Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

Anonim

Uamea Faasalaga e faʻaaogaina e masani ona nana ai sooga o le fola o le fola. Latou te manaʻomia ia i latou ina ia mafai ai ona faia se tulaga le mautonu o le soʻofaʻatasi poʻo le faitotoʻa faitotoʻa.

Faasologa auala

Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

Uamea bootwing

O le manaʻo mo le saʻo ma le matagofie o se vaega taua o se tagata. Tagata uma taumafai e faʻavasega faʻasologa i lona fale. O le mea lea, eseese masini e le faʻatagaina ai le pefu faʻaputu, puipuia le faʻaleagaina o le foloa o le fola, faʻatapulaʻaina stipping e matua lauiloa tele. O se faʻataʻitaʻiga o na mea faʻatauga o uamea tufuga i latou. Latou te galulue mo fuafuaga tuʻufaʻatasi o le faʻamaeʻaina o mea, suiga i luga, faʻapea foi ma le gaosiga ma le puipuiga o itu.

O se vaega eseese o ia oloa e faia ai isi tautua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i faitotoʻa faitotoʻa tuʻuina atu puipuiga i luga o ata tuʻusaʻo, manino lelei o le lau faitotoʻa, e leʻo ni leo i totonu o le potu. O uʻamea uʻamea mo le sitepu e aua le faʻatagaina le vae, puipui le taua o sitepu mai apeta, ma le faʻafetaui o le sitepu, pe o le sili atu, ia tumau ai, e sili atu, ia tumau ai, ia tumau ai, ia tumau lava le umi,

Ina ia aua neʻi fenumiai i se taimi mulimuli ane, matou te lisi uma metotia e fetaui lelei ma le laʻasaga faapitoa.

Tatala faʻapipiʻi. E pei ona manino mai i le igoa, o lenei metotia e tuua ai ulu vaʻaia o fao poʻo taula, o loʻo faʻaseʻe i luga o le fola. O lenei metotia e mafai ona faatatau tele. O le aso, o le matala matala o fusi e le faʻaaogaina le tele o lauiloa.

O le mea e masani ai tulaga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le taugofie ituaiga o uʻamea oloa. E masani lava o le mafolafola fasi ma le lapotopoto tulimanu, o loʻo taʻua ai o le "Zenkovka", o loʻo faia, o loʻo ave ai le uafu o fao. O le iʻuga, o le lamolemole lamolemole ua fausia. O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina pe a faʻaaogaina PVC pupuʻu. Peitaʻi, o nei oloa e faʻamauina foʻi le fiafia tele.

Vaega nanaina. O lenei ituaiga o faʻapipiʻi e tele lava lelei. Leai ni ata vaʻaia o fao, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se mea e sili ona malie ai o faʻamatalaga mo lenei faʻamoemoe. I le faʻaaogaina o le natia o le faʻapipiʻi, o fola mo le fola o loʻo faʻapipiʻiina, o le laufanua o le lamolemole, mama, faʻapipiʻi - vali pe o se tusitusiga o polysid o polyments.

O le faʻataʻitaʻia, o le a le pito o le faitotoa o le ulufale e pei ona taua i lalo. I luga o le laina, i le mea e maua ai mea e maua ai, e i ai fao ma mimilo ia i latou ina ia o loʻo ulu i le ulu o le faʻaʻaisa. O le a le auupega na maua mai luga. O le fesoʻotaʻiga e tumau, e le ofi i le aluga o lea taimi, e mafai ai ona aveese le itu e sui pe a manaʻomia le suia o le ogalaau.

O le auala sili ona manaia o fusi o le faʻapipiʻi o se faʻapipiʻi i luga o le kulimi poʻo le faʻaluaina o le fusipaʻu, lea e faʻaaogaina tuusaʻo i le fola luga. O lenei fesoʻotaʻiga e taugofie, e faia lava vave, faʻaaoga mo a latou pule o le maualuga, ma o le pito i lalo o loʻo mafolafola. O le fesoʻotaʻiga o loʻo avea muamua, ma ua tatou faʻatovalaloina i le taimi. O mea e aveʻese ai mea e mafai ona avea ai ma le toe faʻapipiʻiina.

Ituaiga o oloa

Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

Taʻitasi ituaiga o faʻavae masani, a o faʻaaogaina mo nisi mafuaʻaga. O le vave filifilia le mataupu o le talanoaga, lisi le lisi:

  • luga atu;
  • fesuiaiga;
  • Tulimanu.

