Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

Anonim

O foliga o le 'au o le kale o le kale o le kale o le turisi, o le sili ona lauiloa se ituaiga o latou faasologa, faʻapea foi ma le faʻaalia o le mautinoa o le mautinoa o le lokaina o lokaina.

Foliga o locks kale 252 ma 257 faafitauli

Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

Kale 257.

O le saogalemu o so o se fale e mafua mai ai le talitonuina o faitotoa faitotoa. A faʻapea o loʻo latou faʻataʻatitia ma maua se maota e faigofie ona tatalaina, o le osofaʻiga o le a faigofie ona mafai ona tuiina lau fale. Ina ia mafai ona faʻateleina oe e puipuia oe lava mai le leiloa o meatotino, e manaʻomia e tuu ai le tele o uʻamea faitotoʻa. Ae o le a le mea e fai i le loka? O le tatalaina, e mafai ona faigofie ona e le amanaiaina le lifiloi maualuga o le faitotoa. Ae o le tau o le tuʻufaʻatasia e mafai ona sili atu i le aofaʻi o le tapunia o le oloa i ni nai taimi. E mafai ona e alu ese mai lenei tulaga faigata e ala i le faʻatauina o le kale 252 pe 257 faʻasologa o Castle.

O le tipiina o loka mai le kamupani na i ai le tele o nei faasologa o loʻo i ai le maualuga o le puipuiga, toetoe lava a le mafai ona ola geoction filifilia. O le a manaʻomia e tagata gaoi le tele o le taimi e faʻamalosi ai. E aoga foʻi le vaʻai mai e talia le tau o le masini mo lo matou atunuu uma o le matou atunuʻu. O le mafuaʻaga lea e toetoe lava o tagata atamamai uma o loʻo fautuaina muamua loka mo le faʻaaogaina o le uamea faitotoʻa mai lenei gaosi oloa.

Sa ma pasia e Kale se auala faigata mai le maualalo ifo i le mamalu o le lalolagi. O le tau o oloa sa i totonu o le sili ona avanoa e toetoe lava o uma vaega o le faitau aofai o tagata. Ma o le aʻoaʻoga lea o le tumau pea e tumau, tiute ma oloa sili ona lelei. Ma afai foi e te faʻaopopo foi tekinolosi faʻaonapo nei, e mafai ona e mafaufauina pe faʻapefea ona i ai lenei tulaga o le saogalemu o lenei oloa mo faitotoʻa faitotoʻa i lalo o le kaleti i lalo o le kaleti i lalo o le kaleti i lalo o le kaleti.

O se tala o talafaasolopito

Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

Kale 257 L.

I le faaiuga o le taua i le 1945, o taimi faigata na amata i Turkey. Ae talu ai i le lima o le sami sa amata ona tupu i vaega eseese o le tamaoaiga. I lea vaitaimi, na faatutuina e le togalaau o Oszyr se kamupani e fua ai loka mo faitotoa ulufale. Faʻafetai i le faʻaauau pea ma taumafaiga, na amata fiafia le oloa malosi i le atunuʻu, ma i le lumanaʻi na ou aʻoaʻo ai le lalolagi atoa. O le mafuaaga o le tau lea o le matua sili atu nai lo le tulaga lelei.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga filifiliga manatu i le faamalama sill i luga o faamalama

I le aluga o taimi, o le fale gaosi o le kamupani ua tupu, ma talu mai le 1980 ua amataina e natia apa mea, safaia. Ma le isi, na amata loa e Kale ona faia ni mea faigaluega, o le a faʻaaoga i masini o uʻamea-palasitika Windows.

O lenei o le lalolagi atoa e iloa le ituaiga o Kaletasi masani i Cameles ma Castle Mechanasms. O le mea moni o le toe vaega o oloa o loʻo faʻatinoina i le Turkey ma faʻataʻitaʻi e le paʻu i tua atu o tuaoi. O le lalolagi o le lalolagi na faʻatagaina ai le 'aʻai e ave lona Nich, e pei ona latou maua ai se tau maualalo i luga ma le lelei lelei. O lenei uiga na mafua ai le lauiloa lauiloa o lenei turisi kamupani turki.

Foliga ma faatusatusaina o le sili ona lauiloa

Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

Kale 257.

O nisi o faʻataʻitaʻiga sili ona taatele o tagata faʻatele mai Kale o faʻataʻitaʻiga 252 ma le 257. Latou te tuʻufaʻatasia ma le faʻatuatuaina ma le taliaina tau. I le mafaufau i foliga o nei mea e lua, o le tele o eseesega eseese e masani ai.

