Faagaoioiga o oloa mai se laau i lalo o le pona ma o latou lava lima

Anonim

Faiga o le taimi mulimuli i luga o le Vintage oloa, taʻavale ma lavalava i Repro Syste e le o le faʻaaogaina ma le mamanu o laupapa oloa. Togafitiga o fafie i lalo o le mea moni faʻatagaina ma fale fou e fausia ai totonu faʻapea o loʻo vaʻaia e pei o le fale mautotogi na alu atu i le tofi i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua i le tama matua. O le tagata e ona o le atunuʻu fale o loʻo tusia i luga ma le tuai o le laupapa laupapa ma totonu o le avanoa. Mai manu feoaʻiga o laʻau fai afi mama i luga o le taualuga, faasitepu, faitotoʻa ma isi mea mamanu, tuʻuina i totonu o le fale ogatotonu po o se mea manaia vaomatua poʻo se nofoaga manaia o le vaomatua.

Faagaoioiga o oloa mai se laau i lalo o le pona ma o latou lava lima

A o le i faia galuega, e fautuaina le galue i le mafaufau.

O le maualuga o tau o mea faʻavae a le matua laupapa ua mafua ai se manaʻo e faia ni mea talafeagai i o latou lava lima, sailia vave le oloa ma le fiafia moni. Ia faia le galuega i luga o le faʻavaeina o se laʻau e le faigata tele e pei ona foliga mai i le itu. E naʻo le manaʻomia le iloa e uiga i le tele auala e ausia ai se matagofie matagofie foliga i luga o le laupapa masani, lea e mafai ona faʻatauina i soʻo se kamupani kamupani ma fafie.

Faʻafefea ona Sauni mo le Galuega?

Faagaoioiga o oloa mai se laau i lalo o le pona ma o latou lava lima

E i ai le 3 fafie alavai: vailaau, vevela, inisinia.

E i ai 3 widespladge woong metotia metotia:

  • Vailaʻau, na o le talafeagai mo oloa mai vaega tetele;
  • vevela (fana) - talafeagai mo fafie o soo se ituaiga;
  • Masini (brash) - talafeagai mo wacous rocks ma alak.

E galulue ma le fafie e manaʻomia ni mea faigaluega ma mea:

  • ulo;
  • 'Amu pe bulgasia ma numera;
  • Pulumu ma le uamea faamiteina;
  • lauulu matamuli;
  • vali pulumu;
  • MOVILILKA, Acrylic vali, lanu lanu, wex;
  • oneone.

E ala i le faʻatauga o laupapa poʻo se pa, mai le mea ua fuafua e fatu ai se mea faʻapitoa, e mafai ona e filifilia ni mea faʻapitoa e le bug, i luga o chips ma nonoa laiti. A maeʻa ona gaosia, latou te faia se mea eseʻese o le "tuai" mataupu.

Mataupu i luga o le autu: Ventiplation i le fola i totonu o le fale fafie fafie

Faagaoioiga o oloa mai se laau i lalo o le pona ma o latou lava lima

Vaega fafie.

O le maeʻa o meafale e filifilia e le tele, laititi le migao pe i se sitaili faʻataʻamilomilo, tutusa ma le tusi lesona o le agbal meaaiga o le seneturi ua mavae. Ae le i le faʻatonutonuina i soʻo se auala e sili ona faʻatasia ai le fasi meafale i luga o vaega vaega. O lenei o le a mafai ai ona faʻagaioia uma luga o luga, e aunoa ma le tuʻua i nofoaga faigata-i-auala o le a le togafitia nofoaga o le a faanatinati ai mata.

Ae e te leʻi amata teuteuina le mataupu mo le taimi muamua, e aoga e faʻataʻitaʻi ma faʻatumu lou lima i luga o fasi laupapa ma ni fafie. E faʻatinoina e le Matai le sili mautinoa, ma le malamalama o le tele o taimi e mafai ona tupu pe a oʻo ai galuega. I luga o Tusi tusi e tasi, e faigofie ona piki le leo o vali po o vene, e talisapaia le mea e tupu ai o se taunuuga.

Tele galuega (valivali vali, vali ma matuimago solo, le fia vao)

O le inisinia etiling o se laau

Faagaoioiga o oloa mai se laau i lalo o le pona ma o latou lava lima

Mamago, lanu, beash ua fautuaina e fua mai i fafo.

O le tele o mea e mafai ona faʻatauina mea na faia o ni ata o le boot geotrootroorotom Greed: Pine, Sochech. O loʻo ia i latou le faʻaulu faʻavae ma le faʻatulagaina e faia e ala i fibre o eseʻesega faigata. O lenei e faia ai le talafeagai mo masini teuteu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a mea faigaluega e faʻaleagaina ai le pito i luga o le laʻau, e mafai ai ona ausia le taua o le matua vave nai lo le itu masani. Uma lapisi, poshles ma cracks mafai ona faʻataʻitaʻia e le 2 metotia:

