Taaloga Faʻalaʻu e FEAM i le fale laupapa ma le faʻamalosia

Anonim

Taaloga Faʻalaʻu e FEAM i le fale laupapa ma le faʻamalosia

O le faʻafeagaiga o le teteʻe i le vasa e sili ona lauiloa ma le aoga o le galuega na faʻatinoina ma ua ausia a latou amio.

O le polyfoam mo le fola fesiitai poʻo polystyrene o loʻo faʻaaogaina mo le tele o tausaga o se mea e fesoasoani e taofia ai le vevela ma le vevela i totonu o le laulau, i fafo ma totonu fale ma totonu fale.

O le fola o se laualuga, i luga o le lelei o le unaula o le vevela tele faʻamoemoe i le potu atoa, o lea e manaʻomia e le foloa i le faʻaaogaina o mea taua.

O le a le palasitika e tupu

Taaloga Faʻalaʻu e FEAM i le fale laupapa ma le faʻamalosia

Polyfoma ei ai se maualuga vevela vevela malosi

Mafaufau pe faʻapefea ona faʻavaita le fogafale o le polyfoam, e aoga tele le suʻesuʻeina ma le totoʻa o ona foliga ma le lelei o lenei mata mata. E faasino i le numera o le maualuga-tulaga tulaga lelei o lotoa.

Polystyrene Finam e masani ona masani ona fai le mafanafana mafanafana fola. O le fefinauaʻi o le fola e le foma i lalo o le fao e mafai ona faʻatino ma o latou lava lima e aunoa ma le tosina mai o tagata agavaa. O lenei taotoga e iloga ona o le faʻapipiʻiina, avanoa o mea ma faigofie o le faʻatinoina.

Taaloga Faʻalaʻu e FEAM i le fale laupapa ma le faʻamalosia

O le lau o le laumapa e mafai ona fetuunai i lalo o se tele

Polystyrene Finam o paʻepaʻe paʻepaʻe e faigofie ona faʻaseseina le masini. O le ofe o le fola e le foma i lalo o le scred e lauiloa aua:

  • foliga i se maualuga maualuga o le matagofie;
  • o se maualuga maualuga o le vevela vevela malosi;
  • faigofie tele;
  • na o tipi.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se naifi masani, o le pepa e maua ai se foliga manaʻomia ma le tele. O le polystyollilol vave sau i le le mautonu i lalo o le faatosinaga a Ultraviolet Rays ma o le Cred o lo o lolovaia o lologa lologa e faapitoa tele.

Taaloga Faʻalaʻu e FEAM i le fale laupapa ma le faʻamalosia

A o le i faʻatau le manaʻomia o le faʻaaogaina o le vevela o le vevela, e manaʻomia le faʻamaninoina o le faʻapitoa uiga ma muamua o le mautinoa o le manaʻo o mea ma uiga lelei.

Taaloga Faʻalaʻu e FEAM i le fale laupapa ma le faʻamalosia

O le aufaamaumau ua tuu i luga o le vaega o le suavai

Ole eseʻesega o ata i le va o papatusi o le talitonuga lea o le polystyrene faʻailoga e faʻamoemoeina. O le faʻailoga tulaga lelei e tatau ona manatu ma le faʻatinoga o ia galuega e pei o le tosoina o 'au.

Tusitusiga i luga o le autu: Cookpover toe faaleleia: autu autu o malologa

Foloa o loʻo 'ai ma vaiama e mafai ona sima ma le sima-oneone. E mafai lava ona avea se puipuiga ma le faʻatuatuaina, lea e faigofie ona faʻaleagaina, ma o le a le toe faʻaleleia atili i le fola o le fola.

O le tele o le feteʻenaʻiga o Asmfist

O le feutanaʻi o papa o lo o faia i totonu o nofoaga eseese. E mafai ona:

  • sima;
  • fafie;
  • Mama i le eleele.

O polyfoam mo le fola i lalo o le fusiua sili-tulaga masani o le tino o lo o faia i luga o le laufanua, e manaʻomia le faʻailoaina o papatusi o le maualuga maualuga.

