Faʻafefea ona fai se agaga plum i le fola

Anonim

Pe a faʻaaogaina se faletaele, e tatau ona e mafaufau faʻapitoa i le sowuge. O le asō O le a matou taʻuina atu ia te oe le auala e te faia ai i le taʻele ma o a ni faʻafitauli i taimi o faʻapipiʻi galue e mafai ona fetaiaʻi.

O le alavai o se isi filifiliga i le sexge system, o loʻo tatou vaʻai i ai, faʻatali i lalo o le taele poʻo lalo o le taʻele ma le pallet. Ae mo nisi suʻi e te manaʻomia se nofoaga. E tusa ai, ina ia mafai ona alu i totonu o le taʻele poʻo le faletaele e te manaʻomia e tulaʻi mai ai le maualuga o le vae. Talavou taulimaina ma lenei galuega e aunoa ma ni faafitauli. Ae mo le matutua o tagata talavou, e mafai ona avea ma se ma tele faafitauli.

Afai o loʻo i ai se alavai i le taʻele, o le foloa tulaga i le agaga sone o le a leai se maualuga nai lo le isi o le faletaele. Ma le isi, e masani ona solia le va o le tino. E mafai ona tupu i se lolo, ona foʻiloa foʻi, o le a 'oe e fai mea' e lē 'au' outou, ae foʻilaga foʻi. O le galueaina o ia faafitauli o le a le.

Faʻafefea ona fai se agaga plum i le fola

A o le ki luga o le plum i le taʻele, e tatau ona e vaʻaia o loʻo i lalo o fola i lalo o le tiʻetiʻe. E le gata i lea, o le malipi e tatau ona faia i se auala faapena e maua ai e le vai vai i le fola. E aoga foʻi le le amanaia ona fetuunai lea o alavai, le maualuga o le foloa o le a tulaʻi aʻe, i luga, e sili le tagofia o le faʻatulagaina o le fale.

E mafai, e te mafaia, peitaʻi, i le fale atoa e siʻi solo 'ulu. Ae o le a totogi lava le aofaiga o le atoa. E le gata i lea, e le mafai ona siʻitia le fola i totonu o le fale i se mamao mamao. E mafai ona e foia le faʻafitauli o le faʻatulagaina o le maualalo laʻasaga i le ulufale atu i le faletaele.

O le a galue malosi le alavai pe a naʻo le slope o le fola o le a le itiiti ifo i le 3 cm mo le 1 montoor meter. O lea la, o le a vaaia. E le gata i lea, o le tino mamafa o le a tufatufa atu le le mama. Atonu e iai se tulaga e i ai le tino atoa o le tino atoa. O le umi i se tulaga e le talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: magoto i luga o le masini fufulu: filifili ma faapipii faapipiiina

O le taimi mulimuli o le plum sootaga i se auala na tu ai le fuafuaina e alu ai i fafo. O le a le galue lelei le polokalama pe a fai o le alavai o loʻo tu i le tasi tulaga ma le siʻitia. E tatau ona sili atu le maualuga atu nai lo le maualuga o fesoʻotaʻiga ma le siʻitia o le siʻitia. Tuʻu i lalo le paʻu mo le tele o pasene i lona lava fale e faigofie tele. E le mafai ona faia lenei mea i le fale mautotogi. O le mea lea, e tatau ona e siiina 'fola.

Sauniuniga mo le faapipiiina o le plum i le fola

Faʻafefea ona fai se agaga plum i le fola

O mea leaga uma e le o fausia ni faʻafitauli faʻapitoa. Afai e te pala i le foloa i le fogafale i le foloa i le foloa na fausiaina vaega, na toetoe lava o mea uma ua pa'ū i le leai.

Ina ia faʻamalosia ala faʻaputu i le fola, e manaʻomia le tapenaga o vaega mo le Counti o le Sounces Hots. E mafai ona e faʻaogaina le maualuga o le tagata lava ia. E aoga tele le manaia ma latou. I le faʻaopopoina o le suʻega, o le a e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le vevela vevela o le vaega.

