Faʻafefea ona faʻalauiloaina le malifa o faitotoʻa i ou lima?

Anonim

Afai ua toe sui le fale ma faamalama ma faitotoʻa, aʻo uma le latou faʻapipiʻiina o lo oi ai le fesili: Faʻafefea ona faʻalauiloa se malifa? Ina ia faia lea tulaga saʻo, e tatau ona e saunia mea ma mea faigaluega manaʻomia mo lenei faiga. O lenei galuega e faia i lalo o ni tulimanu.

Faʻafefea ona faʻalauiloaina le malifa o faitotoʻa i ou lima?

Matamata i ai.

O malitau a faitotoa e vavaeeseina e le totonu ma fafo atu o le fale mautotogi, ma i le tulaga lona lua o le a talafeagai e faʻaaoga ai mea leaga ma le faʻamamaina-tino. Aua o loʻo faʻaogaina le teuteuga i totonu o le tino, o loʻo avanoa ni fofo faʻapitoa, o se lava taʻaloga o loʻo avanoa i maketi o loʻo iai ma fale faʻapitoa.

O a mea e manaʻomia mo galuega?

O mea nei e faʻaaogaina e faʻauma ai le malifa:

  • O vaitafe fafie o le sili ona siosiomaga faʻauota mea;
  • polychlorfinyl (pkv);
  • Sinusiina fefiloi e faʻapitoa faʻatino mo nei galuega.

O le laʻau e masani ona faʻaaogaina pe a maeʻa faitotoa, ma le palasitika e sili fetaui mo galuega tutusa i luga o faamalama, lea e masani ona faʻatinoina mai le palasitika, e masani ona faʻatinoina mai i le palakalafa. Leai se sili atu nai lo le aso e alu i luga o le latou faʻapipiʻiina, ma e faʻasaoina e le aofia ai le mama.

Faʻafefea ona faʻalauiloaina le malifa o faitotoʻa i ou lima?

Fai mai faitotoa faitotoa.

O le sili ona tumau o le mafiafia o slopes (ma e ese mai i le siosiomaga faauo) e maua mai e faʻaaoga ai le sisitema fefiloi. Latou te le manaʻomia le omiga, ma e leai ni sooga. E faigofie ona faʻaaoga pe a toe faʻaleleia se fale fou pe a fai o loʻo galue le puipui i puipui.

O le stuccoming o malifa o se auala masani e faauma ai. E masani lava ona faʻamalosia le poloka i luga o faitotoʻa ma faʻamalama, ona sosoo ai lea ma lenei auala e mafai ai ona naʻo le tasi le gaioiga, talu ai o le plaster mafai ona vavaeeseina le umi ma lautele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻu se puipui ma ata?

Sa lava lona malosi i le malosi, faigofie ona toe faafou pe toe faaleleia. A e faʻaaogaina le sipuni, o loʻo faʻatumuina uma tusitusiga i le itulagi, ma o mea lava ia lava e maua ai le fausiaina o se mea e fesuiaʻi ai luga le suavai.

Faʻavae i luga o le masani ai, o le Plaster palue e sili ona faʻaaogaina mo faʻaiuga tutoʻatasi.

Faʻafefea ona faʻalauiloa solo ma ou lava lima?

A maeʻa mea faigaluega talafeagai ma mea e talafeagai, o le galuega amata amata. Afai o le galuega na amata mai i le valu, o le mea muamua o loʻo tuʻuina atu le nofoaga o le faitotoʻa ma maua ai le faʻapipiʻi i luga o le potu potu. Ona alu lea i le faitotoa o le faitotoa.

Faʻafefea ona faʻalauiloaina le malifa o faitotoʻa i ou lima?

Mea faigaluega e manaʻomia mo galuega faʻapitoa.

O le tekonolosi o lona afuaʻaga o loʻo taua i lalo:

