O le a le pepa puipui e talafeagai mo potu pogisa

Anonim

O le Bedpaper E ese le avanoa sa nofo ai lava e mafai e soʻo se tasi ona filifilia se filifiliga lelei mo lona fale. E i ai le tele o eseʻese lanu, aemaise o le tele o lanu avanoa, tele ata matagofie ma ata. Mamafa filifilia lanu ma ata i luga o pepa puipui mafai ona fesoasoani aveese ese le le lelei o le potu ma tufatufaina avanoa.

O le asō Matou te fia taʻu mai pe o a ni filifiliga pepa avanoa e mafai ona filifilia mo se tamai potu lanu e fai ma malu ma le lelei, ae le o le le fiafia, ae le o le ola maloloina.

O le a le pepa puipui e talafeagai mo potu pogisa

Fugalaʻau autu i totonu o le potu laʻititi

Mamanuina o faigata

O o matou fale mautotogi ma fale e iai nofoaga eseese: lautele ma le vaapiapi, malamalama ma le pogisa. Mo potu tele ma susulu o potu, sau ma le faʻatinoina o soʻo se mea e faigofie ai, ae i se potu pogisa e sili atu le faigata.

Aisea E i ai i ituaiga o nofoaga e faʻamatala ai, o fatu nei:

  • Faʻatulagaina o le nofoaga o le fale, tele potu i fale mautotogi ua leaga ona ufiufi. E i ai le mea e matua laitiiti ai le malamalama.
  • I le faʻamoeina o le gaosia o mea moe, o tulaga e masani ona tupu pe a faʻamalosia e le tasi le fale le isi avanoa i le la susulu. Luga o pito i lalo o le fale, e mafai foi ona poloka le moli laau.
  • O le malamalama e mafai ona momotu pe a uma ona toe faʻaleleia galuega e faʻatatau i le toe fausia.

Peitaʻi, e mafai lava ona faʻasaʻoina le tulaga, pe a fai ua e pikiina le pepa puipui, o le a mafai ona latou fesoasoani e faʻaopopo le faʻapogai o le potu ma faʻalemafaufau. O lea, mai se potu pogisa ma siʻosiʻova, e mafai ona e maua se potu malamalama e talafeagai lelei mo fale.

E manino lava e tatau ona galue i seisi potu, ma faʻaopopo le aofaʻi o moli uila, tufa atu ma le atoatoa i sone. Ae o le moli moli o le vaega lea o le faʻafitauli, o le a le faʻatumauina pea lava. O le mea lea, e aoga le mafaufauina o le ono mafai ona ofi i luga o le pepa puipui lanu lanu, o le pastel palette e talafeagai. Afai e te manaʻo e aumai sina tamaʻi lanu i le potu, e mafai ona e pikiina ni seevae viia, ma tuʻu ai i le nofoaga faʻafeʻu o le potu.

O le a le pepa puipui e talafeagai mo potu pogisa

O se tasi o potu o se fale mautotogi tele

E le manaʻomia ni faʻailoga malosi i se tamaʻi potu, e le mafai ona fai sou faʻatele o le malamalama, ae e mafai ona faʻaaoga e le tasi lanu, peitaʻi. Manuia tuʻufaʻatasiga o le vevela ma le toʻafilemu faʻatagaina oe e maua ai le taufaasese o avanoa pupula.

E tasi le Bedpaper e atoatoa i lea potu, e mafai ona e mafaufau poʻo a filifiliga o loʻo avea ma faleoloa pepa pepa ma filifili. E fautuaina e nofo i luga o le pastelly lanu. O se tulaga faʻapitoa e faʻaaoga ai se tamai auala ma se tamaʻi laʻititi, o le a latou le venaʻia le ata atoa, ae faʻaopopo le taimi muamua.

Faʻaaoga le mea e tutusa ai le faʻapipiʻi i luga o le pepa puipui mo se tamai potu moli, e le mafai ona fautuaina. Talu mai sea ata o le a afaina ai le iloa o le potu atoa o le potu atoa, e foliga mai o le faʻafefe lea, e laiti ma pogisa ai nai lo le pogisa nai lo le mea moni.

O leisi manatu o le a faʻatagaina oe e suia le potu, faʻaopopoina o lona malamalama: alu i luga o le puipui i luma o le moli moli pepa ma se tamai mamanu, ae na o le tofa . O lea, o le a e ausia le muamua lagona vaaia o le avanoa, e foliga mai ia te oe o le malamalama faʻalauteleina le potu, e atagia mai ai i le tasi o puipui. E tupu mea, o lona uiga o le a matou maua ni pupula se lua papa i totonu o le potu i le taimi e tasi.

