O le a le pepa puipui e filifili ai mo Begee Cuishine, faʻataʻitaʻiga o totonu

Anonim

O le asō e sili atu le lelei ona faʻaaoga le pipi pipi i totonu o le umukuka. O le a le lauiloa o lenei lanu? Saunia, e faasino i le lautele, e le pala, ae i le taimi e tasi e masani ai.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo Begee Cuishine, faʻataʻitaʻiga o totonu

O le teuteuga e sili ona lelei o le tamai umukuka

A maeʻa ona e filifili e faʻatulaga se umukuka i le beege style, ona e tatau lea ona e te manaʻomia le phespaper. O le fea fugalaʻau e sili ona faʻaaoga mo lenei - pepa, lago, vinylic, vinyl? Faʻapefea ona Filifilia ai? O le a le sitaili e fai ai le beige umukuka? O nei fesili uma o le a iloiloina auiliili i la matou tusitusiga laiti.

Maua ai le lelei ma le le atoatoa o le beige cuisine

Beige lanu pe a mamanuina se umukuka amata ona faʻaaoga lea manaʻoga mo le mafuaʻaga mo le seti atoa o mea:

O le a le pepa puipui e filifili ai mo Begee Cuishine, faʻataʻitaʻiga o totonu

Fou toe faaleleia i le umukuka umukuka

  1. Beige lanu o se maaleale paolo, o lea e lelei ai i se potu ulu ma isi mea auiliili. E mafai ona fai se umukuka i le masani masani faiga masani poʻo le mafanafana faʻamaonia. Beige lanu ei ai le lautele, ina ia mafai ona filifilia mo ni meafale, pine, puipui ma feusuaiga luga. Lautele lanu lanu talafeagai i soo se potu.
  2. O le Peach Walpaper o le a avea ma se filifiliga sili ona lelei mo le ata o tamai umukuka. Ina ua maeʻa la latou pipii, ua vaʻaia tele le afeaga ma malamalama. Ae o le mea e tatau ona maitauina o le ogaoga o fatuina o le tino o le a aʻafia i le ata o le umukuka.
  3. Faatasi ai ma le muamua asiasiga, atonu e te manatu o le asach usercles ma o lenei lanu e le mafaamatalaina ma le le mautonu. O le mea moni lava, e tele a latou suiga: o le kulimi o le kulimi, karamel, kofe. O le faʻaaliga o leo o Begee lanu, afai latou te pikiina saʻo, o le a mafai ona fausia se faʻamafanafanaga tulaga ese i le umukuka.
  4. E mafai ona tuʻufaʻatasia le BEGE mo le umukuka ma le tele o ata, o se taunuuga e mafai ai ona latou fausia se ofoofogia ma le muamua tundem.
  5. Beige lanu e faʻailoaina i lona faigofie ma matagofie, e faʻauigaina le potu ma le malosi lelei ma faʻatupuina le natura. O meatotino ia e i ai se aʻafiaga lelei i le setete o se tagata, molia o ia e totoa, ma o se faʻavae lelei na faʻaalia i le umukuka.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia se tala otometi: Filifili le taʻavale

E ui lava i le mea moni o le umukuka, faia i Beige Tens, ei ai le tele o maʻi, e iai manaʻoga faʻapitoa. O le mea muamua ma le mea taua o le bige cuishine e manaʻomia pea le faʻamamaina. O le tele o uiga o lenei lanu e afaina ai se mamanu masani.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo Begee Cuishine, faʻataʻitaʻiga o totonu

Faia i totonu o le umukuka faaonapo nei

O le aso, o lenei fofo lanu e masani lava ona faʻaaogaina tele lenei mea, o le a le mafai ona taʻu atu i le vasega o le mea moni. O lea la mo le mauaina o le lisiti o le manaia ma le masani ai beige cuisine o le a tatau ona e afu lelei.

Filifiliga o meainu mo le beige cuisine

O le a le pepa puipui e filifili e mamanuina se potu logo? Le faia o se ata manaia, e manaʻomia o le potu o loʻo i ai le lanumoana pe lanumoana. O le taulai atu i le moli moli, faia i totonu o le beige paolo i fafo atu o oak, o le pepa puipui e mafai ona filifilia uliuli ma ata ata. Faafetai i lenei tuʻufaʻatasiga, e mafai foi ona avatu i le potu vaʻaia tele avanoa, faʻapea foʻi ma toe faʻatauagofie. O le puipui uliuli i luga o le talieleele o le a tuʻu ese ai le pupuni malamalama ma faʻamamafaina o latou foliga muamua.

