Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Anonim

O le faʻapipiʻiina o le pito i ai o le vaega mulimuli o loʻo faʻatatau i le faʻapipiʻi o le tatalaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le fale poʻo le fale. O lenei elemene e masani ona le mafai ona fuaina faʻapitoa. Ma e faatatau i le malosi, talu mai tapulaʻa e faʻatino ai se lautele lautele o galuega ae faʻamalosia ai uiga aloaʻia o le faitotoʻa o ia lava ia. Seʻio tatou maitauina i se isi auiliiliga, mafaufau i manatu ma foliga aoga o le pito i ai, ma o latou manaʻoga mo le faʻapipiʻiina.

Galuega o le pito i luga

O le tufuga o le faitotoa o le faitotoa o le a toetoe o le vaega autu o le potu, lea e tatau ona totogi i le mataala faapitoa.

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Steel faitotoʻa faitotoʻa - faigofie, ae aoga le faʻaaogaina

Soʻo se tasi e ulufale mai e le gata ona faʻamalieina aiga i luga o le pito i luga, ae o loʻo maua ai foʻi se mea faʻapitoa e maua ai ni leo faʻapitoa i totonu o le fale poʻo le fausaga o le atunuʻu. O le a matou talanoa e le o le malosi o uiga o le faitotoʻa o le tusi ulufale, ae e uiga i lona uiga faʻaleaganuʻu ma le le fiafia. O le ai ai i le auiliiliga faʻatulagaina i le pito i lalo o le poloka, e le moni lava naʻo lou faʻalogo, ae o le - o le pito.

O foliga mai ua foliga mai ua e te manaʻomia ai nei vao magoto, ua paʻu solo atoa ia i latou, ae leai foʻi. O lenei manatu e matua sese lava, ma ua taliaina lelei pe a fai o se tagata e leʻi feagai ma se faitotoʻa o le faitotoʻa.

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Tufuga o se vaega taua o le mea na amata

O le faʻavaeina o le faitotoa o le ulufalega e manaʻomia e tali i le tele o manaʻoga. Mafaufau i le galuega a le vaega.

O lea, o le setiina o le tagata o loʻo mautinoa o loʻo faʻamaonia e faʻatino ai le tele o galuega nei:

  • O le vevela o le potu.

E ulufale mai le ulufale atu i le ulufale atu i le "nofoaga malulu", o le tuiina o le malulu o le ea malulu mai fafo i se nofoaga e nofo ai. I le faʻaopopo atu i le fale moe o loʻo matou talanoa ai, pe a matou talanoa i totonu o folasaga o totonu, o le Spries o loʻo vavaeeseina le potu lata mai mai le tufatufaina atu o le manogi o le ea. O lea la le taʻutaʻua faigofie o le faitotoʻa faitotoʻa o le fale mautotogi mai le manogi e sau mai le ulufale, ata ma le malulu.

  • Toppofu depitole.

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Le faʻaaogaina o le leo ma le falemaʻi o loʻo i totonu o mea

E le gata o se faitotoʻa maualuga-tulaga o loʻo fuafuaina ma ni faʻamaufaʻailoga fou e mafai ona sefe ai aiga mai leo fafo. O le mea saʻo o loʻo faʻaogaina e faia ai le tutusa galuega, o le mea moni, ma se faʻamaufaʻailoga faʻapitoa. O le faitotoʻa ma le tu i le tulaga e tatau ona iai, muamua o mea uma, lelei lelei, pe a lelei lelei faʻailoga faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo solo i le taimi sili ona taua o le tatalaina o le ulufalega o le ulufale mai o le ulufale tatalaina.

  • Puipuiga malu.

Tusitusiga i luga o le autu: Cent Courts: Filifiliga o le filifiliga ma le mafai ona tuʻufaʻatasia

Tufuga i totonu o faitotoa

Faʻapitoa faaauupegaina alalaupapa mo le 'olo o le' olo

Ua tuufaatasia mo le fale puipui o se isi taua tele faamamafa. I le faʻaopopoga, faʻapitoa faʻapitoa o atoʻaga e mafai ona avea ma nisi mea e te maua ai le lauvaʻa.

  • Spatial vavaeese.

O tua i tua o le tufuga o le ulufale maua le paie ma toʻafilemu le lalolagi, o lea e fiafia ai i tatou e avea ma aso uumi ma umi ona auai ai. O le mea moni, e leai se fai mai o le pito i totonu o le totonugamau o se tagata ese o le potu, e mafai ai ona avea ma fanua pupuu fola. Ae o le UPU FOLAFIAGA O loʻo fefaʻasoaaʻi le avanoa i le fale ma tagata lautele, latou te le finau iinei.

  • Vaega teuteu o le potu.

