Fale i totonu o faitotoa: Disgiesions, faʻavasegaina

Anonim

Faapipiiina o faitotoa i totonu o le fale e le aoga i galuega faigata tele. Ae o lenei e naʻo pe a oʻo atu i le faʻagasologa o le faʻagasologa, e manatua tulafono o le faʻapipiʻiina.

Fale i totonu o faitotoa: Disgiesions, faʻavasegaina

O le Dired-Fualaau masini ata.

Ae o faitotoa o totonu o le tino, sa i ai nei itu na filifilia sese, faatu ai faafitauli i le mea latou te le o faatalitali ai. Ma uma mea ona o se tasi o se tasi o le sili ona taua faitotoa. Negngated latou e ono mulimuli ane "faʻailoga" le fale ma le le lelei o soliga mo taimi uma o lona faʻagaioiga. O le e ana e le tumau se isi lava mea, pe faʻapefea ona suia atoa le poloka faitotoʻa.

Atituries o le lua-itu faitotoa

A faʻapea e manaʻo le tagata atiaʻe e fai i totonu o le fale ma le simitusi ma le muamua, e tatau ona ia faʻasaga atu lona mafaufau i faitotoʻa i le tatalaina ma le faʻatoa e lua. O lenei filifiliga o le suiga i le va o potu e le naʻo le sili ona manaia, ae masani ona faigofie atu nai lo le tasi filifiliga.

I le taimi nei, o le aufai mea e gaosia e tele naua faitotoʻa e lua-itu. Faʻafetai i le lautele o vali ma vase, faʻapea foi ma le tele o ituaiga o faʻafitauli mafuaʻaga, o faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e faia se ata tulaga ese poʻo le fale tumaʻoti.

E ui i le ituaiga eseese o mamanu ma auiliiliga o le mamanu, uma lua-itu-itu i totonu e faalagolago i le ituaiga o le lua vaega - swang.

Fale i totonu o faitotoa: Disgiesions, faʻavasegaina

Ituaiga o potu potu.

O le ituaiga muamua e sili atu lana lauiloa, ae le itiiti ifo ona o le faʻavae o lona mamanu. O lona foliga vaaia o le faigofie, o isi faitotoa e talafeagai i taimi uma faʻaoga i aso uma, e faʻamalieina ma maua ai se pisa tele faʻafefiloi. O faitotoʻa auʻi e ono tutusa uma le mama o moli uila, poʻo le tasi o le vai faʻafefeteina, ma le isi tutuli, faʻatumauina. I le tulaga lona lua, e ese mai ai i le uluaʻi muamua, o le sata e eseese tele ituaiga.

Mataupu i luga o le autu: Steam Gorlotor mo le taele

O se vala o faitotoa o le auai o le iai o le sili atu o se sili lavelave e maua ai le malie. Ona o le mea moni o faʻafitauli o le faitotoʻa e oʻo atu i le faitotoʻa o faitotoʻa i le pito i luga, o na faitotoʻa faapea ua faʻatuina mai le avanoa i le faitotoʻa. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona tagofia le tasi o le puipui o le puipui, lea ua tapunia i le sili atu i luga o fale o upega.

Tusa lava poʻo le a le ata o faʻataʻitaʻiga e lua-itu faʻatusatusaina i faitotoʻa faitotoʻa ma faitotoʻa faitotoʻa, e le itiiti ifo ma le lua tulaga lelei. Muamua, o lenei filifiliga e matua matagofie, ma lona lua, e mafai ai ona ave lau mea i totonu o le potu o le potu o le potu.

Vaega o le fuafuaina o le tele o le faitotoa

O se mea sese tele o le a taumafai ai e iloa ai itu autu mo faitotoa i le lumanaʻi, taʻitaʻia e itu o le faitotoʻa o le faitotoʻa. I lea tulaga, e manaʻomia le amanaia o vaega uma o le nofoaga node, aofia ai ma le lautele ma le maualuga o faitotoʻa faitotoʻa, o le lautele lautele o le faitotoʻa faitotoʻa.

Fale i totonu o faitotoa: Disgiesions, faʻavasegaina

Tatala le avanoa o le faitotoa.

Ma le isi, o le tusi e tatau ona aofia i aʻoaʻoga, pe a iai se galuega, ma le mafiafia o le faitotoʻa. O le mea mulimuli e faʻalagolago saʻo i le mafiafia o le puipui vasega. A oʻo mai i matata masani, o lea, i le avea ai ma tulafono, o le mafiafia o le pusa ua 75 mm - i le aso o le sili ona sailia - pe a maeʻa faʻalelei.

O se faʻataʻitaʻiga, matou te ave le lua tapoleni 600 mm lautele ma 2000 mm i le maualuga. I le faʻatulagaina o Parvas Faʻaopoopo e faʻaopopo le mafiafia o le atigipusa, o, mo se faʻataʻitaʻiga, 25 mm. O le iʻuga, matou te mauaina le lautele lautele o le poloka: (600 mm x 2) + (25 mm x 2) = 1250 mm. O lona maualuga o le a: 2000 mm + 25 mm = 2025 mm.

