Faapipiiina tulaga o potu vai o potu ma o latou lava lima: fusi (vitio)

Anonim

Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi le faitotoʻa i le amataga, o le isi laasaga i le teuteuga e tatau ona alu i le faʻapipiʻiina o maa o totonu o loʻo iai o loʻo iai i le tino. Matou te valaʻauina le vaega o le teuteuga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le a tapunia le avanoa i le va o le puipui ma le pusa faitotoʻa. E manaʻomia uma mo inlets ma mo faitotoʻa totonu ina ua maeʻa o latou foliga.

Faapipiiina tulaga o potu vai o potu ma o latou lava lima: fusi (vitio)

O le mea lolomi o se vaega teuteu o le faitotoa i totonu o le ufiufi faitotoa i le va o le puipui ma le pusa.

E faʻapipiʻi, o le ae manaʻomia:

  • Wood Hascksaw;
  • plattabs;
  • rofautte;
  • Corolc;
  • maualuga;
  • O fao faʻamaumau faʻapitoa e aunoa ma se pulou;
  • Glue po o fao fao.

I le faiga o faitotoʻa, faitotoʻa faitotoʻa, e mafai ona ese le pa, e manatu le laulu. E le faʻaituau lava i latou i foliga vaʻaia ma e talafeagai mo soʻo se isi atunuʻu, e fiafia lava i le fiafia tele o lona lauiloa. Lapotopoto lapotopoto pito i luma vaega, o loʻo aumaia ai le fusi e le masani ai ma e le o talafeagai mo atunuʻu taʻitasi. Sili ona matagofie - ituaiga eseese o curly placks. Latou faʻaaogaina o tagata taʻitoʻatasi ma le masani ai totonu.

Faapipiiina tulaga o potu vai o potu ma o latou lava lima: fusi (vitio)

Ata o le faapipiiina o faitotoa o le taulaga.

E tele mea e faia mai ni nai mea, ae o le taatele o Wolen. Ua maeʻa ona latou faʻaogaina le faʻaumaina o le fale gaosi o fuafuaga poʻo le faʻaaogaina o laʻau ma mea eseese. E le aofia ai le faʻaletonu ma faʻaititia le tau, fai ni fuafuaga mai le vaeluaina o le umi o le fafie. Mai le sili o le fafie lelei, semiver fasi fasi ua gaosia. Soʻo se palasitika e masani ona mafolafola ma faia o le pvc, ma uamea faʻatasiga poʻo uʻamea. O loʻo i ai foi fale puipui fale na faia i tuʻufaʻatasiga mea e pei o paneta poʻo le MDFF i le lauiloa.

Sauniuniga o le faapipiiina o platforms o potu potu

O le satiaina o slats e leai se taimi e muamua atu nai lo le ogatotonu na faamautu ai le pa puipui ma le faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina i la latou pusa. A leai, o le tulaga o soosoo e mafai ona maitauina.

O Platbands ua faʻapipiʻiina e tusa ma le maualuga o le faitotoʻa, taimi faʻatasi ma le faʻapipiʻiina o platbands ua fuafuaina ma lo latou umi. Mo lenei, o le platband sa tuu i luga o se malae mafolafola, ma le faʻaaogaina o le povi i le faʻaiuga, o le sasaʻo le itu, e le ofi mai, e aunoa ma le faʻatali mo le faʻapipiʻi.

Mau i luga o le Autu: ARK Wackspapers i totonu: Ata, mo puipui i Lea Yoren, suia, mafai ona kelu, pe mafai ona kelu, ata, ata

Lautele Faapipiiina polokalame o le faitotoʻa faitotoʻa, pusa, maile ma platband.

O le tatalaina o le Platband e talosaga i le pusa potu, toe tasi na ogatusa i lalo, ma luga o pito, o le maualuga ua pisia i totonu o le faitotoa.

Mai lava i le faʻaiuga o faʻailoga ma le fesoasoani a masima, o le taualuga o le 45 vaitafe na faʻataunuʻuina i fafo, ma le platband i le itu. O faiga lava e tasi e faia ma isi vaega o totonu o faitotoa. Manaʻomia le tulaga mo le maualuga-lelei faʻapipiʻi o le faʻailoga ma teuteu o le pito i luga o le Platbab mulimuli. Lea e mafai ai ona e lamolemole i fafo le faʻailoga sese pe a faʻapipiʻi, pei o le vaega pito i luga o loʻo tuu i le itu taumatau ma le agavale, e tatau ona fai a latou mea e mafai ai.

Faapipiiina o le teuteu

Ina ua maeʻa ona vavaeʻese papalagi, e manaʻomia le amata o le lofifi mai le sauniuniga o fao.

Afai o mea nei e masani ai, e manaʻomia i le migao e toto ese ma a latou pulou ma togi i le faitotoʻa.

I fafo, o manu taitasi ua tuua tele ina ia o loʻo i ai le paʻu o le platbaby pe le oʻo atu i luga o le 5-6 mm. 1 fao ua pupuni mai luga, 1 i le ogatotonu ma le 2 sili atu mai le pito i lalo. O se laina manifinifi kulimi e faʻaaoga i le va o fao ina ia lelei le pusa o potu faʻatasi ma le platbably amata lelei. O le kelu e le tatau ona alu i fafo pe a talanoa.

E manaʻomia le 'ie, lea o loʻo iai se kesi, e tatau ona afifiina se fasi, ona e tatau ona taia i fao o le faitotoʻa.

O le ie, ma o le pa e manaʻomia e faʻamalieina ai le paʻu ma e leai ni faʻailoga mai le galuega i luga o le platband. O le laʻau e matua faʻatatau i le talosaga, ona faʻamalieina lea o le samala ma le malosi ma vave gaioiga i le tapenaina o fao. I le galuega e tatau ona e manatua le saʻo ma le laugatasia o le nofoaga ma, pe a manaʻomia ai, ia faia ai teuteuga.

Faitau atili