Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

Anonim

Ua iloa lelei e Hossess o le umukuka e tatau ona maua le mama lelei, ma ipu i totonu o meaʻai o loʻo tapenaina ma faʻamama ese mai le Nagara ma le Scotat.

O mea e faʻamamaina ai le umukuka e le tutusa ma le faʻaaluina, pe a fai e te faʻatino i taimi uma, pe a iloa pe faʻafefea ona faʻamamaina le pani poʻo le a le mea e faʻaaoga e aveese ai le gaʻo.

I aso nei i faleoloa o le a e maua le tele o vailaʻau o le a fesoasoani e feagai ma le faʻafitauli. Ae e mafai ona ausia le atoatoa mama o ipu i le ipu i le fesoasoani a faigofie ma taugofie mea faigaluega o lo o i totonu o fale uma.

Faʻafefea ona fufulu le sasu mai le Nagara i le fale

Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

A o le i feoai i metotia mo le faʻamamaina o tane mo kuka mai Nasara, e manaʻomia le iloa o le a.

I le faagasologa o le kuka, e faigata ona aloese mai le tele o le gaʻo, lea na pa'ū i luga o ipu ma lalo o le faʻamalosi o le vevela o le "faʻaaogaina" i puipui o le sipuni tele o le " O lenei afi ua faaigoa ia Saar.

Faʻafefea ona fufulu le apaʻau ma le fesoasoani a mea faigaluega e le afaina ai le soifua maloloina ma saogalemu e ufiufi ipu? Mafaufau i ni auala.

Masima ma meaai soda

Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

Masima ma soda o le sili ona fesoasoani i le malosi malosi.

Afai o le pito i totonu o ipu o loʻo ufiufi i se mafiafia vaega o le taʻavale, e mafai ai ona feagai ma le faʻafitauli:

  • Tuufaatasia le tele o le masima ma soda.
  • Na ufitia le iʻuga o le paʻu o le pito i lalo o le pan ina ia leai se "Lumeme".
  • Faʻaopopo se laʻititi o le vai e maua ai le pasty paluga.
  • Tapuni le ipu ma se tapuni ma alu ese mo le aso.
  • Ua maeʻa le 24 itula e manaʻomia e aveese ai le paluga tuai ma saunia se mea fou.
  • Ona sasaa ai lea o vai i ipu ma faʻapipiʻi le faʻamamaina o vai o le 25-30 minute.
  • A malulu le lalagaina, fufulu i le suavai vai fulufulu po o gel mo ipu.

Mataupu i luga o le autu: Tu mo le telefoni ma ou lima mai ofu mo taavale

O le masima ma le soda o le a fesoasoani e aveese e oo lava i se nugna malosi ma cope ma le gaʻo gaʻo o gaʻo ma gaʻo.

Masima

Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

Laʻu kuka masima o le a fesoasoani e taofi le faʻamamaina ma le manaia ipu.

Faʻafefea ona faʻamamaina le Pan i lenei auala? Faatulagaina ipu i totonu o le vai malulu tele, ona ma le faaeteete ma le faaeteete le ua afaina o le masima masima (e sili le faaaogaina lelei).

Tuu le fagu e "gagau" mo 2-3 itula, ona e tatau lea ona e aveese le moe ma le cooler ma le malosi o le umukuka.

Faatoaina Carbon

Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

Powder mai le 5-6 Faʻaola laupapa laupapa o le a fesoasoani e faʻaseʻe ai Gary.

O lona uiga e taua tele i le malosi o le susunuina o meaai po o le susu. Faʻafefea ona foʻia le pisia ma mama le uila mai le gray ma lona uiga? Saunia se efuefu o le 5-6 laulau ma faʻasaʻolotoina isi mo le pito i lalo o le tane.

Ina ua mavae le 30-40 minute, sasaa le vai mafanafana i ipu ma alu ai mo le itula. Ina ua maeʻa le Nimir ma le flax o loʻo mafai ona e fufuluina ma le fesoasoani a se foma pupuʻu.

SLOP FOLAFOLAGA

O lenei metotia o le faʻamamaina e fetaui lelei mo le Alumini ma le faʻapipiʻi ipu, faʻapea foi ma le siisiona o slingless Steel.

