Faʻaaoga i le potu tele o 3D pepa puipui, mea faitino

Anonim

Tele potu, potu poʻo se potu poʻo se potu e le masalomia lea o la matou fale maumatutu, o lea ou te manaʻo e foliga lelei. O le faʻaaogaina o mea faʻaiʻu o le faʻamaeʻaina o mea e faʻafaigofie ai lenei galuega. Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o tupua 3d o loʻo faʻatagaina oe e faʻasalalau atu le aʻafiaga o le aoga, o le a avea ma se mea le taua.

Faʻaaoga i le potu tele o 3D pepa puipui, mea faitino

Tuʻufaʻatasia tolu-faʻataʻitaʻiga ata

3D pepa puipui

Le aafiaga o le i ai pe tolu tausaga ua leva ona nofo i totonu o tatou olaga. Ua uma ona le manatua pe a sau muamua le tolu dev tele. Faʻaleleia okiga ua mafai ai ona fausia se tulaga maualuga faʻaumaina, o se mea leaga o le afu ma se ata 3D e faʻaaoga i ai.

O le ata na faia i le tolu de, ei ai se lapoʻa foliga, o lenei aafiaga e maua e se faʻapitoa komepiuta lolomiina metotia. O le ata i luga o le pepa puipui o sea tulaga maualuga e pei o se mea ola, o le mafuaʻaga lea e foliga mai o ata i le pa o le potu.

Faʻaaoga i le potu tele o 3D pepa puipui, mea faitino

Faʻaaoga i le potu malolo o le Payracoac tolu-tulaga o loʻo

Tolu ni ata e faʻaaoga i le sauniaina o le Workwus Warbition Banvas, faʻapitoa ua fuafuaina mo le pipii i luga o puipui. E ma le tele, o le ata nei o le ata o le umukuka ma se aafiaga e tolu-loloto. I le tatou mataupu, pei o le talaʻaga ma ata puipui, e mafai ona e filifilia se ata e tusa ai ma le lisi, ma mafai ona okaina se ata faʻapitoa.

Ae e le o se alavai lelei lea o se alualu i luma lelei mea, o le lelei ia te ia e le itiiti ifo aitalafu ai:

  • O se faʻailoga tele o ata ata, lanu, palu, o le agavaʻa e filifili ai oe lava;
  • Maualuga uiga Uiga (Tit, Malosiaga, ma isi mea);
  • E mafai ona fufulu le tele o le isumu i le susu, o mea i le afio e mafai ona fufulu;
  • O le lanu maualuga o le lanu, e le oʻi le puipui a le pepa puipui, aua le suia o latou lanu;
  • Faia o le saogalemu, Eco-faauo mea oe e le afaina ma manu;
  • O le pepa puipui o le Boundas 3d Walpaper e le mafai ona maua - o le pepa puipui o le afi mumu.

Faʻaaoga i le potu tele o 3D pepa puipui, mea faitino

O le vaomatua moni i le potu malolo

O le tulaga masani o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina i totonu o mea ua maeʻa ai nei.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia mo le fuafuaina o le lelei o le ventilation

Manatu

O le manatu o le 3D pepa puipui e aofia ai ni ituaiga o faʻamaeʻaina mea.

O le faʻavasegaina o le 3D homepapers e te filifilia e tusa ma le lisi, o loʻo faʻaalia ai ata ua sauni ma o latou tulaga. Ina ia galulue ma ia nofoaga puipui, e tatau ona e iloa le lapoʻa manino o le potu e ulufale atu ai i le ata i totonu. Vitio faʻavae e masani ona fai ma sui o le natura, 'aʻai, manu, o manu, o manulele poʻo geometric foliga.

I nisi tulaga, o lisi o loʻo iai ni ata laiti 3d e foliga mai o ni fofo sauniuni. Faavae i luga o latou lapopoa, e mafai foi ona tusia i totonu.

O le sili atu faapitoa filifiliga faia e okaina o loʻo tuʻuina atu i le ituaiga o paorac 3d wellpaper. O nei pepa puipui o loʻo filifilia ma tuʻuina atu i ou tagata mamanuina o ni sui o le kamupani a le fusi o le vaipuna. Ma, tusa ai ma lau lapoʻa, matou te faia se tapoleni mo le pipii i luga o le tasi pe sili atu puipui. I nisi o tulaga, o tagata puʻe ua ufiufi i le potu atoa, ma o le tapulaʻa maualuga o le tolu-itu aafiaga o le auai ua ausia. E fausia ai se potu faʻapitoa, e sili atu le le mauaina o le puipui na puipui.

Faʻaaoga i le potu tele o 3D pepa puipui, mea faitino

Tolu-tulaga o lotoa i luga o le ituaiga o se mamao i le mamao

Liliu le fale i le fale kalapu e faigofie tele ma tulaga ese o le fliorescent 3d wellpaper. O le uiga o nei mea o loʻo i ai i se manava e le masani ai, pe a latou tau i latou i moli matala lumempturcent. I le faʻatapulaʻaina lanu lanu, e matua moni le ata e matua gauia ai le manatu o le avanoa. I foliga masani, o foliga foliga masani, ae e tolu foi le aoga.