E fautuaina e faʻatau faʻalautele le paʻu o polystyrene O lenei mea e le fefe i le susu ma e iai lona mafiafia. E tatau foi ona e faʻatau le siphupusi spiphon, lea e mafai ona tuʻuina atu i lalo o le moli, silkone o le sami ma reepa. E fautuaina e tagata atamamai e taofi la latou filifiliga i luga o le paipa, o le sili atu o le 4-5 cm. Mai le auupega e te manaomiaina tulimanu.

Aua o le galuega e faia i le faletaele, o fola e tatau ona hydroing. E tele mea e maua ai le suavai susu mea i le maketi. E mafai ona e tu i luga lau filifiliga i luga o se tasi o latou. Na faaaoga e Rubroizive le lauiloa. Ua manaʻomia ona tauina le pusaaifo. O le tuʻufua i le va o puipui ma le fola e manaʻomia tele e faʻataʻitaʻi ma se mea faʻapitoa lipine. E mafai ona e setiina le totoina o mea i le tele o vaega.

Faʻafefea ona fai se agaga plum i le fola

Ia, o le mea moni, aua le faia e aunoa ma ceratemili faaputuga. E tatau ona e filifilia se mea e i ai se mea faigata. E le sogafitiga o ia. Lamolemole le malu lea, aemaise le susu, o se faʻalavelave tapoleni. E ala mai ia te ia e tatau ona taina fala o meaola. Tulei o loo taoto i luga o le kusi. O le sui o le i le va o le laupapa i totonu o le ceramoric o latalata i se vaega faapitoa. Mo le faletaele e tatau ona e filifilia le susu-tetee.

Pe a fai o loʻo sauni, o le a manaʻomia e fausia ni galuega. O lea, ua leva ona tapena i ni nai laupepa palu i luga poʻo laupapa laupapa.

I le faʻaopopo atu i mea, mea faigaluega e tatau ona tapena, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le alavai i le fola e le mafai. O lenei: O le fausiaina o le tulaga, Kelma, Marlma Works (Rosulette, penitala, laina), o le chathed, o se charaed, o se atigi fagu, meafaigaluega mo le tipiina o pamu pamu, o se fau fale. Afai e leai se mago solo i le lima, e mafai ona suia i se moli moli po o se kesi burner.

Tusitusiga i luga o le autu: Fale taʻele o Rusia gaosiga

Faapipiiina galuega

Faʻafefea ona fai se agaga plum i le fola

Muamua lava, e manaʻomia le fuafua o le setete o le ata fola. E faia lenei mea, ua faamamaina le palapala ma le efuefu. Afai e tele le faaletonu, latou te manaʻomia ona togafitia. E tatau ona e faʻaogaina se tuʻugamau poʻo le maualuga-tulaga-on -nting, muamua ma le vai. O le a mafai ona amata atili galuega pe a maeʻa le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻamamaina mo le faamaufaʻailoga o mea leaga o le a mamago.

Le isi, e tatau ona e taoto ma fesoʻotaʻi le siphon. Ae e te le i manaʻomia le filifili i le nofoaga o le plum i le faletaele. Tele taimi o loʻo i ai i le ogatotonu o le agaga sone. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le siphon, e tatau ona fesoʻotaʻi ma le paʻu o le fale uaina. Ae i le taimi lava e tasi, ae tatau ona faʻapipiʻi le paipa i lalo o le tiʻetiʻe. A leai, o le vai i totonu o le a faafouina.

Soʻo se fesoʻotaʻiga e manaʻomia le faʻagaioia e ala ile taligalu. A uma mea uma, o pulou o paʻu o le a leiloa o latou gosife i le taimi atoa ma amata ona ufiufi i tamai paʻu. O le kalama o le a mautinoa le suavai i le vai i lenei nofoaga o le polokalama. Talu ai o le mamanu atoa o le a i ai i se vaega o le laga, sui le fusi o le a le aoga.

