O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

Anonim

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

Manuia le aoauli uo pele!

O le a ou taʻu atu ia te oe loʻu talaʻaga o le laʻei ma se crochot ma le paʻu o matay, pe o le lua moli uila - faʻalua ona faʻataʻufou ma taʻamilosaga. Ma o le a ou faʻamatala le auala o le latou faʻataʻitaʻia, masalo o le a manaia ma aoga se tasi.

Ae i ai lava i se taimi umi le sailiga o se pulumu solo fou i totonu o le faleoloa na ou feiloai ai i filifiliga pospropylene pospropyney pospropyne. E ui lava e leʻi matua faʻaosofia aʻu, i soʻo se ituaiga e faʻaalu e le faʻaaogaina. O le taimi lena na ou faatauina ai se palapala mai le mea masani.

I se taimi mulimuli ane i laʻu peleue e sili ona e fiafia i ai, na ou vaʻai ai i ata o le manaia o togitogiga atigi o le fasimoli. Ia, aisea e le mou atu ai ma ni mea matou te manaomiaa!

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

O nei ata na oʻo mai ia te aʻu e nonoa sina tamaʻi fulufulu ma le moli uila i totonu. O le fasimoli ei ai le meatotino e soli ese mai lima ma pa'ū i le palu i luga o le fola, ona sili lea ona faigata ona maua. O le urori fou e tatau ona fofo ai lenei faafitauli.

Ina ia laʻo le pulumu taele i koluma masani na foliga mai na ia te aʻu, o le filifiliga i le faʻailo o loʻo sili ona manaia.

O le lapotopoto o le taʻele

A o le i pasi ma le pulu ma le maalili i luga, e tatau ona tatou faʻatauina filo mo le lalagaina. Mai fautuaga i luga o le initaneti, na ou iloa o le pulu pulu e mafai ona faʻaputu mai le colton, flax, Silsi, ma e masani ona faʻatau i fale o le aiga.

Mo faʻatau atu tele o ia filo o lanu eseese, na ou filifilia se moli lanu piniki o le mafiafia o filogia, o le tagata faʻatau na faʻamautuina o le mea e faʻatau ai i le vai taele.

Ae, o le iai o nai laina, na ou iloa ai o manatu ia e le talafeagai. E faigata tele le mimiti o latou, e sili le mama o le skillet. Ou te le iloa pe aisea e o mai ai mai sea manu vaefa a le tamaloa mo vai taele.

Mataupu i luga o le autu: Tatala le Blair Crorchers: polokalame mo le oloa e faia oe lava ma vitio

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

E le o talafeagai mo aʻu, ma sa ou tago foi i le filo o le fusi.

Lenei o se tagata saua

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

E masani lava ona ou faʻaaogaina e tulilima tamato ma lanu.

O le matau e sili atu le faʻatau atu, e ui lava o le a sili atu le laʻei, ae e le faigata tele le uʻu ma le fiafia. E i ai sau numera numera 3.7.

Faʻafefea ona e laʻeina le fulufulu toto: sitepu i le Laʻasaga Faʻamatalaga

Matou te toilalo se filifili o le penisii o le pene, faalua le lautele o le totonu o le vai ie, ma tapunia i le mama.

Laina tasi - lua laina e ala i koluma e aunoa ma se nakid i se lio.

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

E tatau ona fai mai e leʻo se mea faigofie le lalaga mai filosofia filogia, talu ai e le migao le filo, ma ua faʻataʻatitia foi. Ae o le a le mea e fai, e te manaʻomia!

O le isi laina o laina faalauteleina.

Na naʻo loʻu faia o se ata o le amataga o le laʻei ma ata o le pito i luga o le solo taele. Faʻapefea ona faʻasolo atu le au teops, sa le malie tele e pueina, a o uuina se matasele i lona lima.

E mafai ona e vaʻai auiliili i lenei vitio mai Natali Korneeva

Atonu na manatua e loʻu tagata masani le aufaitau masani le aufaitau i le pipili mai le paʻu ua leva, o le auala lea na la tauva ai. Ou te maofa i le tele o le onosai na o le tele o galuega o lo o faalagolago e le tusitala o Natalia!

Sa ou alu muamua laʻu komiti ma se faʻataʻitaʻiga, ma le le mautonu, e le faigofie ona fetaomi le paʻu o matatitu, i le taimi muamua na latou eseese ai. Ae na ia maua ma i se mataupu faavae, ua faigofie ma vave ai ona pisia se solo seevae.

O le isi laina, ina ua maeʻa le hinge e le lakapi, e aunoa ma se faʻapipiʻi, o le isi laina o loʻo momoli ma le fusi. Ia sui tulaga. Faaiu le lalagaina ma le tasi mea - laina lua o koluma e aunoa ma nikid.

