Teyy ato: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga Ata ma Vitio

Anonim

Ou te manaʻo e maofa laʻu vaai ma pele i le taimi o le folasaga o se meaalofa? E faigofie ona fai i le uluai ato o lole. Vasega vasega ua fuafuaina e fesoasoani vave i le puleaina o le metotia, e tele ituaiga o aoina ma teuteuga ai ato ma ato tupe. O se tagata vavalalata o le a sili ona fiafia e maua ai se meaalofa lavelave. Ma e le o taua uma, o se tagata matua o po o se tamaititi. O lenei tala o le a faʻaalia ai le auala e faʻatino ai le ato mai suamalie ma lanu mo soʻo se aso malolo.

Teyy ato: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga Ata ma Vitio

Faigofie ato

Teyy ato: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga Ata ma Vitio

Fausiaina o se ato o suamalie, ou te manaʻo e teʻi ma le toe faia ma le gaosia o le tutusa tutusa o vaega ma faʻaaogaina mea. O lea, mo le ato ato a tagata taʻitoʻatasi, o le faʻatinoga e ono eseese. O le faia o le tele o ato e manaʻomia:

  • Aitema foafoaina i le foliga o faʻapipiʻi faʻapipiʻi (spacks, nifo nifo, vao, etc.);
  • seleulu;
  • Afu i lalo (Pva Glue, Scotch, Staper, etc.);
  • Afifiina pe faapipii pepa;
  • ua lole;
  • O loʻo iai le faʻavae o le ato (ato, ipu ipu, fugalaʻau ulo, fagu puipui, ma isi mea.);
  • O isi mea teuteu vaega (lipine, Moushshes, Sequins, ma isi mea).

Luma o gaioiga. O le faavae mo se ato o se palasitika fagu ua faia. Mo lenei, o le koneteina ua tipi i le afa, o le pito i lalo o loʻo faia e galue ma le pito i lalo. O le pepa teuteu e faʻaaogaina o loʻo tipi i luga o le billet o faʻatusa o soʻo se tulaga manaʻomia ma ua faʻapipiʻi i luga o le palasitika gaogao.

Manatua! A maeʻa ona faʻapipiʻi pepa, e le tatau ona tumau nofoa gaogao.

E lua pu mai isi itu i totonu o se palasitika. Uaea poʻo isi mea mo le 'au o le ato ua faʻatumauina i latou. O le 'au o loʻo ufitia i lipine poʻo le faʻamau pepa.

Faʻaaogaina le lua-itu-itu-itu, o lo matou lomia lameu o loʻo faapipiiina i totonu o le ato, o loʻo i foliga o le pa.

Teyy ato: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga Ata ma Vitio

O lenei e mafai ona e faʻatuina fugalaʻau mai lole i totonu o le koneteina. I le tulaga o se tausaga fou o le tuʻufaʻatasiga ua fausia, e mafai ona e faʻaopopoina ni faʻailoga taua mo le teuteuga, polo fou a le tausaga ma logo.

Mataupu i luga o le autu: amu mai polo ma ou lava lima: sitepu-e-sitepu faatonuga ma ata ma vitio

Mo le faʻavasegaina o lanu mai suamalie faʻaaogaina se tipi, o le tasi tafatolu o le pepa o loʻo tipi ma faʻapipiʻi i le cone. O lenei pepa o se nofoaga e sue ai lole. O le kone o loʻo viliina faataamilo i failauga ma o loʻo afifi ma se lipine.

O se faatafafa ua tipi i totonu o le kalone mai le afifi fasi pepa mai le lole i totonu o le kalone mai le fasi pepa ma ua mimilo i totonu o le kalone. I lenei ituaiga, o lole ua faia, ma mimilo pepa o taamilomilo i luga o le skewers ma faʻasaʻo uma le lipine.

Teyy ato: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga Ata ma Vitio

Paketi suamalie

Teyy ato: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga Ata ma Vitio

Mea Tonu mo Galuega:

  • Uma le ato tapuni;
  • Fanua Squicks;
  • O le silika lea o Sinicne;
  • ua lole;
  • pamupige pepa o ni lanu;
  • glue fana;
  • Styrofoam;
  • Teuteu teuteu.

Laasaga-i-laasaga ata o le fausiaina ma a latou lava lanu ma lole i totonu o le autu:

Teyy ato: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga Ata ma Vitio

Vaega o galuega. Galue amata faʻaaogaina le faʻapipiʻi pepa o lanu e lua. O lenei mea ua tipi i luga o le umi loskuts 6 cm lautele.

Teyy ato: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga Ata ma Vitio

Na vaevaeina pepa uumi i le 3 puʻupuʻu. O le umi o le pito i luga, a o ese mai le vaega lona tolu, o loʻo tosoina ai se tofo i le itu o le itu o le itu i le itu, liliu mai le pepa 360 °.

Teyy ato: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga Ata ma Vitio

O le kulimi e faʻaaoga i luga o le lole ma pito o le pito o le paʻepaʻe o loʻo taofia. I le isi itu, o le magoto o loʻo faapipiiina, e tusa ma le ogatotonu. Faaaogaina o se pepa o le palapala pepa i lole, ua amata ona fausia se fugalaau. Faakelu e faʻaaoga i pito o le petal, o le galuega i luga o le laupapa magoto ma ua faʻasaʻo i ona tamatamailima. Ina ua maeʻa lena mea, lua isi o matata o loʻo faʻaaoga i lenei tuputupu ae.

O le lona tolu o le lanu o le palasitika pepa e mole meamata lanumeamata. O loʻo tipi i luga o fasipepa i le aofaʻi o 19 fasi ma oʻo atu i le 20 cm umi. I le faʻaopopo, e manaʻomia le faia o le isi 10 losks mo le 6 cm lautele. O le umi o le fasi pepa o le lanu o le lanumeamata lanu e tuʻituʻi e se stalk, mai le paʻu i le pito o le fugalaʻau. O le tuʻuina atu o mea masani, o laulaau e mafai ona faʻapipiʻiina i ni vaega.

Teyy ato: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga Ata ma Vitio

O le umi o Swipes e tutusa ma le afa o le umi o failauga masani, ina ia mafai ona vaeluaina i le afa o le 20 atoa. Ua leva ona faʻaputuputu ni komipiuta pepa mo le 20 cm i le afa, afa o le afa vaapiapi ma lautele. Pepa pepa e faaluaina ma ua uma ona fai ma kelu e sikala. O le pito i lalo o le ato ua faataotoina ma ua mautu le taʻele, ma i luma o le ufiufi i totonu o faʻaputuga uma.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia manu mai le palasitika i le fale ma ata ma vitio

O le skewers e taofi i le foma i le tasi mamao mai le tasi ma le isi, fausiaina le tufuga. Greens ua tufatufaina atu i le faitalia a le Wizard. O faʻamaumauga o loʻo tufatufaina i totonu o le ato, e le tatau ona galo e uiga i le 'au e teuteu ai le lipine i le tulaga o le proriral. Sa sauni le taavale mo se meaalofa manaia.

Vitio i luga o le autu

Vitio mo le tele mataupu:

Faitau atili