Tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi i totonu: I le potu malolo (Hall), i le umukuka, alavai

Anonim

Tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi i totonu: I le potu malolo (Hall), i le umukuka, alavai

E tele auala e tuʻufaʻatasia ai le alatele, o le maota ma luga o le fale e matagofie le faia o le pepa puipui. Potu taʻitasi o le a faʻauʻuina, faʻapitoa tulaga. O le tuʻufaʻatasiga o lanu ma isi mea eseʻese o le a lafi i luga o puipui o le ala savali, fale ma isi nofoaga ua faʻaletonu ma faʻamamafa ai foliga o le mamalu.

Tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi i totonu: I le potu malolo (Hall), i le umukuka, alavai

Faʻatasia Painpaper i le umukuka ma mea o isi lanu, ma isi teuteuga poʻo isi tama e mafai ona e filifilia se tasi, tele pe 3 o le 4 o puipui. E tupu lena mea i luga o pa uma puipui e tutusa ava tutusa, ma i le tasi tuʻufaʻatasiga o puipui. O le taulaiga e faia i le ituaiga o se faʻatusa, o se ata tusi ata, ata puipui. E mautinoa lava e le au asiasi ma mea faigaluega i lenei mea pupula ma e le mafai ona matauina nisi ituaiga. Manatua le pupula ma sili atu le opoina i totonu o le stent sone, o le itiiti ifo o le avanoa e iloa ai e se tasi se mea.

Zoning

E masani ona tupu o le potu e tautuaina le umukuka ma tata lau, potu ma le ofisa, potu ma ofisa, isi filifiliga, i le avanoa o le zonap. O le faia o lenei mea, piki le tapoleni o lanu eseese poʻo ni mea teuteu eseese. Uma e te faia - e faia mo oe lava, o lea, e mafai ona saogalemu faataitai ma contrastly tuufaatasia eseese i le ituaiga, pupula o lanu ma ituaiga lava lea, o tapoleni i le alasavali, fale, potumoe, o isi potu.

Tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi i totonu: I le potu malolo (Hall), i le umukuka, alavai

Mo le fiu o le potu, atonu e mafai ai ona faʻaaogaina mataga faamagovae, liligi solo i luga o le moli, ma o se tasi o auala o le tuʻufaʻatasia i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te fefaʻasoaaʻi se vasega mo se tama ma se afafine i luga o vaega 2. Tasi vali i le lanumeamata, o le isi - i le piniki ma piki lou moega, meaafale. Pe i le potu 'ai, o puipui i luga o le puipui fai le tapoleni ma se mamanu, ma o le atoa o puipui e ufiufi i le vatotous vinyl. E tofo lelei ai le lelei o ie.

Mataupu i luga o le autu: fufulu masini ma makaina i foliga vaaia

O aafiaga a tagata ese

Afai o le ituaiga o le ala savali e umi ma matagofie, ona faʻalelei lea o nei puipui, ma vaʻaia loloto ai le potu. Ua ou aveʻesea le mea i ni nai aʻoaʻoga pe sili atu le pogisa, ae sili atu i le tutusa lanu lanu. Afai o le sikuea o se sikuea fausaga, ona fai lea o le tasi puipui pa ma sili atu le pogisa. O le eria o potu laiti o le a foliga fasia pe a ufitia pa i luga o le moli uila.

Lagona lelei

O le leo puipui o se mea faigofie. Atonu o le a avea le potu ma o le a faia se faigofie le tasi pa. E tupu le faʻamamafa e faʻasino i le lua itulagi pe tutusa luga. I le tasi luga poʻo ni mea e mafai ai e le tasi o le ata ma se faʻasoaina o le faʻasoaina poʻo se mea e sili ona mauoa, lanu, e tusa ai ma le autu. O le mamanu i lena mea e ono tele, susulu. Sili atu fesoʻotaʻiga poʻo le tutusa o puipui o loʻo i ai se masani masani.

Tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi i totonu: I le potu malolo (Hall), i le umukuka, alavai

Taulaiga

O le tuʻufaʻatasiga o pepa puipui o lona uiga o se faʻaupuga e le o se puipui atoa, ae o se fasi mea i luga. O lea, i le alatele o le a mafai ona e faia se vaega teuteu mai le maa faasolitulafono i luga o le puipui. O le vaega e iloa ai le sone o loʻo i ai le mea sese o le afi. O lea e mafai ona e taulai atu i le pepe ct, o le tagata fai fale, o le ofu laei ma le faʻata, ata o le moega fale i le moega ma isi mea o le puipui.

Tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi i totonu: I le potu malolo (Hall), i le umukuka, alavai

Vaaiga mai le pepa puipui

O le vaega o le pepa puipui o le pepa faʻapipiʻi ma le faʻamau e mafai ona ave i totonu o faʻataʻoto ma faʻaalu i luga o le monophonenic pa, o le ai ai o le sili ona matagofie o le puipui. O mamanu mataga e mafai ona faaiu i le fiafia. I luga o le Initaneti, feutagai ma uo, o le a e mauaina le tele o manatu, e maeu le matagofie e fai ai se mamanu i totonu o le potu?

