Locks mo le 'aʻai uʻamea faitotoʻa: Filifilia tulafono

Anonim

Maile mo faitotoa, o le faʻavae o lou saogalemu, aua o i latou o lou po leoleo o loʻo puipuia lou filemu i le po, ma puipuia lau mea totino e le asi ai Ituaiga ma isi mea e taʻu atu i a matou tusitusiga, o loʻo i lalo nei lava i lou mafaufau.

Aoga o loka

Locks mo le 'aʻai uʻamea faitotoʻa: Filifilia tulafono

Tagata uma, e tatau ona mafaufau e le gata i lona soifua manuia, e uiga i le galue, e uiga i le soifua maloloina ma isi tulaga faanatinati, ma le saogalemu ma lo la aiga. Ina ia ausia le tulaga manaomia o le saogalemu, e mafai e tagata taʻitasi ona fesoasoani i loka mo faitotoa e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i luga o faitotoʻa faitotoʻa, uamea. Tele o tagata gaosi o Saina ma isi masini muamua fuafuaina ina ia talafeagai a latou oloa mo uamea faitotoa faitotoa.

O loʻo fuafua le aumea mo 'au ua mamanuina e puipuia ai oe mai malo e leʻi mafaufauina, ma mai isi tagata e leʻi ulufale mai.

O se tulafono, o mea uma e iai lona lava - o lona uiga ma le atoatoa. O le maota e taua tele ina ia mafai ai ona maua se tasi i totonu o lou fale, a faʻapea o oe, a o tagata suʻesuʻe na aʻoaʻoina, ma le faʻamalosiʻau, ma isi uila, ma isi uila, o le a i luga o tatou taimi Ua tele le suiga o le tulaga. Tatala, lelei, maualuga-lelei puipuia faiga puipuia lelei mo le uamea faitotoʻa e le mafai ona mamao ese mai i urosa uma.

O tekiga fou tekinolosi i le tatou tautua saogalemu.

A o e iloa, alualu i luma faasaienisi i tulaga e le aoga, o le a faatino pea, na ola ma tuu i luga, ma lona uiga na ia lagonaina le saogalemu o loo loka i totonu o faitotoa. Faʻafetai i le tulaga tulaga ese ma se faiga faigata, faʻaalia le loka faaonaponei o le uamea mo le nofoa uʻamea e le mafai ona maua, o le mea moni o le mea e mafai ai iloa le mea moni.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa o harmonica ma o latou lava lima (ata ma video)

Mokesi uamea masini.

Oti uamea loka mo Saina ma isi faitotoa o ni ituaiga. Le isi, o le a tatou mafaufau ia i latou.

Locks mo le 'aʻai uʻamea faitotoʻa: Filifilia tulafono

Rigel

  • Mo le faitotoa laupapa. O loʻo i ai le tele o ituaiga faʻateleina, i totonu o motu o 'ai faitotoa o laupapa. Va o latou lava, latou eseese i le tele, o le numera o vaega o le mogalaina loka, o loʻo taʻua o le rigellals o le masini o lenei ituaiga, e i ai uma o le faʻasao. Latou te aumaia se averesi tikeri o le puipuia ona o le i ai o tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga, e mafai ona tatalaina i le fesoasoani a le muamua ki, pe a o le saʻo tulafono ua iloa, pe a sau i le code loka.
  • Castle mo le uamea faitotoa uamea.

    Locks mo le 'aʻai uʻamea faitotoʻa: Filifilia tulafono

    Tupe tupe

    E, o le 'auliʻili o se tagata faʻamaualuga o le saogalemu, faʻatusatusa i se paso, ma le faitotoʻa lava ia. I totonu o lenei mataupu, le malosi ma le faʻamaoni e le na o le kapetoa, ae o le uʻamea poʻo uamea faʻatuatuaina lava ia e taua. I le avea ai o se tulafono, o le 'olo mo le faitotoʻa na faia o uʻamea, ma o ia lava e faia i le tumau o aʻu. Faʻaauina i le sili ona faʻatuatuaina masini, e masani ona le mafai ona faigofie atu i le hacking. I le isi itu, e faigata tele ona tuʻimomomoina le faamalosiaʻaga ma se faigata tele, tusa lava poʻo se tagata ua leva ona teʻa.