Mataupu i luga o le autu: faamatalaga ma fale alu i luga o faitotoa pvc

Mafaufau i ituaiga taitasi eseʻese ma faʻamatala puʻupuʻu le autu autu.

Overheathe o le tumininum tu. O le mea moni, o se vaega o mea faapena e matua tele lava. E le gata ile na o oloa namea, pvc e masani ona faaaogaina. Faʻatusatusa tutusa mo le faʻaleagaina, puipuia o laina soofaatasi, mo se faʻataʻitaʻiga, lua laina o linosum, kapeta o loʻo fuafuaina. Manaʻomia mo le faʻapipiʻi - o le maualuga o ofutino e tatau ona tutusa.

  • Mo faapipiiina i le fola luga, e matala uma ma nana le faʻapipiʻi.
  • Mo le lafoaia, fao mai le pvc o nisi taimi e masani ai.
  • Na nanaina mea natia i le tele o mataupu. E matua lelei ma faʻatagaina le faʻaaogaina o folasaga pito vali, lea e foliga matua sipela, matagofie, e le fusia, ma maeʻa le foloa o le foloa.
  • O le tau o luga o luga o le aofaʻi e masani lava, e faʻalagolago i le mafiafia, faʻafetaui, le i ai o le laina ma isi mea.

O le fulafula ma le mafolafola pito i lalo o loʻo faʻaaoga i le punkes sooga, faʻapipiʻi i le auala matala. I totonu o lenei vaega o oloa, e iai le faigofie taugofie filifiliga - na o se uamea pepa po o le PVC. E i ai lona laʻitiiti maualuga, maualuga le faigofie ona fetuʻunaʻi. E manaʻomia se faʻaʻaisa manaia. I le lautele, e maualalo le uiga. Ae o le tau e talafeagai.

O se tulaga faʻapitoa o le faʻaaogaina o vasega ma le mafolafola pito i lalo luga - o le faʻavaeina o le le-magafagafa sone. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le mamao aʻe o le pamu sima, lea e tatau ona e alu i ai. Mods ma se paʻu faʻapipiʻi, lea i le taimi lava e tasi e nana ai ulu o fao, aua le faʻatagaina ni seevae faʻaseʻe.

O le maualuga o ia mea e fetaui e le lava e fausia ai faʻafitauli pe a savali, ae lava lea e naʻo le lelei o le mea e te maua ai le paʻu. O le Tupu o na lafulemu e silisili lava, ae ua latoufase faʻamalosi, faʻaaoga le saogalemu, faʻamau malu.

O luga o luga o le tele o foliga eseese e tufatufa. Fuafua i le manaʻo o le tagata faʻatau poʻo le mafiafia o le talau, latou te ono maua ai se pito i luga luga, o le t-foliga mo le faʻapipiʻiina o le cereat cuting po o se auala maualuga, pe afai o se auala maualuga tatau ona faamamafaina le mamanu o le fola. E tusa ai, o le lavelave o le oloa suia le tau.

. O lenei ituaiga o mea faigaluega e faʻaaoga e fausia ai se sili atu suiga i le va o ofutino o eseese, poʻo le sone o docking, mo le folasaga ma le pito i lalo o le fola. Faamoemoega o le Faamoemoega - Level Trasid Ressation. Fausaga e faʻaaoga e faʻaaoga ai auala natia. Maua se lamolemole ma lamolemole luga. O le maualuga o le suiga, lea e mafai ona unaʻia i ia tulaga o le 3 i le 18 mm.

Western oloa ma lua ituaiga o fafo. Ole tele o mea uma e faʻaogaina ma se paluga se laʻau, ae o le vagaia o le faʻalauteleina o le faʻaupuga e matua lauiloa (se mea e pei ona tutusa ma le prenth). E moomia i taimi uma, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻuina atu se suiga mai le lametate i le Tipi.

O le vasega o le vaega o le pito i ai i nisi taimi e iai le sipai le p-foliga i le tasi itu, o le mea na faʻapipiʻiina moni ai se tasi o ofutino. O lenei auala e saʻo mo Carpet - e tuu i le spatula poʻo naifi. O le laumua o loʻo faʻapipiʻiina e aunoa ma ni faʻafitauli - o se faʻailogaina o se tulaga le mafiafia mo se taotoga.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o le togalaau o le togalaau ma laiti tau e faia oe lava

Afioaga mo laasaga. E matua lauiloa lava ituaiga o fesoʻotaʻiga, a o tagata e gagau pea o latou ulu ma fesili, a le mea e mafai ai ona puipuia le osoosoina o seevae ma 'alo ai.