Ina ia mafai ona faʻavaeina le pito mulimuli o le fuafuaga fuafuaina, i le mafuaʻaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa (maualuga ma lautele), e tatau ona faʻaopopo mai le 15 mm. O le lautele o le lautele o le faʻapotopotoga e avanoa i le va o le pito o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le pito o le amataga e faia i le pito i luga e faʻapipiʻi ai faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: tulaga masani o le potu o potu vai - maualuga, lautele, mafiafia, mafiafia

Afai i totonu o le totonu o vaega ua uma ona faia muamua le faitotoʻa o se taua tele, o le aofaʻi o le aofaʻi o le faitotoʻa o le faitotoʻa e tatau ona filifilia i luga o le faʻavae o nei ulufale o loʻo i ai nei o loʻo i ai nei o loʻo i ai i le taimi nei I lea tulaga, e mafai lava ona manatua pea e tatau lava ona i ai se va i le va o le amataga faitotoʻa o le faitotoʻa. I le manatu lea i lenei masani, i le lumanaʻi, atonu e i ai ni faʻafitauli matuia pe a faʻapipiʻi faitotoʻa.

Faitotoʻa faitotoʻa ma a latou faʻavaʻa i le tele

Fale i totonu o faitotoa: Disgiesions, faʻavasegaina

O le ata tusi ata.

E oʻo mai, e tele faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa ua atiaʻeina i le faʻaogaina o vaega o fale. Ae o le aofaʻi o vaega, e faʻalagolago i le tele o le tapoleni e le tele tele. O vaega nei e faʻaaogaina e faʻaaoga i le sili ona manaʻomia (tele o le tasi sē):

  • 1900X600 MM;
  • 2000x600, 700, 800, 900 mm.

Talu ai o le tasi o le tulaga lelei o le lua-itu-o faitotoʻa o le mafai ona eseese o latou tulaga e le gata i le tele o faʻamatalaga, ae o loʻo talosaga mai foi i le ata masani ona fausia e le lua potu i totonu ma isi ata. Aemaise lava, afai manaʻomia, e mafai ona maua faʻataʻitaʻiga a faitotoʻa, lea e aofia ai masaga ma se lautele o le 1000 mm lautele ma e 1200 mm taʻitasi. E mafai foi ona e mauaina faitotoʻa ma le maualuga e oʻo atu i le 2300 mm.

E talitonu o le faʻavae faʻavae o faitotoʻa e naʻo le popole i le maualuga o le faitotoʻa. O se tulafono, o loʻo matou talanoa e uiga i se taua i le 2000 mm. O tapulaʻa o le lautele o loʻo filifilia taʻitasi, e faʻalagolago i le tele o le puipui ma le tufatufaina atu o elemene o elemene i luga.

Mafaufau i faitotoʻa faitotoʻa e lua ma le la lava, e le mafai ona taʻu mai ma le toe faʻatulagaina (faʻaseʻe) faitotoʻa. Talu ai nei, lea o lenei aoga aoga ma faapipipiiina ituaiga o faitotoa o loʻo avea atili ona lauiloa. Ae, fuafua le faʻatulagaina o sili atu o sea ulufale, e tatau ona foaʻi i le itu o loʻo i luga o puipui, o puipui e mafai ona faʻagaioi saoloto i itu uma e lua. Mo lenei mafuaaga, toe faʻaola faitotoʻa e mafai ona faʻasolo atu naʻo le latalata i le ogatotonu o le puipui. A faʻapipiʻi se ata lea, e manaʻomia mea uma e fuafua ai mea uma.

Mataupu i luga o le autu: uma e uiga i le tomai faʻapitoa o uamea faitotoʻa

Faanaunauga o le fuafuaina o faitotoa lua

A filifilia faitotoʻa faitotoʻa e lua, e manaʻomia le faʻaeteeteina vave i le auala latou te tatalaina ai. O tekinolosi faʻaonapo nei ua mafai ai ona e gaosia ni faitotoʻa o loʻo tatala uma le SOS i le tasi ma i itu eseese. O lenei le mautonu i le mamanu o le potu atonu e taua tele pe a le o le aoga.

Pe a fuafuaina le faʻatau o potu potu potu, o loʻo fautuaina ai le iloa mai i fafo mai sui o le kamupani tuʻuina atu, o le tapoleni o loʻo avanoa i le faʻavae o le tagata faʻatau. Mai i lenei mea ma e aoga ona taofia i la latou sailiga.

E le manaʻomia le talitonuina o faʻamatalaga e uiga i fuaitau na faʻamauina i totonu o le tautua: O faʻailoga moni e le tutusa ma le faʻalauiloaina. O le mea lea, o le isi fua o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le pusa ma le fesoasoaniʻaga o le fua faatatau o le a le sili atu le poto.

O le fuafuaina o le lautele o le lautele o faitotoʻa o le lua-itu, e tatau ona e manatua le tele o faʻamaumauga i le 2.

Faatasi ai ma le saʻo ma le mautonu auala i le faʻapipiʻiina o faitotoʻa i le lautele avanoa i le taulaitu e faia uma manaʻoga manaʻomia, e le tatau ona i ai ni faʻafitauli. Ma e tatau ai lenei mea i se tasi e talisapaia a latou galuega ma taimi.

Faitau atili