  1. Luga o le laufanua o le laupapa, laupapa poʻo ogalaau, o le tulimanu tulimanu o le AX e faʻaaogaina eseese loloto ma le tele o le faʻasologa. O tulimanu a Braw o se vaega o le atx, e aunoa ma le tausia o le saʻo pe lamolemole luga. Ina ua maeʻa, o loʻo togafitia uma ma o lenei metotia e manaʻomia e soloia ma le faʻamaligiina ma se pulumu malosi ma uʻamea faʻapipiʻi. A o le olo se oloa tele, e sili le faʻaaogaina o se taʻavale poʻo se mea faʻapitoa ma se faʻapitoa. E manaʻomia le olo seia oʻo i luga o itu uma na tulaʻi mai pe a tipiina se AX e le maua ni faʻamatalaga i le taimi o le faʻaleagaina o mea leaga. E taua le manatua o gaioiga a le pulumu e tatau ona faʻatonutonu pea i luga o le au faʻatauga. O le isi laasaga o le a olo o le oloina o le paʻu mo le aveeseina o mea e ave ai le fibers ma le togafitiga ma se uʻamea uʻamea ma se faʻa-lamolemole. I le taimi lava lea, o se vaega o le fible e aveʻesea, faʻatupuina ai le palu o le uʻu o le afu o le vai malulu. O le lava pulumu e tasi e mafai ona e faʻaopoopoina le laʻau ma le taʻe.
  2. Ina ua uma ona olo le moli moli o le oloa fou, e manaʻomia e tuʻuina atu le talafeagai mai le pogisa tuai: e vali ma le faʻanoanoa poʻo le pogisa vali. Ina ua uma ona mago ma le averesi saito ma le averesi saito e aunoa ma le malosi o le lima, laititi se laʻau o se laʻau, aveese le vali mai le sosolo i tua. I le taimi lava lea e tasi, o le lanu pogisa o loʻo tausia i lona lanu maʻai o le va o laʻei. Mo le faʻaumaina mulimuli, o le oloa ua ufitia i le acrylic sporparent poʻo le moli samasama samasama, mago le mamago.

Tusi i luga o le autu: o le a le mea e tapunia ai le gazebo mai itu: auala e puipuia ai puipui mai leaga tau

Sili atu "le alofa". Fetaui lelei mo ni mea laiti ma meaafale, ipu fafie ma isi mea laiti. O le Braching e faia i le lima, fufuluina i le uamea bristle. I le taimi lava e tasi, pei o le tulaga sa muamua, ua lipea fiber ua aveʻese, na faʻamamafa mai le togalaʻau fatu. O le pefu o loʻo tafetoto moli i luga o le pulumulu, faʻatonutonu le faiga i le mata ma le mauaina o le manaʻomia tikeri o le sikoa o mata. A maeʻa lena, vali ma teuteu le oloa pei ona faʻamatala i luga.

Fale vevela ma vailaau fafie

O le gaioiga vevela o fafie.

O nei metotia e mafai ona taʻua faʻatatau i le mafuaʻaga lea, talu ai o le faʻaumatiaga o le pito i luga o le laʻau ua tupu faʻafuaseʻi pe a aunoa ma faʻafitauli tau mea. O mea sili ona leaga lea nai lo le taimi muamua, o lea gaosi e tatau ona faia i le ea ma le usitaia o puipuiga puipuia.

O le aano o le fusuʻaga o le fusuʻaga o lena fibers e faʻaleagaina pe a faʻaalia i le afi matala. Mo lenei luga o le oloa gaosia, o le afi o le lalagaina o le lamepa poʻo se kesi faʻapitoa kesi i le loloto e oʻo i le 3 MM ua susunuina. O le mea e le aoga, o le aafiaga o le manatu o le a leai se taua, ma lona loloto - o le a faʻaalia ai lava ia sili atu ona malosi. O le matai i lea lava taimi e faʻatonutonu ai le faʻagaioiga faʻalagolago i lona tofo ma manaʻoga.

Ina ua maeʻa faʻatonutonu le pito i luga o le pito i luga, o le uʻamea pulumu poʻo le afu i luga o se taʻavale e faʻatagaina, scoabbbed le upega e maua ai le manaʻomia lanu ma le lautele. Valivali ia laupapa e le mafai ona sauaina aua o le a iai i le taimi nei ua leva ona pogisa ma pupula. O le faʻasologa mulimuli e aofia ai le faʻamamaina o le paʻu ma valevale le oloa.

Faatasi ai ma se vailaʻau metotia, o le teuteuga o le laau i lalo o le vaitausaga o le a tupu i le iʻuga o Alkalis poʻo Amona o le ava a Amoni. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le aerosols mo fufulu umukuka ma mea faigaluega mo se otaota. E manaʻomia le fesoasoani ia te oe lava i le tuʻufaʻatasiga o le mea faigaluega ae le i faʻaaogaina, e tatau ona iai Anetili. Ua faʻalogo e tatau ona totogi atu i puipuiga a le taimi e galulue ai ma ia.

Tusi i luga o le autu: ata ata ma se koluse: laupapa i le tasi lanu, ata laiti a tamaiti, fai mo le amataina o le dencilils

Mauaina o luga o le laʻau, o nei vailaʻau "susunuina" vaega o le vaivai ma le taimi e vali ai le laau i le efuefu. A maeʻa ona gaosia, o loʻo fufuluina uma le vai ma le coated ma le vaivaiga vaivai o cutlery poʻo le Citric Actid (1 TTS o Alkali Resepela.

A faʻaaoga le Vuilii, ua matou faʻatalitali faapitoa i le mea moni e tatau ona avea o se laulau 9% vineta, ma e le o acid.

O oloa mamago ua faamamaina i se pulumu ma pisia, pe a tatau ai.

O le faʻatau atu o fafie e ala i lisi o metotia o le a fesoasoani i le tagata e teuteu ai le totonu o le fale mautotogi i lalo o le aso anamua, e aunoa ma le faʻaalu o le tele o taimi i luga. O le avanoa o mea ma mea faigaluega mo le faʻagaioiga ua mafai ai ona auai i se ituaiga o fatufatu ma le poto ma le poto, ma lima poto, ma o le fafine ma le mafaufau lelei.

Faitau atili