E i ai le tele o fofo o taua tele. Mai se Obereheathe Steel Tolu, o lona uiga o moli taʻavale i fafo, e faʻavasega fofo e le naʻo se tuʻuga o le tulimanu, ae e iai foʻi se paʻu. O le tau o sea tufuga e matua le mafai. E mafai ona latou suia le sitaili, o le maualuga o le gaoi e mafai ona taua pe afai e manaʻomia le faʻasaʻo, fuafua, kapeta i luga o sitepu.

O vaega faʻapipiʻi pito i luga o lona malamalamaaga malamalama, ma le fesoasoani o fao ma pugs mai le PVC, faʻataʻitaʻiga, e le aoga. Mo ni suiga taugata o tapulaa mo sitepu, o se tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasiga ua faʻaaogaina.

O se vaega lagolago o loʻo faʻapipiʻi i luga o sitepu e faʻaaoga ai matala faʻapipiʻi. O loo oso mai e le lona lua, o le mea moni lava o le amoina o ia lava. O le mea lea, o le lelei o le faʻaaogaina o metotia faʻafaigofie e fesoʻotaʻi ai - o le sili atu le malosi o le faʻatulagaina o le tulaga ma le span, faʻapea foi ma le mafai ona faʻapipiʻiina.

Mea mo gaosiga

Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

E pei ona taʻua i luga, o le a iai ni toʻesea mai le PVC. Faatasi ai ma uʻamea oloa o loʻo i ai ni mea taua ma faʻalumaina. E i ai ni vaega eseese, o le tau, o lea o le talosaga faʻamoemoe i le mafuaʻaga faʻapitoa o le faʻaaogaina.

Alminin (Alloys e faavae i luga). E mafai ona e fai atu se tusitusiga lautele lautele mo le gaosia. Le tau maualalo, lava le malosi, malosi. O le e le o le le-opletile alloys, o faʻamatalaga o le lavelave foliga mo le faʻaaogaina o le natia natia ua fausia. O loʻo alu i le faʻasusu i le pito i luga o le faigofie fausaga ma se matala faʻaaoga metotia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fusi o luga o luga o le aufaitau o loʻo iai a latou saoʻaga:

  • Tau maualalo,
  • lava le fetuutuunai
  • Faigofie faapipiiina.

O le tautua o le olaga o lenei mea e matua tele. O le faʻasoasoaina o Aliginum i le amataga o le taimi e toetoe lava atoatoa tuʻufaʻatasiga o tau / lelei. I se faʻaopopoga, o le laualuga ua lelei tele, faʻasolitulafono, ufiufi i vali ma polymer.

Apamemea. O le Bramers Urress o se maualuga maualuga ma se matagofie susulu. O lenei uamea e toetoe a le ufitia i le vali. E fetaui tonu ma le paolo o auro. O mea e pito i luga apamemea o loʻo faʻaogaina e faʻamamafa ai le mamanu o le potu, fatuina se foloa le paʻu. O le uʻamea e toetoe lava leai ni suauʻu, moega ia Aperaamo, aua le fefe i le vai. E pei lava o le kopiina o le auro, ma le tau e sili ifo i lalo.

Steel, faʻapea foi foʻi ma uʻamea-faʻavaeina o mea leaga. O loʻo faʻamamaina mai ia mea o loʻo tutuli ma tumau. O le tau e maualalo, tele e faʻalagolago i le ituaiga uʻamea. E seasea ona faʻaogaina e le masani ai o loʻo i ai o loʻo i ai o le a o le mea e mafai ona tuʻufaʻatasia ai le ogaumu o le raw o le mea e mafai ona tuʻu ai le lanu - o povi o povi pe malamalama.

O lea la, se vasega faapena o oloa e manaʻomia ona faʻagaioia i le vali po o isi ituaiga o le faʻauo. O le mea moni, o le faʻapipiʻi ua faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina ai le saoasaoa, pei o Steel e le mafai ona maua le faʻamalosi i le mafiafia o le mafiafia, ma o le mea lea natia ai le mafai ona ulufale ai.

