Fausia se Prick Wall Actaction ma ou lava lima

Anonim

Lenei ua avea nei ma faiga e faʻaaoga ai piliki i totonu o lou fale, ma le faʻataʻitaʻiga o le piliki puipui o loʻo manumalo i le faigofie o lona faʻatinoga. O le potu e manaia ai le faigata o ia faigata ma o le a faatuai manatu o malo, ma le agavaʻa e faʻataʻitaʻi ai i latou lava o se tagata fou. O lenei faaleaga e mafai ona faia i ni auala e tele ma o le a tatou vaʻavaʻai atu ia i latou.

Fausia se Prick Wall Actaction ma ou lava lima

Pa puipui "i lalo o le piliki"

O a mea e mafai ona faʻaaogaina

Fausia se Prick Wall Actaction ma ou lava lima

Faataʻitaʻiga o piliki mason

O le faʻataʻitaʻiga o Brick Cloriy e talafeagai ona e le manaʻomia le faʻaaogaina o se piliki moni i totonu. O ia, e pei ona lauiloa e le faigofie tele ona galue ma e iai nisi mea pepelo. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaogaina piliki, avanoa fua i totonu o le fale mautotogi o le a laʻititi tele, ma o le a tele avega o le a paʻu i luga o le maualuga. I totonu o le totonu, faʻataʻitaʻiga e le toe iloa mai le paolo o le piliki moni, o le mea lea e sili atu le faia o piliki ma le faʻaaogaina o ia mea:

  1. Puipui puipui
  2. Teuteuga
  3. Ceramic faaputuga
  4. Styrofoam

Fausia se Prick Wall Actaction ma ou lava lima

O le pa puipui o le paketi artick masonry

O le faigofie filifiliga e tulia ai le piliki i totonu o le totonu o le i totonu o le faʻaaogaina o le masani ai pepa. O loʻo iai le tele o vaʻaiga, lea o le a faʻatagaina ai oe e filifili le sili sili ona manaia ma talafeagai mo lau au fai togafiti, ma le faʻagaioiga o le faʻamaonia o nei nofoaga puipui e le ese mai isi. Peitaʻi, o se auala faʻapea, e ui lava ina suia i puipui o loʻo i lalo o le piliki, ae o le iʻuga o le a foliga faʻalenatura pe faʻapefea ona faia faʻaaogaina o isi elemene.

O se faʻailoga teuteu o se auala manaia e mafai ona faʻatino i ou lava lima. Faʻataʻitaʻiga o piliki ma le faʻaaogaina o le a foliga moni lava, ma o le maeʻa o le faʻasologa e tutusa ma lenei masoa. O se lapoʻa ma le faʻaaogaina o mea o le faʻaaogaina o le mea e le manaʻomia ai le faʻaeteete sauniuniga ma tuʻufaʻatasia - e mafai ona nana ni mea leaga ma ni faʻalavelave. A iai sou manaʻo e faʻaaoga lenei mea, o lo o i lalo ifo o le a ou taʻuina atu le faiga o le faʻataʻitaʻiga ma le fesoasoani a Plaster. Totonu o le potu pe a maeʻa se ata faapena o le a faʻamanatu ai le pa o le piliki.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi o se masini fufulu i le sapalai vai ma le suʻisuʻi ma ou lima lima

Fausia se Prick Wall Actaction ma ou lava lima

Puipui i le potu malolo, ma le faʻataʻitaʻiga o le mataʻutia piliki masoni

Mo le taoto o le puipui ma pou ceracic, e manaʻomia le i ai o tomai. O ia e fetaui lelei i le decor o lau umukuka po o le faletaele. I totonu o le umukuka e faʻaaoga ai lapisi sima, vevela ma faʻamafanafanaina o le a aliali mai, e talafeagai ma faʻamaoniga. E mafai foi ona filifili le tili e te manaʻomia ma le fausaga e te manaʻomia.

Afai e te maua i le faʻalavelave o le fale o loʻo iai le vai taele poʻo le polystyrey o le vai, ona ma le fesoasoani ia latou e mafai ona vavaeeseina le pa i lalo o le pa piliki. Ua lava ona e amata ona sauniuni luga, faʻamamaina ma faʻasalalauga, pe a uma ona tipiina le faʻavae i le tele o tulaga o loʻo iai ma ni ie. Sosoo ai, mea uma e faigofie, tatou te aumaia o tatou elemene i luga o le kulimi mo le sili atu i totonu o le ceramoc pauna, ma le va i le va o le 2 mm. Ona matou tilotilo lea i le laualuga atoa, e leiloa ai le faapitoa i le au. O le tuʻuina atu o se faʻataʻitaʻiga o le sili atu masani, e mafai ona e faia ma le maosia i avanoa, ona faigata ai lea o le puipui i lalo o le piliki. Aleo, o sea ituaiga o le a le avea ma nofoaga i totonu o le fale o le a le sili atu, ma faigofie o faʻataʻitaʻiga ma le fesoasoani a nofoaga leaga.

