O le a le tagata saua mai le masgif

Anonim

Tusi tusitusia - o le a lea? Pailenka o se laupapa laupapa, masani ona mamanuina foliga. O lenei elemene o loʻo faʻaofi i se faʻavasegaina faʻapitoa ma faʻamautu e ala i le kelu poʻo le spike-groove system.

O le a le tagata saua mai le masgif

Paʻepaʻe Plalletty Dornet

Tele taimi, o le faitotoʻa faitotoʻa e faʻamatuʻuina atu i ni vaega se tele. O nei vaega e faʻatino mai i mea faʻapena:

  • ai;
  • Mdf;
  • PLlywood;
  • Chipboard.

Ma le isi, o fetuutuunai e mafai ona iloiloina e mafai ona suia a o faʻavasega tioata. I le mataupu a o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina i Plywoods mai Plywood, tioata poʻo le MDF, o le Mauga, o le Mauga o loʻo faia e faʻaaoga ai scaps faʻapitoa.

O le a le tagata saua mai le masgif

Faitotoʻa mai le faʻatusatusaga

O le faʻavaʻa faʻavae e faia mai le pine fuainumera poʻo le malosi o le laʻau. I le taimi lava e tasi, o mea taua ua taua e mafai ona tutusa ma le faʻapaʻiaina. O le lautele o le pito i lalo o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo maualuga atu le maualuga nai lo le itu i luga ma luga sone. O lenei ona o le avega tufatufaina.

O vaega o loʻo tuʻufaʻatasia o le vaega o potu o loʻo fesoʻotaʻi i pa (rizital pa. Ole aofaʻiga o nei aofaiga ua fuafuaina ile fuainumera o loʻo i ai i totonu o le mamanu, tusi.

Ituaiga o palenoko.

O faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le ata o loʻo faia e ituaiga nei o vaega:

  • Faapipii (ata);
  • fola (ata).

O le a le tagata saua mai le masgif

Faapipii ki

Faatusa o le mafiafia o le vaega o le alavai lava. O pito o le elemene e i ai le laititi le faʻailoga o le faʻatauaina taua. O lenei faʻaopopoga o loʻo faia mo faitotoʻa faitotoʻa mai le laina poʻo laupapa laupapa. I le taimi lava e tasi, o le mafiafia o laupapa e le sili atu nai lo le 50-milimimeters.

O le mag-ulu laupapa ua fusu atu pito i luga. E faia i latou i le gutu, tipi pe Zenuzubel. Mo le faʻapipiʻiina o vaega faʻatusa i le faʻavaʻa o loʻo i ai i le pu o loʻo i ai. Ae ui i lea, o le faʻaiuga mulimuli e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi.

O le a le tagata saua mai le masgif

Fola

Mo le gaosiga o fola, ua faʻaaogaina se laupapa mafiafia mafiafia. I le taimi lava lea, o nei au elemene e faaaumiaina i grosswovoves, o lo o latou nofo sauni e faʻavasegaina. O le ata o lenei faʻavae o loʻo faʻaalia i le ata.

Mataupu i luga o le autu: E mafai faapefea ona e toe fai le sinafa ma ou lava lima?

E pei ona vaʻaia, o le taʻutaʻua o le taua o loʻo taʻua i luga o itu e fa o le faʻapipiʻi. A o faapipiiina, p-foliga pue o loʻo auai pea i vaega tutusa o le faʻavaʻa ua faʻapipiʻi i totonu. O le pito i fafo o le paz lava ia o loo ootia i le fusi, lea e iloa ai le igoa o le masini. O ia gaioiga e mafai ona faia i suiga eseese e lua:

  • vaega tasi;
  • lua itu.

O le a le tagata saua mai le masgif

O faʻasalalauga e faʻaaogaina i le faiga o le faia e le gata i le potu potu, ae o faitotoʻa foʻi o faitotoʻa mai le tele o pane. O le toe vaega o le toe foi o le iai o se maa mafanafana. Mo le fausiaina o sea ata, o se mafiafia mafiafia o loo faaaogaina. Talu ai o le faʻavaʻa e lua pese, e tatau foi ona lua tu Filisila.

