Prod crophot: polokalame ma faʻamatalaga o le lalagaina mo tagata amata i ata ma ata ma vitio

Anonim

O le laʻei o se tasi o le masani ma manaia ituaiga o tagata faʻatauvaʻa e le gata e naʻo tagata matutua, ae o le laʻuuina foi, talu mai le kolone metotia e faigofie ma faʻaavanoaina i tagata uma. E mafai ona e nonoa ma le lalagaina, ma crochet. Faatasi ai ma le fesoasoani a se matau, mafai ona e faia vave faia ni aitema: afu, o ofutino, pamu, ofu, pulou, totini, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae; Faʻamaeʻaina o lavalava o mea pepelo: Lace, faʻapipiʻi, fugalaʻau, cobles, ma mea teuteu o aso uma, o palanikeni i luga o faʻamalama. Lomiga o le poloka, o le polokalame ma le faʻamatalaga o mea o le ai ai, e faigofie lava ona fetaui lelei.

Sauniuniga mo Galuega

Mo crochet, e mafai ona e faʻaogaina ni filo (Woolen, afa-pa puipui, hlobachable ma synthetic). Faʻalagolago i le vuluʻu, e mafai ona fesoʻotaʻi ma oloa faʻamalieina ma ni mamanu, faʻapea foi ma manifinifi, ace, tatala tapoleni.

Le kia mea a tamaiti poʻo ni mea a tamaiti mo tamaiti (seevae, sui, pulou, lolomi, patos, patos, e sili le faʻaaogaina o le paʻu o fualaʻau. Synthetic filo e mafai ona mafua ai le afaina, o lea o le sili filifiliga o se cotton po o ie lino.

Prod crophot: polokalame ma faʻamatalaga o le lalagaina mo tagata amata i ata ma ata ma vitio

O matau uamea, palasitika ma laupapa. O le tele o le matau e faʻalagolago i le mafiafia o le vulu, o le tele o matau o loʻo faʻaaoga mo le mafiafia o le wolen filo filo ( ; o le mea sili ona fiafia - 00 pe 2.7 mm).

O le tele o matau mafiafia ua faitaulia o lea: sa mafiafia le matau, o le tele o le numera, ae i le isi itu: o le sili atu o le matau.

Faigofie filifiliga

Faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga a le Pālā, mafaufau i se faigofie puʻupuʻu o le kolope pepe lea i le mapu ma faʻamatalaga. O le galuega e aofia ai se palanikeke a tamaiti, seevae ma pulou mo le pepe, ae o le tala lava na o le a aoga pe faʻafefea ona nonoa ma se mea sese!

Tusitusiga i luga o le autu: lalagaina o le taumafanafana o le taumafanafana i le koloki ma crochet - ma polokalame

Prod crophot: polokalame ma faʻamatalaga o le lalagaina mo tagata amata i ata ma ata ma vitio

O le a ave: varnart yarn Vaava (100% Acrylic, 50 G / 150 m) o lanu e tolu - o le autu o loʻo lafoina).

E manaʻomia le viliina o le filifili o le ea o le ea o loʻo i ai le lanu lolal 176 pc. + 2 v.p. (O le ea o le ea). O le tele o le plad ua mauaina i totonu o le lautele o le 1 mita. O le numera o matato e tatau ona vaevaeina i le 7, ma le lua v.p. E tusa ai ma le matagaluega 2 o se laina o koluma e aunoa ma se nakid (ISP) ma le lanu autu ma suia le filo. E mafai na ona faʻasaʻo le filo i le alu i le tele o taimi e ala i le matasele o le laina talu ai. O le laina mulimuli ane e amata ai le siakiina o le 1 Air Hoop. Ona o le 2 rows o loʻo nonoa paʻepaʻe, pe a uma ona toe lilac 2 laina, 2 laina o le salandov, 2 laina o le lila ma isi. O le lanu lanu e mafai ona fesuisuiai, o le a ou taʻu atu ai le mafaufau.

Faʻafefea ona maua e Zigzag lenei palanikeke? A amata le faʻasologa ma le 7 koluma e aunoa ma se nakid, sosoʻo ai ma le faʻaopopoina o le 1 Air le matasele, o le a taitai atu ai i le faʻaopopoga o le pito o le tulimanu. O koluma ua toe faaleoina i le aofaʻi o 6 fasi, ma o le isi fitu koluma ua lelava faʻatasi ma le valu i le tasi matafanua, o le a le faʻaititia o le a lava. Matou te toe faia le 6 koluma e aunoa ma nikid ma fusi 1 le ea o le ea ma isi, iinei e liliu ese ai se zigzag mamanu mamanu.

Prod crophot: polokalame ma faʻamatalaga o le lalagaina mo tagata amata i ata ma ata ma vitio

Lapatai mo i latou e muamua Lipi Lotoa: A le suia le lanu, e le tatau ona teuteu le filo i le itu, ona mafai foi lea ona fufusi E pei ona e malamalama i ai, o le vaaiga a le fanua o le a le malamalama lelei.

O itu itu o itu o le portid mafai ona nonoa i le rachy sitepu, pe i totonu o lenei tulaga fua: o le rapport * 1 State e aunoa ma se Nakid (ISP), i le isi. Loop 3 spemp ma nukud (ssn), 1 v.p., 3 spemps ma Nai lo mea uma. Fufulu le peleue sipela e sili atu i le vai malulu, e aunoa ma le lavea, ma mago sina oso osooso e le o ulo.

Tusitusiga i luga o le autu: Santa Claus faia oe lava mo le Tausaga Fou mai le ie

Vitio i luga o le autu

I le tuuina atu o le faʻataʻitaʻiga o le Place, Amataina o le a mafai ona maua ni poto masani, o le a talanoa, faʻatumu o latou lima, ma agaʻi atu e faʻafefeteina ai o tatou lima lavelave. O le lapotopoto e mafai ona vaʻaia i lalo i lalo o le vitio tutorials:

Faitau atili