Sasaa fola naliina i luga o le faapaologa ma loggia

Anonim

Ole mea masani ai, pe faʻapefea ona ogatasi le fola i luga o le faapaologa, ua tuʻuina atu pe afai o lona glazing ma mulimuli ane faʻapipiʻi o le fola ua setiina. I nisi o tulaga, o le faʻatinoina o nei galuega e fiafia tele e le gata i luga o le faʻatinoina o le potu, ae o le a faʻamalosia foi le malosi faʻafofoa o le tapolo.

E iʻu i le mea moni o le maota, ma faʻatasi ai ma le palota i luga aʻe, fausiaina ni tausaga ua tuanaʻi, ma le taimi na latou leiloa ai lo latou malosi muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se palanite e tusa ai ma le avega o le 400 kg / m2, ae ona o le mea moni o loʻo i totonu o le ea matala, o le aafiaga o le timu ma le matagi. O lea, o le faatumuga o le fola ua avea o se mea aoga na aoga.

Iloa le faamuta

Mo le sili atu le tapunia o le faʻailoaina, mafaufau i vaega 3 o le balconies:

  • Le le fiafia o le pa o le tau.

    Sasaa fola naliina i luga o le faapaologa ma loggia

  • Loggia.
  • Loggia ma le vevela (faaauauina o le fale mautotogi).

Mo i latou taʻitasi e mafai ona faʻaogaina se isi mea o le a tutusa ma luga. Afai e le saʻo le metotia, o le tau mafanafana e mafai ona faʻaputu i lalo o le le lelei o mafuaʻaga o isi mea.

Tatala le faapaologa

I le taumafanafana, sa taia ai timu iinei, ma i le malulu o loo i ai le kiona. Mo le ituaiga nofoaga o falefua, o le itu itu o fola e talafeagai. E faʻaopopoina foi le solomuli, o le laualuga o le a faʻateleina ai le vaega fou. Afai o le fale talu ai nei ona faʻatulagaina, ma o le tulaga o sima o loʻo i luga o le atoatoa tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le Oeebbi poʻo le CPTP. O se faʻamalosia o le suauʻu, o le filifiliga lelei o le faʻaaogaina lea o ia mea o:
  • Decige.
  • Ceramics.
  • Popcevin maasiasi.
  • Taofia le Tile.

E tatau ona manatua o le faʻavae o le mamanu e sili ona faʻamaloloina. O le mea lea, ua filifilia ai le foloa le auala i le faapapeta ma o latou lava lima, aua le faaaogaina mea mamafa.

Ma se vaalele tele, e fautuaina le tuulafoaiina o le pupuu e fiafia i laupapa taavaletoso.

Logisia

I lea tulaga, e puipuia le vaega o le afu i lalo mai le aafiaga o le kiona, timu ma savili. Peitaʻi, o loʻo faʻamalosia faamalosi vevela, i le manatu o le a faʻatupeina ai e le au faʻaletonu matata. o lea

Tusitusiga i luga o le autu: o le taualuga i totonu o le faletaele o le plasterboard o le Plasterboard: Ma, ma afai e te faia,

Sasaa fola naliina i luga o le faapaologa ma loggia

O le filifiliga lelei o le a faʻaaogaina o mea e faʻaaoga ai le susuga-puipuia:

  • Csp.
  • Plywood.
  • Oesbi.
  • Sima tagata.

O loʻo mafai ona faʻaaogaina le tau o fafo e mafai ona faʻaaogaina le susu: linouum, taʻele, vasega 33 poʻo le 34 Laminate.

Logsia ma le vevela

O le saeia mo le Logginia, o le mea maualuga o le sioa ma o loʻo vevela pea i le vaitau malulu, e manaʻomia tuusaʻo e ogatasi ma luga. O ituaiga uma o le fola o le fola o loʻo faʻaaoga i le potu nofomau o loʻo faʻaaogaina o le faʻauma vaega.

