Manatu mo le faapaologa Fai oe (Ata ma Vitio)

Anonim

Ata

A oe iloa, e le o se faapaʻuʻai, ae o le potu e aoina ai le tele o mea eseese. O lenei mafai ona faʻamaonia pe a e vaʻai i fafo o le faamalama ma tilotilo i le paleni o le tele o le tele o tatou atunuʻu tagata. I fale mautotogi, e mafai ona e faia ni ogalaau sili o ni ogalaau, o le ata lea o le a le tele galuega. E le gata i lea, e iai lava manatu e mafai ona liliu ai lenei vaega o le nofoaga nofomau i se nofoaga matagofie ma aoga. Ioe, e tatau ona toe faʻaleleia mo lea mea, ae o manatu mo le toe faʻaleleia e mautinoa lava e leʻo se faʻaleaogaina, ma e mafai lava ona maua se filifiliga manaia. O manatu a le toe faaleleia o le faapaologa i aso nei e le manaʻomia ni mea tetele o mea, ma mo le fuafuaga e mafai ona e faʻaaogaina le tele o mea e masani ai.

Manatu mo le faapaologa Fai oe (Ata ma Vitio)

A oʻoʻu i taimi, e le o se mea e manaʻomia le faia o tupe tele o tupe, e mafai ona e faʻaaogaina le masani masani o mea masani.

O le mea moni, o le faapaologa e le o fuafua e faʻaaoga o se potu teuina. E le gata o mea masani e mafai ona faʻaogaina mo le loʻoletonu o le ata. E mafai tele ona faia ina ia e matua ese lava mai isi. O le faatulagaga o le faapaologa e mafai ona faia i se auala e manaia ai le alu, manava fou le ea, miti, e talafeagai le manatuaina o le lautele o tusitusiga (pe a fai o le palu Gazebo) i le tele o papaʻe papaʻe lea na aʻafia ai o ia. Mai nei puipui, e mafai foʻi ona susu manatu mo le mamanu o le potu.

I aso nei, e mafai ona suia le Logisia i totonu o se potu, o se ofisa o loʻo suesueina poʻo se ata seʻeleʻele o Logisia ua masani ai, ma mulimuli ane, e mafai ona e faia le faʻasologa o le loggi atu.

E tele atu mea e fiafia ai mo le faʻatulagaina ma le faʻavae o le Loggia, ma o nisi o latou e faʻamatala i lalo.

Tusitusiga i luga o le autu: Gvl (hypus fila lau) mo le fola - o le a lea

Fale

Manatu mo le faapaologa Fai oe (Ata ma Vitio)

I luga o le faapaologa e mafai ona e faia se meaola moni poʻo se tulimanu o loʻo i ai, e ono pei o ni hostess - i luga o le loggia, o le potu mo manu e sili atu le faigofie ona viving. O se tulimanu o loʻo nofo ai o se nofoaga sili e faʻamalieina ai tagata e ona - o manu e tuʻuina atu i tagata uma le tele o tagata lelei!

Ogalaau, o loʻo faia i se auala e faʻapipiʻi ai manuʻa e faʻapipiʻi i tioata poʻo isi mea manino, ua maeʻa ona lauiloa nei. Mo le resitalaina o le Logginia, o le tele tioata tioata kapeta e mafai ona faʻaaogaina, o le mea autu o le e malosi lava. Ae e tatau ona maitauina o le manatu o le le manatu o le tatala e le fiafia i tagata uma - o nisi tagata e le sauni e vaai.

Afai i totonu o le matou atunuʻu o le paleni o le palu o loʻo faia i se auala faʻapena, o le ogalaau, o le ogalaau e lauiloa i sisifo, o loʻo faia ai le pito i sisifo. E FAAMAONIA ona o lenei faʻaoga le tele o tioata ma e sili ona matagofie e le palota a ia tagata o loʻo ola i fola maualuluga. Vaʻai i le lalolagi moni mai lalo o vae mai le maualuga o le selau o le masina e matua manaia lava. Mo le mamanuina o le ata, o le faʻaaogaina o le uluaʻi mata tioata e faʻatagaina.

I luga o ia lava le faapaologa, e mafai ona e faia se tagata moni poʻo se tulimanu o loʻo totoe, e foliga e pei o ni mea, i luga o le Loggia, o le potu mo manu e sili atu le faigofie ona faʻatino. O se tulimanu o loʻo nofo ai o se nofoaga sili e faʻamalieina ai tagata e ona - o manu e tuʻuina atu i tagata uma le tele o tagata lelei!

Faiga o taimi ua mavae

Manatu mo le faapaologa Fai oe (Ata ma Vitio)

Ina ia fausia le mamanu o le a e manaʻomia se faʻalavelave o loʻo i ai le galugalu poʻo le faʻaseʻe o vaʻa ma koluma. O le ai ai foi i ni tamai laulau matagofie ma nofoa, ae o le mea sili ona taua mo le totonu e leai se superfū.

