PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

Anonim

Le fiafia, lelei le mafanafana o le vevela. Manaia tele le tuʻufaʻatasiga o uiga. O le tele o le mafaufau e vave ona sau se fola mafanafana. Ma le taumatau. Ae le naʻo le pau lea o le auala e faʻamalieina ai, lea e fetaui ma nei uiga. E i ai pea le mafanafana o le upu. O le faiga e sili ona faigofie, o le tele o avanoa mo le tausiga i soo se taimi. O le mea foʻi le a oʻo mai o le faʻamasinoga o le a aoga o se filifiliga o le le vaaia o le vevela.

Mafanafana plth system: o le a lea

O le faʻamafanafanaina o le faʻauluuluga poʻo le faʻanoanoa o le mea e le o se mea fou i le nofoaga o le faʻamafanafana. Sa ofoina mai e le manatu i le amataga o le senituri mulimuli ane ona o le lavelave o faʻatauga ma mea maualuluga, toeitiiti galo. Faatasi ai ma le atinaeina okiki, ua maonuʻuina o le faʻamaʻi, ae o loʻo maualuga lava le tau. Nei, po tonu, ma e toe i tua i tua tagata faaaoga.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

Atonu e pei o le vevela ma le mafanafana o le mafanafana

O le eseesega tele i le va o lenei faiga o se tulaga le masani ai foliga o le vevela o masini ma se nofoaga e le masani ai. Heaters - umi ma maualalo, o loʻo i tafatafa o le tino o le fola i le fola i le fola. O loʻo tapunia e le Heating masini ma se umi teuteuga fuafuaga i foliga e tutusa lelei ma le upu. A faʻapipiʻiina, sui le masani ai le tulaga. O le mea lea, o sea faiga e masani ona taʻua o le "mafanafana". O lenei faiga e sili ona lelei ma le gramoucus glazing - atonu e le maualuga atu nai lo le vaega, o lea e matua le mafai ona mafaufauina. E le sili atu o ia ma i potu masani - e le mafai ona vaaia.

Ituaiga o mafanafana lima

O le mafanafana pmʻai o le lua ituaiga: eletise ma vai. Eletise le Warth Wilth o loʻo faʻaalia e le mea moni o le mea e tutoʻatasi o loʻo tutoʻatasi ma mafai ona galulue faʻatasi. E mafai ona faʻapipiʻiina i le mea e tupu o le leai o se tulaga o le autu o le vevela - o se faʻaopopoga, i le tulaga o le tau malulu. Faʻateʻaina o le faʻapipiʻiina, ma e lelei le faʻatino, o loʻo faʻaleagaina ai, e le mamago tele.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

Mafanafana pronth e aunoa ma teuteuga vaega

E i ai le vai mafanafana. O se tasi lea o le faʻamatalaga o le vai o le faʻamafanafana, o lona uiga, o masini uma o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi faiga. E mafai uma o le autu (na o le 'ai i le' aiga o le vevela) ma se isi ituaiga o vevela (faatasi ai ma se vai mafanafana mafanafana po o se vaitafe).

Masini o le mafanafana

I soo se tulaga, o le mafanafana o le pllun foliga pei o lenei: o le lua pepa laupapa e tasi mai le isi e tasi mai le isi itu o le 7-15 cm. O le laititi lava, ae o le vevela faʻaliliuga e laititi ifo i lalo ifo) poʻo le 'apamemea (sili atu taugata ma sili atu "mafanafana" filifiliga "filifiliga" filifiliga). I luga o le paipa ma le SIMS, tapunia ma le teuteu tapuni mai le Oleaminis. E le filifilia Almininum i le avanoa - o le a lelei ona faʻatau atu le mafanafana. O lea o le pito o le pito o le vevela o le ua susulu vevela.

I le pito i luga ma le pito i lalo o le tapuni ei ai ni pu mo le ea. E ala i le pito i lalo o le malulu malulu, i le pito i luga ua vevela. O lea e mafai ona alu ese mai le maulalo mai le tolu punaoa:

  • O le ea malulu o le ea, o loʻo pasia i luga o paipa ma puaʻa.
  • Mai i puipui puipui.
  • Mai le fale o le mafanafana uʻamea faʻailoga.

    PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

    O lea e foliga mai o le polokalama ae leʻi faʻapipiʻiina se puipuiga ma teuteu fuafuaga

O se tolu tolu mea e tupu i le mea moni o le potu e faʻatumuina vave le potu, ma o le tulaga o le faʻamafanafana o elemene o loʻo tupu i le toniga i le toniga.

Lelei ma le le fiafia o le promoth heating

O le a le eseesega i le va o le vevela faʻaaogaina o le mafanafana o le mafanafana? O le ea mafanafana mafanafana e malamalama ese mai i le faʻamafanafana elemene, i luga o le puipui, faʻamafanafana i luga le puipui. A o e agai i luga, o le ea e matua malulu tele, tutu i lalo, ae le o le puipui, ae i le ogatotonu o le potu.

O le iʻuga, ua oʻo i ai le ea sili ona taua o loʻo iai i lalo o le potu o le potu. O le mea taua o le mea taua - vagana ai le tino o pa. E faʻapea foʻi ona o le mea mafanafana i le fola. Siitia i luga, e malu ma le ulu ulu o se mea malulu tele. Ole eseʻesega o laʻititi 1-2 tikeri, ae o le faʻasoasoaina o le faʻasoasoaina mo le ola lelei o le tagata.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

Toniga faʻafanua o le vevela i luga o le atoa nofoaga ma le voluma o se tasi o sili ona taua tulaga lelei.

O le faʻamafanafana ma le faʻamafanafana o le pltain o le le lelei. O le le mautonu o loʻo faʻaalia ai lenei meatotino i le lelei poʻo le le lelei o le a le aoga. E iai taimi lelei, ma taimi le lelei. Minus: A o puipui e le mafanafana puipui, e malu le potu. Ole mea lea, o sea faiga e lelei mo fale tumau o le fale ma e le talafeagai uma mo le foai. O le taimi lelei tele o le faʻamafanafana, o le pa e galulue tele i le tasi tulaga, tuʻuina le vevela vevela pe a manaʻomia. O mafuaʻaga tele o loo tele le avanoa o le a fesoasoani e taofiofi mo sina taimi tusa lava pe le fuafuaina o le fiafia.

O le a le mamafa o le utu o le sheed system ma le vevela o le mea i latou tamaoaiga. A uma ona mafanafana pa, e faʻaaoga e le boilele le laʻititi o le suauu - naʻo le faʻaleleia o le vevela. Ma nei auala e masani ona sili atu le tamaoaiga. Ae e faʻatatau lea i soʻo se tulaga faʻavaomalo faʻavasegaina, ma e le mafai ona mafaufau i le faʻapitoa lelei o se faʻamafanafanaga mafanafana.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

Mafanafana pronth compoustment o sina latalata atili

Plingac o le vevela ma le le mafaamatalaina lelei. O le muamua o se tasi o nai faiga e mautinoa ai le vevela o le vevela. E oʻo lava i le tulimanu e masani ona mafanafana. O le lona lua o le sili ona manaia o faiga e faigofie ona fetaui i isi i totonu. Faatasi ai ma tagata uma i le taimi lava e tasi, o masini e faigofie ona faʻaogaina, e mafai ona toe faʻaleleia le faiga i so o se taimi.

E i ai le mafanafana o le pronth ma le manino o le tau - o se tau maualuga. E mafua mai i le mea moni e faʻaaoga le apamemea ma le alumini e faʻateleina ai le vevela, ma e aoga tele.

