Fale o le fale

Anonim

Fale o le fale

Fale o le fale

Fale o le fale

O le tele o vaega mo se masini o loʻo avea ma mea moni mai soʻo se mea, ina ua maeʻa le faʻavae o le masini. O se faʻataʻitaʻiga, matou te faia se laʻau lelei pe faʻafefeteina feenera ma le mafiafia o le 8-12 mm, lea na faʻaaoga i soo se mea o le ravives radiet.

O le faʻavae e tatau ona faigata - pe tusa o le 3.5-5 kg ​​- a leai o le masini o le a le mautu ma le talafeagai mo le faʻamamaina o se mamafa o le mea faigaluega. O le mea lea, o le tuʻufaʻatasia o eleee omea ua talia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavae o le fale o le 20x20 mm o 20x20 mm o le 20.

Mai Plywood E te manaʻomia e tipiina ni vaega se lua i le ituaiga o se faʻasologa o le laina o le 170 ma le 60 mm ma le maualuga o le 230 mm. Faatasi ai ma se tipi, tuu le alauni o le 0.5-0.7 mm i luga o le gaosiga o pito: e tatau ona saʻo ma saʻo le fetaui ma le faʻailoga.

O le vaega lona tolu o le avanoa mai le vaalele a le Plywood o le Plywood Plate ma Fua o 230x150 mm. E faʻapipiʻiina i le va o le pito i lalo o itu o laulau, a o le auala auala o loʻo faʻavae i luga o se itu tau.

I se isi faaupuga, o le faʻavae o le masini o se ituaiga o wedge, ae o le Insutun Company e tatau ona faʻatinoina i luma o le 40 mm. I le pito o le itu itu, postpone lua laina ma se faailoga o plywood mafiafia mafiafia i le afa. Alu i totonu o le lua ipu tolu pu mo le faapipiiina o vaega mo fao. Faʻaliliu le taʻavale i pito o le vaega o le vaega o le vaega, e le tumau le le tumau o faʻamatalaga faʻavae.

I le pito i tua o puipui puipui o loʻo fesoʻotaʻi e le pa 60x60 mm, o loʻo faʻapipiʻi i le faʻaiuga ma le lua fao i itu uma. I le Brke, e tatau ona e faia se 10 mm tuʻutuʻu pu ma se indent o le 50 mm mai le ogatotonu, o lona uiga, 25 mm mai le pito. Ina ia mautinoa i le malosi, e sili le popole i le manifinifi manifinifi i itu uma e lua, ona faalautia ai. Luga ma le pito i lalo, fao lua tali lua ma le filo i totonu o le m10 i totonu o le pu, ma i latou - 10 MM Atast. Lenei e ono manaʻomia e fetuunai ai le pito i lalo o itupaʻu pe a fai o lona vaneina e le tutusa ma lauulu.

Mataupu i luga o le autu: potu o tamaiti mo le teine ​​- 90 sili ona lelei ata ata. Le atoatoa tuʻufaʻatasiga o lanu ma sitaili!

Fale o le fale

Fale o le fale

Fale o le fale

Fale o le fale

Fale o le fale

Fale o le fale

Fale o le fale

Fale o le fale

Tuuina atu masini.

Aveese le mafolafola o le vaega mai le faavae - e tatau ona suia i le faia o le fola ma le patipati lelei meafaigaluega.

I le taimi muamua, tuu ese mai le pito i luma o le 40 mm ma luga o lenei laina ma se fua o naifi, mea e fai ma le loloto o le 2 mm. O le vaega o le vaega po o le seevae o le pito i le pito o le laupapa e tipiina ai le lua pito i luga, ina ia fausia le faʻataʻitaʻiga, i totonu o le vaalele.

O le uo teine ​​e aofia ai le lua Steel Steels 170X60 MM ma 150X40 mm. E manaʻomia ona taofu faʻatasi faʻatasi i se tulaga umi i le pito i luga o le toniga o le toniga i luga o pito ma gaosia le tolu i pu i le 6 mm. Planks mo nei pu e manaʻomia le faʻatumuina i fusi, tuʻu pulou i le itu o pito i luga, tele ipu. O le Orc Williang o loʻo teuina ia pulou taʻitasi, ma faʻafefe i se ipu, ona aveese lea o le 'ie puipui ma faʻapipiʻi le ipu mafolafola ua maua.

Faʻapipiʻi se laupepa na faia i le faʻataʻitaʻiga i le faʻataʻitaʻiga i luga o le pito ma faʻaliliu pu ma le taʻavale, ona faʻapipiʻi lea o le uo teine. Ae le i faitauina, e mafai foʻi maseilitia ma faʻaauau pea, o le a fesoasoani i ni laʻau laiti.

Faaleleia auala.

O le vaega lona lua o le uo teine ​​o se patipati lanu. E faia foi ile lua vaega:

  • Luga o le G-foliga pa 150x180 mm ma le lautele o fata e tusa ma le 45-50 mm.
  • Pito i lalo o le taimi o le taimi o le taimi nei o lo o le tino (x100 mm.

O auiliiliga e tatau ona piilima e pei o le auala na gagau ai e itu o le teine ​​teine, o loʻo iai se tali i le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga I le ogatotonu o loʻo tatou faia ni pu e lua ma le sili atu o le 25 mm mai pito o se vaega laʻititi, e ala ia te i latou ua faʻamalosia e le lua 8 MM BLS. E manaʻomia le amataina o latou i itu faʻafeagai, aʻo le pulou o le pito i luga (latalata) Bolt o loʻo i luga o le itu o le au kopi. O pusa o Bops e faʻapipiʻiina foi i papatusi ma le muamua-fomu e maua ai ni taʻamilosaga.