Faʻatumu le atigipusa ma le vai, sasaa se laʻititi laititi o le fasimoli poʻo le gel mo le fufuluina o ipu ma puni 20-25 minute. O le iʻuga, o le a faʻaleagaina e le lolo, ma e na o le moʻomoʻo e tatau ona e fufuluina ipu o le aufatu o le amoina o mea o totoe o le nagar ma sopo.

O lenei metotia o le a aoga mo sina filogia. Afai o le saucepan o loʻo ufitia i le toega o gaʻo mo le tele o le laufanua, e sili le faʻaaogaina o isi auala.

Susu sema

Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

Ona o le anotusi o le amuina, o lenei oloa o le a fesoasoani ia faia se sili atu faʻailoga ma aveese le scop traces. E tatau ona e sasauina se maupuna i totonu o le faleʻoloa ina ia mafai ai e le vai ona fai i le 1.5-2 cm, ma alu mo se aso. Ina ua mavae lena, e mafai ona e faigofie ona aveesea isi o filogia o filogia, faʻaaoga le vailaʻau leaga ma faʻatauga.

Faʻafefea ona fufulu saucepans mai le gaʻo i fafo

Afai o le pito i fafo o le ipu o loʻo ufiufi i se gaʻo gaʻo, o le faʻaaogaina o tagata faʻatau e faʻatagaina. I supamaketi o le a e mauaina se lautele lautele o vailaʻau faigofie ona faʻafefe ma le gaʻo gaʻo ma suā.

A galulue ma ni mea leaga, e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga faʻaaoga, faʻapea foi ma le faʻaaogaina totigilima ma se fomaʻi.

Mataupu i luga o le autu: la pope crochead faatulagaga mo nilawoman

Faʻafefea ona fufulu le saito e mai le Nagar i fafo

Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

Paʻepaʻe e faʻamamaina i fafo o le ipu.

E le mafai ona avanoa i taimi uma "Fasi" e le o avanoa i se tau, ma afai e te le manaʻo e faʻaalu tupe i lenei mauaina, o le a matou tuʻuina le pito i luga o le ipu o le a fesoasoani ai "paepae". E tatau ona e faia mea nei:

  • Faʻamuta le vailaʻau i tane maualuga
  • Tuu i totonu palapala palapala ma tuu mo le 24 itula.
  • Aveese le laualuga ma se pito i luga.
  • Fufulu se saycepan i se tele o le tafe vai.
  • Afai e tatau, toe fai le faʻagasologa o le "faʻaʻaisa".

Afai e sili ona afaina le umukuka, e mafai ai ona faʻamalosi i le tele o tulaga o le 40-45 minute e ala i le faʻaopopoina o le "paepae" i le vai.

Faʻafefea ona faʻaalia le Saucepans i le fale

E mafai ona e 'eseʻese pateta e le gata i le "paʻepaʻe", e leai ni faʻamalosiʻau. Afai e le o aumaia e le mea masani le faʻamamaina o faʻaiuga, faʻaaoga se tasi o faʻaititia metotia vaivai.

Masima

Mo le gaosiga o se fofo i totonu o se pusa tele, 1 o le pa o le masima o le a manaomia. I le iʻuga na tupu, tuu palapala palapala ma suauʻu 1.5-2 itula.

I le faʻagasologa o le faʻafefeteina, mulimuli i le vai. O ipu e tatau ona ufitia atoa i se fofo, ma o le a e maua ni taimi faavaitaimi vai. A malulu le fofo, aveese le pa mai le koneteina ma fufulu i le auala masani.

Pauta kuka

O se metotia faʻapena e mafai ona faʻamamaina i le gaʻo ma gaʻo ma le pass, faʻaaogaina o meaʻai.

Mo le gaosiga o le auala e faʻaaoga ai le 1/2 afifiina o Soda i le 5 lita o le vai ma faʻamau vele ipu faʻapea foi ma le masima masima.