Fausia se Prick Wall Actaction ma ou lava lima

Faʻataʻitaʻiga o piliki manory i totonu o le fale mautotogi

Ma o se tasi o filifiliga manaia ma le fiafia i se piliki fusi i o latou lava lima o le a faigofie ma manaia. E mafai ona ona o le mafolafola paʻu poʻo le polymeric stensic. E manaʻomia le amanaia o le mea moni o lenei tagata o loʻo faia i luga o le faʻapipiʻi fou, e leʻi mago. O le stentic mafua ai se mapusaga mamanu lea e faaaogia ai le piliki. Ina ia faʻatino lenei filifiliga, e manaʻomia le mulimuli i nei tulafono:

  • Muamua, matou te wat o le itu o le stenlic ma le vai - e mafai ona e fufui i le taele
  • A maeʻa, ma fetaui lelei, ae o le laʻititi le malosi o pukenics e tatau ona e fetaomi le puipui ma le laupepa fou. A o le stensil e saeia, tulaga tumau pea i luga o le puipui, tutusa foliga o le aufaasgat i le va o piliki
  • O le mea lea, o le stensilic e tatau ona savali i luga o le tele o le a faʻataʻitaʻi i le piliki. Ina ia le foliga mai o le fili "o le", faʻatasiga singertal laina o lau masonry
  • A Faʻasaina le Spillszes, ufiufi i le fausiaina o le wax ma valivali le au fusu ma piliki i luga o lau puipui. I le ala, afai e te faʻaaogaina le lanu ua uma ona valivali, o le a naʻo le valiina o le auvae faʻaaogaina le prylic vali. I totonu o le potu, o puipui o le a faʻatupuina ai lo latou manino ma lamolemole atoatoa faʻalelei laina.

TAUA! Aua neʻi galo i taimi uma sefe o le suega ae leʻi faʻaaogaina i le puipui. Ma manatua o soʻo se vali pe a maeʻa le faʻamamaina o le a pogisa - faʻailoa atu i totonu pe a filifilia ma faʻatauina mea mo le faafoliga o mea.

Tamai togafiti ma teuteu teuteu

Fausia se Prick Wall Actaction ma ou lava lima

Teuteuga sili ona lelei galuega o le fale faaonapo nei

Tusitusiga i luga o le autu: O le puipui puipui ma Gerberas - o se fofo manaia mo le totonu o le fale

O lenei o le a ou taʻuina atu ia te oe e uiga i se togafiti auala o le a fesoasoani e teuteu ai le totonu o le potu. Te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa mo ia, ma o le faʻamoemoega atonu e malie tele. O e iloaina o le a le faamalositino? O le mea faigaluega lea e aoga ai e faʻatino ai ni ie i se piliki moni. Talu ai ua tatau ona tatou faia le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaogaina ae le o le masani o le wand poʻo le penitala. Faatasi ai ma ia, o le a tatou taliaina au.

E pei o le tele o galuega faʻaiʻu, o lenei faʻataʻoto e amata i tapenaga lelei. E manaʻomia le fufuluina o le puipui mai le mea tuai ma tapuni le ono paʻu. A e mautinoa e leai se palapala ma le pefu i luga, e mafai ona e alu i le puipui o le puipui o le puipui. Ina ua matutu le Prider atoa, e te amata sasaina le sipuni. Ua lava lea e mulimuli i faʻatonuga o loʻo tusia e tagata gaosi. Afai o loʻo e fuafua e vali puipui, ina ua maeʻa le totogi o le totogi, e te le manaʻomia le faʻaopopo o le Dye i le paluga. Afai e le faia e le faʻafefiloi le palu ma lemu lemu i luga o le fitafita, o le tali lea o le tali lea tatou te manaʻomia.

Fausia se Prick Wall Actaction ma ou lava lima

Faataʻitaʻiga o piliki mason

A faʻaaoga se vaega o le fofo i luga o le puipui, amata sosoʻo mai ai i fafo lona alofilima. Lenei o le a faia le faʻataʻamilomilo lamilua le talafeagai, o le a fausia ai se tala piliki a le piliki tuai. Ina ua mavae lena mea

A oʻo mai sina meaʻai laititi, o le a manaʻomia le faʻaosoina o pili fai o utupoto. Leai se mea e te faʻaaogaina mo lenei laina, ona o le faʻatauaina o se piliki tuai o le a le mafai. Ina ua maeʻa le ata, matou te faia le matou "faʻalauteleina" ma faaalu i luga o le faʻapopoleina o piliki, tatou te aveesea le vaega o le plaster ma fausia i le va o latou. Ma le faʻaaogaina o le vali pulumu, e mafai ona e mafai ona faʻafilemu ma tuʻuina atu ia i latou le natura.

Fausia se Prick Wall Actaction ma ou lava lima

Faafoliga o piliki masoni i totonu

A matu atoa le matutu o a matou pa solofanua, e mafai ona sefe saogalemu i vali. E mafai ona e valiina le palaka i le tasi lanu ma eseese lanu. Ma e mafai ona e vali na o ia piliki i luga o le pa puipui, ma ua fefinauai ma eseese fusiua.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o le faauma i le fola

Faitau atili