Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

Anonim

Scotch o se mea aoga tele. E masani ona ia aveʻesea le manaʻomia o le tau o le hathery o le samala, o se mea e mafai ai pe faʻaaoga ni superchalper. I se faʻaopopoga, o ia e aoga o le pene ma e mafai e tagata uma ona faʻaaoga se faʻatauina.

Peitaʻi, e iai foʻi faleosioga aʻo faʻaogaina se tala faʻapipiʻi: o lona pito i lalo o laʻau faʻapipiʻi i luga ma aveese latou e le faigofie. Faʻafefea ona aveese le masani poʻo le faʻaoleʻe o le Scotcher e aunoa ma le faʻaleagaina o le mea na faʻapipiʻiina i le mea na tupu? Faʻafefea ona faʻatosinaina se mea faʻapipiʻi o loʻo faʻaalia moni ai ni papaʻu efuefu ma tamaʻi lapisi, e le manaʻo e alu ese mai le laufanua o le fufulu ma le vai?

Nai lo le tipitioga bildilal scotch

Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

Ina ia mafai ona aveese le lipine le lipine mai luga, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻailoga faʻapitoa poʻo se vai, o le a e mauaina i totonu o le fale. Ae afai e le mafai ona faʻatau se meafaigaluega mo le tasi mafuaʻaga poʻo le isi, e mafai ona foʻia le faʻafitauli i le fesoasoani a faitaulaga, e aunoa ma tau i ositaulaga, e aunoa ma ni tau.

Nofoaga o le Lalolagi

O lenei mea e mafai ona nono mai le tamaititi aʻoga aʻoga o le a faʻatagaina oe e fofo ai le faʻafitauli vave ma le alualu i luma.

Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

Ma le lamolemole ma le malosi, aveese le mau o le scotch o le a fesoasoani i le solo.

Taulimaina le laualuga ma tulaga o le scotch, na o le lalagaina o le fasi pepa i totonu o pa puipui. Ona fufulu lea o lenei nofoaga ma se solosolo. Ae peitai, ia matau e lelei lenei metotia mo le mautu ma sologa lelei luga. Aveesea o tulaga o le faʻapipiʻiina o le nonoa lipine ma ie unbcics o meaafale o meaafale o loʻo matua faʻasaina tele.

O le paʻu lima

O le faʻavae o gaioiga o lenei metotia e tutusa ma le taimi muamua. O le eseesega o loʻo iai na o le mea moni e te faia faʻamalosi tino.

I se faʻaopopoga, o le faʻaaogaina o se mea e faʻafaigofie ai e tape ai se maʻi o le lipine o se taimi puʻupuʻu i se taimi puʻupuʻu.

Le vevela

Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

E mafai ona e faʻaogaina le fale fulufulu e faʻamamaina ai le laualuga ma le ala o le meleting metotia. Ae ui i lea, o lenei metotia talafeagai e fetaui lelei ina ia mafai ona faʻamamaina le faʻavae o le pito i luga o le vevela-tetee i luga.

O le vevela pipiimau, o loʻo uuina se paʻu i se mamao o le 5-10 cm, ma pe a faʻafiafiaina, tape le toega o le kulimi poʻo le isumu o le mea leaga.

Vailaau

Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

O le salvent ma penisini o le kesi ma le lelei o le scotch, ae ei ai se manogi tele.

A fufulu luga o luga o luga o le pipii, e mafai ona e faʻaogaina se penisini poʻo le vailaʻau. O nei mea faigaluega e lua e tutusa lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: asoa o le paʻu ma o latou lava lima

Faʻaaoga se vailaʻau i luga o lau cotton swab ma togafitia se filogia luga. O le a faʻamutaina le kelu, ma o lona faʻamoemoe e faigofie ona "taofi" mai soʻo se laufanua.

I le a o le lelei o lenei metotia, o le faʻaosofia aafiaga o vailaʻau e mafai ona faʻailoa, faʻapea foi ma le maʻai ma le manogi manogi.

Faamalama fufulu vai

Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

Suavai mo le fufuluina o Windows Tape o le lipine auala mai soo se mea.

O lenei meafaigaluega o le a fetaui lelei ma le gata i le tulaga o kuel, ae o le fesoasoani foi ina ia faigofie ona aveese le fusipau. O le aoga o le suavai mo tioata ma faʻata e mafua mai i le mea moni o loʻo aofia ai le 'ava malosi ma le leaga o vailaʻau na te faia ma le manuia.

E le gata i lea, o auala e le afaina ma faʻaaoga e mafai ona faʻaogaina e aveese ai le lipine mai soʻo se laufanua.

Vili

O lenei tali e le itiiti ifo le malosi nai lo le malosi, ae le tuua se malosi ma le mama. Faʻaaogaina vineta, oe i minute e aveʻesea ai le fusipaʻu o le pipiʻi ma le faʻapipiʻi alavai i luga.

O le vineta e mafai ona faʻaaogaina pe a fufulu lapisi, uʻamea ma palasitika luga, matatioata ma faʻata.

Lauga suauu

O le tele o laʻau o soʻo se suāuo fualaʻau, o le a faʻamaligiina ai tulaga faʻapipiʻi, ia e faigofie ona aveʻesea i latou i se ie.

Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

Ina ua maeʻa le suauʻu le kulimi, e tatau ona e soloia faʻailoga o fasimoli.

E sili le faʻaaogaina o le suauʻu i luga o le faʻaupuga i luga. Liligi i luga o pisia mai le kelu ma tuu mo le 15-20 minute. Afai e tatau ona e faamama le itu taumatau, susu le ie ma fufulu vaega tatau.

A maeʻa le kelu, faʻamamaina ai auala o fasimoli. E mafai ona e faʻaogaina le vai poʻo le paʻu o le tamaoaiga, faʻapea foi ma le fufuluina o le paʻu poʻo le fufuluina o le suavai.

E tatau ona omoina i le mafaufau o mea e tatau ona e pikiina e piki eseese auala e aveese ai ni ata laiti e aunoa ma le faaleagaina o le laualuga.

Faʻafefea ona aveese le Glue mai le taʻele ma palasitika

Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

Pipi faasino i mea e mafai ona fesiitaiina o le aʻafia o aʻafiaga eseese, e aofia ai vailaʻau malosi. Ina ia faʻamamaina o ia luga, e mafai ona e faʻaaogaina mea faigaluega nei:

A uma ona gaosia, o le a na o le a fufulu le palasitika ma se ie susu ma o le a leai se thace mai le lipine.

Pauta kuka

O lenei mea faigaluega e toeitiiti lava a lautele ma tauanau i totonu o le aiga. O le a fesoasoani le Soda ma fufulu ai tulaga o kesi mai le lautele. Saunia se paste mai se laititi o le soda ma vevela vai ma faʻaaoga i luga. Ma, faatasi ai ma le fesoasoani o se manava, mama ma le faaeteete le palasitika ma e tatau ona e fufuluina le tufugaga ma le vai. Ua talitonu le soda kelu vave.

Fualaʻau poʻo le Aufaʻaoa a le suauu

O le pito i lalo o le faʻavae o loʻo nofouta i aafiaga o gaʻo (ae le o le aoga aʻo leʻi pipii i se mea, latou te fautuaina e faʻataʻamilomilo le laualuga o le la!). O lea la, afai e te manaʻomia le fufuluina o le salafa o le suauʻu fualaʻau 'aina e talafeagai lelei. Faʻaaoga le gaʻo gaʻo i luga, ma tuʻu mo le 10 minute. I le taimi lea, o le suauu ua faatatauina o le faʻapipiʻiina o mea, ma e naʻo lou soloia o le nofoa o le nofoa ma se pupuʻu.

Tusi i luga o le autu: vase mai le fagu ma ou lava lima: Master vasega ma ata ma vitio

E faʻapena foʻi, o suauʻu e faʻaaoga e aveese ai faʻailoga o le Scotch. Ia manatua e manaʻomia le tuʻufaʻatasiga e aunoa ma le DYES (faʻataʻitaʻiga, o le sami Buckhorn o loʻo sili atu ona valiina le isi mataupu), e faigata ona fufulu ai se isi mataupu).

Ethyl, Ant po o le masima o le ava

Aveese ni tulaga mai le lipine i luga o le palasitika e mafai ona i ai ma le fesoasoani a nei mea. O tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaogaina e faʻaaoga ai se cotton tamton, lea o loʻo olo ai luga seia maeʻa. E taua le suia o tumutumu o le filogia ma e faigofie ona e faʻamamāina ma e le mafai foʻi ona e le palasitika, ae faʻapea foʻi le isi pito i luga.

Faʻafefea ona aveese le kulimi mai le lipine mai meaafale

Pusa, Dortors ma isi faʻamatalaga o meaafale e masani ona faʻamau lau scotch aʻo le i femalagaaʻiga. E fesoasoani le puipuia o le ulu mai le faʻaleagaina o le leaga, ae o le iʻuga, e tatau i le tagata ona 'ona feagai ma se isi faʻafitauli - Faʻafefea e aveese le lipine i luga.

Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

Lauulu mago ma le solo e sili ona saogalemu o lona uiga o le aveeseina o isi ata mai le lipine mai le laau.

Afai e vali le meafale pe o ufiufi i le polesi, suauu fualaau aina. Ma le, e te aveese le mea faapipii e aunoa ma le faaleagaina o le laualuga. Peitaʻi, e tatau ona manaʻomia le faʻaaogaina o lenei metotia e faʻamamaina ai le kapeneta mai totonu o laʻau maʻe. I luga o mea faapena, o le a tuʻuina e le gaʻo mea pogisa, ia aveʻesea mea e toetoe lava a le mafai.

O le a le mea e mama mai le scotch o fale faigaluega

Pe a faʻatau se pusaaisa, o se microwave poʻo le vavaeina o mama, tatou te mauaina le tele o faʻapipiʻi i luga o le "ponesi". O le a le mea e fufulu ai le kulimi mai le lipine mai nei mea? Ina ia aveʻeseina i latou, faʻaaoga lelei le tuʻufaʻatasiga nei:
  • Ethanono;
  • faamamaa mo faamalama;
  • Le vaega o le aveeseina o lacquary;
  • āoine;
  • vineta.

