Mautu Fuel ma kesi Bouler

Anonim

O le foafoaina o le uila o le uila e aofia ai le soʻotaga o le boaile ma le faʻamafanafana o masini (toso lona fatufatu, finauga ma falaoa mafanafana). Faʻapea foi, o le polokalama e tatau ona iai masini e tuʻuina atu puipuiga. O le faʻatulagaga mo le tuʻuina mai o le faatoaga atoa ma e taʻua o le "Biail".

O le a le poloka ma le mea e faia ai

I le tau o le tino, e lua vaega autu o le bioler o le bioler biule ma o lotoa ma se fola mafanafana. O le mea ia fusi ai ma le faʻamautinoaina o puipuiga o le saisaitia foi. Fuafua i le ituaiga o le inisinia faʻapipiʻi, eseʻese elemene e faʻaogaina i le mamao lea o le saoasaoa o le suauʻu fulafula e aunoa ma otometi. E ese a latou algorithms o galuega, faʻavae - o le avanoa o le fofoina o le bt boailer i le malosi mumu i le maualuga o le vevela ma le i ai o le otometi. E faʻatapulaʻaina le numera o faʻatapulaʻaina ma isi manaʻoga e tatau ona e faʻatinoina i le taimi o le fusi o le suauu faigata.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

Faʻataʻitaʻiga o le oso aʻe o le boiley - muamua alu 'apamemea, ona - popū paipa

O le a le mea e tatau ona i totonu o le fusi

Ia faamautu le faʻagaioiga saogalemu o le vevela, o le boair e tatau ona i ai se numera o masini. Ia mautinoa ia avea:

  • Lotomalie. E pulea le mamafa i le faiga.
  • Otometi ea vaalele. O le alu ifo i le ea na pa'ū i totonu o le system - ina ia le o fausia ai le auala ma le feai o le malulu o le malulu.
  • O le alatoto tausamiga. Ina ia toe setiina le soona faʻamalosi (fesoʻotaʻi i le sowoge system, aua o se aofaiga o le vevela o taʻavale ua fefiloi).
  • Faalauteleina Tank. E tatau ona tatou tauia mo le vevela vevela. I le avanoa-ituaiga faiga, ua tuu le tane i le pito i luga o le system ma o se konaseti masani. I le tapunia tapunia o faiga (Manaʻomia ma le faʻapipiʻiina o pamu), o le tane membrane o loʻo tuʻu. Faʻapipiʻi nofoaga - I le paipa toe foʻi mai, aʻo leʻi ulufale i le poler. E mafai ona i totonu o le pa puipui o le puipui ponaivi pe faʻapipiʻi ese. A faʻaaogaina se boinerr mo le sauniaina o le vai mo le DHW, o se tane faʻalauteleina e manaʻomia foʻi i lenei matagaluega.
  • Faailoga o le pamu. Malosiaga e faʻapipiʻi i faiga ma faʻamalosia le salalau. Ina ia faʻateleina le lelei o le malu o le malu o loʻo mafai ona i totonu o faiga ma faʻalenatura masani (kalave). O loo faia i luga o le fafaga po o le tuuina atu i luma o le boiner seia pau le paranesi muamua.

    Mautu Fuel ma kesi Bouler

    Tusa o le polokaina o le foloa boiler

O nisi o nei masini ua uma ona faʻapipiʻi i lalo o le pa o le kesi o le kesi o le kesi. O le poloka o sea tuʻufaʻatasiga e faigofie tele. Ina ia mafai ona faʻamalieina le faiga ma le tele o faʻamatalaga, o le omiga o le umiga, o le ea na o le ea ma faʻafuaseʻi alatoto o loʻo aoina i le tasi vaega. E i ai le faʻapitoa ma le tolu faʻamau. E fesoʻotaʻi masini e fao i luga.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

O lea o le vaega saogalemu foliga foliga

Faʻapipiʻi le vaega o le puipuiga i luga o le paipa o loʻo alu i le vaipanoa o le polero. Faʻaaoga ina ia faigofie ona fai le omiga ma sa mafai ona ia faʻaosofia le faʻamalosi pe a manaʻomia.