Afai ua faʻafuaseʻi, a matou finauga mo le manaʻoga mo le ulufale mai e leʻi faʻamalosia le talitonuina, ona manatu lea o lona ulufafo i luma e aunoa ma lenei mea. E toʻatele, aemaise o uiga o fatufatu, o le a malamalama i ai i le faʻatonutonuina o le sitaili o le stylistic mafai e ulufale ai i le ulufale i le faitotoʻa.

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

O loʻo tatalaina i totonu e aunoa ma se faʻavae

O le faitotoʻa ma le pito o le faʻavae o se maualuga maualuga o le tatalaina i le sili atu o le mafaufau loloto o le mamanu. Ia tuu atu i latou i nisi taimi e tatau ona tuʻu i ai ma ni faʻafitauli o le i ai o le foʻaga, ae e aoga. I mea uma, o se masani masani microclite ma le mafanafana tulaga, e maua ai se vaega e le o vaaia i le tusiata, luga o ni faafitauli laiti.

Nofoaga o le faʻatupeina o faʻapipiʻi

Ua taua tele i tua le fola mo le fola, pei ona tatou vaʻaia. I le taimi e tasi, o le faʻamaumauga o le faufautua faufautua e tuʻuina atu i se tutusa ma se faʻavaeina, ma e le o taimi uma.

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Pusa ma le URRot - O le Steel Atoa Toto Care

O le faitotoa ulufale ma le pito o le tagata e tasi le aoga, lea e sili ona tatau ai vaega e tasi tutusa ma se atigipusa o le fausiaina. Ona manaʻomia ai lea e le potu potu i fafo.

E foliga mai pe a fai o le 'au alofilima e aoga tele e pei o le puipuia o le microcliteate o le potu, aisea la e manaʻomia ai le pou i totonu o le tagata i lalo. Ua tatalaina le vaega o le faitotoa o le faitotoa. Pei lava o isi auiliiliga o le fausaga elemene i le fausaga, o le faapipiiina o talipupuni tele i totonu o le tele o fale i totonu o loʻo faʻatonutonuina e le tost.

E le o se tamai galuega galue i luga o le vaega, pe a fai o nisi potu e faʻatagaina ona faʻapipiʻi mea lilo, ona e i ai se lisi o nofoaga e tatau ona manaʻomia:

  • Amata amata.
  • Upega ulu o le afi puipuiga.

Mataupu i luga o le autu: O le poloaiga o le aveeseina o le au pupuni o le ufiufi mai le faamalama

Afai o se faʻataʻitaʻiga o le manaʻoga faʻaaogaina o mea faʻaleleia e ulufale ai i le tagata nofomau poʻo se isi o le isi fale e matua malamalama lava, ia tusa ai ma le nofoaga saogalemu afi, e tatau ona aumaia ai le faitotoʻa ma le faitotoʻa.

  • Plumbing potu faʻaaoga: faletaele, taʻele, faletaele.

    Tufuga i totonu o faitotoa

    Tatala ma le amo i le potu taele

O le tulaga tu o le faitotoʻa o ulufale mai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taʻele, afai e le tele lona aʻoaʻi i ai, ua uma ona faʻamaonia i le faʻapipiʻiina. O le manaʻoga e faʻatuina ai le faʻatapulaʻaina o le avanoa o le pamu o loʻo i ai i le sili atu o le faigofie mafuaʻaga mo le paʻu o le suavai o le suavai o le suavai.

Malilie e sili atu le lolo atu o le potu i le pito i lalo o le potu nai lo le fale mautotogi faʻatasi ai ma le Arbitragorence: O se mea o loʻoi atu i lalo; O pupuu puʻupuʻu o masini eletise e faʻapipiʻiina i le tulaga o le fola ma isi.

  • Potu ma isi tulaga aoga.

E fetaui lelei ma le faʻaesea potu lua potu faʻatasi ma e le gata i le faitotoʻa faitotoʻa, ae o le faʻaaliga foʻi lea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se umukuka ma se potu malolo, o le potu faʻaalu ma se alatele.

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Potu fai potu ma le tulaga

Afai o le faʻapipiʻiina o tapulaʻa i le va o le tuaoi o loʻo iai itu o le ata o le mamanu o le fale, ona mafaufau lea i le saogalemu o lau oe lava meatotino. Faaititai, e faatagaina e mafaufau iai:

  • Tuaoi o fale faletaele ma le auala.

I mea uma, ona o le faifai pea o aʻafiaga o le le faʻamalieina ma le tele o aʻafiaga, o le fola, pe a fai e le o se paipa (e ui lava o le tele o meafaiva, o le avega o le saoasaoa laei o le a ave.

  • O lea la ma i le pitonuʻu o le umukuka ma le potu malolo, sofas ma le paʻu i manogi ma isi tupe, o le a le mafai ona fiafia e fiafia i le fiafia.

