O le foloa o le fola o le mea lea ma le mea e fetaui

Anonim

Mo se fomaʻi (a le o le auala o le foloa poʻo le siʻusiʻu), o le masani ai o le valaʻau faʻapitoa o le fola, lea e faia mai le fola o le afu i luga o le utupoto i luga o le utupoto i luga o le utupoto i luga o le utupoto ma ua feola i luga o le fola o le utupoto.

Lea e iai

O le tamaʻi faigofie lea o le taʻotoga laupapa, lea e pei o se pule, o loʻo faʻaaogaina i le mama ituaiga na o le fausiaina o nofoaga e le nofomau iai. O sea faʻatapulaʻaina o loʻo faʻamatalaina mai i le maualalo o le vevela o le vevela ma le pisapisao e faʻasoasoaina meatotino e tutusa oloa.

E masani lava, o sea fesoʻotaʻiga ua faʻaaogaina i totonu o faʻatoʻaga fale poʻo ni fale o se mafuaaga manaia, lea e le o faʻaaogaina ai le maualuga o le siosiomaga, talu ai o fale o loʻo faʻagaioia i le taumafanafana. I le taimi lava lea, o le fola ua avea ma faʻaliliuga o luga, ma o le pito i luga o le fola o le fogafale mo le lotoa.

Faafetaui: Afai o loʻo siisii ​​pito o le faʻatusa o le fogafale o lalo o le foloa, ona le ave lea e le komiti le laupapa mo le pito i lalo o le fola. Ia mulimuli ane, o le laulaufaiva i le femala, sa le ofi atu, ma e leʻi faia ni lapoʻa, ma le uumi o laupapa ma togitotototo ma togitotototo. O le mea e tatau ai ona faʻapipiʻiina le taualuga.

O le foloa o le fola o le mea lea ma le mea e fetaui

Le uiga o le masini o le fola o le avanoa o le teuina o fana o laupapa, lea o le a tautua ai o se mea mo le falesā.

Afai o loʻo i ai se sini o le faʻapaleniina o le potu mai le laualuga e faʻateleina ai le faʻaofuina ma taofi le vevela, ona fai lea o le fuʻa. I totonu, o le faʻavae o loʻo faʻaputuina i isi vaega i le faʻasologa nei:

  • fola mai laupapa na sili atu ona fetaui;
  • Overs utupoto;
  • leo mitiia mea;
  • O le fola o le scmptable.

O le ata o le simise ua faʻaalia i le faʻatusa, o loʻo 1 laupepa o laupepa o loʻo i luga; 2 - alalaga mai le mitiafu; 3 - Sporcroomis Soa; 4 - Le malosi o le vaega; 5-utupoto; 6 - Lauga; 7 - lanu uliuli; 8 - pa.

Tusitusiga i luga o le autu: O le pa pa le pa mai le laau i luga o le faapaologa ma le telrace

O le a le mea e mafua ai le mea fou fola?

O le magafagafa o le tino o le eseese o le tele o taulaga. E le pei o se seti o faʻataʻitaʻiga, o lenei ituaiga e mafai ona avea ma lavalava faigofie o le fola, pa, latou o loʻo i luga o le utupoto. A faʻaaoga le laupapa pe a faʻaaogaina le masini, o le taimi lea o loʻo tapa ai.

Afai o le a faʻaaogaina laupapa, o le ua taʻua o le laupapa o le laupapa e masani ona faʻaaogaina. O laupapa e i ai ni fatuga ma faamimigiina o le tino, e matua talafeagai ma aoga, aua e liliu i ai, aunoa ma se slot luga.

O le polokalame nei e faʻaalia ai le nofoaga o loʻo faʻapipiʻi i le masini o ia fola e faʻaaoga ai le lipine:

O le foloa o le fola o le mea lea ma le mea e fetaui

O le faʻaaogaina o le polokalame faʻaaoga se masini i totonu o le lisi i totonu o se lisi, o loʻo i ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻalumaina, lua o pamu, o le mea e faʻapipiʻi ai o le postine. Faauma laupapa alu).

I le ata B - ma le laina i luga o le cranial pa ma le faʻalumaina: O vaega muamua e lua e tutusa ma le muamua lomiga, o le faʻaputuga ma vailaʻau, ma faʻatumu ai le atoa laupapa.

Ata B - polokalame ma le faʻataoto mai i luga o ulu e aunoa ma pa o loʻo alu ese mai lalo, o le alatoto, o le ala savali, o le pelati, ma le faʻamamaina o le fola ma le faʻamaʻi o le foloa.

Faaaoga i le fola

I le faʻaopopo atu i lana uluaʻi galuega, o se auala o le fola o le fola o se taua taua i le fausiaina o se maualuga-lelei le maualuga o le semi-vaega o loʻo ufiufi. O le uiga o le faʻatuatuaina o lenei vaega e faʻapipiʻi, o le tautua olaga o le foga atoa i le fale e faʻalagolago.

E pei ona iloa, i le fola o soʻo se ituaiga o fale o loʻo nofo - o se mea e pei o se keke e aofia ai le eseese "faʻapipiʻi." Ma afai o le malosi o le sima lautele faʻalagolago i se tulaga sili atu mai le asu o le faʻapipiʻiina ma le lelei o le faʻamaufaʻailoga o le taʻotoga, ona faʻataunuʻuina lea o le fola.

Tusitusiga i luga o le autu: potumoe mamanu 12 sikuea mita. M: Faʻafefea ona faʻaaulu se tamai potu + saunia-faia fuafuaga (36 ata)

O le foloa o le fola o le mea lea ma le mea e fetaui

Fafie fola o le faʻavae o le faʻavae i fale na faʻaaogaina e le Izstari. I le aluga o taimi, na amata ona faapaleina i mea fou, i le leai o ni mea sili ona lelei.

O mea faʻapitoa e oʻo mai e sui ai le vaega laupapa ae le o le mea moni e sili atu ona aulelei e mafua mai i le mea moni e faigofie atu ai lo latou mauga ma le tausiga. A o le laau, o le ata o le a faia o lona ituaiga faia lea ituaiga o feusuaiga sili atu faigata i le faapipiiina.

Ae afai e te filifili e fai se laupapa laupapa laupapa i totonu o lou fale po o le fale, e te mauaina mo le tele o tausaga eco-faauo ma matagofie. I le taimi lava e tasi, ae le o le le aoga, ae o aso nei ma matagofie.

Taofia o prostaste fola

O le foloa o le fola o le mea lea ma le mea e fetaui

Tuusao o le tino o le protistal fola o ni mea faitino e pei ona taua:

  • Sauni le pito i lalo o le fola - e mago, vavalo;
  • Faapipii se malu o le malu o le vaega o le polythylene ata;
  • Faapipii pou i le itu umi o le potu;
  • Saunia ma vaaia i luga o le tele o le laupapa e fao i lagā ma fao.

O se auala faigofie lea e fai ai se ata faʻapipiʻi. O le a avea ma nofoaga pito i lalo i le va o le eleele (poʻo le faʻaalu i le va o fola) ma le pitonuu. O le a vaevaeina le malulu sone i le va o le eleele ma le ogaumu mulimuli. Ina ua faʻaoʻoloto le faʻamalosi ma le le mautonu, pei ona faʻaalia i le ata i luga, e sili le puipuia o le fale mai le malulu ma le pisa.

Faitau atili