O a paipa fai

O aso nei, o uʻamea uʻamea e seasea faʻaaogaina i totonu o le vevela vevela. Ua faavave ona suia i le polypropylene po o le uamea. O le fusi o le kesi po o se isi otometi (pellet, luga o le suavai suauu, eletise) mafai ona mafuta faatasi ma nei ituaiga o paipa.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

O le Wall-Depted Cap Bouler e mafai ona fesoʻotaʻi e Polypropylene Tubes vave mai le faʻaaogaina o le ponaivi.

A faʻafesoʻotaʻi se buel fiva booler, a o le itiiti ifo o le mita o le paipa i luga o le sapalai o loʻo afaina ai e fai ma le uʻamea paipa ma e sili apamemea. Ona mafai lea ona e faia se suiga i le uamea palasitika poʻo le polypropylene. Ae e le o se faamaoniga lea o le polypropylene o le a le pa'ū. E sili le faia o le puipuiga o le puipuiga mai le soona fai (builtal) TT Bouler.

O fea o Polymer paipa e sili atu? Polypropylene po o le uamea-palasitika? E leai se tali mautinoa. O le poloka o polypropylene e lelei mo le faʻatuatuaina o le tuufaatasia - ma le lelei ulded paipa o se monolilith. (Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Plypropylene paipa iinei). Ae o le maualuga o le faʻaaogaina o le vevela o le collant i le faiga e le maualuga atu nai lo le 80-90 ° C (faʻalagolago i le ituaiga paipa). Ma o lena, o le umi o le tau i le maualuga o le vevela e mafua ai le saoasaoa o le polypropylene - ua avea ma maaleale. O lea la, o le taofi o le booler e le polypropylene e naʻo le maualalo-vevela faiga faʻavae e faʻavae i luga o le au faitoʻaga otometi.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

I le i ai o le puipuiga mai le soona fai i luga, o le taofi o le bouler mafai ona faia e polyropylene tubes

O le uamea palasitika ei ai se maualuga o le vevela o le vevela - e oʻo i le 95 ° C, o loʻo lava mo le tele o faiga. E mafai ona e faia uma le fusi o se buel buoel bioler bioler, ae naʻo le tulaga o le auai o se tasi o le puipuiga mai le malu puipuia (faʻamatalaina i lalo). Ae o le papa uʻamea-palasitika ua i ai ni faʻailoga taua e lua: O le faʻaititia o le fesoʻotaʻiga nofoaga (Flettings Desiction) ma le manaʻomia e masani ona siaki i taimi uma. O lea o le le mautonu o le ponaivi ma le uamea-palasitika e faia i lalo o le tulaga o le faʻaaogaina o se coolt vai. O fulufulu vave e sili atu le mafai ona faʻasusu mai, aua i se faiga, o le amio leaga e sili atu le faʻaaogaina - latou te tafe pea. Tusa lava pe matou te suia le kesi o le sala tupe e tetee ai.

Fusi o le kesi

O loʻo iai i le tagata matitiva o le kesi o loʻo iai ni otometi o mea e faʻatonutonu ai mea uma o le masini: o le i ai o le afi, o le i ai o le ofe, o le tulaga o le taugofie. E i ai le otometi e mafai ona fetuunai le galuega i lalo o le tau. E le gata i lea, o le puipui kesi i le tele o taimi o loʻo i ai ni masini talafeagai:

  • Vaega o le Puipuiga (Faʻatupuina Fua, Air Boom Laveve, Faʻafuaseʻi o le Vaa);
  • faalauteleina Tak;
  • Faailoga o le pamu.

    Mautu Fuel ma kesi Bouler

    I le kesi kesi ponaivi, o le faalauteleina o membrane tane tane ma le saogalemu vaega ua uma ona faʻapipiʻiina

O le tapulaʻa o nei masini uma o loʻo faʻaalia i le faʻatekinisi faʻamaumauga o pusi kesi. A filifilia se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻalogo ia i latou ma filifili se faʻataʻitaʻiga e le gata i le mana, ae faʻapea foi i le tele o tane ma le maualuga o le tane o le taupulega.

