Puipuiga ma le Luga o le Woom Cap Coom

Anonim

O loʻo i ai tulafono o le faʻagaioiga o le fale mai le amataga o le fausiaina o fale mai laupapa laupapa laupapa. Mai le feeseeseaiga, ma le susu, afu, mumūina, e tumu i laau uma o lona uiga: sa maasiasi le omea, comish ma vali. Ma e oʻo i auala faigofie tele, e oʻo i le filifilia o le sili atutia mo le fausiaina, o se taualuga faʻavae e puipuia ai le tafega, sisi se mea tipi i totonu o faʻaputuga. O mea nei gaosiga o mea e tatau ona iai se vai-mama ma puipuia galuega o le laau.

Puipuiga ma le Luga o le Woom Cap Coom

O le suauʻu suauʻu puipuia ma puipuia fafie mai: Beeles, Rody, folder ma pala.

Mafai i luga o mea faigaluega meafaigaluega

O le tekonolosi o le pito i tua o le fafie moe mo le ala i le nofoaafi na ofoina atu o le gaosiga o le gaosiga ma le tele o le suauu. I tua atu ia te ia, o isi ituaiga ituaiga o fafie e mafai i mea nei:

  • Ua fefiloi Wax ma le sologaina;
  • ie lino a lione, o loʻo iai le faʻalavelave;
  • Olfila;
  • I luga o le suauʻu paʻu.

Puipuiga ma le Luga o le Woom Cap Coom

O le tuʻufaʻatasiga mo le faʻatuatuaina o fafie.

E faatatau i le mea mulimuli, e mafai ona e faʻalogo i le tele o feeseeseaiga. Aemaise le malulu mataʻutia e faʻaaogaina i luga o fale gaosi alamanuia ma mamafa masini. O le isi filifiliga o le faʻaaogaina o le suauʻu masini mai le pasese taʻavale. A mavae ni nai aso, ona e moeina le manogi leaga ma le faʻaleaga meatotino. E le masalomia, o lenei mea, e pei o se suauʻu e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa, e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa mo le gaosi o potu laupapa e le o ni fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, fatu, falefamu, eseese laupapa laupapa, o karava o vaieli, mea taua ma isi ata. O tagata kamuta poto masani ua leva ona teʻa ma le suauu o fanua tetele o fale, e pei o faifeau, faʻailo ma pamu o loʻo tupu i lalo o le tipiina.

O loʻo faagaoitia le laʻau ma le suauu lapisi i nofoaga na o le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai le laʻau ma le tele o eleele, lea o le a mafatia i fafo, mo le taualuga, mo latalata i le taualuga poo se faavae.

Masini Suauu gaosiga foliga

Mo le le lava o isi auala o le galue ai i laupapa, pei o le laau lacquer poʻo le polymer vali, e mafai ona e faʻaaogaina le manava o loʻo totoe o le fatuga o le fale.

Mataupu i luga o le autu: toe fausia o le lua-potu khrushchev i le tolu-potu

O le lelei o le faʻaogaina o le pito i lalo o le faʻavae mo fafie e maualalo tau ma le faʻatuatuaina.

O le puipuiga o le laʻau suauu agai i le beetles, rodents, ma le umi ma le umi se taimi.

E oʻo lava i se vaega o le vaega o se fale laupapa laupapa e mafai ona ufiufi ma le saogalemu le suauʻu.

Mo aʻafiaga tatau, e fautuaina e saunia se faʻatasiga o Tar ma Smale. Ua liusuavai Gudron i totonu o se uʻamea pusa ma i totonu o le vai o loʻo i ai i le vai o loʻo i ai i le iʻuga. O le vaega o le paluga e tatau ona 1: 1. Afai ua uma ona faʻaopopo le suauu i le malulu o le malulu tapon, ona sili atu lea e sasaa lona aofaʻi. Ae faʻaaoga se faʻafefiloi i luga o le laupapa luga e sili ona lelei i le mafanafana foliga. Ina ua uma ona faʻaaoga, o le suauʻu lava e faʻaoga ma le tele e aunoa ma se fesoasoani faʻaopoopo.

E pei foi mo le afi afi o le faʻaaogaina o le suauʻu suauʻu, o se fesili faʻalilolilo. O le mea moni o le masini mo le afi afi o loʻo muamua faʻaopopo ni mea faʻapitoa e puipuia ai le susunuina i le vevela maualuga. O le laʻau e faʻamamaina i otaota o paʻu o le a leaga ai le leaga nai lo le le mautonu. E ui i lea, o le a mumuina, o lea na te faʻaaogaina ai luga o le laʻau, e tatau ona e tausia le saogalemu o le laupapa laupapa.

Mo le na o le le teuteuina o fafie e faasaina ona faʻaaoga le transformer ma faʻasolitulafono a o le lalagaina. E le manaʻoga e faia le fiafia e faʻaalu ai le suauʻu vai o minerale meatotino.

Faitau atili