Mataupu i luga o le autu: Vaʻaiga lautele o le mesh glue cmc

I luga o le faʻatafunaina o le ipu ma le sili atu o le 40 mm mai le pito, swipe le laina ma se laina, ma fai le tasi 8 mm mai le pito i luga ma lalo o pito i luga ma luga o pito i luga. Faʻafesoʻotaʻi le faʻatulaga o le pito o pu ma le Jigsaw, fai se tipi ma le alauni. O le iʻuga o le faitotoʻa o loʻo aumai i le lautele o le 8.2-8.5 mm.

Fausia se patipati ma le palu o le pa i le togavao i le laulau. O luga o le pito i luga o le fusi i le nati ina ia taofi le vaalele sima, ona faʻasaʻo lea o le fesoʻotaʻiga ma le mea e lua. E aʻea pe tuʻua le pa mai lalo (i le faʻavae o le niko), faʻaseʻe le uafu lona lua i le pito lona lua.

Fetuunai le tulimanu o le paolo.

I luga o le mulivae, na fagota i totonu o le pa faʻavae, ata o se gaʻo tele ma faʻamalamalamaina le nati ina ia le liliu le toʻotoʻo.

O le fetuunaiga pad e tatau ona faia i se tamai pa o mea mautu mea ma fua o le tusa o le 20x40x80 mm. Ave le Carbit, Textolite poo ni laupapa malo.

15 mm mai le pito o le poloka o loʻo 'oloina i le 20 mm muta i itu uma e lua, o le pu e faʻalauteleina i le 9 mm, ona tipiina lea o filo i totonu. Faatasi ai ma se indent o 50 mm mai le axis o le pu, o le lona lua e viliina, ae i totonu o le mafolafola vaega o le vaega, e masani lava i le tasi muamua. O lenei pu e tatau ona i ai le lapoa o le 14 mm, faʻaopopo, e manaʻomia, e manaʻomia le fofo o se lapotopoto rashpil.

O le poloka o le savili i luga o le mulivae, e mafai lava e masani lava ona suia le maualuga o mata e aunoa ma se faiga faigata o le vela, e faigata ai ona sili atu faigata ona faatino. I le poloka e taofi pe a galue, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o lana tamai mamoe o nati m10 i itu uma e lua.

Taʻavale taʻavale ma fesuiaʻiga o taʻavale.

Mo le olo o le taʻavale, o le a manaʻomia ona e kukaina le 30 cm vaega o le pylon m10 ma le lamolemole lamolemole lamolemole ma le mafiafia o le 10 mm. Lua fusifusi ma itu o le tusa o le 50x80 mm mama i le 20 MM e manaʻomia foi. I totonu o pa taʻitasi i le ogatotonu ma ma le sili atu o le 20 mm mai le pito i luga, 10 mm e tatau ona faia.

Mau i luga o le autu: faʻapefea ona faʻaputuputu se sofa mai pallets ma ou lima?

O se fulufulu-tamai mamoe na malu i le pa, ona o se lautele lautele ma le lua pa, o le uati ma nati I le va o srokes, e mafai ona ou faʻamanino atu faʻataʻamilomilo solo maa, ae e sili le mafai ona fai ni isi suiga o pa.

O le faavae mo i latou, ave se malamalama o le amminim talaaga ma se mafolafola vaega o le lautele o le 40-50 mm. E mafai ona avea o se talaaga o le faʻatatauina o le tibe poʻo se vaega o se tuai o le taʻavale muamua.

O le vaega mafolafola o le whirlpool ma degreased, o le "taimi" ua tatou pipii atu i ai le fasi sandpaper saito saito ese mai le 400 i le 1200 ona augatuaa. Filifili se oneone i luga o se pito o le pito i luga o le pa, ma i luga o le tasi o pa o le Suede paʻu fasi pepa e teuteu ai le faʻapipiʻi o le papala.

Faʻafefea ona faʻasino saʻo.

Mo mea lelei, fai ni nai matua seleulu mai le Plywood ma 14-20 itu? Mo le tipi ma 30-37? Mo le tipiina o pito, o le tulaga tonu e faalagolago i le uamea togi. Faʻatulaga le Blade Pallolel i le pito o le teine ​​teine ​​ma fetaomi atu i ai ma le pa. Fetuunai le tulimanu i le va o vaalele o le olo o le pad ma le tiʻetiʻe o le laulau.

Amata ona faʻamama se lapoʻa (P400) Bar, pe a fai o le pito e le o iai le itu saʻo. Pe o le fasi mea o le tuufaatasiga foliga foliga o se fasilaau sao e aunoa ma le faalavelaveina ma galu. Faʻaititia le lagona ma alu i itu uma e lua o le Blade muamua e le P800 lyccom, ona o le P1000 poʻo le P1200. Pe a o le faʻamamaina o mata, uu le BRA ma sina taumafaiga i itu uma e lua.

Ina ua uma ona faʻamama le Blade e te manaʻomia e faʻasaʻo ai le "paʻu" pa, na mafua ai sina laʻititi o le gote pakete. Afai o loʻo teuteuina le mata, o le galuega o le galuega e lafoina i le pito (ia lava), ae le teteʻe i ai. Ma, mulimuli ane, o se tamai fautuaga: Afai e te maasiasi gipela ma le polales aloalo ma vasia, vaai ia i latou ma valivali scotchs, o lea na tuua ai le squdeshed. Ma o le a le taofia ai le laualuga o le uo teine ​​vinyl ia te oe lava-tech.

Faitau atili