Tusitusiga i luga o le autu: Lautele ulugalii e faia oe lava: Masini

O fale puipui o le a fesoasoani i le galue i le geomotry o le potu. Fuafua i le faʻatonuga o fasi fasi ia, latou te mafai ai ona faʻaopoopoina le maualuga o le taualuga, pe faʻaʻoleʻole puipui. O le ogatotonu mafiafia o loʻo galue lelei, a o le lanu e mafai ona faʻaaogaina soʻo se: lanu pupula o le a faia ai le isi tagata sili ona ola, taofia sili ona lelei.

O le a le pepa puipui e talafeagai mo potu pogisa

Faʻalauteleina o le potu e ala i le faʻaaogaina o le laupapa laupapa

Lanu ma tuʻufaʻatasiga

Ina ia faia se moli moli o se tamai potu ma pogisa, e mafai ona e faʻaaogaina ni lanu. O paka e pupula ma le tasi pupula o le a lava e fai se paleni totonu, ma fai sina taulaʻi atu i nofoaga taua o le potu.

Afai e te faʻaaogaina se tele o lanu malamalama, e ono liliu ese le potu i le mamao. O lona uiga, o le a foliga sili atu lona ola, ma pupula ma manino, ae o le a faigata tele mo se taimi umi. Aua neʻi galo o le faʻaaogaina o tuʻufaʻatasiga eseese i totonu o nofoaga o sea potu e le talafeagai foi.

O le pepa puipui mo le potu pogisa ma siʻosiʻomia e tatau ona galulue i lona tino uma i faʻamalamalamaga, faʻapena lava filifiliga e tatau ona mafaufauina. Lelei tele, pe a fai o loʻo i ai i luga o le pepa puipui, afai e leai, e mafai ona faʻaopoopoina i taimi uma faʻaopoopo i le suavai puipui poʻo filifiliga mo vali. O elemene e sili ona faigofie e palu ai le paluga o le pa puipui. A o le apaau i luga o puipui, o le a iai le laina i latou i le tausamiga. E ala i le faʻaopopoina o elemene tutusa i le vali i le valiina o puipui poʻo puipui puipui, ua mafai foi ona maua ai se iʻuga tutusa.

Filifilia o puipui puipui, tatou te iloa tonu o le patte pasvas e le fetaui ma le tatou potu, a o latou saofalufo i le moli o le malamalama, ae le o lona atagia.

O le a le pepa puipui e talafeagai mo potu pogisa

Manaia ma mafanafana siosiomaga i le potumoe

Aua neʻi galo e uiga i le itu o le malamalama o loʻo le amanaʻia ai le Windows o lou potu. I le tatou tulaga, e foliga mai o le itu i matu o lona uiga, o lona uiga o le a tatou fetaui lelei:

  • Lanu samasama, la ma malie;
  • Beageng Tens, vaivai, susulu ma i le lava taimi lava e sili ona mafanafana;
  • Eseese suiga o moli, lanu auro.

Mau i luga o le autu: Upega Savali pe faʻapefea ona faʻaaogaina pupuni ae le o faitotoʻa

Paʻepaʻe ma lana laupepa o le a le talafeagai. Ma le vaivai moli, latou te matamuli, e le manino ma ma le filiga, ma matou te le manaʻomia lagona faʻanoanoa i le fale.

E mafai ona e faʻaogaina pe a filifilia pepa faʻapipiʻi i le faleoloa o le uluaʻi ala. Na o le fai atu ia te oe lava e pei o le pepa puipui o le pepa puipui e ofi, ma o potu tuʻusaʻo o loʻo iai se potu, pe faʻapefea o le a latou vaʻai i le puipui masani ma le malamalama masani i le aso masani ma le malamalama masani. Afai o iai sau ituaiga o puipui, faʻatau atu, ae leai se isi taimi e suʻe ai mo le lanu manaʻomia.

Valivali psychology

Malamalama malamalama lanu psychology o le a sili atu le faafaigofieina oe le galuega o le filifilia o pepa puipui mo potu ma tamai moli ma ma le mativa malamalama. E pei ona e iloa, ua leva ona faʻaalia le mafaufau o le pschologists o le malosi o lanu eseese i luga o tagata.

O le faʻataʻitaʻiga o le faʻavae o lanu faʻavae ma o latou aafiaga e pei ona taua i lalo:

  • O se tasi o lanu lelei e mafai ona faʻaleleia o le lagona o le peach. E lava le malie ma le malamalama, ae i le taimi e tasi lava e matua malosi ai. E faʻaaogaina i potu potu, potumoe potu i umukuka.
  • O le lanu samasama lanu palette e masani ona faʻaaogaina e faʻaputuputu ai i le potu malosi o le olaga. O se vaʻaiga faapena i le pepa puipui e faʻamanatu mai ai ia i tatou le taumafanafana, malolo ma malie, o lona uiga o le olioli ma le manaia o lagona. Samasama samasama lanu, o lea i le potu malolo, i le umukuka po o le faletaele o le a i ai i le nofoaga.