E masani lava ona faia ata, e taʻitaʻi mai le tele o taʻiala o loʻo fuafua i le 3D pepa puipui. O nei ata e malie ma mafai ona faʻamalosia e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga mamao. O le a matou o le a taʻua o lenei filifiliga i masini faʻatekinisi.

Talosaga

O se vaʻaiga tutusa e pei o le toʻatolu o taofiga na maua ai le faʻaaogaina lautele, o mea o loʻo faʻaaogaina i le faʻamutaina o nofoaga eseese.

Mataupu i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o le Steam Borlorator mo le taʻele

Muamua lava, na latou manatu o na tagata i totonu o le tino o le tele o faalapotopotoga leaga. Pe tusa o le faitauga a 3d, o le uluai matafaga o le pa, o se meaai mama, e mafai ona fausia se tamai faleoloa. O lenei faʻauma e faʻaopopo le nofoaga o se mea faʻapitoa, o lona uiga o le taʻutaʻua. Mo faʻalauiloaina, 3D avanoa vipae o loʻo faʻaaogaina pea, pe a latou tosina maia i latou lava.

Faʻaaoga i le potu tele o 3D pepa puipui, mea faitino

Mamao Floral Modefs i le potu malolo

I le tele o faletalimalo, o le faletalimalo o loʻo galulue ma le faʻaeteete le ata, o le nofoaga autu o a latou faʻalapotopotoga, o le mea lea o le fola o le tolu o le faitotoʻa e tele. E oʻo lava i le posclubs faʻaaoga le 3D pepa ulufale mo le vaʻaia vaʻaia o le avanoa, e masani ona faʻaaogaina ata ma se lagona fiafia. O nisi tagata e ona o ia nofoaga e le gata i le teuteuga o totonu o latou kalapu, ma fai le itu ese fafo i se tutusa tolu-itu. E tatau ona e talanoa e uiga i le auala e tosina mai ai lenei mea i tagata masani.

O le atinaʻeina ma le faʻaleleia o tekinolosi o aʻoga e tolu de de ulbspalls ua faʻaititia le tau o mea na vaʻaia o mea na tutupu i le atunuʻu. E mafai ona e uuina tolu faʻataʻitaʻiga i soʻo se potu, mo se faʻataʻitaʻiga, e fai ai se manogi faʻapitoa i totonu o le potu, pe faʻalautele le avanoa o se tamai umukuka, faʻatupu Arara i totonu o le potu.

Afai tatou te iloiloina le faʻaaogaina o ie 3D i totonu o le potu i totonu o le faleʻoloa, o le mea muamua o le faia o le fausiaina o le fausiaina o se faʻaupuga ma le fesoasoani o se tulaga faʻapitoa. Ua lava na ona taua le tasi pa puipui ma teuteu ai ma tutusa pepa. Afai e te filifilia se lua o puipui, e mafai ona e faia se sone atoa i se tulaga ese i luga o le puipui.

Faʻaaoga i le potu tele o 3D pepa puipui, mea faitino

O aso nei o loʻo i ai i aso nei i le tolu-itu

O le Paʻu Pese Phopi Placely e faʻamamaina atoatoa le le mautonu o le potu, e mafai ona poloka i latou i se niko poʻo le tele. Ina ia aumaia se aoga tele, e faʻatagaina e fausia se paʻepaʻe mafaufau.

E masani lava ona tele le puipui, o le pepa puipui ma se tolu-itu faʻavae o loʻo faʻapipiʻi i meaafale, faitotoʻa, tauluga, mo le tuʻuina atu o le potu se tasi manatu.

O le tau o le 3DD card e le taugofie, ioe, ua matua faʻaititia lava, ae maualuga lava. I lena taimi lava e tasi, e faʻaaoga malosi e mafai ai ona tuʻuina i latou i totonu o potu eseese, atonu e le o mea uma. O le mea lea, ia aloese mai totonu o faʻafitauli faafitauli i le lumanaʻi, e sili le iu i le taimi e suʻe ai tagata fau fale ma taʻu mai le puipui e te manaʻo e faʻaaoga ma le mea. I se faʻaopopoga, o le tagata tausiʻau o le a faigofie ona talanoa ma kamupani Typography i le taimi o le okaina ma le lolomiina o pepa pepa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e faʻafesoʻotaʻi le faʻalapotopotoga? Polokalama Fesootaiga

Faʻaaoga i le potu tele o 3D pepa puipui, mea faitino

Aulelei tolu-loloto o puipui puipui mo le hall

I le vaega mulimuli o le faʻauma, ma sili atu foʻi, o seevae o le tapoleni e tutusa lava lona tulaga. E mafai ona e talitonuina lenei galuega i le matai, ma e mafai ona e faia ni nai tagata oe e te aveina oe lava i fesoasoani. O le malamalamaaga e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi atu o le tafeaga e saʻo lava, ae le o le faʻatagaina avanoa o avanoa ma le faʻailoga. Naʻo le mea e mafai ona e sefe ai le faʻailoga tolu o le aoga. I se faʻaopopoga, e manaʻomia le usitaʻia o tulafono autu o le faʻapipiʻiina o pepa puipui, e tamoʻi mai tusi ata ma filifili le maualuga o le pepa puipui kelu.

O le faʻaaogaina o le 3D o loʻo iai i totonu o le potu, potumoe, umukuka poʻo le isi potu o le a faʻatagaina oe e faia se alualu i luma o le taimi umi.

Faitau atili