O le Glass Coolers mo le Plasterboard luga: Enest ma Tulafono

Anonim

Glassball o se vaega o onapo nei e masani ona faauma ai puipui o le potu. O se ie o le faila e togafitia, o le mea e sili atu ma saogalemu pe a faatusatusaina i mea synthetic mea. E talitonu o loʻo sologa lelei le tioata tau o meaʻai tino laiti, ae o loʻo matou fautuaina foʻi e faʻapipiʻi i luga le tulaga lelei i luga, faʻataʻitaʻiga.

O le Glass Coolers mo le Plasterboard luga: Enest ma Tulafono

Fausaga o tioata sipela.

O lenei mea o loʻo faʻaaogaina pea lava le masani ai ona masani ai pepa ma vinyl puipui, ae i le metotia e le sili atu le ese mai ia i latou. E mafai ona kelu ma se pepa puipui, ma maitauina le leai o le leai o se ata i totonu. Faatasi ai ma nei galuega, ua fautuaina ai o le taimi tonu lea e faamaonia ai e pei ona faʻatatauina se moli tele e aunoa ma le faʻatafunaina ma mea leaga.

Glassy: penefiti ma le fishon povi

O mea faapena e pei o tioata tioata e ese mai i mea e lua o aoga:

  1. Faapolokiki. O mea e faia o mea masani o mea masani i luga o le tekonolosi faʻapitoa, lea e faʻamalosia atoatoa.
  2. E le tautatala. O le pepa puipui mai le Fiberglass e le o le le fiafia, pe a le maua le vevela o mea leaga.
  3. Malosi maualuga. O le teteʻe atu i tioata o tioata e tusa ma le faʻalua i le tele o le vinyl.
  4. O le taimi umi o le olaga. O le tau o malo ia e puipui, ae matua faʻamamuamua le faʻapipiʻiina faigofie ma le tautua ola o le tolusefulu tausaga.
  5. O le teuteuga o mea na faia o le fiblangs ma le tetee i le susu, e lelei ai le filifiliga lelei mo umukuka ma faletaele.
  6. Afai e manaʻomia, tioata mafai ona toe faitau soʻo, a o mea e le oi ai meatotino a ana mea totino.

O le Glass Coolers mo le Plasterboard luga: Enest ma Tulafono

Faʻatusatusaga uiga o tioata.

Glassball e masani ona faʻapipiʻiina i se auala e le mafai ona vaʻaia ni soʻoga. Mo lenei, pe a ma le 2-3 mm gappapa i le va o fasi pepa a le va o le tagata lava ia, lea e taʻele ma faʻamama. Ina ua mavae lena, o faamalama i tioata ua tumu i se faaputuga vali ma uniti uma ua le mafai ona avea ma le vaaia. Ae a o le upu vaivai, mataga pogisa o le uliuli ma le lautele o le 5-10 cm o loʻo vaʻaia. O le mea lea e le o atagia ai le mea moni, o le pepa oneone O le malamalama.

O le auala lona lua o le masani ai, e aunoa ma le tuua o le va. O mea uma e faʻapipiʻi ma le soʻotaga i le soʻoga poʻo se tamai laina, ae i lenei metotia agavaʻa i le malamalama o le a faʻaosofia ai le tele o le ola.

Tusi i luga o le autu: gaosiga tekonolosi o talosia nofoa e faia oe lava

O tagata atamamai ua fautuaina o le puna o le natura o le natura ma faʻavae moli o loʻo faʻaaogaina ina ia mafai ai ona faia le filifiliga saʻo e faʻatatau i le metotia puipui puipui.

O le a le mea o lo o mimita lemu?

Ina ia mafai ona glue se tioata i luga o se laupapa faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaogaina le pepa puipui o le pepa puipui, ae e sili le faʻatau atu o faʻamatalaga na fuafuaina mo le laussiep. Aisea? O le mea moni o le tele o le matutu paluga o loʻo i ai starch, ma e le mafai ona faʻaputu lelei, ina ia mafai ona e filifilia le paluga i se auala e aofia ai pva, i le teteʻa.

I nisi tulaga, o loʻo fautuaina e le au Master le faʻaaogaina o totini, ae ua tumu lenei mea i ia o se faʻalavelave o se upega tafailagi mai le faʻapotopotoga. O le totini e matua suavai e le afaina ai le tioata tioata i le pito i lalo, o lona uiga o le a vave amata ona vili. I le gasologa o le gau o le Initaneti, o le a tatau ona tuufua vaifitu i le vai, ma e ono afaina uma i puipui puipui ma saoasaoa.