Alkaline fasimoli ma glue pva

Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

O lenei metotia o loʻo saogalemu mo ituaiga uma o le sicentpan, mai mea na latou faia. Faatasi ai ma le fesoasoani a fasimoli ma kelu, e mafai ona e faʻaosofia le malosi sili ona malosi i luga o ipu.

Saunia le fofo (1/2 Bar o le hyay shapy, nutimomoia i le kapeta, 2 sipuni o pv glus i le 5 lita o le vai o le palapala 40-50 minute.

A malulu le fofo, e faigofie ona e mafaufau i le Nagar mai le laualuga ma se mea taua o le afu.

Meaai soda ma sili faagnucate

Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

O nei tupe o le a fesoasoani ia toe foʻi i le ptt o le lelei foliga mai i fafo ma mai totonu. Faamamaina o loʻo faia i lenei auala:

  • O le koneteina lapoa e tumu i vai.
  • Faaopopo 1/2 afifiina o meaʻai soda ma le atoa tube o le sili o le sili ona manaia.
  • O le fofo e fetuunai i se ponaivi ma tuu i totonu o le evapoing woucepan.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea e mafai e le numera o le fale mautotogi i Fng Shie?

A maeʻa le 15-20 minute, o ipu ua aveeseina mai le fofo ma fufulu i le vai mafanafana e faʻaaogaina ai le vanimonimo poʻo le gel.

Faʻafefea ona fufulu le saito e mai le fua i le fale

Ina ua oʻo i le vai o le vai i luga o ipu o ipu foliga paʻepaʻe ma samasama, lea e le faigofie ona aveese pe a aunoa ma ni mea faʻapitoa. O nei ituaiga e taʻua o se fua poʻo le paʻu paʻu, ma o le acid-o loʻo i ai i totonu o faʻafitauli e manaʻomia e faʻataua ai le faʻafitauli.

Faʻafefea ona aveʻese le avanoa vave ina ia aua neʻi faʻamamaina le palu? I le faʻaopopoga i mea faʻatau fale, e mafai ona e faʻaogaina metotia faʻamamaina nei.

O le ABRAS BOOKS PO RHUBUBARD

Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

O mea na masani ai e tau ai fua - apu ma rhubarb.

Tele o nofoaga o loʻo faʻaogaina i le auala lea, o apy apras poʻo le Rhubarb i le afa itula o loʻo faʻamau i luga o agavaʻa.

I lalo o le tosinaga o le acid ma maualuga vevela, o le le avanoa e faʻateʻa, ma pe a uma ona faʻaputuputu e na o le fufuluina o le tane ma le gaʻo o le vai.

Laulau vinega

Poloka e ufitia i le faʻataʻapeʻapela, pefu ma le vineta ma tuʻu se tulaga mo le 2 itula. Ina ua uma ona fufulu i lalo o le vaalele o le taʻele o le vai faʻaaogaina se le gaoia o le softwashing.

E mafai ona sui le vinega i Citric Acid, e moe ma le filogia, pe uia le faafitauli o nofoaga i se fasi moa.

I le taua faasaga i le fua i luga o le pito i totonu o le ipu e le tatau ona faʻaogaina e le mamafa vailaʻau - o lenei e mafai ona oʻo atu ai i le mea le malosi oona.

Faʻafefea ona glitter pans

Faʻafefea ona faʻamamaina ni ie mai le malosi nagar totonu ma fafo

Ina ia toe faʻafoʻi le ipu o le pupula, e mafai ona e puʻeina i le tipiina o se tamaʻi pateta.

Ia o le pato ua pupula ae le ufiufi ma pisia mai le faʻamamaina o le susu, latou manaʻomia e soloi ese le palapala ina ua maeʻa fufulu taʻitasi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e fauina le pito o le paʻu o le lapisi o pateta poʻo le manava i totonu o se vaivaiga vaivai mo le 10-15 minute. O le mea autu o le faʻamamaina ma le faʻaeteete le ipu i tua o ia togafitiga ma aveese toega o le sulugatiti ma le solo.

I le faʻataunuʻuina o nei fautuaga ma taimi e faʻamamaina ai ipu mai le Nagira ma soota, o le a e ausia le atoatoa mama ma le pupula o le vanu.

Faitau atili