Faapipiiina o Maykov

Sasaa fola naliina i luga o le faapaologa ma loggia

Moli uila mo le fuafuaina o le tulaga

Ina ia iloa lelei le tulaga e tatau ai ona ogatasi le fola i luga o le fomu, e mafai ona faʻaaogaina le suavai (vai tulaga) pe faʻaaogaina se tulaga le laser. O mea faigaluega uma e faʻatagaina ai oe e otootoina tuaoi o le vaalele ma se saʻo o le 1 - 2 mm. O le eseesega o loo i le lavelave o le galuega. O le masini eletise o le a vave tele ai ona vave e faia ai le talafeagai mo fuataga. Ae o lona tau maualalo e amata mai i le 3,000 rubles, pe a oʻo le tau o le vai e 300 - 400. E le aoga, e le aoga le faʻaaogaina o se masini.

E tatau ona matauina o le fola lolova i luga o le matala faapaologa e tatau ona i ai sina tamaʻi taimi agai atu i le auala. Lenei ua manaʻomia ina ia mafai ona le teuina le vai o le paʻu ii ae le teuina, ae na feʻelaʻe. Mo le mita, o le tino gaʻo e lava mo le 1 cm o le malifa.

Fuaina vai

O le vaʻaia vaʻaia o le pito maualuga o le fola (le nofoaga i le mea e sili ai le tele e mafai ai) ma i autafa o lea, o le faʻailoga muamua ua tuʻu i luga o le puipui. Faʻaaogaina le tulaga i le tele o puipui, o faʻailoga e fai i le tuaoi tutusa. A maeʻa lena, o lapisi uma e fesoʻotaʻi i se laina sao. O le faʻa-le-faʻa-le-faʻaletonu. Le fuafuaina o le mafiafia o le a sasaa ai le tagata. Ona, ai lea o lenei ma le tele ese mai le tulaga maualuga mai le tafailagi, o le tulaga o le faʻauma o le lumanaʻi fola ua tusia i luga o puipui.

Fua ma le laser tulaga

Fua o le LKA

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina le Prenth ma Cable Channel: Faʻafefea ona tatalaina ma Ed

O le masini e faʻapipiʻi i le pito sili ona maualuga o le fola (e manaʻomia ona o loʻo i ai i le tulimanu). Ina ua uma ona liliu i luga o le mana, o le a iloa manatu o le sologa lelei. I le faia o se penitala poʻo se faʻailoga faʻailoga, e tatau ona e avea le tulaga, uuina mo se triport, ma faʻailoga le faʻaupuga i isi pa. A maeʻa lena, e mafai ona e aveʻese le mapusaga o le masini ma agai atu ina ia sasaa ai le fola i le fale puipui ma ou lava lima.

Tele faʻataʻitaʻiga o masini e leai ni togi papalagi, ae o se vaega mautu, lea o se filifiliga talafeagai.

Vaʻai i le vitio, faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fola:

Auala o le fola

O tekonolosi faʻa-polofiti pe a faʻatagaina le 2 le auala e faia ai se fola i luga o le faapaologa. E le gata i lea, e tofu i ma mea e lelei ma faʻaletonu faʻatusatusa i le auala lava e tasi.

Susu susu

Sasaa fola naliina i luga o le faapaologa ma loggia

Fola oona susu susu

Filifili nai lo le faia o se fao i luga o le faapaologa, e tatau ona foaʻiina i le mafiafia o le sima o le siusiu o le siusiu-oneone o le mea o le a faʻateleina ai e le mafai ona tatalia le avega.

O le taua tele o lenei metotia o le vaitaimi o galuega. Seia maeʻa faʻamautuina, e le o le itiiti ifo i le tolu aso mai le taimi o le faʻatumu o le a manaʻomia. Naʻo le tasi o le vaega o le 2 - 3 cm, ma se taimi sili atu, atonu e manaʻomia ile manaʻomia o le umi taimi. Toe, fuafua i le vevela vevela.

Faʻafefea ona liligi le foloa i luga o le pa puipui ma ou lava lima? E oo lava i tagata atamamai o le a taulimaina ma le galuega. Taualumaga sosoo ai:

  • O le vaega o le vai susu e faaputuputu.
  • I se mamao o le 50 cm, ua faapipiiina vale.