Sa ou auai i le pito o le solo taele, tuua le pu ma se fasi fasimoli. O fasimoli e ui lava e faigofie i totonu o le solo. E leʻo se mea, e le pa'ū, ma e le manaʻomia le mutia e nonoa ai le ie pepa, ua lava le susu i le vai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toesea se surmim skics: mamanu ma le galuega faʻamatalaga

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

I le tulimanu, sa ou nonoa foʻi se tamai tamaʻi paʻu o le ea.

A masani ai, na avea le Urine e matua mafanafana ma le malie.

O se mea manaia tele "hdgehoge". O le manatu mai itu uma e lua e tutusa tutusa.

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

Talu ai o loʻu fesoasoani e le masani ai ma ua faʻaaogaina faʻatasi ma le fasimoli, o se tamaʻi laʻititi.

Ma o le mataupu faavae, ioe, e mafai ona e fesootai ai se pepa umi, fai ni mea lelei mai lanu lanu, fusifusi lima (mai le tutusa o le ea, e tutusa ma pou e aunoa ma ni aikid).

Aua le manaʻo i le lua taele paʻu, fusi se tasi o crochot handotlocloth ma le paʻu ua. O le faʻavae o le lalaga e tutusa lava, ae le o toe iai i se lio, ae fesuiaʻi. O le foliga mai o le laina - tafetotoi ese, soli - pa e aunoa ma nikid.

E mafai ona e fufuluina ma fufulu pe a aunoa ma le hingsas crochet nonoa i koluma e aunoa ma nukid. Lenei mo lenei filifiliga, atonu, o le vulu e sili atu ona atoatoa.

Ae e le lena!

Lapotopoto mafolafola ma le leped ap crochet

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

I se faʻaopopoga o le faʻatonutonuina, e iai luga auala tuʻusaʻo, ma na ou filifili loa e faapaleʻi tele.

O le mataupu faavae o le kolose o se lio e ono iloa i tagata uma. E mafai ona ou ofoina atu se polokalame. Lenei o loʻo i ai se lelei o le liʻo komepiuta gofie.

A lalagaina o le lapotopoto moli mulumulu i le paʻu o matay, e tatau ona e mulimuli i le tulafono: pe a togi uma koluma luga o le laina muamua, ma le koluma o le laina.

Faitau atili, e pei o lenei:

  • Matou te tolopoina 6 vp, latalata i le mama
  • 1st laina: 12 koluma e aunoa ma nikid
  • 2nd laina: 2vp, * 1 koluma ma se le fiafia o le matasele, 1 State e aunoa ma se Nakid e faʻalautele le laina i le 'auʻa
  • 3rd laina: 2 vp, * 1 koluma ma le paʻu o matato, 1 koluma e aunoa ma se nakida i le tutusa matasele, 1 koluma faʻatasi ai ma le 36 koluma
  • 4th laina: 2vp, * 1 koluma ma se le mautonu matasele, 1 koluma e aunoa ma se nakid i le tutusa matasele, 2 koluma ma le uafu
  • 5th laina: 2vp, * 1 Stage ma se le mautonu matasele, 1 Stage e aunoa ma se faʻapipiʻi i le tutusa matasele, 3 koluma ma le uafu
  • 6th laina: 2vp, * 1 Stage ma se le mautonu Loop, 1 koluma e aunoa ma se nakid i le tutusa matasele, 4 koluma ma le o lopa)

Mataupu i luga o le autu: o le mea e fai ai le tala i le vasega: polokalame ma le faʻamatalaga ma le vitio

Ou te le o fesoʻotaʻiga i luga o laina o se lio, e mafai ona e faia se tamaʻi lio, ma sili atu.

O le laina mulimuli (7th) Na faaputuputu aʻu i koluma e aunoa ma nikid e aunoa ma le faʻateleina o matas.

Ona kolosi lea o le 'au i luga o le tolu fusi e ala i koluma e aunoa ma isumu ma faʻapipiʻi i le isi itu o le solo taele. E matua talafeagai le ofuina o se solo taele i luga o lou lima.

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

Sa i ai foʻi loʻu manatu e tiʻetiʻe ai ni nai lanu sifiu ma crochet ma le paʻu o matanota pe e aunoa ma i latou mo tagata taʻitasi o aiga ma teuteuina ma i latou faletaele.

O loʻu poto masani o le laʻei ma le crochet ma totini

Masalo o le a e fiafia i ai:

  • Cnitted Rugs i le faletaele Brochet mai Herxganal moffes
  • Faʻavasega le faʻatulagaina mo le manaʻomia
  • Solo ma le lanu tuaoi "vaitau"
  • Faʻailoga mataʻitusi tusi ma polokalame ma faʻamatalaga
  • Faʻavasegaina le laʻau o le hute

Faitau atili