Locks 252 faasologa o loʻo fuafuaina mo le faʻaaogaina i le uʻamea vaitusi ma totonu o faitotoʻa ma le mafiafia o le tapoleni o le 50 mm. O lona uiga e tatau ona latou maualuga le tetee i le hacking. Aialia, e leai se tasi e nana se avanoa gaogao mo sea faitotoa. Ma lenei, i le isi itu, tosina tagata gaoi. Ae o le hakin iinei o mea uma o lo o mafaufau lelei i fafo. O lea, i le loka mo uʻamea faitotoʻa o loʻo i le 252 faasologa, o se komipiuta o loʻo aoga. O lenei vaega e faia ai le filifilia o filifiliga mo mea tatau mo le sili ona faigata, ma o le osofaiga o le a tele lava taimi.

Tuuina atu i luga o le maketi 252 faasologa e le gata i le cylinder, ae o le suvalden mechanasms. Ua faia mai na o Kalena Steel. E mafai ona vaʻaia uma elemene

  1. apamemea
  2. chromium

O loʻo i ai le 'aʻai mo faitotoʻa mai le kamupani o nei faʻasologa e tolu o vaoval. E i ai se loka-teuteuina tolu-sitepu scranism. O le a faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga i totonu o le 'au taʻavale, e faʻafaigofie ona tatalaina le faitotoʻa ma e matua faʻateleina le olaga. Tatala, pei o le tolu Chrome Rroolel, e faia o le uamea. Mai le tulaga tumau, o le iʻuga e mafai ona faia faʻatasi ma le fesoasoani a le ki ma faʻaaoga le 'au. Tatala le faitotoʻa o le a mafai ona o le faʻaaogaina o ki e sau i totonu o le pusa.

Tusitusiga i luga o le autu: resitalaina o se nichh i le potumoe: Manatu ma auala e faaaoga ai

Lokaina 257 faasologa e iai sina mea ese ma le faamoemoe. E faʻaaogaina i le uʻamea faitotoʻa ma le itiiti ifo mafiafia o le 40 mm faʻaaogaina. Faʻaaoga 257 faasologa, e faʻatusatusa i le lomiga muamua, pei o se loka faaopoopo.

Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

O aitema uma iinei e faia mai o le kalentan Blen Steel, lea e iai le kuka kuka. Tolu Rigel ma Komupiuta Coa e le fiafia i le potu mai le itulagi e le talafeagai. E aoga foʻi le le vaaia o le vasega maualuga o le puipuiga, poʻo le fea o faia i ni oloa, ma o la la tau e pei o le averesi.

Mo faafitauli-leai-leai ma le maualuga o le tautua, e le mafai e le oloa ona mimilo ma le suauu. E sili mo lenei le faʻaogaina o ni faʻasee faʻapitoa poʻo se telefoni se toe faʻaleleia. Faʻapea foi i le 257 faasologa faʻatinoina le tomai e faʻaaoga ai le faʻapipiʻiina o lotoa. O lenei faaiuga e tele ai le saogalemu. O iloiloga uma e uiga i lenei filifiliga e lelei tele, o le a le toe faʻamaonia le faʻatuatuaina o loka mo faitotoʻa mai le kaleʻa.

Faatusatusaga o uiga masani

Loka mo faitotoʻa o le faʻasologa 252 ma le 257 e iai uiga eseese. O loʻo iloga e iloga i le itu taua ma le i ai o elemene taʻitasi ma masini. O lo latou tau e ese teisi. Ae latou te i ai foi le aotelega. O loʻo faʻaalia e le laulau le uiga autu o 252 ma 257 faasologa.

Faasologa252.257.
O le itu, mm.210x107x19,5140x107x19,5
Avanoa o LATSe iaiE leai
Lapoa ma le numera o riel, mm / pcs16/316/3
Alu ese mai le giglels, mm34.534.5
Tua mai le mumū.60.60.
O le numera o suiga o taimi pe a tapunia, e uiga3.3.
Tau o le tau, Rub2200.2000.

Ma le isi, e mafai ona maitauina o 252 ma 257 tiries o loʻo vaeluaina ma le lima taumatau-lima. E le suia lenei tau.

O Kamupani 257 ma le 252 faasologa mo namea faitotoa mai le kalei lelei le faʻatinoga, ma i le taimi e tasi latou te tau i totonu o tagata uma o lo tatou atunuʻu. Tumau, ma le maualuga maualuga o le saogalemu, taugofie ma tumau - O lenei mea uma e mafai ona fai atu i le tasi upu - kale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aumai le suauʻu pisia o lavalava

Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

(O lou leo ​​o le a muamua)

Castle Cais: Lagolagoina le Kamupani

Utaina ...

Faitau atili