Ituaiga o Heatting Fillnth

O le Plinning Heating System e mafai ona lua ituaiga: i le eletise eletise ma vai. I le faʻapipiʻi tulaga, o se faiga ma vai mafanafana plth o loʻo sili ona faigata (o se faʻaputuga poʻo se kapeteni fesoʻotaʻiga e manaʻomia), ae sili atu le tamaoaiga i le taimi o faʻagaioiga. O le eletise mafanafana o le promentan o loʻo faʻasolo vave mai - e naʻo le manaʻomia e faʻasaʻo ai le 'aʻai i le puipui, vave le faʻapipiʻi fanua ua sauni mo le taotoga. A o le tau o le maliu, faʻapea foʻi ma soʻo se eletise eletise, maualuga.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

O se tasi o le sili ona le mafai ona vaʻaia polokalame - mafanafana (faʻamafanafana)

Heating masini ma vai mafanafana

O le vai o loʻo i luga o le amo o loʻo 'eseʻese e le mafai ona avea ma-faʻatonuga faʻavae o le vevela o masini. O vaega autu e le ese mai le tapulaa: e te manaʻomia se vai poler, o le aoina node ma se paipa sisitema, o loʻo fesoʻotaʻi le vai mafanafana.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

O loʻo i ai pea le mafanafana mafanafana i le lima-ma le eletise eletise ma paipa mo le colelant

Faʻamolemole vaʻai: O le sili ona lelei o le faʻagaioiga o le system e maualalo le vevela. I le sapalai o 40-50 ° C, o le toe foi mai pe a ma le 5 ° C o lo oi lalo. O lea, piki le boiour poʻo le fausiaina o le polokalama e tatau ona faʻavae i luga o lenei. Afai o le boiler o se kesi, o le sili sili ona lelei filifiliga ua feita. A faʻapipiʻiina nisi isi mea, o le vevela maa ma / poʻo se palu fefiloi e manaʻomia i le polokalama - ia faʻaititia ma faʻamautu ma faʻamautu le vevela.

Fesootaiga auala

E i ai foliga ma filifili le auala e fesootai ai. O le faasologa faʻatulagaina o mea uma o loʻo i totonu o le potu e le atoatoa: E tusa lava poʻo le a le vevela o le taʻavale o le a oʻo atu i le mulimuli i le vevela, e lelei ma o le a latou tumau ma o le a tumau ai le malulu toetoe o taimi uma.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

O le Spinding sootaga fesoʻotaʻiga e pei o lenei.

Mo vai o le vai o le vai, o le radial system e faʻaaogaina: o masini o loʻo fesoʻotaʻi ma se tasi poʻo se ulugaliʻi. Ina ia faia lenei mea, o le aoina node e nofo i totonu o le polokalama, o loʻo fesoʻotaʻi ai paipa, e alu i masini faʻamafanafana. O le leai o se faiga o se taimi tele o le taumafaina. I mea uma, e lua paipa e lua mo mea uma i totonu (poʻo se tamaʻi vaega) - mo le fafagaina ma le toe faaui. O le taumafaina o paipa e sili atu tele, ae o le vevela o le vevela e sili atu tutusa ma le faiga lava ia e sili atu le faʻatuatuaina. Aisea e sili ai ona faʻatuatuaina? I le tulaga o le faʻaleagaina o paipa poʻo le susulu i le vaega lava e tasi, o isi uma galuega masani.

Foliga o le montage

A o le vai o loʻo faʻaaogaina le vevela, o paipa e masani ona lalafi i le fola. O le a le aoga i luga o pa i luga o puipui, aua o lo o nofoia le nofoaga e ala i masini felelei. O lona uiga, o le faʻapipiʻiina o vai mafanafana e mafai ona o le tulaga o le toe faaleleia - e tatau ona e sisiina le fola.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

I le tumutumu o le tulaga e matua manaia

O paipa o pomoni e fautuaina i le fao - Latou te le o afaina i le malulu ma e maualalo le vevela, o le, vevela leiloa i le taimi o le malulu o le a laiti. Ae talu ai o le Comperurce foʻe mo le toe faʻaleleia o nei faiga, e manaʻomia le faia o se oloa lelei o tagata e-taʻutaʻua o tagata faʻatau lauiloa, ma e le mafua ai.

