. E faigata tele ona punou o le 600 MM Umi o le 600 MM, o le mea lea e mafai ai ona faʻaaoga ni tulimanu uma.

Mataupu i luga o le autu: o laupapa laupapa mo pupuni: ituaiga ma foliga

Faitau atili