Faʻafefea ma le maneta pulumu e fufulu ai faʻamalama i itu uma e lua

Anonim

I le faʻaopopo atu i le faʻamamaina masani o le fale mautotogi, o le talimalo o le le itiiti ifo ma le faʻalua i le tausaga feagai ma le manaʻoga e fufulu faʻamalama. Ma e faʻaalu tele e se tasi le faiga lea tele lava. O nisi taimi ua tuanaʻi, o le maneta maneta mo le fufuluina o faʻamalama na faʻaalia mai i faleoloa.

Magnetic pulumu mo le fufuluina o faamalama i itu uma e lua

Faʻafefea ma le maneta pulumu e fufulu ai faʻamalama i itu uma e lua

Muamua, fufulu tioata, na matou faʻaaogaina le tele o tagata talavou: mint nusipepa, supy, ieie ma ni ie faʻapitoa. E ui i lea, o le Windows o loʻo fufulu i itu uma e lua mai le taimi e ave ai pea le iʻuga manaʻomia ma le teteʻa.

  • O le masini o loʻo fai ma sui o le lua tutusa pulumu i totonu o loʻo i totonu, o loʻo tumau i le saogalemu i totonu o le saogalemu i le tulaga o le teteʻa. O le fale e faia o meaola palasitika palasitika, ma faʻapitoa faasolitulafono mai lagona e tu i luga o le galuega faigaluega o le masini.
  • Faatumu ma se pulumu e alu ai spare spunages ma sui tulaga. Faʻafetai i le maneta faʻamalosi, o le pulumu e mafai ona faʻasaʻo i fafo o le tioata afifi, o le fufuluina o le itu i totonu, lea fesoasoani i le saoasaoa o le mamafa.

Talu ai muamua, o le mea fou fou-fa sa taumafai e tagata faigaluega i luga o nofoaga tutotonu, luga o ana upu, ma le le toe savili e seasea tele.

Lelei ma le le fiafia o maneta pulumu

Faʻafefea ma le maneta pulumu e fufulu ai faʻamalama i itu uma e lua

Magnetic pulumu masini mo faamalama

Ae e te lei filifilia le faʻatauga o se mea faigaluega, e manaʻomia ile iloiloina ma le faaeteete ona ona ituaiga ma le matagaluega ma filifili i luga o le tele ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻasee ma foliga o lona lava faʻaseesega. O le a tatou le taʻua le lelei o le lelei i le ituaiga o le faʻamamaina ma le saogalemu saoasaoa, e iai maneta pulumu mo faamalama, ma ave isi avanoa o nei oloa:
  • malamalama lelei ma le faigofie le faʻaaogaina;
  • Ma le faʻaolaina o taimi, malosiaga ma o lona uiga (le manaʻomia le mauaina o vailaʻau mo le faʻamamaina o tioata);
  • O le taimi muamua o le olaga;
  • malosi ma le faʻatuatuaina o le 'oloa;
  • Galuega maualuluga;
  • le mafai e fufuluina le ipu i le taimi e tasi mai itu e lua;
  • Tamai fuaitau.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts "Bethereemia fetu" mai le pepa: Matai vasega ma Studlates

Aua neʻi galo o soʻo se masini e i ai lona lava "faʻaaliga". O le matagaluega e aofia ai:

Afai e te filifili e faʻatau "fesoasoani", taulaʻi i le mafiafia o le tioata afifi.

Pe a faʻatau mai le maneta maneta, filifili le mana o maneta e te manaʻomia e faʻamamaina ai le tioata e faamama ai tioata. O lea e mafai ona e filifilia le sili filifiliga ma sili ona faʻatagaina le faʻamalosi o le gaioiga.

Fufulu mo le fufuluina o Wilding Windows ma Telescopic Doles

Faʻafefea ma le maneta pulumu e fufulu ai faʻamalama i itu uma e lua

O le pulumu ma le telescopic tracopic trascopic o lo o iloga e fetuʻutuʻunaʻi le umi, lea e oʻo i le tele o mita. O le le mautonu le lelei o le "faamalama" o:

O ia fetuunaiga e faʻatauina i le faʻamamaina o kamupani i le tele, talu ona lelei mo le con Bleuraomi ma Andind Windows ma Tilland.