A filifilia se meataʻalo meataʻalo, uaʻiina i le faʻavae, le mafuaʻaga o le kulimi. E sili le vave sili atu le soona fai o se laititi ma ave sili ona taugata tele nai lo le suia atoa o le tioata i le fou.

Sauniuniga o puipui mo le tioata

O le Glass Coolers mo le Plasterboard luga: Enest ma Tulafono

Faapipiiina o laupepa pito i luga o le faavaa.

A o leʻi mauaina le faʻamalama tioata i luga o le laufanua o le Papa, e tatau ona sauni le puipui. E manaʻomia le aveese atoaina o le ogaumu tuai, faamamaina le pa mai lapisi, e faʻatino ai le tulaga o le gaioiga pe a fai o le vaipuna o le a tuʻuina atu e se vai faaopoopo. Ina ua uma ona taoto, o le GIll e manaʻomia e faʻafefeteina le laufanua, e pei ona manaʻomia e le tioata le tele o le puipui, o le vaega o le staty e le susulu uma i luga o le pepa.

A o leʻi kopiina le pepa puipui, e fautuaina le faʻaaogaina o se vaega o le muamua o le lua i lua vala pe a uma ona faʻamama le punou. Lenei ua faia ina ia aua le o ese faamalama ipu i le taimi o taotoga.

E taua le saunia lelei o aiaiga mo galuega, faʻaliliuga tioata punitia e mafai ona ofi atu i se vevela o le + 10-25 ° COW Windows e tatau ona tapunia malosi. A o pipii ma faʻamago, o le tioata faamalama e le fiafia i ata ma le susulu o le la.

Mataupu i luga o le autu: stucco i luga o le studes o fale, o se moli moli o se mamafa mamafa

Taavale o Plasterboard Pam: faatonuga

Glue Glassball i luga o le laufanua e faigofie tele, aua o lenei e te le manaʻomia le avea ma se faʻapitoa faʻapitoa. Ae o loʻo tatau lava ona maitauina ni vaega. Matou te ofoina atu laasaga-e ala i le sitepu faatonuga, e mafai ai ma vave ona fago le tioata tioata i luga o le laupepa laupepa:

  1. O le laualuga o laupepa o loʻo ufiufi i se vaega o le tuʻuga, e tatau ona totogi faʻapitoa i soʻoga. E tatau ona faʻamaufaʻailogaina uma mea le mafai ona faʻamaufaʻailogaina i le pito i luga. E manaʻomia le faʻaaogaina atoatoa o le vaega o le tuʻu atoa. O le vaega e tatau ona e le gata i lea, ae matua manifinifi, a o le mea e tatau ona tuʻuina atu i le matutu (o le taimi faʻalagolago i le ituaiga o fefiloi ma le faʻasologa mafiafia.
  2. Ia o le tioata tioata taʻoto i lalo sosoʻo lemu ma le matagofie, e fautuaina ai le palapala. E faʻatatau foi i tamaʻi papaʻe, fasi manoa, e le mafai ona faʻaleagaina e uiga i isi uma o papatusi. Sherryyanka o se mea faapipii i se lautele lautele faia o fiblassss, e foliga mai e pei o se masaniga faafomaʻi masani ai.
  3. Sosoo ai, o le laualuga o le kimsterboard o loʻo faʻagaioia e le samoa ina ia leai ni faʻalavelave i luga o le puipui. Lenei o le a faia le faʻagasologa o le pipii faigofie, anapogi ma maualuga uiga.
  4. O le isi laasaga o le ufiufi lea o le GLC Primber ina ia le maua le Glie mo Wallpaper i le puipui. Afai e le o le mea lea, ona vave ai lea o le tioata tioata o le a vave ona amata ai mai le palasitika luga. Mo le faʻatuatuaina, tele tagata atamamai fautuaina e faʻaaogaina lua vaega o le primer, ae i le taimi lava e tasi e tatau ona faʻamago ai le lua, promwall i lenei tulaga e puipuia ai le pepa puipui.

O le Glass Coolers mo le Plasterboard luga: Enest ma Tulafono

Punitia ma vali o tioata.

