Pusa i le Plumping ma ou lava lima

Anonim

Pusa i le Plumping ma ou lava lima

O le faʻasesega i le plumping e mafai pe afai o loʻo ia te oe se pemita talafeagai. Le faʻatagaina o le faʻamau o paipa i le ogatotonu o le vai o loʻo sapalaiina faʻaletulafono ma mafai ona fausia faʻafitauli ma le tulafono.

E sili atu le talafeagai o se faiga o le faʻaofi i le taʻalo i totonu o nuu i tua. Lenei, e tutoʻatasi uma tutoʻatasi i totonu o le fale e pei o le vai. O se tulafono, o le laina autu o le sapalai vai o loʻo i nuʻu ma taulaga laʻau i luga o 'aʻai taʻitasi.

I se tasi mamao mai le tasi ma le isi e iai koluma mo tagata faaaoga. Lenei, o le faigofie auala o le faia o le faʻaofi, e aunoa ma se umi fuli ese mai le suavai.

Afai e mafai ona e mauaina le aia tatau e tuʻufaʻatasia ai le vai e fesoʻotaʻi ai vai, e aoga mafaufau loloto i le tele o foliga o lenei ituaiga galuega. Muamua o mea uma, e taua le manatuaina o le tasi ma mo mea uma o loʻo i ai uma vaega o le sapalai vai ma le otaota e tatau ona agavaʻa lelei.

Lenei o le a faʻatagaina ai oe e aloese mai le toe faʻaleleia o tupe ma soʻo se tupe faʻaalu i le sui o paipa.

. Maua mea lelei mo le tau paipa naʻo fale faʻapitoa, lea e iai tusi faʻamaonia lelei mo le oloa ua fuafuaina.

O le isi tulaga taua o se masani masani ona masani ai ma le galuega i luga o le lalagaina ma faapipiiina vai paipa. Ina ia aua neʻi poloka le fafie, pe a e le o mautinoa e uiga i ou tomai, e sili atu le liliu i polofesa.

O lea, mo le faʻaofi i le plumping e lua auala:

  • Matiid tipi ma le loto atoa.
  • Otootoga i luga.

I le avea ai ma tulafono, o paipa o le ogatotonu o sapalai o sapalai e uamea. A iai se avanoa e faʻaalu ai le tagata e te faʻaaogaina i le taimi o faʻagaioiga, o le muamua faʻataʻitaʻiga lomiga o loʻo faʻaaogaina. Afai e leai, o se pu o loʻo tipi i le faigata o le patipati i le paipa.

Sei o tatou nonofo i luga o le galuega i le isi mataupu.

Le auala muamua o le auala i le pamu

Pusa i le Plumping ma ou lava lima

O se tulafono, o le faʻaofiina o loʻo faia pe leai foi. Afai e matua loloto le paipa ole vai, ae na o le filifiliga mulimuli o le a avanoa.

Mataupu i luga o le autu: o le tagata lava ia-tulaga o le tagata lava ia: o le mea e tatau ai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi

O le mafai ona feosofi i totonu o le plumping e mafai ona i luga o le sima ma tafailagi. E i ai auala e lua e tipi ese ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina:

  • Ma le tele o le suavai.
  • I lalo o omiga, o lona uiga, e aunoa ma le soona fai.

Afai e mafai ona poloka le vai i le ogatotonu vai o le vai, e matua faʻafaigofie ai galuega. I le tamai paipa, o loʻo susunuina le pu i leisi manaʻomia, o le filo e maitauina.

O le fetaui lelei na faʻaaogaina mo paipa, o paipa o latou lava ma o totoe o vaega e sili atu ona lelei e ave uʻamea. Ua faʻaaogaina le paipa tagavai pe a faʻaofuina le vai i totonu o le fale.

Afai e leai se avanoa e mafai ai ona ova le vai mo galuega, o le auala e sili atu ona faigata. Lenei e tatau ona e muamua talia le filo i le tutotonu o le paipa. E faamautu ai se lapotopoto-lapotopoto crane.

Ua uma ona ala i le crane ma le fesoasoani a le 'au, o se pu i le ogatotonu o le ogatotonu ua faia. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e puipuia le pexforator mai le splasshes e faʻaaoga ai se pepa malo poʻo se laupepa paʻu. A sauni le pu, o le a le maalofia.

E tele minute o iinei, e tatau ona taofi le le faʻapitoa i luma o le filifiliga o sea metotia ■

  • Le faʻaaogaina o le mana meafaigaluega i le tuʻufaʻatasiga ma le vai ia lava e leaga.
  • Ole matautia e mafai foi ona fai ma sui o le mamafa o le mamafa o vai ile ogatotonu ole aoga.
  • Tausinio le pu i lenei auala e faigata tele.

Afai e leai sau tomai i lenei galuega, e sili le lafoaia o lenei metotia o le tuʻituʻi i totonu o le pamu.

Lua sapalai sapalai i le vai

Pusa i le Plumping ma ou lava lima

Sei o tatou liliu i se isi auala o le tuʻituʻi i totonu o se vai sapalai e faʻapipiʻi ai se patipati. O le lelei o lenei auala o le iai o le galulue ma ni mea eseese, e le gata i tamai paipa, ae faʻapea foi ma PVC ma isi filifiliga.

O le metotia e pei ona taua: O le paipa o loʻo i luga o le paipa mo le tele tele nai lo le lapoa o le paipa. O le alalaupapa e tatau ona faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Le isi, o le nofoaga o le faʻauiga pu o loʻo fuafuaina. I lenei nofoaga i lalo o le sipiʻi, ua lomia se faʻalauteleina, lea o le a faamaluluina ai le faʻamalosi ma faʻatupu ai le faigofie.

Mataupu i luga o le autu: latalata i Lonetona: British Flag i totonu (Union Jack - 80 ata)

O le filo o le sili ona manaʻomia le stameter o loʻo i ai i le patipati ma o le pu e viliina. Manatua lena mea i sea galuega, o le vai i le ogatotonu o le vai ua ova atu. O le mea moni, e mafai ona e puʻeina lenei fautuaga pe a fai o le vai o le vai i le paipa e le sili atu nai lo le fa pe lima pa.

Ma malosi malosi i le paipa, e te ono afaina ai manuaga i le taimi o le faagaoioia gaioiga. O le uafu na mafai ona tuʻituʻi mai ou lima o le vai o le mamafa.

O le filifiliga o le metotia o le faʻaofi i totonu o le taʻaloga o loʻo fuafuaina, o taimi uma e faʻatulagaina ai le lautele o paipa ma mea e faia ai. Pipe paipi, aemaise lava le fou, sili atu atoa i le kaliti.

Mo PVC paipa, o se metotia ma se patipati e matua talafeagai lava. O paipa e faigofie tele ona tipiina, ma o le alavai lava e faʻapipiʻi vave. E le gata i lea, faʻatasi ai lea ma lenei metotia, e leai se manaʻomia mo ni mea faʻapitoa masini.

Vaʻavaʻai ile matou fale faufale lea e aʻoaʻo atili e uiga i le faʻatulagaina o le vai sapalai i totonu o se fale tumaʻoti. O a tatou tagata tomai faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe ia e malamalama i tagata eseese o le fausiaina ma toe faʻaleleia.

Faitau atili