Faʻafefea ona fai le tele o le fola i luga o le loggia ma le palu

Anonim

O le tele o le fola i luga o le faapaologa e le faigata tele, o le i ai sina poto masani i lenei pisinisi. I vaega tatala, o le faʻavae o lenei ituaiga mafai ona tumau e le faʻailoaina e isi mea. I le tapunia o vai inu, o le taimi uma o le fola e mafai ona avea ma faavae mo le fola i le fola o mea pei o: linolem, lanu moa. Mo nofoaga matala, o le foloa i luga o le faapaologa e faia ma o latou lava lima ma le tamai malifa o fafo ma plum i tulimanu e aveese ai le tele o taimi e aveese ai.

Manaomia mea faigaluega ma masini

Faʻafefea ona fai le tele o le fola i luga o le loggia ma le palu

Pamu faasee ma le tele tele o fola

Mo le masini o tele o fola, o le a tatau ona e saunia le mea faigaluega lenei:

  • Moa ma le soa;
  • Lautele spatula;
  • malosi le malosi o le itiiti ifo i le 20 l;
  • Electrode ma se telefoni mo le fefiloi o le fofo;
  • supa;
  • Tulafono;
  • Seevae faapitoa.

Popo

O lenei masini e faʻatuina se faʻaseʻe ma se ofu faʻapipiʻi. Laʻititi lapotopoto tufuga i luga o le faʻaseʻe o loʻo taofiofi mai le suavai paluga o le ea o le ea ma palu ai le pillion fofo.

Punou naifi

Faʻafefea ona fai le tele o le fola i luga o le loggia ma le palu

O le lautele o suʻi i ai se vaʻaiga o se lapoʻa tele. O nifo o Spalala e i ai ni nifo tau le mautonu po. Sa matua faʻaoʻo e le Spatatu se faʻafefeteina o le fola i le foga fola atoa.

Agavaʻa mo le faʻafefiloi mago palu ma vai

E mafai ona e faʻaogaina le koneteina mai lalo o vai eseese. I le palasitika barrel, o le pito i luga o le tipiina, ina ia mautinoa le maualuga o le fefiloi avanoa.

Electrode ma le asini

Faʻafefea ona fai le tele o le fola i luga o le loggia ma le palu

Ave le aulotu

E talafeagai tele le faʻaaogaina mo le tapenaina o le sima o le siʻusiina ma se fefiloi ma se fefiloi faʻapipiʻi i le pulufana. O sea masini i le taimi e mafai ona saunia i le 20 lita o counds paluga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se faapaologa i totonu o le fale mautotogi

Malamalama

O masini o ni mea a le pyramdal o loʻo iai ni pepa feaveaʻi i luga o le faavae o latou lagolago vae. Faailoga i vae e tuu ai le tele o le mamafa mafiafia.

Faʻafefea ona fai le tele o le fola i luga o le loggia ma le palu

O le le mautonu i luga o le fogafale o le fola o lona potu faapalepale, e maua ai se faatumuina o se suavai paluga. O le mafiafia ma le siʻomaga i le taimi o le faʻatumuina o le fola e faʻatonutonuina e le igoa o suka. I le faaiuga o le galuega, ua aveesea e pulupulu, e aunoa ma le alu i tua o soʻo se tulaga.

Malo

O le masini e faʻatonutonu ai le faʻaupuga o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa o le faʻatumuina o fola i luga o le faapaologa. O le tulafono e mafai ona faia ma o latou lava lima mai le atininim talaaga ma le umi o le 1.5 i le 2 mita.

Seevae faapitoa

Faʻafefea ona fai le tele o le fola i luga o le loggia ma le palu

E mafai ona faʻatauina seevae i totonu o le fale fai fale. Fai i ou lava lima e faigofie tele. Fasi fasi plywod punch ma fao. Ona fusi lea e Poneour ma se Scotch i le vae o seevae malamalama. Savali i luga o le suavai Nylby palu o le fola e le o ese mai le auala. O le faʻailoga o pu e faʻamalosia vave i se fofo, e aunoa ma le faʻaalia o ni tulaga. O lenei mea e maua ai se vaega o se vaega o le fola i le taimi o le faʻatumu ma le tulaga o le laufanua o le suavai paluga.

