Corruguition fabric: o ai e sau i luga, pe faʻafefea ona fai i le fale

Anonim

O le upu "saito" e faʻaaogaina i tulaga eseʻese, faʻailoaina ma le faʻapitoa lauulu, ma le faʻamalosi tino, ae o le tele o le faʻaaogaina mo le ato. O le vaega o le saito o le lautele o le lautele o le lafu ma le podium, faʻapea foi ma le mea moni o le pito o le fotu o loʻo lafo atu i luga poʻo luga. O le fetuunaiga o meaola o le tino e mafai ona ese - o le faʻaseʻe faʻapopoleina mo skurtic tuʻutuʻuga, vaapiapi i le pito i luga ma faʻalauteleina i lalo, faia se faʻafanua Kerisimasi, zigzag, ma isi) . Faʻataʻitaʻia mo paga na amata i aso anamua, ma o faʻaauau pea ona atiaʻe le aso.

Corruguition fabric: o ai e sau i luga, pe faʻafefea ona fai i le fale

O ai ma o fea o iai le saito?

E le pei o le faʻaeteete ma faigofie i le faʻatinoina o manatu, o le saito o loʻo matua manaʻomia lava i le tulaga o le faʻatinoina ma le fuainumera o le tagata e ona o le mea lelei o lenei ofu. O ia gaosiga e masani ona faia i luga o le manifinifi manifinifi, e ui lava i le lata mai faiga masani e mafai ona fetaui ma le paʻu paʻu ma isi mea e le masani ai. O le mea lea o le saito o le mea lea e fausia i le taimi e tasi e fetaui lelei ma le aafiaga o le ea, felelei.

Sakete, laei, ofutino ma tiga foʻi ma le masaesagelia o loʻo matua matutua, asticracratic gofie, o le mea e masani ona faʻatasia ai. E manatu o loʻo avea ma lavalava matagofie, e ui lava o le paʻu o le eleelea-corrgution e atoatoa mo se pisinisi suti. O seevae ma mea e sili ona lelei i le mea lea e tatau foi ona matagofie ma fafine.

Peitai, pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga talafeagai o le ofu, e manaʻomia le manatua o le ata na vaeluaina "i le pito i luga o le tino e maua ai le tele o le tino .

E tatau foʻi ona mafaufau i le mafaufau o le saito e foliga matagofie pe a o le ie o loʻo taoto fua, a leai o le lautele o le siʻoti e mafai ona taʻalo ma oe o se tala malie.

E tatau ona faʻatapulaʻaina e le au lalagaina o ata faʻataʻamilosaga e faʻaofi i lalo-corrugres-corrugnations e mafai ona "solomuli" le ata tifaga ma mafai ona maua le sili ona eseese foliga.

O se manatu sili ona manaia o soʻo se mea e faʻapipiʻi ai le a le mautonu o le sitaila, o le sikafu poʻo le cape, e foliga matagofie i se fafine o soʻo se fafine ma le tino.

Mataupu i luga o le autu: Smisel moa moa: Master vasega ma polokalame ma faʻamatalaga

O le mono e vavaeeseina oe lava?

"O le mea lilo o tagata laiti e matua faigata i le faʻatinoina, ma o latou tutoʻatasi o meaʻai e mafai ona i ai se lava tomai. E manaʻomia tele ituaiga faʻapitoa e masani ona faia mai le watman. I le va o pepa, o loo i ai se ievai o taligalu ma le vai ma vanegavale ona taloa ma mago.

O na galuega e avea ai ma galuega e faʻaaloalo ai, e faʻamaonia ai lava le gaosia o tamaʻi lanu sa laʻa i le taimi e tasi.

Corruguition fabric: o ai e sau i luga, pe faʻafefea ona fai i le fale

Mo le tagata sailiili, e sili le liliu atu i le Matai, e tele lava ituaiga ituaiga o ituaiga, ma o loʻo gaosia se galuega faʻavae i le Ofisa Auvaʻa. E mafai foi ona e filifilia oe ma taulaga, faia i se pisinisi auala. Ua avanoa le tele o mea na maua ai ni maʻa lapopoa, e masani lava o le polyester pe le mafai ona toto poʻo lanu o lanu eseese ma lanu e faʻatiga ma faigofie ona tausi.

Faʻapefea ona Faʻamama ma Matagofie?

E ui e le ono fuafuaina mea mo totini lima i aso uma, o le manaʻoga mo le fufuluina o loʻo i ai lava le taimi. A faʻatau mai lau ofutino i totonu o le faleoloa, o loʻo suʻesuʻe lelei le igoa i luga, aemaise le fufuluina ma le vailaʻau o vailaʻau. Faapitoa lemu e tatau ona taulimaina ma mea faanatura. A o le tulafono, pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi ma vai, e le faʻaʻi lava le tino o le tino, ae e ono foliga mai o le "kuka", o lea e aoga le faʻafoliga o le mataua. I soo se tulaga, o le sili sili ona lelei mai le faʻamamaina o le faʻamamaina (pe a fai o le auala e le o faʻaalia i le vaipuna).

Synthetic tissue-corrugtation e masani ona alualu i luma e fufulu i le vai mafanafana ma vai vaivai. E tatau ona tapeina le lima, ma aua le olo ma le mimilo, ma pe a uma le fufulu, tautau mama, ae le o le oomiina . Afai e mafai, aʻo leʻi fufuluina, o nofoaga sa vale e fautuaina e tuu i luga o se auala vaapiapi (teuina) pe faʻataʻitaʻiina ma le mimita. Afai e malolo pea le ata, ona manaʻomia lea e faʻafesoʻotaʻi le Wizard mo le toe faʻasaina, aʻo le mea e tatau ai i le muamua ortat.

Mataupu i luga o le autu: o le tala faatino

Faitau atili