Faʻafefea ona faʻaʻaisa se laumeta suia: Galuega tekonolosi, fesoasoani

Anonim

Lamination - fola mea, o le mea lea e ono faʻaoʻoina ai le faʻa-natura o laʻau masani ma pou. E taʻutaʻua e le gata i le tosina mai, ae o le tulaga lava foi, o le a nonofo ai, lelei faʻailoga o faleʻaiga o loʻo iai. Ina ia mafai e le laumua ina ia maeʻa ana galuega, e manaʻomia le faʻataʻatia ai se mea faʻapitoa aʻo le i taʻoto i totonu. O lona mafuaʻaga autu o le puipuia lea o laʻau laʻau mai le tele o le ofu. Faʻafefea ona faʻamama se mea e tupu ai i le laumua pe a leai se poto masani i mea faʻapena? Ole taimi muamua lea o le a filifili saʻo, ma o le a le sili le paʻu i le suʻesuʻeina o le faʻapipiʻiina o faʻatonuga.

Faʻatusatusaina uiga o loʻo aʻafia ai le laumua.

Le mafuaʻaga o le mea e tupu ai ma ana ituaiga

O le mea na tupu ai ia galuega:

  1. Le supa. O le igoa o lava lava e puipuia mai le pisapisao, ae i le savali e matua tuʻituʻi mai i luga o le faavae o le fola. O le mea na faʻatagaina ai lenei tuʻituʻi, ae e ono toetoe lava a le gata i le matauina, o le a le faafoliga mai le potu tuaoi. E i ai le tele o suiga e malosi tele e tupu pe a pa'ū i luga o le fola o nisi mea.
  2. O le talavaivai pe a le o le savali e le toe i ai, ao faagasolo le poloka o le fesoʻotaʻiga o le fola ma le Komiti o le lala o ana loka. Faatasi ai ma lenei mea, ua faateleina le olaga o tautua.
  3. Sili ona lelei le malosi o le vevela. E oo lava i le tau malulu, o le foloa o le a mafanafana ma paie.
  4. O le mea e mafai ai ona e faʻatusatusaina ni faʻaletonu o le faʻavae o le faavae.

Faʻafefea ona faʻaʻaisa se laumeta suia: Galuega tekonolosi, fesoasoani

Laumua Komiti Faatino.

O le a le ituaiga mea e tupu ai le faʻatau, o a mea na fai mai ai? Gaosi e ofoina atu filifiliga nei:

  • o le oona natura ma tuufaatasi;
  • pocychylene;
  • Faapitoa.

Polyenetyty po o le cork?

O le faigofie filifiliga o Polythylene mea e iloga i le tau maualalo. O mea faapena e iai lona sao:

  1. E le noatia le oloa i le sasaina o le, iniseti osofaiga.
  2. O uiga o le fale o vevela o le lelei, o le mea sili ona puipuia e puipuia le fola mai le vevela vevela, faia sili atu le fiafia.
  3. O mea sa lava ua lava ina ia mafai ona e taoto se 2 mm mafiafia e sui i lalo o le laminate.

Tusitusiga i luga o le autu: O lima o tamaiti o tamaiti o tamaiti i luga o le mataupu faavae o le groove spike

Ae e tele foʻi ni faʻamama e masani ona faʻaititia uma agavaʻa. O lenei ituaiga o le a iloga e le iloa i le puupuu ma le solomuli. Na manatua e le poros e faʻateleina ai le lamatiaga o le taʻeʻe, faʻaleagaina le Komiti Roma. A ou savali, mata ma mea e foliga mai, meaafale ma tupe na amata ona unaʻia ai laupapa, i le aluga o taimi e faigofie ai ona latou mimilo ma ufiufi i papa.

Faʻafefea ona faʻaʻaisa se laumeta suia: Galuega tekonolosi, fesoasoani

Vectume o le ark e aafia ai i lalo o le laumua.

O le filifiliga lona lua o Palepala Papatusi. O ia mea ua faamatalaina e se tau maualuga, ae e matua faʻamaonia e meatotino uma o le taʻopiʻo. O le plug e mafiafia ma umi, o se mea sili ona lelei i le susu, e le afaina ile susā, le vevela vevela. O le a mafai ona e tuʻuina atu le avega e tufa atu ai le uta, Mata e laʻititi le ofuina o le Komiti Faʻatonu. Faapipiiina o lenei ituaiga o fesootaiga e faigofie. O papatusi e fetaui lelei i luga o le foloa luga e le o faapipiiina. Le mafiafia o oi latou atonu e laititi, ae e le mafai ona faʻaaogaina le mea i le 2 vaega. O tuʻaiga lea e manaʻomia e maka le tau maualuga, lea e tele lava ina faigata ona faʻatau atu i le faʻatau o papatusi.

Ituaiga faʻapitoa o mea ua fuafuaina ua fuafuaina mo nisi o gaioiga faʻagaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma faʻateleina le pisapisao faiʻai. O nisi valentine o oloa o loʻo iai le puipuiga o le susāretable, e mafai ona faʻaoga mo ni kalama, umukuka. O le filifilia o le tasi poʻo le isi filifiliga, e manaʻomia le toe teuteu mea uma mo ma le teteʻe.

Tekinolosi o galuega

Faʻafefea ona faʻaʻaisa se laumeta suia: Galuega tekonolosi, fesoasoani

Laumua o faataatia fuafuaga mo se mea e sui ai.