Taaloga Faʻalaʻu e FEAM i le fale laupapa ma le faʻamalosia

I lalo o le fusipatu papatusi ma se maualuga o le itiiti ifo 15

O le foma mo se fola mafanafana o se ipu, o le maualuga o le mea e maua ai 50. O le tau maualalo o le density uiga o le 15. O ata uma o le 35.

O le palasitika leaga o loʻo i lalo o le fola o le fola o loʻo faʻatino e tusa ai ma se tekonolosi, o loʻo iai ni faʻailoga iloga, faʻamoemoe o loʻo fausia le faʻavae.

O le ata i luga o le eleele o fausia i fale tumaoti o loʻo i totonu o le taulaga. I lea tulaga, tapenaina tapenaga o le faavae o le a manaomia. O le laualuga e tatau ona mago ma matua lamolemole. A o le auala e fai ai se faʻamalosi i le faʻalauteleina o polystyrene, vaʻai i lenei vitio:

O le polystyrene fua o loʻo tuu i luga o le faʻavae e aofia ai le tele o vaega:

  • O le muamua vaega o le a °;
  • Lona lua - oneone, tautu ma le faaeteete;
  • Ona faʻaaoga lea o le vaipuna, lea e faʻaaoga ai se ata vali, ata i le apamemea, pe olopalaina, lea ua tumu i le auala lava e tasi.

Taaloga Faʻalaʻu e FEAM i le fale laupapa ma le faʻamalosia

Fana i le va o papatusi latalata i luga e ala i le mauga

O le filifilia o lau lava filifiliga gaosi le seleselega, oe mafai ona amata i lona fausiaina, ona taʻoto lea o papatusi a Tamaʻitaʻi.

O Slots i le va o laupepa ua tumu i le mauga o le isumu, ona fesoʻotaʻi lea o le vaega lona lua o le osofaʻiga o le susu ma alu i le fatuina o le tuʻufua e fausia ai se vaega mautu.

Mo lenei, o le faʻatafunaina o le suavai o loʻo faʻatino e ala i le faʻamalosia, lalagaina o le grid, ua lelei le le a o le mea o totoe.

O moli moli e tuu i luga o le gurdid, e faaaoga ai pa laupapa. O le muamua vaega o le laʻei ma le mafiafia o le leai se sili atu nai lo le 2.5 cm ua liligi, siakiina lona ulu i lalo o le grid ma faaauau pea ona faʻatumuina le fofo.

Taaloga Faʻalaʻu e FEAM i le fale laupapa ma le faʻamalosia

Fafie Faleoloa Faʻafiafia e iloga i le mea moni aʻo leʻi amataina galuega, e manaʻomia le siakiina o le fanua mo le faʻaleagaina, fungas pe suia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻafesoʻotaʻi le tagata folau i le faleuila i le moli moli?

O le faʻasesega o le ituaiga o polystyrene ua tuʻusaʻo pe tuʻu saʻo i luga o le laupapa laupapa poʻo se vaega o rubbroid faʻaaogaina e pei o le faʻasusu.

Taaloga Faʻalaʻu e FEAM i le fale laupapa ma le faʻamalosia

O le sili atu o le sambing Foam ua tipiina pe a uma le aisa

O le tumutumu e tele slots aemaise i nofoaga o fesoʻotaʻiga ma puipui, o le mea lea, maualuga-lelei le hydro ma le vevela o le vevela e manaʻomia. O lenei e te mafaia:

  • Tuu faʻaputuputu ia papatusi faʻalautele;
  • tumu i luga o ie ma le tao i le fauina o Aam, tipiina le sili ona faaui i aisa pe a uma ona aisa;
  • Ina ia faʻapupula le atoa luga ma se palasitika ata ma se tumutumu i luga o puipui ma faʻaaoga le ufiufi e ala i le fausiaina o le susuga eletise;
  • faia se mea e faʻamalosia ai;
  • tuu le grid;
  • Faatumu le ata autu.

A o le i amataina ma le liligi, e aoga le sili ona mautu mautu faʻapipiʻi laupepa o falaoamata ma le fou o fao. I luga o le Plysstyrene, o le vaega lona lua o le mea e faʻamamaina ai, lea na tuʻuina ai ma liligi le uamea le uamea.

Faitau atili