Ina ia faʻaopopo atu ia te auvaʻa pupuni ma meaafale, e manaʻomia le pikiina o le pepa puipui o foliga pupula pei o samasama, lanu viole. E mafai ona e faʻaogaina ni leo malosi - e faʻaopopo ai se potu logoni ma mea faigaluega i lanu mumu. O le Beige pupuni ma headsets o le a tuʻufaʻatasia ma le faʻamalieina ma le faʻaofuina mo le puipui.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo Begee Cuishine, faʻataʻitaʻiga o totonu

Begee atoatoa o le a o faatasi ma burgundy

Pe a tuʻuina atu le pipini ciisine, e taua tele le faʻalogo i auiliiliga e fai ma lanu faʻamanino o puipui. O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e filifilia o se monophonanic prepaper pe tuʻu faʻatasi i lanu o le tasi lanu. Afai e te fiafia i le manatu mulimuli, o le a maua e le umukuka o le a mauaina ni leo le fiafia tele. A o le filifilia o le pepa puipui ma ata, e mafai ona e toe faʻaola se tasi-ata meafale ma ie puipui, ma o le potu aumai fou.

Beige casevise i sitaili eseese

A mafai ona e filifilia le lanu o le pepa puipui e talafeagai mo le faia o le umukuka beige, e mafai ona e filifilia mai se masani talafeagai. O fea o loʻo maua ai sitaili o le a aoga e faʻamamafa meaafale, pupuni ma isi nofoaga faʻapipiʻi?

Tusitusiga i luga o le autu: Paʻepaʻe Paʻu i totonu o fale mautotogi ma fale (47 ata)

O le a le pepa puipui e filifili ai mo Begee Cuishine, faʻataʻitaʻiga o totonu

Faigofie i totonu o se tamai umukuka i lanu pupula

Muamua, ou te fia matauina o le pipi o le lalelei o se matagofie matagofie e fausia ai elemene manino. E masani ona atagia ai i taimi uma le tofo o tagata e ona ma e le mafai ona sau i fafo atu. O lenei lanu e iloga e le taofiofi, o lea e masani ona aʻafia i le faia o se potu i le sitaili o hi-tech. O le Peach Walpaper o se fofo lelei mo ituaiga eseese o totonu.

Scandinavian sitaili

Mo lenei sitaili, natura dephinic paolo e iloga. Paʻepaʻe paʻepaʻe ma lanu efuefu e mafai ona suia lelei e se beg beege leo. Scandinavian style o le a fausia se siosiomaga leaga pe a fai e te filifilia begoe arvas ma paepae tauau. Ua tuʻufaʻatasia atoatoa ma se paʻepaʻe paʻepaʻe, ma o mai foi i lalo o le kofe pupuni.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo Begee Cuishine, faʻataʻitaʻiga o totonu

Faʻaaogaina o le cellular wallpaper i le umukuka

Ina ia avatu i le Scandinaviay o le sili atu le fiafia, e manaʻomia le faʻaaogaina o le ach i totonu o le sela. O le BEGE CHEDPAPERS ma paʻepaʻe togitogi o le a foliga sili ona manaia. Faafetai i lenei fofo, o le a maua e le potu se vaaiga fiafia ma manaia. Scandinavian style e faigofie uma ma masani. E sili le faia o le Beige pepa pepa pepa ituaiga e fausia ai.

Shabby system chic

O lenei sitaili o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le kulimi kulimi i totonu o le pepa puipui. O le a latou tuʻufaʻatasia lelei ma pastel lanu piniki. Shabby chic o le faʻaali o le alofa faʻaalia ma retro. Le fausiaina o se sitaili, e manaʻomia i puipui, ma lau pupuni o loʻo i ai mafuaʻaga o osofaʻiga.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le teuteuga ma le muamua web, ona mafai lea ona e fuafua postcards faia i lanu uliuli ma paʻepaʻe. I se faʻaopopoga, o le sitaili o le shabby chic e ono aofia ai begee pupuni ma puipui o le a tuʻufaʻatasia ma faʻasao nei:

  • mago rosa
  • Ata faapitoa,
  • Paʻepaʻe Paʻepaʻe poʻo ni ata faʻatusa.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo Begee Cuishine, faʻataʻitaʻiga o totonu

I totonu o le umukuka, e manaia le alu taimi

Mataupu i luga o le autu: filifilia se eletise eletise

Bocho sitaili

A filifilia lenei sitaili, e manaʻomia le faʻavaeina o le aofaʻi ma le faʻamamaina o lanu. O Pear Cutchans ma Waterpapers i lenei mataupu o le a avea ma se sili atu le lelei mo le toa malamalama. O lona uiga, o ie puipui ma puipui puipui e tatau ona monophoonic, vaivai. Mo a latou teuteuga, e mafai ona e faʻaogaina le sili ona mama ma aʻea, ata ma meaʻai ma papatusi. Ina ia fausia le sitaili o le va o le vale, e sili le faʻaaogaina o le vinyl grese.

Beige Cuishine o se faʻaaliga o le natura o le natura. Ia fatu se totonu o sea potu, e taua le filifilia o puipui, meaafale, ofuvae ma isi mea e sosoo ai. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faia uma i begee pige pagedes: kulimi, fusi, kofe. I se isi mea e faʻaoʻo ai le aʻafiaga o le le fiafia, e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai beige ma isi matata ma mea faigaluega. O le manaia lanu lea na faʻaaogaina i le umukuka i taimi uma.

Faitau atili