Oloa Vaofi: Fuafuaga ma Mea o Fausiaina

Tufuga i totonu o faitotoa

Wooden spawnts mo tuaoi potu

Faʻavasegaina o tagata talimalo mo le fola e faʻatagaina mo ni ituaiga autu e lua o nofoaga nofoaga:

  • O le faitotoa o le faitotoa ulufale.
  • Faiga o potu potu potu.

O ituaiga mea uma e lua na folasia atu e sili ona lelei ia i latou ae le naʻo le tofiga, ae pei ona vaʻaia foi.

Afai o le faitotoʻa ma le faʻavae o le sao o le sao o loʻo fuafuaina e puipuia ai le Microclite Microlite mai le le lelei faʻaaliga mai fafo. O le potu aoga lea, le aveeseina o fale, lea na lisiina i luga mo le Faʻatulagaina o Faʻasaʻaga, atonu e le o se faʻamanuiaga sili atu.

E aoga le taliaina pe a tele ni poloka faitotoʻa i la latou fuafuaga e maua ai ni pusa e tasi o se pusa e tasi, ona le manaʻomia lea o le tausiga o soʻotaga o le fola o le fola o le fola.

Ma le ogaoga manaʻomia, pe a leai se maualuga i le faitotoʻa o le faitotoʻa, e fautuaina le faʻaaogaina o le alumini poʻo le palasitika elemene. Faʻatau tapulaʻa o se vaega vavaeʻese e faʻatagaina i soʻo se fausaga poʻo se isi nai lo se faleoloa faʻapitoa.

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

O se tasi o ituaiga o totonu o le i totonu

E faʻatau ai le pito i luga mo le fola e faʻatagaina mai le sili ona eseese gaosi oloa, o le a le alu i le faʻavae ma le autu mamanu o le potu:

  • Fafie, o mea uma lava e masani ona taatele ma le gafa ma tauagofie mea, o loʻo faʻaogaina mo le gaosia o ni tufuga taua, atoa potu faʻatasi ma faʻamatalaga.

O le filifiliga o le laupapa mataua o potu e le faatapulaaina. E mafai ona e filifilia se elemene mai le pine poʻo le taupega i luga o oloa mai le oak gayray.

E aoga le maitauina o le fiafia i le filifiliga o mea e aoga le totogi tutusa. O sea oloa e faamatalaina e pei o le ofuina.

  • Uamea oloa o loʻo tuʻuina atu i le lautele o tagata gaosi oloa.

Mo ituaiga eseese o le tofiga o le fale, e mafai ona filifili e filifili se auiliiliga o le Sengle Elengel, apamemea. Alininum o le pito i luga e faʻaaogaina e tusa lava poʻo se vaega teuteu i le ata o soʻoga o fola ma sitepu.

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Tele-tulaga o le allaninum turrestor

  • O oloa palasitika e le faʻaesea ma le maualuga maualuga o le ofuina le teteʻe, o lea e masani ai ona faʻapipiʻi i totonu o fausaga o le tulaga tumaʻoti o le faʻaaogaina, ma e pei o faʻamatalaga.
  • E mafai ona fesoʻotaʻi swerete Swretem ma le tele o auala taʻavale. E laʻititi lea o mea e ese mai, e pei ona faʻaaogaina e le fale gaosi fale i fale teu fale i tupe maua mai le sima.

O le mea o mea, o se sima faʻapitoa ma le faʻapitoa ma le le-faʻaputuga uiga ma faʻapitoa faʻapitoa i totonu o loʻo faʻaaogaina, ae o le naʻo le malosi faʻatinoina, ae o le maʻaloa foʻi o le oloa. I se faʻaopopoga, o tu soʻotaga sima e mafai ona vavaeʻese mai i le uila paʻu, suo ma laumei ma isi.

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Ituaiga o sima i le pito i luga ma le tele o togi

  • O le mea e masani ona faʻaaogaina ai le ark i tulaga pe a manaʻomia le taia i se malamalama lelei, o le faʻalauteleina o le toto i le fola. O le fetuunaiga ma le mautu o mea e gata ai ona faʻaaoga i tulaga sese.

A o le auala o le faʻapipiʻiina ma le tuʻufaʻatasia o oloa i lalo o le iloiloga, e mafai ona i ai se lautele ituaiga o loʻo taʻua o:

  • faaleleia le avanoa avanoa o faapipiiina;
  • Nautia le tuufaatasia faʻafetai faʻafetai i faʻamatalaga faʻapitoa.

Tufuga i totonu o faitotoa

Fetuunai Universal Adolshing o le nanaina

O lea la ua tatou iloaina moni e uiga i suiga o le tatalaina, e naʻo tatou e mananaʻo e filifilia le filifiliga sili ona taliaina mo se ituaiga faʻaaogaina faʻaaogaina.

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Tufuga i totonu o faitotoa

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

(O lou leo ​​o le a muamua)

Tufuga i totonu o le 'au: galuega ma ituaiga

Utaina ...

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taualuga o le Arpor e faia oe lava: masini tekonolosi

Faitau atili