Eletise mafanafana

Eletise le eletise eletise i totonu o le vai e le gata i le i ai o le i ai o le sapalai mo le eletise. O le isi vaega e tutusa. O nei e lua lua ma le masani ai faʻapipiʻi almipinum / apamemea / apamemea papatusi. I le pito i lalo o le pito i lalo o loʻo i ai le vevela o elemene - sefulu, i le pito i luga o loʻo taʻoto uaea e fesoʻotaʻi.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

Aofai masini o le mafanafana

Mauga ma faʻafesoʻotaʻi le eletise eletise i le vai "e sili atu le faigofie. E naʻo le tuʻufaʻatasia, faʻaofi le uaea ma faʻafesoʻotaʻi atu i latou. Ina ia faʻatumauina le vevela, o le samtutatat o loʻo faitauina i totonu o le system, lea e aofia ai ma liligi ese le Heats. O le faʻaaogaina o le uaea e manaʻomia, pei ona faʻalelei atili le galuega - sefe eletise.

Le faʻapipiʻiina e sili ona faigofie, ae e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi atu le eletise mafanafana i se laina tuʻusaʻo ma se ato filifilia o le puipuiga o le komupiuta ma apamemea tasi. O lea la i le tulaga lea, o le toe faʻaleleia e manaʻomia - ua ave le uaea e taʻoto i le puipui, ma mo lenei mea e tatau ona e faia se maunu, faʻapelepele o iʻa.

Faapipiiina o se vai mafanafana preth system

Faapipiiina o le eletise mafanafana o le plth e matua faigofie lava: nonoa i luga o le puipui. Uma, ua sauni le polokalama e faagaoioia. O loʻo tumau lava ona faʻaalu i totonu o le ipomea. O le mea autu e tatau ona faʻaaogaina e le kolosi vaega o le uaea, sa i ai masini puipuia o le saʻo saʻo. O le mafuaʻaga autu lea i le tulaga o le faʻaaogaina o le eletise eletise malosi. Ua sili atu le faigata o le suavai. O mea uma e tatau ona aoina i se tino e tasi, ma e le faigofie lenei.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

Faapipiiina o le faʻamafanafanaina o le mea e te iloa ai: e tatau ona e iloa le avanoa

Fuafuaina o le pronth heating

O le atoa o le vevela inisinia o le vave o le faʻamafanafana o se taimi umi ma faigata. Le tele ma geometry o le potu, o le mea o puipui, itupa, o le taualuga, ua manatu i ai, o le maualuga o le tuʻufaʻatasia o elemene uma o loʻo amanaia, e aofia ai Windows, faitotoʻa. I le aotelega, o le fuainumera e faigata tele. O le mea lea, e masani ona faʻaalu ai le averesi o ata, lea e maua ai o se faʻaiuga o le tele o faʻamatalaga.

E talitonu o le a faʻamafanafana tasi sikuea mita o le vaega o le potu ma le averesi o le faʻamalosi, 100 o le malosi o le malosi e manaʻomia. O lona uiga, e fuafua le malosi o se mafanafana, e tatau ona e faʻateleina le potu i le 100. Maua le Manaʻomia Manaʻomia. E tele naua (ma e sili atu i le 20-25% sili atu nai lo le 20-25%) tatau ona avatua i le aofaiga o elemene atoa o se mafanafana o le mafanafana.

PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

Faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga faʻapitoa o le pito sili o le laupapa faʻamafanafana prom mo eseese faiga faʻagaioia modes

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu e 18 sikuea mita. O le a ave 1800 alavai mo lona malu. O le tele atu, matou te vaʻai i le tele o le vevela e faʻasoa ai le tasi mita o le faʻamafanafana. O le fatufatu o le vai e mafai ona faʻagaioia i auala eseese, e faʻalagolago i le auala e tuʻufaʻatasia ai le tele o le vevela. O le laulau i luga na faʻaalia ai le faʻamatalaga mo se tasi o faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te suʻe le vevela feʻai o le tasi mita o le mafanafana pltain mai le laulau lenei (isi tagata gaosi mea e ono tele ai suiga).

