Faʻamaeʻa le maa mo puipui i totonu o le fale mautotogi

Anonim

Seʻi oʻo i le taimi talu ai nei, sa tuu eseese le maa na folasia na o le pito i fafo o le fale, ae na amata lava ona faasolosolo ona ou faʻaaogaina mo le fa 'ata. Ioe, o le faʻamasinoga muamua e lagolagoina ai se mea i totonu o le fale mautotogi o lona atoatoa o siosiomaga ma le magafagafa. Peitaʻi, i aso nei, ma maʻa faʻalenatura, o le faapaologa o vaʻa poʻo isi faʻataʻitaʻiga e seasea lava lauiloa, lea e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le puipui, ma o le a le manaʻomia tausiga.

Faʻamaeʻa le maa mo puipui i totonu o le fale mautotogi

Seʻia oʻo i le taimi nei, o le maʻa sa tuu eseese i fafo atu o le fale, ae na amata ona faʻaaogaina i fafo atu o le fale

Maa i totonu

O le faʻaaogaina o le maʻa teuteu i totonu ona o le tele o taimi lelei, o le tele o mea e le o avanoa i isi mea. Ou te le o vaʻai i le manatu o le faʻamatalaina o se faiga, ona o le faʻapitoa malosi faʻatasi o le a tagata taʻitoʻatasi, ae o sea lelei e talafeagai mo filifiliga uma.

Faʻamaeʻa le maa mo puipui i totonu o le fale mautotogi

O le faʻaaogaina o le maʻa teuteu i totonu ona o le tele o taimi lelei, o le tele o mea e le o avanoa i isi mea.

Faamatalaga:

  • Soʻo se mea faʻapitoa o mea e faʻaititia tele nai lo lona faʻasinomaga, o lona uiga o le uta i luga o puipui o puipui ua faʻaititia ma e mafai ona faʻapipiʻiina i le nonoa ie.
  • Toeitiiti lava o ituaiga o le o le o se fonotaga vagana ai, vagana ai, porcevining mangware, tetee i aafiaga faapolofesa ma latou e faigata tele ona leaga.
  • O nisi mea sa faʻaaogaina i totonu, faʻataʻitaʻiga, suavai maa, e oʻo i ai ma le faʻaopopoga o vali, e ui i lea, e le mafai ona osofaʻi ma faʻaalia i le unraviole.
  • Faʻaiʻu e oʻo lava i se fale mautotogi tele ma le taugata, o le a le umi se taimi, ma iloa ai le faiga toto, o galuega uma e mafai ona faia na o oe lava.
  • Soʻo se filifiliga faʻapitoa lava na faia naʻo mea faʻalenatura e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau nofoia, o lea e saogalemu tele, ma e mafai foʻi ona faʻaaogaina i totonu o le vasega pepe.
  • Maa faamaeaina e tutusa lelei lava i se aofaiga tele o vai. E le gata e fufulu, ae o loʻo faʻaaogaina foi mo le faʻapipiʻiina o se faletaele poʻo se vaitaʻele.

Mataupu i luga o le autu: Suavai mafanafana fola: Faʻapipiʻiina ma ou lava lima, faʻataʻapeina le polokalama ma le system, faʻapipiʻi o le faʻamalieina mai le eletise

Faʻamaeʻa le maa mo puipui i totonu o le fale mautotogi

Faʻamaeʻaina o se fale mautotogi tele ma mea teuteu lelei, o le a le tele se taimi

TAUA! Filifilia o mea mo le fale mautotogi, oe manaʻomia le manatu o ia lava tino o potu taʻitasi. E faatatau i mea uma e lua vaega ma microclimatic.

Manatu

O le manatu lava i ata faʻataʻitaʻi, na lautele ma aofia ai le tele o aitema, o nisi o ia e nofouta i le faʻamalamalamaina poʻo le fefe i mea tetele. Ina ia aloese mai mea sese i le filifilia, o le a ou faamatalaina le tele o filifiliga masani ma o latou lava foliga.

Faʻamaeʻa le maa mo puipui i totonu o le fale mautotogi

O le maa faʻaiʻu e mafai ona matua eseʻese

Suavai maa

I le aano lea, poo le upu suavai, Po o le upu maʻa e leʻo faamatalaina ai mea nei. O se faʻataʻitaʻiga lea e faia mai le fefiloi o le masani o le masani o le matua po o granite crumbs ma tetee solo.

