O le itu o loʻo tuʻu ai le faʻamaligiina ma le vaipuna i luga o le fola

Anonim

O le itu o loʻo tuʻu ai le faʻamaligiina ma le vaipuna i luga o le fola

E tele le ituaiga eseese. O le fusuʻaga o mea e faʻamamaina ai mea e atagia mai ai i le 97% o le faʻaititia o le vave agai atu i lona lisiti.

O le gaosia i luga o le faavae o le ulaula arstyyrene, suamalie polythylene, mineral ma basal fulufulu. O le saʻo faʻapipiʻi o le a faʻalagolago i lona aoga.

I lenei tusitusiga, tatou te manatunatu i le itu e tuʻufaʻatasia ai le alavai i le fola, ituaiga ma uiga o mea, tulafono mo lo latou taimi atofaina.

O le a le mea e fai ai le fefiloi

O le itu o loʻo tuʻu ai le faʻamaligiina ma le vaipuna i luga o le fola

O le ata filifilia e tupu uma mai le tasi ma i itu uma e lua

O lenei tuʻufaʻatasiga mea, o le a aofia ai se vaega o le vaega o Aaminutu o le Alilinu poʻo Metailzed ata tifaga e fesoʻotaʻi i le vevela o le tino. O le faʻauiga o le vaega atonu e tasi le itu-tasi pe faʻaluaina. E iloga i le malamalama ma le faʻavavevave faʻapipiʻi ona o lona aulelei. Manifinifi nai lo isi nofoaga o le atoatoa.

Aluminum Coating ei ai le sili ona maualuga le vevela o faʻailoga faʻaaliga, ae ua faʻaleagaina i lalo o le gaioiga a Alkalis i sima. Medillized Coation e tetee e tetee atu i le Alkiline aafiaga. E le mafai ona faʻataunuʻuina le galuega.

E le gata i le faʻasao o le vevela e mafai ona faʻaaoga e pei o le osofaʻia, pei ona le pasia e ala i le susu. O le manifinifi o le fagufagu, o le sili faalotolotolua i le vevela.

Ituaiga o Feteʻenaʻiga

O le itu o loʻo tuʻu ai le faʻamaligiina ma le vaipuna i luga o le fola

O loʻo iai le tele o ituaiga o le fuʻafuina.

Latou eseese i mea o loʻo faʻaaoga i le gaosiga.

O uiga o le faʻalumaina ma se vaega o le pepa o loʻo faʻamatalaina i le laulau:

Pepa foriliUiga
tasiPolystyreneTumau, ma le faʻamaoni i soʻo se mea na gaosia i le ituaiga o faʻapipiʻi faʻaputuputu. E faʻaaogaina mo le vevela o le vai ma le eletise faʻamafanafana. Faʻagaioiga i le vevela mai -180 i +180 tikeri
2.Minerale fulufuluSiosiomaga faauo, mea leaga mumū, 50-100 mm mafiafia. O loo gaosia i papatusi, lisi solo, maopoopo. E faʻaaogaina i totonu o soʻoga o soʻotaga.
3.Polythylene osoNa gaosia i luga o taavale, ufiufi i le almininum vil. O le mea e i ai le laititi mafiafia o le 2 i le 10 mm. O le pito i lalo o le pito i lalo e mafai ona i luga o se maulalo lava.
faPolythylene osoNa gaosia i luga o taavale, ufiufi i le almininum vil. O le mea e i ai le laititi mafiafia o le 2 i le 10 mm. O le pito i lalo o le pito i lalo e mafai ona i luga o se maulalo lava.

A filifilia, e manaʻomia le amanaia o manaʻoga mo le potu ma lona aoga aoga. O le pito i luga e tatau ona ufiufi i le Aluminum Wil, ae le o le pa.

Meatotino

O le itu o loʻo tuʻu ai le faʻamaligiina ma le vaipuna i luga o le fola

Mea o loʻo faʻaogaina i le gaosiga e masani ona tele o le siʻosiʻomaga, saogalemu ma siosiomaga faauo.