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a galue le polokalama ma le faʻagaloina o le vevela o le 50 ° C. Ona tasi lea o le tasi Mongrel Meters 132 Wvert. Ia vevela le potu lea, o le a manaʻomia i le 1800/132 = 13.6 m o le mafanafana upu. A okaina, e sili atu le faʻaopopoina o se faʻasoa i le 20-25%. O lenei oloa e manaʻomia e mautinoa ai e le o le polokalama i taimi uma i le tapulaʻa. O le taimi lenei. Faapea foi i le tulaga o le masani ai malulu malulu. E lua. O lea, faʻatasi ai ma le tausao tatou maua 17 mita.

O le a matou toe totogiina lou mafaufau: O le averesi o faʻamaumauga mo se averesi o le fale. E le gata i lea, e oʻo lava i le maualuga o le taualuga e le o faʻaalia. E toe faia le averesi - 2.5 mita. Afai e iai lau faʻamalosi sili atu, o le a e manaʻomia le le lava le vevela pe a sili atu le leaga nai lo le "auala" e sili atu. I se aotelega, o lenei metotia naʻo le tuʻuina mai o le faʻatatauina fuafuaina.

Auala e Galue ai

O le mea muamua e faia o le faia o se fuafuaga e faʻailoa ai le umi o le umi o mea taʻitasi o masini, o le umi o le fesoʻotaʻi tubes. I le maeʻa lea, o le umi o le mafanafana o le upu e le tutusa ma le tino o le potu. I lea tulaga, o vaega o le lafu e tuʻufaʻatasia ma apamemea paipa o popemer. Faʻaaoga le Steel e le manaʻomia, pei ona latou faimanatu e fegalegaleai ma 'apamemea (na faasolosolo ona paʻu).

Sauniuniga mo le faapipiiina o mea e tupu ao lei amataina lona amataga moni. I le amataga o le toe faaleleia, tusa lava aʻo leʻi amataina le ogatasi o le fola, o paipa mai le boailer poʻo le aoina node o loʻo sosoʻo i le nofoaga o le mafanafana o le mafanafana. Paiko o loʻo faʻaputuputu, faʻataʻitaʻiina mo le amiosaʻo, faʻamaualu ma le tosoina i le setete tumu i lalo o le atunuʻu 2-3 Amm, i le tele-faleoloa e tatau ona aloaʻia i le tele o fale). Ma o loʻo faia uma toe faʻaleleia mea uma pe a maeʻa le tini o le puipui ma le foloa e amata le faʻapipiʻiina o le mafanafana o le mafanafana. O lona poloaiga lea:

  • O le vevela o le lafoina o le lipine o loʻo faʻamauina i luga o le tino o puipui. E taofia le vevela vevela i le taumafaina mo le vevela puipui.

    PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

    O le vevela-o le fulafula o le tapi ua faʻapipiʻi, ma luga o le pito i luga o le faʻapipiʻiina elemene

  • I luga o le lipio i le 50-60 cmp faʻaopoopoga o loʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O loʻo latou faʻatumauina i le puipui ma se solo poʻo se faʻapipiʻi o tagata (fuafua i luga o mea o puipui).
  • I le faʻavavevave, o vaega o le faʻamafanafana i le vai lafoai e tusa ma le fuafuaga, faʻatasiga ma le apamemea poʻo polman pu.

    PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

    Faʻapipiʻi fasi ma faʻafesoʻotaʻi i latou i le tasi

  • O le malosi o le system ua siakiina ma le mamafa.
  • Afai e lelei mea uma, paipa mai le aoina node bede pe mai le koluma e fesoʻotaʻi, e faʻatumuina le polokalama i le mapuea.

    PLONONW HELEGET - aoga pe leai?

    O lea e foliga mai o mea uma pe a uma mea uma

  • O le maeʻa o suʻega faʻamanuiaina, o le masini teuteu teuteu e faʻapipiʻiina, o le plinning stress system e sauni e taotoga.

O le mea moni, o le faʻapipiʻiina o le mafanafana o le plth o loʻo le faigata foʻi. Peitai o le malosi o fesoʻotaʻiga e taua ma e manaʻomia lenei mea e faʻatatauina faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mea tau faʻamamago mo link i luga o le faapaologa ma ou lava lima

Faitau atili