O le suavai maa o loʻo i ai i le le mautonu i le susu ma e le manava i le taimi. E le gata ea o le faʻaupuga i luga o puipui, ae e faʻaaoga foi o se countertpop i le umukuka. Faʻafetai i le gaosiga tekonolosi, o le paʻu o le ala e mafai ona tele ma mafiafia. Mai ai e mafai ona e faia ni mea teuteu vaega i totonu poʻo le tuʻu i totonu o le fola ae le o pou.

I se faʻaopopoga, o le paʻu maa e taugofie nai lo le tele o faʻasologa.

Faʻamaeʻa le maa mo puipui i totonu o le fale mautotogi

O le paʻu o le maa e matua le mautonu i le faʻanoanoa ma e le mou atu i le taimi

Ceramographic

Porcelain conneware e mafai ona mafaufauina o le sili ona lauiloa ma lauiloa mea mo le teuteuina o le faka. Ua manino mai i le igoa o le polecederlan cyddure o se paluga o mumu omea ma granite crams ua fefiloi, fetaomi ma susunuina i le ogaumu i maualuga i le vevela i le ogalaau i le ogalaau i le ogalaau i le ogalaau i le ogalaau i le ogalaau i le ogalaau i le ogalaau i le ogalaau i le ogalaau i le ogalaau i le ogaumu i le ogaumu i le ogaumu i le ogaumu i le ogaumu i le ogaumu i le ogaumu i le ogaumu i maualuga vevela.

O le iʻuga o le faʻaseʻe atu, o le laufanua o le peputi ua avea ma pupula peitaʻi, e fetaui lelei o lona mea na taua tele. Lenei laufanua e faigofie tele ona gurached, ma e faigata tele le faʻafouina o le faʻaleagaina.

E ui i le mea moni o le polecedin cydware o se faʻamaeaina o mea, e le faʻaaogaina i totonu o totonu o le fale mautotogi. I se faʻaopopoga o le faigofie, e matua mamafa lava le malosi tele, ma e faigata tele ona faasee ai i luga o le pa.

Mataupu i luga o le autu: taʻaloga taʻaloga mo tamaiti i le fale mautotogi, fale

Faʻamaeʻa le maa mo puipui i totonu o le fale mautotogi

Porcelain Tiles e mafai ona iloiloina le sili ona lauiloa ma lauiloa mea mo le teuteuina o le patipati

Sima poo le sima o le faʻataʻitaʻiga

Faʻavae i luga o le faiga tekonolosi, o lenei faʻamatalaga faʻapitoa e talafeagai foʻi mo le vaega - "suavai". O le sima poʻo le sela fofo o loʻo sasaa i totonu o paʻu faʻapitoa. Ina ua maeʻa le faʻamamaina ma le faʻaleleia atili mai le faiga, maualuga-tulaga maualuga o loʻo mauaina.

Faʻamaeʻa le maa mo puipui i totonu o le fale mautotogi

Sima tatagi i luga o le puipui

O le maeʻa ai o se maʻa e i ai le tele o faʻaletonu e manaʻomia ona iloiloina aʻo leʻi amataina le toe faʻatauina o galuega:

  1. GypSum e matua fefe lava i le vai, ma e tusa lava pe e te faʻaaogaina se vaega puipuia i luga, e le mafai ai ona pisa i potu ma le vevela vevela.
  2. O lenei faʻauma e manatu e sili ona puʻupuʻu.
  3. Faʻataʻitaʻiga mai i le sima poʻo le gypsium e manaʻomia le puʻupuʻu o le ata, talu ai e aunoa ma ia o le a faʻaumaina o le a foliga mai e matua le manaia.

E ui lava i lisi uma o loʻo lisiina, o lenei mea faʻapitoa o mea e masani ona faʻaaogaina i totonu o le fale mautotogi. Omoa na lauiloa e taugata tele ona o le taugofie ma avanoa o tutoʻatasi o gaosiga. E le gata i lea, e faigofie lava ona glue, ma o le mamafa o mamafa o le mamafa o le lapoa e laitiiti.

TAUA! A faʻapea e te tutoʻatasi, e manaʻomia le faʻaopopo i le faʻamalosia o fesoʻotaʻiga ma ni laʻau laiti, lea na faʻateleina ai le agavaa uiga.

Faʻamaeʻa le maa mo puipui i totonu o le fale mautotogi

Gyptum faʻataʻitaʻiga

Faaiuga

Pei ona vaʻaia, o le faʻasologa o le maa e mafai foi ona eseese eseese. E le gata ituaiga o mea e tuʻua ai foliga o maa faʻalenatura, ae foi o uiga agavaʻa.

Ae e te leʻi filifilia se maʻa i luga o le puipui, e tatau ona e mafaufau i le tele o mea e te faʻalagolago i ai le umi o le toe faʻaleleia fou.

Faitau atili