Wad kesi boler scrapping stacme

I le auala faigofie, o le Braoler o loʻo i ai na o le na o le tapunia o le auvae i le vaipanoa o le boailer - ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le toe faaleleia galuega pe a tatau ai. Sili atu i luga o le paipa toe foʻi mai, latou te tuʻuina se faamama-palapala - ia aveese ai le mafai ona faʻaaogaina. Pau lava le nonoa.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

O se faʻataʻitaʻiga o le puipui o le pa puipui o le kesi o loʻo feosofi i luga (lua mataga)

I le ata o loʻo i luga o le fagota faʻaliliuga, ae o le auala lea e te malamalama ai, e le mafai ona faʻatagaina ni tamaʻitaʻi masani, ma paipa na faʻaalia ai le 'auvae ma le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu i le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu i le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu i le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu i le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu i le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu i le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu i le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu i le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu i le fesoasoani a tulimanu i le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoani a tulimanu ma le fesoasoaniga a' au. Ia maitauina foi mai itu uma e lua o le palapala foliga o cranes e mafai ona aveese ma mama e aunoa ma le tuu le alavai.

I le tulaga o le faʻafesoʻotaʻiga o le tasi-crifot Wall Wack Bartr Bouler, e faigofie lava - naʻo le kesi e fesoʻotaʻi (o le kesi kesi e fesoʻotaʻi), o le suavai vevela poʻo le toe foʻi i luga.

Polokalame o le fusi o le fola kesi

O fafo atu faʻataʻitaʻiga o le kesi kesi o loʻo faʻaogaina foi i le otometi, ae le i ai se vaega saogalemu pe faʻalauteleina le tane, poʻo le laina o le tane. O nei masini uma e tatau ona faʻapipiʻiina e le gata i lea. O le polokalame o le fusi ona o lenei e sili atu le faigata.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

O le kesi i fafo o le kesi

I luga o le lua laupapa o le scricking swopping o le boiley na faapipiiina se isi humper. O le mea lea e taʻua o le "Anti-Andentanded" matasele. E manaʻomia i luga o faiga tetele pe a fai o le vai vai i le paipa toe foʻi mai e maualalo tele, e ono mafua ai le faʻatamala. E faʻaumatia lea o lenei faʻailoga ma faʻatulaga lenei jumper. Faatasi ai ma lana fesoasoani, vai vevela mai le sapalai e fefiloi i le itupa o paipa, o le vevela i luga o le DOW Prence (masani 40 ° C). E lua auala autu e faʻatino ai:

  • Faʻatasi ai ma le faʻapipiʻi i le jumper o le pamu o le pamu ma se vevela vevela ma le ata i le pito i luga o le itu taumatau);
  • Faʻaaogaina le tolu-auala alatoto (i le ata i lalo o le agavale).

I totonu o le matagaluega ma se faʻasalalauga i luga o le jumper (kamuta pamu), e faia ai se paipa i luga o le laʻasaga o le lapoa laititi nai lo le alatele. O le lagona o loʻo faʻapipiʻi i le fana. Ina ua faʻaititia le vevela, o le pamu pule sapalai mataga ua kiina, e faʻaopoopo le vai vevela. A oso le vevela i luga o le faitotoa, o le pamu ua tape. O le pamu lona lua o le faʻamafanafana lea, o galuega i taimi uma aʻo faigaluega le ata mataga.

I le polokalame lona tolu ma le tolu-auala vaitau, e tatalaina le vai vevela ina ia maua ai le vevela (faaalia i luga o le alatoto). O le pamu i lenei mataupu o loʻo i luga o le toe foʻi paipa.

Tipiina o se afi afi

Soʻo se tagata e ona le bt booleir iloa lea i le taimi o le malosi o le susunuina o le faitotoʻa o loʻo i ai le tele o le vevela. Talu ai o lona aafiaga e maua mai i lea taimi i lea taimi - o le a ma le auala e ufiufi ai le malaia, i le a le taimi o vaitaimi, ma isi. Ae e aoga tele, ma ole vai i totonu o le vaega o le a sili atu na omamafa ma e mafai foi ona fiva. Ina ia puipuia se mea faapena, o le le mautonu o le boler e aunoa ma se otometi e tatau ona i ai ni masini e puipuia ai le siusiu. Sei o lenei tulaga e mafai ona feoai i totonu o le fale e fai ai polmer paipa. A leai, e vave lava, o le vevela maualuga, o le vevela vevela, o le a malepelepe o le a malepe ma taunuuga uma o ona taunuuga. O le mea lea, o le poloka o se fusifusi afi i le faʻaopopoina o elemene masani - puipuiga o le puipuiga, faʻalauteleina le tane ma le soʻo o le pamu o isi masini.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