  • Loka loka mo le vaapiapi-talaaga o le aumea faitotoa. O nei loka ei ai se isi fausaga, ma e eseʻesega ma eseese mai le masani ai vaapiapi ma se tamaʻi bexet.

Locks mo le 'aʻai uʻamea faitotoʻa: Filifilia tulafono

Cupeton atunuu

O ituaiga ituaiga ei ai masini i totonu o latou faʻatasi, o se pasi, faʻapea foi i latou e faʻamalosia aʻu uʻamea. O le Castle mo se uamea faitotoʻa ma se faʻaseʻe faʻamatalaga e matua taua lava o se tulaga tutusa i totonu o ata tutusa.

  • O luga o faitotoa loka. O se masini faigofie, ma o se tulafono ua latou faʻaaogaina i nofoaga taʻitasi. O ia faiga faatauga o le a le mafai ona maua ai mea talafeagai, tusa lava ma tulaga faaonapo faaonapo nei, o le saogalemu fua, tusa lava pe faʻapipiʻi i luga o le ata ili.

Auala e Filifili ai se Faletalimalo.

Ae e te leʻi faʻatau se loka faʻapipiʻi mo faitotoa o Saina, e manaʻomia le suʻesuʻeina ma le faaeteete lana mamanu, ma pe a uma lena, e mafai ona e alu i le filifiliga o le masini. O le a le sili atu le poto pe a e talanoa ma se faʻapitoa ae e te leʻi mauaina mo le faitotoʻa i totonu. I le avea ai o se tulafono, lokaina faitotoa, e ui lava latou te fealuaʻi e tusa ai ma le tapulaʻa, ae na latou motusia faʻatasi ma i latou o vali.

Ma ae e te leʻi faatauina se loka mo le uamea poʻo le loka mo le faitotoʻa pito i luma, e manaʻomia le iloiloina ma le totoʻa lona mamanu, o lona tulaga o le a le sili ona lelei e fetaui ma oe. O le saʻo le filifilia o le auala o le a avatu ia te oe ma le saogalemu mo le mea e te le o iloa ai.

Le isi, o le a tuʻuina atu se laulau i isi faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i auiliiliga, e fia ni mea lilo e tutusa ma se vasega faʻapitoa.

Manatu o le maota.Aofai o mea lilo mo le vasega
tasi2.3.fa
Cylinderaer auala2500.5000.10000.25000.
Disk cylinderunder merchanism30000.100000.200000.300000.
Suwald Mechanism1001000.50000.100000.

Le talaʻaga o le tulaʻi poʻo le aluga i le taimi ua tuanaʻi

O le talaʻaga o le faʻalata o le faʻalauiloaina o Saina na amata ai le amataga i taimi anamua, amuni aʻo leʻi fanau mai Keriso. E pei ona iloa i le saienisi, o masini muamua na maua i Aikupito, e ui lava o tagata na sosola ifo i le faitotoa - o le tala le leoa le faitotoa.

O uluai mea faiaga sa matua lava lava, ma faʻaali se ga gauia tele mo le faitotoʻa, e leʻo se galuega, soo se tasi e le lelei lima. Ioe, ua suia le Tekonolosi i le taimi o taimi, ua suia foi mea i le fale, ae na amata ona ia faia mai le laʻau, maoaʻe ma sili ona malosi.

Locks mo le 'aʻai uʻamea faitotoʻa: Filifilia tulafono

Locks mo le 'aʻai uʻamea faitotoʻa: Filifilia tulafono

Locks mo le 'aʻai uʻamea faitotoʻa: Filifilia tulafono

Locks mo le 'aʻai uʻamea faitotoʻa: Filifilia tulafono

(O lou leo ​​o le a muamua)

Locks mo le 'aʻai uʻamea faitotoʻa: Filifilia tulafono

Utaina ...

Mataupu i luga o le autu: matou te fufuluina le taʻele ina ua maeʻa

Faitau atili