Tusitusiga i luga o le autu: maualuga-lelei laupapa laupapa fale moe e fai oe lava

Faamanuiaga:

  • maualalo le mamafa;
  • tumau;
  • mautu lē tumau;
  • puipuiga mai le lelei o le ola i luga;
  • maualuga faailoilo o le vevela sefeina ma le soona fai
  • tetee i le vevela vevela;
  • faigofie ona tuuese;
  • Maualuga le atagia mai o meatotino.

O ituaiga faʻafanua e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se nofoaga. I le faʻaopopoga i uiga o loʻo faamatalaina, e mafai ai ona toe faʻaalia le susulu o le susulu o le susulu.

Metotia o Tapunia

O le itu o loʻo tuʻu ai le faʻamaligiina ma le vaipuna i luga o le fola

Mafaufau po o fea autafa sao tuu ai le uunaiga ma le fogafale i luga o le fola.

Vevela-sefe meatotino faʻalagolago i le taimi saʻo o le faʻamaufaʻailoga e tuʻuina.

O le mea lea e atagia mai ai le tele o le malamalama, e tatau ona tuu le ala faʻamaumau e tatau ai ia e faʻapipiʻi ina ia e vaʻai ai i totonu o le potu.

Faamafanafanaina o le sima fola

O le itu o loʻo tuʻu ai le faʻamaligiina ma le vaipuna i luga o le fola

Tuu le faamaoni o le fagota i lalo

Tele taimi uma, o loʻo faʻatulaga le faʻapolopolo o loʻo i luga o se faʻaputuga lautele mo se faʻapipiʻi faʻapitoa na faia i luga o le faavae o le paʻu.

Faapipiiina faasologa:

  1. Matou te saunia luga. O le Place ogatasi ina ia leai se eseesega tele i le maualuga. Uma slots ma pa pupuni latalata i le sima sima.
  2. Aemaise le mea i luga o le fola ma se fasi vaega i luga, tipi ese le umi manaomia. Ave le fusi, tatou te faʻatino le kulimi i lona tulaga. Talia i ni nai minute e tusa ai ma le kelu o le kuli. Matou te tuu ma fetaomi lelei le mea. Fusi latalata le tasi i le isi.
  3. O soʻotaga ua faʻamautuina e le for scotch, o loʻo faʻatau i faleoloa fau fale.

Mo le faʻaopopoina o le tele o le malulu o fola, e mafai ona e tuʻuina laupapa laupapa, o le avanoa i le va o loʻo tumu i le strab stulation. I luga o loʻo i luga o le germboard poʻo se pepa mea (OSB, DVP, Chipport). Manaia le faatusatusaga o mea fal e vaʻai i lenei vitio:

E mafai ona tuʻufaʻatasia le mea mo le faʻapipiʻi faʻalua i luga o le itu-itu, faʻapipiʻi faataamilo i le tino maliu, po o mea ola.

Fafie laupapa

O le sili ona faigofie e taʻoto ai mea i luga o le faʻapipiʻi vaega

I luga o le laupapa laupapa, e sili ona talafeagai e taʻoto ai o le fusia o le soʻona faʻaalu o loʻo i lalo ifo o le tagata faʻatau.

Afai na e faʻatauina mea e aunoa ma se maumaututu faavae, ona manaʻomia lea e faʻasaʻo i luga o puipui ma le fesoasoani a le fauina o le fau fale.

Tusi i luga o le autu: Faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi le taele i le puipui e faia oe lava

Faaputu le faasologa:

  1. Matou te aveese le vailaau, fufulu lapisi ma le pefu ma le fesoasoani a le moli o se ie puipui.
  2. Afai e i ai le faʻaletonu i luga o laupapa, matou te olo i latou ma se masini faʻapitoa, pe a tatau ai, faia se faʻasoesa (aveese le pito i luga o le laupapa).
  3. Uma o loʻo i ai nei avanoa latalata i luga ma le tuʻuga i luga o fafie.
  4. Eleele le tumau.
  5. Matou te fuaina le potu, tipi le rolite, tuu i luga le alavai. E faigofie ona tipi i le manaʻomia tele ma styp suʻisuʻi seleulu.
  6. Tatala fata o luga o le initoneti. Tatou faatali mo le aso ina ia pepelo ma tagofia mea. A faʻapea e iai le fale o loʻo i ai le fale teu oloa a le Haumulator. Aveesea le ata puipuia o le puipuia ata ma taofi mau i luga. O le isi fasi pepa ua faapuupuuina.
  7. O le fesoʻotaʻiga o fuʻa e faʻamautu ma le pipili scotch.