Stainless Steel, e le o le tau o le au okaina. Aulelei faapitoa ituaiga o oloa. O le tau e taua, o le tele o talosaga e le fetaui. O tufuga mai le slival e leai se uila, e faigata tele ona fefefe ai. O le laufanua e le atoatoa filifilia, e faigata ai le fausiaina o le peleue. Ae e le manaʻomia - o le faʻata o le faʻata o le uʻamea poʻo se mea e sili atu, o se matematika luga, lea e faigata ona faʻaleagaina.

Mataupu i luga o le autu: O le a le sisitema e sili atu mo puipui ma taualuga

Glads mai le le-o-suauʻu na fuafuaina e faʻatulaga e faʻatupu ai fofo fofo. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻu ai paʻu o paʻu. Tele taimi uma, o lenei uamea ua maua i itu i le faasitepu mo le faasitepu. E tele le maualuga o le maualuga o aʻafiaga o le suvisi, ma o le malosi e sili atu nai lo le tumininu, faʻapea foʻi ma ona lapataʻi.

Apamemea. Faʻapea o le tautala, e mafua ai i le faʻavae faʻapitoa ma faʻapitoa o oloa. E naʻo itu taʻitoʻatasi e naʻo le faʻaitiitia o mea, i lalo o se galuega tusitusia ma isi mea. E masani lava, alumini kamu, faʻataʻitaʻiina lenei taugata taugata.

Ituaiga o ofutino

Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

O le mea mulimuli, e faasino i ituaiga faigofie o vaisu, o se totogi talafeagai. O le a tatou faʻatali puʻupuʻu, talu ai e leai se faigata.

Uamea ofutino o loʻo faʻaaoga e ala i le le mafaufau i luga. O le mea lilo ua faatofuina i se fofo ma se mea lelei o le talau, i lalo o le gaioiga a le eletise i le taimi nei na maua ai se nofoaga tumau. O lea ia faia le faafoliga o le ario, bronaze, auro i luga o le almininum talaaga.

Lamina o se metotia mo le faʻaaogaina o se polymer vaega. O le manifinifi ata tifaga e faʻaaoga i luga, o loʻo feʻena ai lea ma le maualuga vevela, pe tali atu i le ea. O le iʻuga o le faʻafaigofie le lelei, lelei le malosi ole malosi;

Valivali. Atonu e i ai se monophinic luga, o le faʻataʻitaʻiga o vaega eseese, o loʻo faʻaaogaina o le suavai o suavai ua faʻaaogaina e static eletise ma paʻu ofu.

AOFAIGA FAAPITOA O TUPE

O se vaega ese o le tele o le au. O la latou galuega o le nana lea o le avanoa i le va o le faitotoa o le faitotoa ma le fola. I le taimi lava e tasi, o le mafiafia o le sosoʻo o loʻo tuʻuina atu, o le mafai lea o le faʻamalosi, ata puipuia, o se papupuni mo le pisa ma manogi valea ua faia. Steel tapulaa mo le laina faitotoʻa o le faitotoʻa o le tele o maualuga, eseese mamanu, e mafai ona fausia se sone lautele i luma o le ala matala.

I le tulaga o le faitotoʻa mai le PRC faʻamatalaga, o le galuega e sili atu faigata. O alalaupapa e tatau ona amanaia le faʻatulagaina o le fale, ina ia faia e le au fai pisinisi - Dorters tagata gaosi oloa e ofoina atu a latou lava fesuiaʻiga o Aliginum o loʻo faʻaaogaina. E i ai ituaiga o faʻamau, mai faigofie (mo le puipuiga faʻavae) i se tulaga faʻapitoa, tuʻuina i uta malosi.

I le faʻataʻitaʻiga a le Atimenum i le pito i faitotoʻa mai le PVC Brand Reahua, o le ofo foliga pei o lenei:

  • Tulaga maualuga o boosters - 24 mm, ua fuafua e nonoa saʻo i luga o le fola luga, o le galuega o le tapunia o le slot slot, puipuia ata;
  • O le faʻamalosiʻau faʻamalosia o le 54 mm, tuʻu i le faʻalauteleina o le mea o le foloa, o le galuega o le tuʻuina lea o le malosi faʻafuaseʻi, tautua o se masini tapuni o le faitotoʻa mo se masini tapunia, poloka le ata.

Faatasi ai ma faamoemoega faʻapena, e mafai ona e filifilia tapulaʻa o faitotoʻa mo tagata ulufale na faia o uʻamea ma fafie.

Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

(O lou leo ​​o le a muamua)

Uamea pito i luga: Alumini ma le PVC maualuga

Utaina ...

Faitau atili