Mo le faʻaaoga i totonu o le laugatasi i lalo o le laumua, oe manaʻomia e saunia mea ma mea faigaluega:

  • O le mea na te faia o se ituaiga filifilia (mafai ona sapalaiina i le kesi pe i pou, pei o le keke);
  • o le samala;
  • avanoa faaipoipo;
  • seleulu poo ni naifi mo le tipiina o mea;
  • Polylyleine ata tifaga - E manaʻomia pe a fai o le mea na tupu i luga o se faʻatusatusaga;
  • Taʻitaʻi, penitala;
  • Aao;
  • Fausia scotch.

A e filifilia mea faigaluega, e tatau ona e taulaʻi i le ituaiga ituaiga o mea e faʻaaoga ai. Faʻafefea ona faʻamama se mea e faʻapipiʻi ai le laumua i se fale poʻo se fale mautotogi? O le sauniga o le a faapenei:

  1. Sauniuniga o le aoaiga, a tatau ai, ua toe lifiea, liligion.
  2. Faʻatagaina le suavai ma le vevela o le falemaʻi i luga o se sima.
  3. Faapipiiina o le vaega o le ituaiga filifilia.
  4. Tafa o se Komiti Faatino.

Tusitusiga i luga o le autu: palasitika faletaele panels: ata toe fai filifiliga

O le tulaga muamua e masani lava o le sili ona faigata, talu ai e manaʻomia le fefiloi i nisi tulaga, o le faʻatumu i le faʻasologa o le sifi o le sifi. E mafai ona e faia lenei mea i le valaauliaina o tagata tomai faapitoa.

Afai o le foloa e matua lamolemole, pe o le tulaga lea o le fufuluina o le laga mai i le pito o le paʻu tuai, pefu, lapisi, ma isi mea.

Faʻafefea ona faʻaʻaisa se laumeta suia: Galuega tekonolosi, fesoasoani

Filifiliga mo le laminate Lamination Panels.

O le tekonolosi o le fola e matua faigofie lava:

  1. Muamua suesueina le laualuga o le faavae fola. A iai se manaʻoga, ona tapunia lea o ni pa pupuni ma isi faʻaletonu. O se vaega o le subroft mai le polythylene ata tifaga o loʻo tuu i luga o le sima. O le tapoleni steal o le poto, pe a uma ona faitioina uma soʻotaga ma scotch. I luga o puipui, e tatau ona alu le atavali pe a ma le 10-15 cm, ina ua maeʻa galuega uma, e tele naua le naʻo le na ona o se mea e sili atu.
  2. Le isi, o le taoto o le mea na tupu, e sili le faʻaaogaina o se mea ma le mafiafia o le 2-3 mm, ae le sili atu nai lo 4 mm. E le mafai ona lisiina atu i le mea o iai i le 2 faaputuga.
  3. Afai o le lisi mea faʻaaogaina, o le mea e tatau ona faʻatau ai. Mo le alavai i lalo o le laʻau, o lenei mea e tatau i le itu lea o le a tuʻuina atu ai le Komiti Faʻafoe. I le taimi o faaputuga, e leai ni malologa ma isi faaletonu, o fusi e tumau pea i le faʻapipiʻiina o le mea. I le fola ma pa, o le mea e tupu ai e le ogatasi i soo se auala.
  4. A faʻapea o loʻo aoga mai papatusi ia, ona tatau loa lea ona puipui. Pepa foili vai e tatau foi ona vaai i luga. A o le faʻasaʻoina o papatusi e le faʻapipiʻiina i le fola, puipui. Lulu e tumau ma le faapipiiina o le nonoa.

Fautuaga Aoga

Ia o le tautua e faʻapipiʻiina lelei ma le lelei, e manaʻomia le mulimuli i le tele o fautuaga masani:

  1. Taofi le mea e tatau ona masani ai i puipui.
  2. I le taimi o le auivi, e manaʻomia le mautinoa o loʻo i ai avanoa ma palu. O mea e tatau ona tuʻu mai i le tasi pa i se isi, pe a manaʻomia, ua faʻataʻitaʻiina e soʻo se paga e scotch. E taua le saʻo lelei ma le faʻamamago tekonolosi.
  3. E le fautuaina le ave o le mafiafia e sili atu le mafiafia, pei o le mafuaʻaga o le a oso aʻe le fola. A faapipiiina meafale ma mea faigaluega i totonu o aiga i luga o se laʻau, o le laupapa o le a tuleioa ai, faʻaputuga o le a aliali mai. I se faʻaopopoga, o lenei fola e le talafeagai e savali.
  4. E manaʻomia le filifili i lea mea i se mea e ese ai le faʻapea e le faʻapea i uiga taua uma, ae faʻapea foi. O le aso, o tagata gaosi gaosia e ofoina atu le tele o ofutino i se tau maualalo, ae faʻatautaia i le mea moni, o loʻo vave ona faʻapalepaleina, ona faʻamalieina lea o ia ma abminare.

Tusima Tusitusiga: Lisi o Lilac Facepappers: Mo Fas o loʻo i totonu, ata, lanu, ma mea o loʻo tuʻufaʻatasia, leo, o le lanu pesega e talafeagai, vitio

O le aso e mafai ai ona e faʻatauina ituaiga eseese o loʻo aʻafia i lalo o le laumua, o le fea e filifili ai - e fofo na o oe.

Faitau atili