A o le mea e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga o loʻo malosi. Mo lenei mafuaʻaga, e manaʻomia le muamua faʻataʻitaʻiina o latou i luga o se pito o le fetaui lelei o le talau, ona faagasolo lea o le ogaumu mai le lipine.

Faʻafefea ona aveese le Gaueve Glue mai ofu

E masani lava, o le felelei uma o loʻo tumau pea i lavalava o loʻo aveesea ai le tau. O le a le mea e fai i lea tulaga? E tatau ona maitauina o suauʻu faʻavae-faʻavae e le talafeagai. Mai uiga o Scotch ma le latou fesoasoani, o le a faigofie ona e aveesea, ae i lo latou nofoaga o le a iai mea manogi.

Iloilo le pepa oloa. Afai e mafiafia le ie ma e le o aofia ai ni mea leaga (pe o loʻo i ai i le laʻititi laiti), e mafai ona e faia mea nei:

A maeʻa ona gaosia, o le vaituloto o le mea e tatau ona fufulu mai le solvent, ona fufulu lavalava, ma lafo i le ea.

Tusitusiga i luga o le autu: lapbbit-spool. Lalaga le meataalo meataalo meataalo

Afai e te fefe e faʻaaoga le fofo, poʻo le suʻesuʻeina o nei tupe i totonu o se tamai nofoaga e faʻaalia ai o le faʻavae e le talafeagai mo lenei ituaiga o ie, faʻaaoga le lipine. Faʻapipiʻi le lipine i le alavai faʻapipiʻi, ona aveese lea o le gaioiga tiga. Ina ia aveese le kulu o le kulusion, o le a manaʻomia ona e toe taʻu atu le matau i le tele o taimi.

O le faʻamatala metotia e lelei mo mea e maua mai i mea lamolemole. Ae o le a le mea e fai pe a fai o le ie e pele? Faʻaaoga se masini faʻapitoa e aveese ai rollers ma naʻo le "solo" le kelu. Faamolemole ia maitau o le a le gata o le gasologa o le a le gata o faʻafitauli, ae faʻapea foi le mea e le o foliga o lenei 'upega tafaʻilagi ".

Nai lo le faʻapipiʻiina o le lipine mai tioata

Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

Acetone o le a fesoasoani e aveese le lipine auala mai le tioata luga.

E ala i le faʻatauina o oloa tioata, e mafai ona e faʻatau ni auala faʻapitoa i totonu o le faleoloa tutusa, faʻatasi ai ma le mea e mafai ai ona e aveese le lipine faʻapipiʻi faigofie ma vave.

Afai na e tuua lenei fesili pe a faʻatau, e mafai ona e aveese le scotch ma tutoʻatasi. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina meaaluega nei:

I luga o ia laufanua, e sili ona manaia, talu mai le mamafa tele o le faʻaleagaina o latou, o le tuʻua o le maʻila, gagau poʻo chips. E le gata i lea, o nisi e mafai ona faʻaleagaina ma ufiufi i nofoaga pogisa.

  • Tuʻufaʻatasiga mo le fufuluina o Windows. Faʻaaoga se auala i luga o le faʻavaeina o faʻavae ma tuua le 5-7 minute i luga o le tioata. I le taimi lea, o le mea e solo ai le kulimi ae e faigofie ona e faʻaaluina ma se ie poʻo se pupuʻu.
  • Amona. O taimi ua tuanaʻi o le tali mai, o le vailaʻau o le Samania i le fufuluina o faamalama na faʻaaogaina, ma o matou taimi e faʻaaogaina ai lenei sui i le aiga. Faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga ma faaalu le Scotch mai le tioata e aunoa ma le faʻaaogaina o le tele o taumafaiga taumafaiga.

O nisi taimi o fautuaga e maua e aveese ai tulaga o le lipine mai tioata ma le tioata, ae e le sefeina lenei auala. O mea taua e mafai ona pogisa ma ufiufi i nofoaga.

Faʻaogaina vailaʻau, siaki le latou gaioiga i luga o se tamaʻi fanua. A faʻapea e mafua ai le mea faigaluega, agai i le faʻamamaina o le faʻafitauli o le faʻafitauli.

Faʻafefea ona tuʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

Ua faasa ona aveese le lipine mai le tioata ma le fesoasoani a penilona, ​​naifi, pata, faigata.

E le manaʻomia e faʻaaoga metotia inisinia mo tioata luga, igoa:

A faʻaaogaina ni tupe o loʻo lisiina, e te solia le maʻa maʻa, ma tuʻua le maosiosia, pogisa nofoaga ma ao, ma i totonu o le ipu.

Manatua e faigofie atu le aveʻeseina o faʻailoga aʻo e fou. O le matua nai lo le nofoaga, o le tele o le tuʻuina atu ia te ia, e pei foi ona faʻamino mai ai le efuefu ia te ia, o loʻo faʻamalieina ai le faʻamamaina. O le mea lea, taumafai e aveese tulaga mai scotch vave, ma o le ae le tau faia le tele o taumafaiga.

Faitau atili