Soʻofaʻatasi tuʻufaʻatasiga o pepa puipui i totonu:

  1. Pepa puipui tutusa. O lenei togafiti e masani ona faʻaogaina i le potumoe, o fea e te manaʻomia ai le faia o se mea lelei, toʻafilemu siosiomaga. Mo lenei, o le faʻailoga o le uiga o le mea e 1 pe 2 poʻo 2 puipui e tuʻu ai le pepa laupapa. Masani ona tuʻufaʻatasia: kulimi ma paʻepaʻe, lanumoana ma agamalu sipela o lanumoana, terracotta ma oneone ma isi.
  2. Sasaina le taina. Ina ia fausia se mea i ona po nei, foliga, dynamic interina a, faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaoga le faʻaaogaina o lanu malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia se manaia o raspberry ma le tipolo i le potu tele poʻo le terracotta ma salati i le ala savali. E tele lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le manuia. Aua le taofia, o loʻo tosina i luga pe faʻapipiʻi se puipui poʻo se tasi o le 4.

Mataupu i luga o le autu: 3D faletaele panels - tupe tupe tupe

Vaega

Filifiliga mo le faʻatasia o pepa puʻe i le alatele e ese. E masani lava ona faʻalagolago i luga o le tele o le potu ma moli. I potu laiti, o le manaʻo e sili atu ona maua ai ata malamalama mo le pa puipui, ma le lautele, e mafai ona e filifilia ni filifiliga. Mo sina auala savali, o le filifiliga e le talafeagai pe a matua le malamalama lelei i le pepa puipui ma le tele, soo se mataupu. Ioe, ma na o se ata tele ata i luga o se tamai vaega e le talafeagai.

Tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi i totonu: I le potu malolo (Hall), i le umukuka, alavai

Faʻafetai i le tata o tama, vaʻaiga vaʻaia o le a faʻateleina ai le nofoaga lata ane. E tele taimi o le pito i lalo o le puipui o le alatele o ufiufi i se sili atu le pogisa o le pepa puipui, ma le pito i luga - malamalama. I le nofoaga o le soʻotaga soʻofaʻatasi kelu le tuaoi. E sili le faia i lalo o le lanu o le pito i luga poʻo le pito i lalo, o lea o le a foliga lelei.

A e mafaufau e uiga i le mamanu, sili ona tuʻufaʻatasia mea, manatua e sili ona lelei pe a tutusa le pepa puipui. O a latou lanu, o le mea moni, i se mamanu pe leai, uma i lou taʻutinoga, aua e te faia le totonu mo oe lava. Afai e te tuʻufaʻatasia le pito i luga o le mea faʻapipiʻi ma le lenophini, ona o le a latou vaʻai totoʻaina o faʻatiga, aemaise pe a e tuu i luga o le puipui. Afai e i ai ni sese i se tasi o puipui, e mafai ona latou vaʻaia faʻatasi i le faia o se faʻamamafa i luga o le isi. O le faʻamamaʻi o mea e mafai ona faia i se faʻatusa, faʻamau, sili atu le mauoa lanu.

Falefaafiafia

Tuʻufaʻatasia o faʻapipiʻi i totonu o le potu e mafai ona ese. O se filifiliga manaia pe a o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le afa o le afa (i le tutusa, ae pogisa E mafai e fai ai se mea loloto ma se mea teuteu tele i le shfa, ma le tele o puipui e tuʻuina atu i se lanumoana malamalama lanumoana, lanumeamata, samasama.

Tagata faʻapitoa faʻaaoga le faʻafanua faʻa-piopio o le pepa puipui i totonu o le potu malolo. O le taimi lea o le pepa puipui o lanu eseese, ma se mamanu ma isi filifiliga, o loʻo faʻaalia le tafailagi i luga. O le potu e sau ese mai se sili "nofoaga pai."

Tusitusiga i luga o le autu: tioata poloka pulou i le faamalama matala

Umukuka

I totonu o le umukuka, e mafai ona e maitauina le sone i le eseʻese lanu poʻo le matagofie o le fufuluina o le phlislin, poʻo le vinyl-faʻavae e faʻavae ai le laulau. Fai se tuʻufaʻatasiga o le pepa puipui i le umukuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai sau umukuka i lanumeamata ma paʻepaʻe tamatamaʻilima, ona fai lea o le puipui atoa o se vaega o Salatov. O le tuʻufaʻatasiga i le umukuka atonu o loʻo tuʻuina i le nofoaga faigaluega i tua atu o le tioata, ona tuʻu lea i pa i se tasi ituaiga.

Tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi i totonu: I le potu malolo (Hall), i le umukuka, alavai

Faitau atili