O se tasi o le faigofie fusi o se fusifusi afi

O le gatetega o le galuega a tagata fai vai e mafua mai ile faiga e le mafai ona vevela, ae o le mea moni lea e mumu tele i totonu o le fale (pe a malulu mea uma. Ina ia faʻaitiitia nei phnomenana o loʻo i ai se fofo: ia faʻatuina se mea e te fiafia ai i le boler poʻo se vevela vevela. O mea uma e lua o tane, e faʻatinoina lelei galuega ma, e pei ona fesoʻotaʻi, e fesoʻotaʻi i auala eseese.

Tufatufaina ma se le fiafia o le va o boiler

O le polesi o le malulu o le malulu e mafanafana le vai mo le DHW ma faʻafesoʻotaʻi i le tasi itu i le vevela vevela, ma luga o le itū o le vai vevela. O lea, o tuʻugamau vevela e palu i ai, ma e mamafa le vai mo manaʻoga faʻapitoa. Se tali lelei.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

Schema o le spring o se buel fila bolir biolir ma se mea leaga

Faʻafefea ona galue lenei polokalame faʻamafanafana? Afai o le vevela o le vai i le vai vevela o loʻo i lalo ifo o le faʻapitoa, o le boaile e fesoʻotaʻi i le vevela o le vai i le tane. O le faʻamafanafanaga system i lenei taimi ua le toe i ai le motusia ma malu lemu. A maeʻa le vai e faʻamalieina i le vevela e manaʻomia, o le Blicer Switch e galulue ma le faʻamaliega o le matagaluega. A e faʻaaluina le vai mafanafana, o le vevela i le tane paʻu toe pa'ū, ua toe fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga mo le mumū.

E faigofie, ae o iina e mafai ai pea ona ola ese atu le tausiga, e le o le taumafaina o vai vevela vai ma le vaega o le susunuina o suauu. I lea tulaga, o le felauaiga e mafai.

Polokalame ma le vevela o le Accumulator

O le auala lona lua o le faʻatuina lea o se vevela vevela. Ole pusa pusa foʻi vai, ae e fesoʻotaʻi naʻo le saoasaoa. Faʻaaogaina e faʻafetaui ai le vevela o le vevela i le polokalama.

O lenei metotia e sili atu le faʻatuatuaina, ae manaʻomia se masini o ni vaega eseese. O le aioi i le vai o le vaipuna i le vevela Accumulator - e fesoʻotaʻi ma le ulufale atu o lena mea. O le tasi le ata tapunia. O le laina lona lua e alu i le mafanafana - mai le ulufafo o le vevela o le faʻaputuga (i le pito i luga o le tane o le tane), o le vai vevela e ulufale i le vaega e tasi o le tasi tane. A manaʻomia, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le vai mafanafana o le fola.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

O le polokalame o le stulepping TT Boiler ma le vevela o le Accumulator

I le fausiaina, e leai lava e leai so aoga e masani ai mo se siʻitia o le buiel buiel i se siʻitia o le vevela o le siʻitia i le taimi e mumu ai. E mafua mai mea uma ona o le voluma o le tane ua faʻaopopoina, o le mea lea e leai se mea o loʻo i luga o le vai o le le masani ai. Ma, ina ua mu le ie ma i le faiga masani, e amata ona malu le fale, e mafai lava ona faʻaaluina le vevela i totonu o le fautusi. I lenei auala, o le vevela o loʻo feola ma le taimi i le va o le afi afi faʻateleina.

O se tupe e iai le boailer i luga o le suauu mautu e sili atu le faʻatuatuaina ma o le uaea mai lena e mafai ona faia e pospropylene o tubes e tatau ona faia e le culek e tatau ona faia e le tane uamea. I le mataupu lea, e mafai ona faʻaaogaina le uʻamea, ae sili pe a uma ona 'apamemea uma.