A maeʻa ona tuʻuina mea, e mafai ona e tuʻuina le fola ua filifilia.

Fogufagu i lalo o le mafanafana fola

O le itu o loʻo tuʻu ai le faʻamaligiina ma le vaipuna i luga o le fola

A faʻapea o loʻo taʻoto i lalo o le mea leaga i lalo o le mafanafana o fola, taʻoto i luga o le vai o loʻo atagia ai le vevela i totonu o le potu

O le faʻavae i lalo o le mafanafana o fola e tatau ona lamolemole e aunoa ma le paʻu o le maualuga ma ni faaletonu. Mea sese uma e tatau ona aveʻesea.

Vaega o le faʻatapulaʻaina o le vevela vevela ma le faguma vaega:

  1. O le faʻamau o mea e faʻateleina ai ma faʻamaumauga o le jack, o le soʻotaga nofoaga o loʻo faʻataʻitaʻi e le Scotch Spects.
  2. Matou te lafoina le faʻatulagaina o le eletise eletise poʻo vai mafanafana o vai i luga.
  3. Matou te le saogalemu le Hydro ma le SPARISIZIZANDS Mea. Na te le avatua se viʻiga i le faʻamafanafana o elemene o le fola.
  4. Faʻatumu le faʻapipiʻi ma le mafiafia o le 30-50 mm faʻalagolago i le ituaiga o le faʻamafanafana o elemene ma le mafuaʻaga aoga o le potu.

Ofu mafanafana e mafai ona aofia ai pe a uma ona faasolosolo le mimiti. O le a alu i le masina.

Faaauupegaina i lalo o le folali

O le itu o loʻo tuʻu ai le faʻamaligiina ma le vaipuna i luga o le fola

O le faʻatauina o se lua-vaega mea, e le mafai ona faʻalavelaveina le fesili o le isi itu

E iloga i le mea moni o le ipu e le o faʻamaumau ai le malosi ma se sima faʻafefe, vevela vevela ua mamanuina i le va oi latou.

Faapipiiina faasologa:

  1. Matou te saunia le faʻavae, aveʻese uma ni faʻaletonu uma.
  2. Faʻapipiʻi o le pito i lalo o puipui.
  3. Matou te pipii i le tulaga o le puipui i le liperm liper, o lona maualuga e tatau ona i ai i le mafiafia o le fola: mai le vaalele i le fola.
  4. Fatafata i lalo i le lua vaega. O le vaega mulimuli ane o loʻo faʻaaogaina ina ua maeʻa faʻamago le muamua.
  5. O loʻo tuʻuina atu i luga o le fale teu oloa laupapa laupapa. Matou te faʻaaogaina se faʻaʻaisa o loʻo taʻe, tetee i aafiaga o le sima sima. O papatusi e matua i ai i le vaalele sipela, fufusi i le tasi ma le isi. Le masani ai le faʻamutaina o le faʻaaogaina o papatusi saofaga i le faʻatulagaina o taupulega i se vaifofo vaifofo.
  6. Nofoaga e fesoʻotaʻi ai papatusi ma scotch.
  7. Liligi se sima sima.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e faʻapipiʻi le uʻamea ma ou lava lima?

O le malamalama ma le tumau o le kamuta ma se fagufaʻai o loʻo avea ma sili ona lauiloa i tagata faʻatau ma tagata tomai faʻatino ona o le maualuga o faʻailoga mo le tausiga o le vevela ma le faigofie o le galugalu. Mo faʻamatalaga i le vaʻai, vaʻai lenei vitio:

Na matou vaavaai atu i le auala e faʻamautu ai lelei mea tau pepa mo le maualuga lelei faʻafoe o loʻo aʻafia. O le vevela faatafuʻia o mea e masani ona tuʻuina i le vaiʻeleloto i fafo, pe a tatou saʻilia, e le taofia atoa le vevela.

Faitau atili