O le isi laasaga o le taoto o le vevela vevela. Ae le i faʻataʻitaʻia le vaega o loʻo i le tino, e manaʻomia le fai o pu mo le sipuni ma le paipa. Afai e leai se paʻi i luga o le lima, o le sooga i le va o puipui ma le fola e mafai ona faʻamau ma fasi vevela.

O le isi, e tatau ona e faia le faʻatulagaina o le ata. E tatau ona faatupuina luga faalava. A o leʻi maeʻa le vaifofoina, e manaʻomia le faʻapaʻu e le aumau i luga o le fola. O le mafiafia o le fao e tatau ona le itiiti ifo i le 4 cm.

Faʻafefea ona fai se agaga plum i le fola

O le isi laasaga o le vai mafanafana. I le taimi o le faʻatulagaina o vaipunaʻi, e manaʻomia le faʻamautinoaina o loʻo i ai ni avanoa poʻo ni meaʻai mo soʻo se mea. O mea gaosi susu e tatau ona ulu atu i pa pe a ma le 20 cm. O le faʻavaeina o le suavai tupu i se mama o le siphon.

O lenei e tatau ona e faʻapipiʻi se lattice i le siphon. Faataamilo i lenei lattice e tatau ona e faia se galuega. A o fausia fale, o le nofoaga galue e manaʻomia ona faʻataʻitaʻia i le itu a le faʻafitauli o Latus i le fola, ua faia ai misas. Faigaluega i lenei mataupu o loʻo fai ai le vaega o moli.

Tusitusiga i luga o le autu: suavai puipui i totonu o le faletaele: iloiloga iloiloga

I le dred e le i oso i totonu o le alavai, e tatau ona tapunia le grid. E mafai ona faia lea i se lautele sikola. Le isi, e tatau ona e faia se ata. Tusa lava po o le a le ituaiga tali, e manaʻomia ai le tapenaga i mataʻitusi laiti. Soʻo se mea e faʻaosoina ai le a o le a amata ona le maua le palasitika.

E faigata tele le galue ma se vaega. Ina ua uma ona faʻapipiʻiina se siku, e tatau ona e siaki le maualuga o le malifa o le faʻaaogaina o le tulaga. Afai e saʻo mea uma, e mafai ona e amata ona sitaili faʻatasi ma laupapa laupapa. Muai le mautonu o tulimanu o le agaga sone. Lenei ua faia e faʻaaoga ai se faʻailoga faʻapitoa.

Faapipii laupapa i totonu o le faletaele i le faletaele. Tuu le faaputuga i luga o le fola o le fola i se auala e lata mai e sau i totonu o puipui. O le laina muamua o le pa puipui e tatau ona tuu i luga o le fola.

O lenei metotia o le faʻapipiʻiina o le ceramic tipiati o le a maua ai le puipuiga faaopoopo i le tafe. Ina ua uma ona laʻei, e manaʻomia le tapunia o auala ma se faʻapitoa faʻapitoa. Ua sauni alavai i le fogafale.

Mea e tatau ona e iloa

O le paʻu o le paʻu i lona umi atoa e tatau ona i ai tutusa lava le lapoa poʻo le faʻateleina. A leai, aua le aloese mai le tapunia o poloka poloka poloka.

E mafai ona e faia le mea taua e mafai ona faʻaaogaina le vevela o le vevela-soʻotaga mea e tasi le mafiafia. Ia, tatou fai atu, e mafai ai ona tulaga le mea lata ane i le tagamea, o le mafiafia o le 2 cm, ma le 5-centimeter faaeeina atu ese mai le grid. O le kasi e oso ai le tosoina i le taimi e tasi.

Ia aʻo le i ai le agaga, e leʻi pa'ū le pa puipui o le vai i faitotoʻa, solo solo ma mea i luga o matau sone faʻapitoa. O se isi mea e mafai ona suia ai o se fasi ata o se ata po o se tioata faitotoa.

Alavai i le fola o le agaga faia oe lava faigofie. E fautuaina e auai i lona faatulagaga ile vaega faufale.

Faitau atili