Maneta pulumu mo le fufuluina o Wildows "tioata wiper"

Faʻafefea ma le maneta pulumu e fufulu ai faʻamalama i itu uma e lua

O le tioata WIper Builds e matua lauiloa tele i totonu o le maketi maketi. Aemaise o ia sa ia feagai ma se tagata nofomau fale teu fale, ina ia na o le saogalemu o lona uiga mo le faʻamamaina faʻalua o tioata.

Faʻafefea ona faʻaaoga se maneta pulumu mo le fufuluina o faamalama

Faʻafefea ma le maneta pulumu e fufulu ai faʻamalama i itu uma e lua

  • Motusia le maneta. Faafefiloi le vai ma se aofaiga laititi mo tioata, o le a fesoasoani ai e faʻaumatia malosi malosi. Ae afai e masani ona faʻatinoina le faʻamamaina o lenei mea, o lenei masini e faigofie ona fufulu ai le tioata ma e aunoa ma vailaʻau.
  • I le gasologa o le galuega, ua gauai atu i le aitia o le apogo gaioiga, e pei ona faʻamatalaina i totonu o faʻatonuga. Ona faʻateleina lea o le faʻamamaina ma o le a tatou fufuluina faʻamalama sili atu vave.
  • Ae le i faʻaaogaina muamua le "ofu fou", o tagata e masani ona feagai ma le motusia o le maneta mai le tasi ma le isi. Faʻaaoga se tamai togafiti: liliu se tasi o vaega o le pulumu i le 90 °, aʻo uuina le lua. O lea ua e faavaivaia ai le aafiaga o maneta.

O loʻo usitaia e le faʻatonuga le faʻatinoina o le faʻatinoga, faʻapea foʻi le faʻamamaina o le "olaga" obsush mo pupuni.

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama matala mo faʻamalama

A e manatu i le auala e faʻaaoga ai le maneta maneta, agai i le faamamaina. Ia faʻatinoina lelei le faʻamamaina, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Faʻapipiʻi le spange i itu uma e lua o le faʻamalama, aʻo le pulumu ma le 'au e tumau pea i totonu.
  2. Nonoa se uaea i le faamalama matala.
  3. Amata fufulu.

Tusitusiga i luga o le autu: ki ki

A o e fufuluina le laufanua, ia mautinoa e le faʻaititia le mana o le maneta, faʻapea foʻi ma tua i le ala. O loʻo tataloina tioata i gaioiga lamolemole, ae le o se faʻavavega, ma peʻa uma ona fufuluina atoatoa.

Faʻafefea ona fai ou lima o se maneta pulumu mo le fufuluina o faʻamalama

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, pe a e manaʻo e tutoʻatasi tutoatasi o se maneta maneta mo tagata uma. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia:

  • Tamai palasitika papatusi (4 fasi);
  • Malosi maneta (2 PC);
  • Salalau pou (2 PC);
  • O se fasi fasi fabic;
  • taulimaina (e mafai ona e faʻaogaina se faitotoʻa faataamilo);
  • kelu;
  • O le fasi uaea.

Le faia o se "faamalama":

  • Puipuia le maneta ma le fesoasoani a kesi i le va o papatusi e lua, i le ogatotonu o latou.
  • Toe fai le mea tutusa ma ia laupapa e lua. O le faʻavae lea o le lumanaʻi "tagata fetuʻu."
  • I le vaega muamua, faapipiiina le au mai fafo. Matamata ia te oe e faʻamafanafana pea i ou lima.
  • O le laina lona lua e faʻapipiʻi i le uaea. O le a ia inisiua le pulumu mai le pau.
  • Faapipii le mea leaga i totonu o papatusi.
  • Faia faaofi mai lagona i le pito i luga o auiliiliga.
  • Faafofoga le pulumu gaosi e mautinoa ai e talitonuina le masini.

O lea, o le maneta maneta o le a avea ma sui sili ona lelei o le art pepa ma matagi e te oso i luma. O le a aveese lelei le pefu ma palapala mai tioata ma sefe lou taimi.

Faitau atili