PeterFly apaau o mea faigaluega: Master Vallery Decorication mo Dolls

Anonim

O lagona pupula ma le fiafia i lagona o tagata e fesoʻotaʻi ma lagona o le paʻi, manogi ma le vaʻai. O tagata e olioli i se tamaʻi aso o le taumafanafana, o le faʻatafunaina o vali i luga o le vao i luga o le vao poʻo fugalaʻau, ae o se fiafiaga faʻapitoa e mafua ai ona manulele. Faafetai i lona lanu ma le tomai pupula e felelei, miti faia nei iniseti tagata e uiga i le faigofie ma le alofa tunoa, ma ua latou le falaoamata mai le fugalaau i le fugalaau. E le faateia ai e faapea o le pepe ma lona apaau i taimi uma o le soa mananaia sili mo teuteuina uma lavalava ma fale. Poto masani tufuga, pe a fatuina o latou Masterperice, fesoasoani i le tagata le poto masani o le poto masani. O apaau pepe e le faigata tele ona fai oe i le fale, pe a faʻafuaseʻi ona manaʻomia ni suiga.

Togafiti

Togafiti

2 auala e gaosi ai mea atofaina

Ina ia faafouina le outfit pe tuuina atu le taitoatasi o le mea soesā tuai, e lava e suisui se ulugalii o le pepe i ai. Ma le latou gaosiga, e oʻo lava i le a amataina le amataga. O le tino eletise e mafai ona faia i auala eseese.

Mo le muamua, o le ae manaʻomia se fasi okeni, lanu malamalama lelei mo ie poʻo le fao, gluser, scous, screfly screvels.

Mo le amataga o le flat okeni o le tele o aluga, ina ia taofia le oloa le pepa. I luga o le sipuni pepa poʻo le kalama ma se atigi fagu tusi se pata ma oti i fafo.

Togafiti

I luga o le ie ma se penitala, o le a matou fesiitaiina le faaputuga a le faaputuga ma ua tipi lelei. Ao le oloa ma paints po sparkles o fao polesi, mago ma ta le uʻamea.

Mo le gaosia o pepe, o le auala lona lua o le a manaomia se lautele manino ma faapipii le vaapiapi, filo pogisa mo le moge, filo i se mea faapipii leo, seleulu ma le afi.

I luga o le lipine o loʻo matou faia le pito o le pito o loʻo le sasaa. Ou te tumau i luga o le tulimanu o le filo ma le emo o le apefai i se āi membrane.

Mataupu i luga o le autu: O ofu lusi ua fai mo maile e faia oe lava: mamanu ma ata ma vitio

Togafiti

Togafiti

Faʻasusu le asamu, ma e le mafai ona oʻo i le pepe. Faaleleia le oloa uma. Mai se fasi pepa momomo, matou te faia le iniseti orsso, ma make lesa i lalo o lea.

Togafiti

Togafiti

Pepe mai le Okeni e maua tele ma le malamalama. E mafai ona faʻaaogaina mo le faia o asoa, tautaliga, pale ma teuteu lavalava.

Pepa butterflies i totonu

O se uiga o le fale poʻo le fale mautotogi e mafai ona avea ma tusi a le tusitala i totonu o le ata. Faʻaopopo le alofa tunoa ma le vali vali o le a fesoasoani i pepa pepa tupe e mafai ona faia tutoʻatasi.

Muamua, e manaʻomia le filifili i luga o mea e faia ai le teuteuga. Mo lenei, o le pepa masani e talafeagai, pepa malo pe vinylit ata i luga o le pipii. Fai se pepe mai nei mea e faigofie atu nai lo faigofie. Naʻo le faapipiiina o le stensil i mea filifilia, liʻo i luga o le feʻau ma tipi ese. Aoina le oloa i lau tofo.

Togafiti

Togafiti

I le faʻaopopo atu i le tele o vaega, e mafai ona e faʻaaogaina se mea tatala. Pepe, na faia i le ala lenei, ua faailogaese ai i luga o le ea, faigofie ma sili ona atamamai.

Togafiti

Togafiti

tagata Creative oe ua le fefefe o le faagasologa monotone o le faia o galuega taulima i auala Origami o le a fiafia i oloa 3D i le tulaga o lele matagofie. Faia mai le taimi nei, o le a latou liliu matagofie ma malie, o le a fausiaina lelei ai i soo se aso timuga.

O le a e manaʻomia ni lanu lanu o le lapoʻa o pepa 15 * 15. Muamua, e tatau ona e otootoina laina o le poia, Tu mau le pepa, pei ona faʻaalia i totonu o le faʻatusa.

Togafiti

Le isi, fai se avanoa i le ituaiga o tafatolu. Ona o lenei, o le pito o le ua lafo gauga faalava i le vaega pito i lalo faasologa agai i lalo. I luga o le mulimuli tringalar faamatalaga masani flexing pito o le ata i luga.

Togafiti

Le isi e fausia e le tino o le lumanaʻi vaʻaia. Mo lenei, o le tafatolu liliu i luga o le itu ese ina ia o le pito i luga o le oloa e faasino ifo i lalo. O le auiliiliga o loʻo i ai i se auala e i lalo ifo o le pito i lalo e itiiti ifo nai lo ni ulugaliʻi.

Togafiti

Ona fai ai lea o apaau o le pepe. Ina ia faia lenei mea, afifi le fasi ie i luga o le itu faafeagai ma pipii i ai. O le mea o loʻo taʻaʻalo ese i le afa, ae e le o le ogatotonu. Lenei o le a maua ai le tele o le pepe.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e lalagaina le taulima pamu mo le amataga: Polokalame ma ata ma ata vitio

Togafiti

Matou te lafoina le galuega, ma avatu i le tusi.

Sauni! Teuteu le potu, avatu ia te ia tulaga ese ma le atoatoa.

Mai le pepe meataalo i le faiva i le lua minute

Togafiti

O teineiti uma e talitonu i tala fatu ma lelei matagofie faiva. Manatuaina o le pepe taalo talafeagai tuai i le wizard, o le ae lē fiafia i lau pepe. Ma ia faia lenei mea e manaʻomia tele - e fausia ai se apaau o le meataʻalo.

O apaau mo pepe mea e faigofie ona faia se palasitika o le pusa, lea na teuina ai le meataalo. Faatasi ai ma le fesoasoani a se stencil, tatou te oti ese apaau mai ai, vali i latou i fao polesi ma i luga o le faavae o le olo kelu. Ma nei poloka, o le a pipii ai apaau i le pepe meataalo. Faie ua sauni!

Togafiti

Togafiti

Vitio i luga o le autu

O le vasega auiliiliina o le vasega i luga o le gaosiga o lenei teuteuga o loʻo faʻaalia i ata nei:

Faitau atili