Ventting tt boiler ma le lagolagoina o alatoto

O le auala lona tolu e puipuia ai i le le lagolagoina o le Beale Fort Buel Bouler o le faʻatuina lea o se otometi faʻaaogaina masini. O le mea faʻapitoa lea o le alatoto ma se vevela. O le faʻavae o le faʻagaioiga e faigofie lava: pe a fai o se manaʻoga sili atu (masani 95-97 ° C), o le afu lava lea o le vai paipa mai le vai. Ma e galue, faʻataʻitaʻiga, redulis dbv 1-02, reulus bvts 14480.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

Puipuiga o Buel Fulile Boiler mai le le fiafia e faʻaaoga ai Valve Repelis DBV

Alatoto e ui lava i latou e tasi le kamupani, i ai se eseʻesega ma faʻapipiʻi polokalame. Ma o Renulnus DBV o loʻo faʻapipiʻiina i le Outlet o le Bouei, e iai se fale o le vevela (faʻapipiʻiina o polokalame - luga). O le sili atu o le mailei o le sili atu le sili atu o le BT boler Revts 14480 ei ai se lagona mamao, e mafai ona ulagia uma i le sao ma le i lalo). O le a le lelei lenei filifiliga? O le mea moni e mafai ona galue i faiga ma gaioiga masani - e le manaʻomia le faʻamalosiina o galuega.

Mautu Fuel ma kesi Bouler

Toe maua le mea alofa ma le puipuiga o le puipuiga mai le oona o le vevela vevela

O le latou tau o le 40-60 € - E sili atu le laiti nai lo le tau o le taia o le vevela o le faʻaofuina poʻo le pole o le faʻanoanoaga o faʻafefeteina. O nei tagata folau, e ala i le auala e mafai ai ona faʻaaogaina e faʻaleleia ai le pulea o le matagaluega ma le faʻavaeina o le tuʻulafoaʻi ma le talafeagai e aveese ai le ono aafia ai le faiga.

O le a se isi mea e manaʻomia i le polokalama

O le noataga o le polioga o le a le atoatoa pe afai e leai se pavine mo le faʻatumu ma le faʻatumuina o le polokalama. Ma sili atu pe a fai e vavae ese. O le faʻapipiʻi faʻapitoa nofoaga faʻalagolago i le fausaga o le tino, ae o loʻo iai ni tulafono faʻapitoa:

  • Crane mo Plum faia i le pito sili ona maualalo. E taua tele lea pe a fai o le sheening system e tatau ona faʻasao mo le taumalulu - e manaʻomia e tumau ai i le taimi e ono malulu ai. Afai o le a galue le polokalama i le taumalulu, e mafai lava ona faʻaaoga se crane (ma pe leai foi pe leai se numera o le shinitors, o le a avea ma faʻamalologa o le polokalama.

    Mautu Fuel ma kesi Bouler

    O le crane lea mo se alavai e mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se nofoaga faigofie (i luga o le tipeta le paipa)

  • Afai o loʻo faʻaaogaina le vai i totonu o le vaʻalele, o le faʻamatalaga mai le vai o le vai e masani lava ona fesoʻotaʻi. I le tulaga o le pa puipui o kesi ponaivi mo lenei o loʻo i ai se faʻapitoa faʻapitoa i se crane crane. Ole vai malulu e fesoʻotaʻi i lenei ulufale, pe a tatau ai, o le fautupa ua mauaina mo sina taimi puʻupuʻu. Afai o le boiler o loʻo faʻaaogaina e aunoa ma se faʻapitoa faʻapitoa, i le fafagaina paipa (sili atu i le maualuga) seti le crane. O le filifiliga - i luga o le vaega o le paipa e alu i le faaopoopoina o tane.

    Mautu Fuel ma kesi Bouler

    O se tasi o filifiliga mo le faʻapipiʻiina o le crane e faʻatumuina le vevela o faiga

I ni polokalame, o pepa ma le vaega o le tino e faia mai le tasi pauni. E mafai lea tulaga pe a iai se pamu, fea pamu o le malu ma e iai le mamafa tele, lea e mafai ona pulea e le auala 'avea. A i ai se vale ese mo le faga o le system i le itu maualuga, e mafai ona e faʻatumuina i le kalave.

Mataupu i luga o le autu: Filifili pepa faʻapipiʻi mo le 2019 Hall: Ata ma 7 ituaiga

Faitau atili