O le a le pepa puipui e talafeagai mo potu pogisa

Potu malolo fale

  • O mea faapena e iai se lanu moli, puipui puipui i se lanu lanu ma le malosi, faʻateleina le faiʻai o le faiʻai ma fafaguina le fia inuina. Faatolotoga o le okeni, moli moli i gaioiga mama. O puipui i lenei leo e talafeagai i totonu o le umukuka, i le potu malolo.
  • O se leo auro atoa o loʻo faʻaogaina o ni faʻapopoleina, e le mafai ona mafua ona o lona maualuga le onosaʻi ma le faʻamamaina. I ai, e mafai ona e faʻaopopoina le pupula, mamalu ma tamalii. Wallpaper ma ata o lenei lanu e fetaui lelei ma le masani i totonu o potu malolo
  • Toʻamalie, toʻamalie, mafanafana ma le siosiomaga o le potu o le a fesoasoani e fausia le lanu o le beige paleti. O lenei mea e faʻamalieina ai le fiafia e malolo ma malolo, o lona uiga o le nofoaga autu o lona faʻaaogaina o se potumoe.
  • I le tuʻufaʻatasiga ma Beee, e masani ona faʻaaoga le leo enaena, e pei ona tamoʻe ai i totonu. O le sukalati o lanu enaena e sili ona aoga, e osofia lona mafanafana ma ia i totonu o le fale, ma e fesoasoani e aveese le popole ma lona malosi i totonu.
  • O le uiga o le uiga o le lanu e manatu lanu piniki. I lona tomai malamalama, na ia faʻalu ala i lalo, e maua ai le agamalu, i le fiafia ma le loto maʻa fiafia. O lenei lanu gamut o le masani masani ona faʻaaoga i potu moe, faletaele, fanau.
  • Na masani ona fegalegaleai pea leo mumu ma le aso malolo, latou te fiafia ai ma fiafia. E masani lava, o le lanu mumu o loʻo faʻaogaina i potu tele o le ola, lea i totonu o loʻo manaʻomia e ausia ai se siosiomaga mamalu. I totonu o le umukuka, e pei ona talafeagai ona e fesoasoani e fafaguina le fia aai.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le kulimi e filifili ai mo Cork Wallpaper

O le a le pepa puipui e talafeagai mo potu pogisa

Potumoe mamanu i totonu o le fale mautotogi i luga o le pito i luga o le maualuga-maualuga fale

  • E oʻo lava i se tamai potu ma pogisa, e mafai ona e mafaufau e faʻaaoga Violet Wappers. E ui lava i le mea moni e patino i le aisi o leolepou i augatupulaga, o lea foi saofaga foʻi i le faʻalauteleina o le avanoa vaʻaia. Afai na e tuʻufaʻatasia ma se leo malamalama, e mafai ona e faʻalauteleina le avanoa ma faʻamaninoina.
  • E mamanuina foi le lanumoana leo e faʻalautele ai le vanu, e faʻatagaina ai ona faʻaaoga i totonu tele, ma i potu laiti. Latou te faʻaopopoina le fou, mama, faʻaititia le vaivai o tagata ma lagona lotovaivai. Wallpaper lanu paʻepaʻe e televave faʻaaogaina faʻaaogaina i potu moe moe, potu potu, potu tama tamaiti.
  • Blue Tone Son Sweptar ma faʻaititia le avanoa, o se lanu malulu ma loloto o lanu e matua malu ai. O puipui i se lanu e aoga i potu tele, lea e matua lelei ai le malamalama ma le malamalama.
  • Faʻalenatura lanumeamata lanu gamat saofaga i le malolo ma vave faʻafouina o le tino. Fuafua i luga o lona samutation, tutusa ma laina e mafai ona faʻaaogaina i totonu o nofoaga o soʻo se itu. O le pepa puipui ma lanu meamata e masani ona faʻaaogaina i tamaiti, potu malolo i le umukuka.

O le aotelega o mea uma o loʻo i luga e tatau ona maitauina o le filifilia o le pepa puipui mo se potu laiti, le lelei, e taua le gauai atu e le gata i le lanu o le pa puipui ma le ai ma le toomaga i luga. Aua neʻi galo e uiga i le itu o le malamalama o loʻo sau ai faʻamalama mai le potu. Afai e te amanaia nei mea uma, ma isi mea uma, e te ave le pepa puipui mai le faleoloa, o le ono sese o le sese.

Faitau atili