O le tioata amata amata ona glue na o le tuai ona mago o le puipui. Ia iloa lelei le aofaʻi o mea aʻo leʻi amataina mea uma o galuega, o le puipui e fua, aua e iai le umi o le fola i lona taualuga. Leai se mea e le manaʻomia!

Aua neʻi galo e uiga i le pasene o le aʻea o le aʻeaʻe, o le mea e tusa ma le 10%. O le tioata o loʻo faʻapipiʻiina i le pepa puipui o le pepa, lea o le aso e mafai ai ona e faʻatau i le ituaiga o le mama palu e puipuia e vai masani. O le tekonolosi o le auteli ia e le o ese mai i isi ituaiga o pepa puipui, o le kulimi e muamua-tumau mo le fulafula, o tioata tioata o loo taamilo i totonu o le potu i totonu o le potu faatinoina).

Faatasi ai ma le fesoasoani a le pulumu poʻo le faʻaseʻe, o le maeʻa o le faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina i le sese o mea, pe a maeʻa le faʻamalama tioata o loʻo faʻapipiʻi i luga o le tioata.

Ina ia faʻapipiʻi lelei se tioata i luga o se pardboart Pufu, e tatau ona e saunia ni mea faigaluega ma mea o le:

  • Falaina meafaigaluega i le fuafuaina aofaʻi (Faʻafefea ona fuafua le mea, faʻailoa i luga);
  • Rofautte, faigofie penitala ma seleulu;
  • Faakelu mo Usipepa;
  • Agavaʻa mo le faʻamamaina o gelu, pulumu poʻo le faʻaseʻe;
  • mama ie;
  • Faʻamago le faʻasusu poʻo le mugī mo le le fiafia.

Tusitusiga i luga o le autu: comploctic tott - o se lelei fofo mo se tamai faletaele

Faafitauli mafai ma tulafono

Faʻaogaina tioata faʻamalama mo le teuteuina o pamu o le laupapa fanua, e mafai ona e feagai ma faʻafitauli pei:

  1. O le laualuga o le puipui e tatau ona lamolemole, o lona uiga, pe a faapipiiina mymwall.
  2. O soʻoga uma ma le faʻafaigofie laʻasaga o faʻamau e tatau ona ufiufi ma le faaeteete, a leai e faaleaga uma, o le a matauina ma le tele o foliga o le pepa puipui.
  3. Ma le le lava le le lava o le tioata o le tioata, digwall, a o ona sui, amata ona faailoa manino. Ina ia fesoasoani iinei e mafai ona i ai se auala e tipiapi e le gata i naʻo le soa, ae faʻapea foi ma le laʻau atoa o le laupepa laupepa ina ia mafai ona sili ona lelei ile lanu.
  4. A o faapipiiina le tioata kulimi i luga o le laupepa laupepa, e taua le usitaʻia o tuutuuga mo le tausiga o mea i le taimi o faʻagaioiga. E masani ona tupu o loʻo i le toe faaleleia, o le laufanua o le pepa puipui na tisu. Afai o loʻo faʻaaoga se mea i luma o se mea, e mafai ona faʻamamaina.
  5. Gymelomes e fautuaina pe a maeʻa pepa e valivali ai ina ia o le a le faʻaoʻo atu i le alavai i le taimi o le a faia i mata ma le paʻu. I se aotelega, e faigofie tele ai lenei tali ona o le mama.

O le faʻaaogaina o ituaiga eseese o le pepa puipui o loʻo avea ma sili ona taatele ituaiga o masini teuteu. O le a fesoasoani Bndpaper e fausia se siosiomaga malie, e faigofie lava ona piki mo soʻo se mea, o nisi ituaiga e mafai ona valiina. O le Glall Memmer Seasona se nofoaga faʻapitoa i totonu o ofutino mo puipui. E aogā ona latou agavaʻa ma manaia, o latou aoga e avanoa mo le toʻatele. I se faʻaopopoga, o nei ofutino e mafai ona toe vaʻai pe a manaʻomia. E fautuaina le faapipiiina o le pepa puipui mo le sauniaina muamua o loʻo sauniaina, pei o lenei tulaga ua ausia ai le talafeagai o sauniuniga mo le totogi. O le faʻagasologa o le pepa puipui mai le fiberglass e matua faigofie, e le tele le taimi, e le tele le taimi, o le tausiga mo pepa puipui e le mafua ai faigata.

Faitau atili