Faʻafefea ona faʻatumuina le tele o itulagi: mea faigaluega, tapenaga, tekonolosi

Anonim

O le au tele o fola i le fausiaina ma le faamaeʻaina o maketi na faʻaalia faʻafuaseʻi, ae ua mafai lava ona ia maua le taʻutaʻua ia i latou o loʻo feagai ma latou fale mautotogi. o le uluai lenei ona o le mea moni e faapea ina ua aisā le paluga mo le ituaiga fola a laualuga tulaga atoatoa, lea e talafeagai mo le faaee atu o so o se ufiufi faamaeʻaina (linoleum, kapeta, tile, ma isi), ma mo le faaaogaina e aunoa ma ufiufi. O isi teuteuga o le lapoʻa o le lapoʻa e mafai ona maua ai le tele o le tekinolosi (3D) tekinolosi, tusia se ata i lalo o le 2nd i lalo o le vaega 2 o le paluga.

Masini o bulls fola.

Sauniuniga o le Faavae ma Mea Taua

Ina ia maua se iʻuga lelei, o se mea moni o le saʻo tapenaga o le laualuga o loʻo faia ai le faʻaaogaina o se vaega o ia lava. Afai ua i ai se sima o loʻo siʻomia i totonu o le potu, ona e tatau ai lea ona e vaʻaia le vaʻavaʻai i luga o le laualuga i ina ia e le sili atu i le 2 cm i le sikuea atoa o le potu atoa.

E manaʻomia le faʻamaufaʻailoga o papupuni ma le ipu, o le aveʻesea o le faʻataʻamilomilo i luga o le atoaga o faʻavae o fausiaina (i le va o sima o papala, ma isi.

O le faia lea o lenei mea, o le pito i luga o loʻo togafitia ma meaola poʻo se isi vaega o loʻo puʻeina e faʻaaogaina.

O le isi o loʻo faʻatulagaina faiga o le faʻatulagaina o le Primer. Mo lenei, o le fusi felelei o le povi ua fautuaina e le gaosi oloa o le ata filifilia o le eleele po o le "sima fesoʻotaʻi". O le manaʻoga autu e tatau ona avea o se faʻavae o se tele o le faʻavae o le faʻavae, o le a faʻafaigofie ai le faʻamalosi o le paluga o le siʻosiʻomaga. O le la e apalai i se vali vali po o le faasee.

I le tulaga o le potu i luga o puipui, o le manifinifi manifinifi o loʻo tuʻuina, o le a manaʻomia ona aveese ina ua maeʻa ona liligiina le tuʻufaʻatasiga mo le tele o le vaega o le tele o feusuaʻiga.

Faʻafefea ona faʻatumuina le tele o itulagi: mea faigaluega, tapenaga, tekonolosi

Mea mo le masini o polymer fola.

O le iʻuga o tupe teu (faʻaleagaina ma puipui) o le a puipuia le faʻauiga o le faʻauiga ona o le vevela suia i le lautele o le monolith. O le au tutusa e manaʻomia ona faia i luga o nofoaga tetele ma i soʻoga o le au papuea.

Tusitusiga i luga o le autu: faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o manatu o le faatulagaga

Meafaigaluega ma Mea e Manaʻomia E Manaʻomia i le taimi o le Galuega:

  • O le tuʻufaʻatasiga mo le maualuga o le tele o le tele o fuʻa (epoxy, methyl methacrythlath, polyrorthhane poʻo le sima-acrylic);
  • Spalala, tulafono po o le aveesea - mo le gata ai o le tufuga ua sasaa i luga o le faavae;
  • nila swler - e aveese le ea ea mai le paluga;
  • Vili i se arzzle-fefiloi ma se koneteina mo le eto.

Afai o le fola e mafai ona fuafuaina ma se mamanu poʻo ni vaega o le tele o tupe siliva, pipili poʻo ni lima, ona e manaʻomia lea o le lolomiina o le tagata faigaluega poʻo le manaʻomia o mea e manaʻomia.

Fusi Fale tekonolosi

O le galuega e amata i le emotalaina o le a faʻavae i luga o le faʻavae. Ina ua faʻaaoga se siʻosiʻomaga mago-acrylic paluvai, o le a unaʻiina i mea o loʻo i totonu o le ato ma le aofaʻi o le vai faʻamatalaina i faʻatonuga. Lua vaega o le vai palu o loʻo fefiloi e tusa ai ma faʻatonuga, faʻaopopo le manaʻomia o le isi i le koneteina ma tasi vaega.

Mo le faʻafefiloiina o le tuʻufaʻatasiga, e faigofie ona faʻaaoga se fefiloi ma se fefiloi ma se paluʻai e mafai ai ona e ausia le sili homogenevely. E manaʻomia le fefiloi vave i le faʻaalu e le sili atu i le 2-5 minute. O le maeʻa fofo e faʻaaoga i le faʻavae faʻavae.

  1. O le paluga o loo liligiinaina o se fasi i luga o se tasi o puipui o le potu. O le fanua atoa o le ogatasi o le umi tulafono o loʻo faʻaaogaina i le faʻapipiʻiina poʻo le faia o se siʻosiʻomaga. Faapitoa meafaigaluega (Rakya) o le a faʻaititia ma le matua faʻaititia le tau galuega.
  2. O se nila e faʻaaoga ai le vaega o le paluga i le tele o taimi, aveese le ea paʻu mai ia. Alu e faʻaaoga le gutu o loʻo i lalo, faʻasolosolo ona ufiufi atoa le moli o le fola.
  3. Faʻatupu le faʻaʻaisa o le vaega 1st e tupu ni nai itula, ma e mafai ona amata 5-7 aso e faʻaaoga ai le tini. E faatatauina foʻi mala i lalo o lenei mea, o le fusu fasi ma se mamanu pe faia foi ma le mageso. I le taimi lea, o timuga mai le au folau mai fafo ma leoleo e tumu i le sami.

O le taimi muamua e faʻaalu ai le galuega i luga o le faʻaaogaina o se suavai o le a maua ai se taimi faigata o le a i ai se taunuʻuga faigata, pe a fai faʻamalamalamaina le faʻavae ma le faʻamalosi tino. O le faʻaiʻuga o le a matagofie ma mautu lelei i le taimi o faʻagaioiga mo le tele o tausaga.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaalu le moli i le fale o manu ma le moa kuka e faia oe lava

Faitau atili