  1. Muamua e tatau ona e siaki le malosi ma le faʻatuatuaina o le faitotoʻa faitotoʻa.
  2. O se fofo mo le faʻapipiʻi matala, e faia i le fua faatatau o se tasi vaega o le sima ma le tolu vaega o le oneone ua sauni.
  3. Pock se vae o le laupapa laupapa.
  4. O le faʻataʻitaʻiga o le lautele o le lautele o se pepa fuafuaina o loʻo faia, mo se faʻataʻitaʻiga, pepa malo, palasitika poʻo uʻamea. Faatasi ai ma ia, o loʻo faʻaaogaina le vaega o loʻo faʻaaoga i luga o le mauaina o le sprester. O le faia o lenei mea, laupapa laupapa poʻo uʻamea ua faʻapipiʻi i autafa o le faitotoʻa, latou te faʻaaogaina le paluga, fetaomi o latou na faia le auivi ia i latou (o le onā i luga).
  5. Fufulu le vaega o le sipuni.
  6. O le vevesi o le oloa na faia ua siakiina ma le plumm ma le tulaga.
  7. Afai e le manaʻomia le faitotoʻa i le amataga, o loʻo e manaʻomia lava le vavaeʻese o malifa. I lea tulaga, o uʻamea talaaga o loʻo faʻaputuputu mai i itu e lua - sikuea, o le a tautua ai mo nisi puipuiga o tulimanu mai scuffling. O se avanoa gaogao ua faia i le va o faʻamatalaga, o loʻo faʻatumuina i le plaster sima. O loʻo aveʻeseina le faʻauiga e vave aveese. Ina ua matutu le paluga, e mafai ona e amataina le maeʻa o le faʻauma o le laualuga.
  8. Afai e i ai se ata o loʻo tatala, o le itu o loʻo i luga e tatau ona faalauiloa i le auala lava e pei ona faʻamatala atu i luga mo le faitotoʻa e aunoa ma le faitotoʻa faʻapipiʻi, ma le fesoasoani a uamea masima. O le lapotopoto o le utu ua togafitia pei o lenei. I luga o le itu ua uma ona faia, markers o pito o le taamilosaga o le lapotopoto. Ona faʻaleleia lea e le uaea mesh poʻo le faʻamalosia. E manaʻomia ona tatou faia mamanu mai le Plywood. O le a ave ni lua fasi o le mea lea o le a setiina ai le pupuna E faamalosia e le agaga tausi fale. Gaogao ua fausia. E faʻatumuina i le potopotoga faʻapotopotoga, i luga o le pito i luga o le sisitema fefiloi faʻaaogaina. O loʻo faʻaalia e le archius Radious e faʻaaoga ni templates e faʻaaoga ai le sogiga so faigaluega - afa-vasega. Ina ua maeʻa faʻamamaina le faʻamago, o le plaster o loʻo faʻaauau i le valivaliina poʻo le counving poʻo le counture o le taʻamilosaga, na aveʻesea ai ni mamanu ma e aoga i luga i le tufuga.
  9. Afai e tatau ona e valiina puipui ma malifa pe a maeʻa nei galuega pe alu i le pepa puipui, o le taimi muamua lea o nei meaʻai.

Mataupu i luga o le autu: Oona i le alatele - puipui, fafo po o le vaega

Faʻafefea ona faʻalauiloaina le malifa o faitotoʻa i ou lima?

Diaspora faapipiiina polokalame o le digwall.

O lenei mo le alualu i luma o avanoa, tele fale o loʻo faʻaogaina e faʻaaoga ai laupepa sima. O lenei metotia e mafai foi ona faʻaogaina i le galuega a le tagata lava ia, pe a faʻaaoga le faʻaogaina o nei mea e le manaʻomia ai le poto faʻapitoa ma tomai. Ua lava le i ai o le lafitaga na fau ma se eletise eletise, ma soʻo se tagata e i ai se tomai meafaigaluega e mafai ai ona faʻatino galuega faapena. O le tekonolosi o lenei faiga o le:

  • O loʻo tipiina le vaega o loʻo tipiina ma faʻaputu i latou (i nofoaga saʻo) e fao mo pufws;
  • I le pito i luma ma le itu o le faitotoʻa, o se uamea talaaga o loʻo faʻapipiʻiina ma malupuipuia e se faletalimalo;
  • Faʻavasega le vaega o Drywall o loʻo 'ai e fao;
  • Ua alaga soʻotaga;
  • Maua ai le valiina po o le pueina pepa puipui.

O lenei o le faʻatau atu faʻapitoa, lea e mafai ai ona e vaʻai i le puipui o le ata i le puipui poʻo le aotelega, ae pe a faʻaaogaina, e manaʻomia, e manaʻomia ona e muamua o ese ai. Faʻatapulaʻaina le tatalaina e mafai foʻi ona faʻaogaina e faʻaaoga ai mūmū, pei ona taunuʻu, e aoga i le vai taele.

Faaaogaina i le gaosi o mea o slopes ma mea faigaluega

Faʻafefea ona faʻalauiloaina le malifa o faitotoʻa i ou lima?

Ata o faitotoa o le faitotoa ma mdf panels.

  1. Sima, oneone pe sauni palu.
  2. Plasterboard, uamea talaaga poʻo se faʻailoga faʻapitoa.
  3. Pepa mea (cardboard, Plywood, palasitika).
  4. Laupapa laupapa po o le latou tutusa o le uamea.
  5. Totoa ma vali.
  6. Eletise eletise.
  7. Afa.
  8. Uafu.
  9. Liligi ma fao.
  10. Fausiaina ma le Plum.
  11. Hammer, sikulukalaiva.

Faia o loʻo faʻamatalaina i luga masalo o tagata uma e manaʻo.

O le mea autu o le tausisi i le tekonolosi ua faamatalaina i luga ma faataunuu uma fautuaga.

Leai se Avanoa e Vave ai, ona faia loa lea o le iloaina o le a mauaina mai le ILAIGA na faia e tagata tomai mai kamupani fale faafaigaluega.

Faitau atili