    E faia lea i le fesoasoani a le tagata lava ia ma le laina fagota.

  • O le Coundment paluga poʻo le malosi o le fola e teu i le tane e tusa ai ma le faʻatonuga na faʻaalia i tua o le afifi, ma ua sasaa luga o le laufanua. O le iʻuga o le faʻafefiloi ua tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le maʻei, ona o le pule.
  • Ina ua maeʻa le 1 - 2 aso, na aveʻese le olaga o le nofoa, o le laʻei o loʻo uuina e le maʻea ma se palu fou. Ma mea e le mafai ona faia i le auala tutusa.
  • Taofi le maeʻa o le faʻapipiʻi i luga o le fola ua fautuaina naʻo le maeʻa o le atoa mautu o le paluga.

Ina ia mafai ona aloese mai le mafai ona foia o le taimi o le faʻamamaina, e tatau ona e ufiufi i le polythyne ata, taimi i le vai, ma matala pe a manaʻomia.

Mamago

Sasaa fola naliina i luga o le faapaologa ma loggia

Ogatasi o fola mago mama

Mataupu i luga o le autu: Papa puipui mo puipui lanu ma paepae

Faʻamamago fola o le a faʻasusu o le a avea ma se filifiliga lelei ma mulimuli ane faʻasee. E faia e mea e lelei le tali a le fomaʻi faʻailo faʻailoga ma faʻamalieina manaʻoga uma mo le saogalemu o nofoaga. Fusi o le fola i luga o le Loggia i lenei auala e faia e mea nei:

  • Cordzite oneone.
  • Cordrazite iliili.
  • Cordrazite nutilapalaina maa.

O le lelei o le mea e aoga ai i le mago o loʻo toso i luga o le faapaologa - ua faʻaalu le taimi i le faʻatinoina o le galuega. A maeʻa ona saunia luga luga ma le naunautai o le faʻasologa, o mea o loʻo faʻaputuputu ma toe tu i le tulafono. O le taimi lava na tupu ai lena, o le ipu mago ua tuu i luga, pe a maeʻa le saʻo o le fola o mea i luga. O le isi faʻaopoopo o le leai o se "susu" e pei ona leai se mea e faʻaoso ai le sima le sima i le sima, faʻaaoga le vai ma le eleele. O le faatafapito taua o le maualuga maualuga o le itupa e faasino i le sima lea.

Faʻamago o le laʻei i luga o le faapaologa ma ou lava lima o loʻo faia i le faʻasologa o nei:

  • O le galuega e tuʻuina atu i le tulaga o le tino o le faapaologa.
  • O loʻo faʻataʻitaʻia mai se laʻau o le susu.
  • O le cerarazite e le sili atu nai lo le 30 mm o loʻo sasaa i luga o le laualuga ma tuʻuga i le pito i luga o le pito i luga o le galuega faʻatino.
  • I le tulaga tulaga o le tulaga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le faʻamagoina o papatusi.

I luga o le vitio i lalo ifo e matua faʻamatalaina lelei le auala e fai ai le lelei o le fusi o le fola:

O le pepa e faia mai le Plywood poʻo ni laupapa e tatau ona togafitia i le affisptuc e puipuia ai fafie mai le lingting ma faia o fungus.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi lau palota poʻo le Loggian taʻitasi e filifilia taʻitoʻatasi. Pau le mea e tatau ona manatua o le uiga o le lelei o le a le galuega o le a faia, o le lelei o le a faʻalagolago i ai, ma atonu e i ai le ola o le atoatoa o le kuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tulaga lelei atoatoa e manaʻomia mo le laugatasi. A leai, i le mavae taimi, ona o le mea moni o le a ia "taʻalo", o 'olo o loʻo lofituina ai. O lea la, le fusi o le fola i luga o le foomuni poʻo le Loggia e tatau ona faʻatatau i le tasi vaalele.

Faitau atili