O le a le tagata saua mai le masgif

Pule Pile Dorners

O le umi o le faʻaaogaina o faitotoʻa o le povi, mai Pine o loʻo fuafua e le lelei o mea o loʻo fausia i le taimi o le fausiaina o le fausaga i le taimi o le fausiaina o le fausaga. E pei ona taʻua i luga, o elemene o le totonu o loʻo faʻatinoina mai le faʻasologa. O mea faitino o loʻo iai (clutd alray, mautu faʻasologa) o loʻo faʻaalia i le ata.

O le a le tagata saua mai le masgif

O le gaosiga o le International sauaga e manaʻomia ai le faʻaititia o mea mataga - Pine fafie. A leai, o oloa o loʻo faʻataʻapeʻapeina poʻo isi foʻi o o le a faʻaalia i ai. Faatasi ai ma lenei mea, o nisi tulaga lelei e tatau ona tali atu i le aotelega o le tuʻufaʻatasiga, o loʻo tusia ai e le taua o le aseta. O vaega taua o le gaosiga o gaioiga o loʻo faʻamalosia ma le vevela.

I se faʻaopopoga, o faitotoʻa o le komiti mai le Pine Massuf e tatau ona togafitia ma se faʻapitoa procestings. O nei taga e fesoasoani i le faʻaleleia o le malosi o le fausaga ma faʻaleleia ona foliga. (i luga o le ata).

O le a le tagata saua mai le masgif

Aoga o mea

Pine ei ai ni uiga lelei lelei, o loʻo lafoina saʻo saʻo i le faitotoʻa o vaega o loʻo faia ai lenei mea masani. O lea, o le mamanu ua iloilo ai o loʻo lelei vailaʻau:

  1. Foliga mai ai. O faitotoʻa i totonu o loʻo teuina o se ata aulelei tele e faʻaalia e le poto ma le faʻaleleia. Ose mea foʻi se mea e masani ai o se masani, ae ui i lea, mafai ona faʻaleleia toetoe o soʻo se tasi o loʻo filifilia.
  2. Saogalemu siosiomaga. O faitotoʻa a le Pule na faia o le Pine - O se mea moni lea o oloa masani. O le oloa e le mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o le siosiomaga, lea e fuafua lona maualuga le saogalemu ma le ono faʻaaogaina o le faʻaaogaina o tagata o loʻo faʻapipiʻiina.
  3. Malosiaga. O faitotoʻa o le laulau mai le Losefi e iai le maualuga o le malosi, faʻafetai i le fale tekonolosi, faʻapea foi ma uiga o le sili ona lafi. O lenei tulaga ua fuafuaina le iai o le iai o na meatotino e pei ona faʻatuatuaina ma tumau.
  4. Tumau. O le tulaga faʻapitoa tuufaatasi i totonu o faitotoʻa o loʻo fuafuaina foʻi e isi tapulaʻa. Muamua lava, o le faʻagasologa lea o le faʻagasologa. E tatau ona faia lelei ina ia lapataʻi ai le faʻamago o le fausaga, faʻapea foi ma aveese aafiaga leaga o le siosiomaga susu. Mo le mafuaʻaga lea, o le oloa ua ufitia i faʻapitoa puipuiga faʻapitoa puipuiga ma va eseese.
  5. Lelei le maualuga. O le puipuiga mai fafo o le pisa o se mea taua o le oloa i lalo o le iloiloga, o lona uiga mai i le itu lelei. O lenei uiga e mafai ai ona e faia se siosiomaga lelei i totonu o le potu, lua mo galuega ma taimi paganoa.

Tusitusiga i luga o le autu: taumafa pupuni i totonu o totonu - lelei ma ata

O le a le tagata saua mai le masgif

E taua ona faʻailoa mai o ia faʻatulagaga e mafai ona faʻaaogaina i nofoaga o eseese ituaiga - fale, ofisa ma le tele o isi.

Faitau atili