Mamago paluga o le tele o fulafula

Faʻamamaina palu o le tele o fugalaʻau alu e faʻatau i pepa taga. O le sili ona faigofie afifiina i ato fuaina 25 kilokalama. O nisi o tagata taʻutaʻua e sili ona lauiloa o le maualuga-lelei fefiloi mo fola o loʻo conrezite, tim ma scagix.

Galuega sauniuni

Paul i luga o Loggias saoloto mai le tele naua. Ona faamamaina atoa ai ma se moli tui. Tautino nofoaga o le fola fetuunai i luga o le pito i luga o luga o luga o faaputuga. Afai o mea ia na iloa ai, e faʻamaufaʻailogaina i le sima sima.

Uma saunia faavae faavae o loʻo faʻagaioia e le Primer faalua.

Tekonolosi Faatumu le suavai

O le faʻatumuina o le vai o loʻo faia i le tele o tulaga:

  1. I totonu o le koneteina, le mamago le paluluga ua liligi ma sasaa ma le vai. O le fefiloi (le faitotoʻa eletise ma se pou) ua saunia mo le fofo o se fofo o se vaifofo o le faʻamaoni.

    Faʻafefea ona fai le tele o le fola i luga o le loggia ma le palu

  2. O le spatlaula e sili ona tufatufa i luga o le foloa, o le faʻaumaina o le suavai vai faʻafefiloi ua liligi mai le paelo.
  3. Mops ma se faʻaseʻe squeeze Air bubbles mai le fofo ma le tulaga atoa o le atoa o le fola.
  4. Faʻatumu le fola e amata mai le pito o le laualuga ma faʻauma i le faitotoʻa.
  5. Ina ua maeʻa 5 itula i luga o le fola, e mafai ona e savali. Faʻaaogaina le tulafono, siaki luga o le faʻavasegaina. O le maualuga o eseesega e faʻatagaina i se tasi militeli e le tasi ma le afa mita o le fola i luga. O mea sese ua loloto ua maeʻa faʻamamaina i le sima sima. Mo auiliiliga, vaai lenei vitio:

Mo le faʻafaigofie, vai mo le tapenaina o se suavai vai o fola o fola o loʻo sasaa i fagu lua-lita i lalo ma lima-lita fagu. O lenei faʻaopopoina le faigofie pe a faʻamutaina le vai i le taimi o fefiloi palu.

Taavale o le fola i luga o le faapaologa

E masani lava, o le pito i luga o le faapaologa i lalo o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo i lalo o 100-150 mm. O sea "clough" ua tumu i se vaega omea. Cerarazite ua ufitia i se sima o le sima lea. Ona fetaui lea ma le tele o fusu. O le tulaga o le fola e tatau ona i totonu o le faitotoa o le faitotoa. Mo faʻamatalaga i luga o le loto faʻalilolilo o le fola i luga o le faapaologa, vaʻai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: Filifili po o a faitotoa e tuu i totonu o le potu malolo

Vevela fola

O le foloa o le foloa o le vevela i totonu o le fefaatauaiga network o lo o lafoina i se lautele lautele. O le polokalama o se bent eletise eletise malosi i luga o le dieminic tulaga. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i tekinolosi, vaʻai lenei vitio:

O le faʻavae o le fola o le Loggisia o loʻo tuu i se vaega o le vevela o le vevela. A leai lenei mea, o le vevela o le a alu i fafo. Ona fai ai lea o se mea leaga na tagi ai poʻo fea o le vevela o le tino. Heatle ua tapunia ma fulafula fola. I le mea ua maeʻa ai le faʻaʻaisa o loʻo tuʻuina mai i fafo. Faʻaaogaina o le Pusa Pulea, e mafai ona e setiina se potu mafanafana i totonu o le vevela. O le tapunia o le koleni ma loggia ma le fola vevela o faiga e avea ma nofoaga tumau.

Faitau atili