Aua e mafai e alofa tele, e mafai ona e faia se faʻatulagaina o se loggia i le faiga o le taimi ua tuanaʻi. O le fausiaina o se ata o le a e manaʻomia se faʻalavelave o loʻo i ai i totonu o le lalagaina o lattice poʻo le lalagaina o vaalele ma pou. O le ai ai foi i ni tamai laulau matagofie ma nofoa, ae o le mea sili ona taua mo le totonu e leai se superfū. Ma o le poloonali e fetaui i le tele o galuega o koleniga ua saunia.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mai le au fai pisinisi e faia oe lava: kalori patchwork

Mo le lesitala o le Logginia, e talafeagai le faʻaaogaina o le tioata tioata matagi - O tioata tetele na fatuina ai se lagona o le le gata, ma e le afaina le ituaiga o le faʻamalama.

O le potu o tamaiti taaalo a tamaiti

A e iloa, potu atofaina matou te le iloga e ala i lapopoa, ma e le mafai ona saunia le tamaititi i le tamaititi. Ae o le potu taʻaloga a tamaiti e mafai ona faʻaaogaina tele faigata ua faʻaaolotoina ma le Logisia. O lea la, o le a toʻamalie le tamaitiiti a le tamaitiiti, ma matua ma matua i le taimi o totoe o potu malolo. I lea tulaga, faʻaopoopo atu i le mamanu o le Loggi, e manaʻomia ona e tausia a latou feʻemau, ona mafai lea ona e avatu se potu faapena i le faʻatonuga atoa i tamaiti.

I se maʻa taua o le loggi, e le gata ona e taʻalo i tamaiti, ae e malolo foʻi i tagata matutua - o le moe i le ea fou, e te iloa lava, ae le gata i mea manaia, Peitai, i totonu o lenei potu, e le o se mea e manaʻomia le moe i le po, e mafai ona taʻoto i lalo ma se tusi. Tusa lava pe o le ata o le faapaologa, e mafai ona e tuu laulau ma nofoa i luga o le mafanafana ogaugia ma fai ai e iai ni manu feai i le ea fou. Ma e mafai foi ona e tuʻuina ni sipuni, ma o le a e maua ai se faletaalo i le ea fou, ma o lenei aitia o le a lagolagoina e taʻaloga moni. E mafai foʻi ona e tafafao i fafo swongs (hammock, o le parataiso moni mo mafutaga.

Sasae i le sitaili

Manatu mo le faapaologa Fai oe (Ata ma Vitio)

Mo totonu o le ata o loʻo i totonu, ie puipui o le ie puipui, o le aniva ma le sofa maualalo.

O se uluai manatu o le faia o le faapaologa i le heental style. Mo le mamanu o sea fale talimalo, abric malosi, mea lelei ma le moega maualalo, aveeseina e le auvae aspiroding orityal aluga. Afai e te filifili e mamanuina o se manatu se manatu, e mafai ona e malolo i luga o le loggia ma se faʻamafanafanaga e le itiiti ifo nai lo le Arapi Sheikh.

Mataupu i luga o le autu: fausia-i le microwaves

Mo Hustrs o le mafanafana moni, o le faapaologa e mafai ona faia sili atu ma se cout counter. O le avanoa o le tele o loggis faʻatagaina oe e tuʻu ai lenei mea. O se manatu o le a pei o le tasi e fiafia e nofo i le pusa pa i nofoa maualuga. Lau laulau ma nofoa mo se Loggidia i aso nei e mafai ona filifilia i le tele o faleoloa.

Eco style ma pop ata

O aso nei, o tagata nonofo o megacacation e manaʻo e toe foʻi i le amataga o le natura ma o lea o le manatu o le faia o le faapaologa i le eco-style manaʻo e faʻatino le toʻatele. O le faʻatulagaina o le Loggidia e matua le tau o le tamaoaiga - e maua ai le laititi o le numera o meaafale ma le numera maualuga o laʻau eseese e talafeagai mo le fuafuaina o le Loggia. Malolo i luga o le faapaologa, e mafai ona e manavaina le ea fou ma fatafata atoa, o le mea sili ona taua tele mo tagata o le tele o taulaga e le o mea uma e le o mea uma e le o le mea uma ai.

Ma e mafai lava ona faia se faapaologa i le sitaili o pop art. Mo le faʻatulagaina o sea loggia, o le a e manaʻomia se lautele tele o ata, meataalo suamalie ma mea uma e fesoʻotaʻi ma le faʻavae o le pop. Na foliga mai o se faapalepale i se potu masani o le fale mautotogi, o le mea moni, econoc, ae e foliga sili ona manaia. O sea ogaune ua tosina mai le mafaufau i ai, ma e le taumate o le toatele o le a manaʻomia ona e masani ai ma le tusitala o sea matagofie.

Manatu mo le faapaologa Fai oe (Ata ma Vitio)

Manatu mo le faapaologa Fai oe (Ata ma Vitio)

Manatu mo le faapaologa Fai oe (Ata ma Vitio)

Manatu mo le faapaologa Fai oe (Ata ma Vitio)

Faitau atili