Taiala e Sui Linoleum ma ou lava lima

Anonim

Soʻo se fola e tatau ona suia taimi e tatau ona suia e aofia ai tau tele. Afai e te le tosina faʻapitoa ma toe faaleleia oe lava, faʻataunuuga o le a faʻaititia i le tele o taimi. O le mea moni, e le mafai e tagata uma ona tuʻu se parque poʻo le pale, ae e le faigata ona sui le linosum ma ou lima. O le mea pito sili ona taua o le saunia lelei o le fola o le fola ma tuʻu saʻo i mea, ma faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani i tagata atamamai o le a fesoasoani e aloese ai mai galuega sili ona sese i lenei faʻagasologa e tele

Taiala e Sui Linoleum ma ou lava lima

Linoleum e sili atu le faia o se sima i luga o le pito i luga - o le a malulu le fola.

Faʻafefea ona saunia se faʻaaliga o fola?

O le sui o le fola e manaʻomia le avanoa avanoa, ma o lea e manaʻomia ai le onosaʻi i le potu ina ia leai se galuega e leai se aoga. Afai o le linouum tuai o le lelei tulaga, e aunoa ma avanoa, ma o le foloa i lalo e leai ni mea faitino poʻo ni mea fou e mafai ona togafitia tuusaʻo e mafai ona togafitia tuusaʻo i ai. I lenei tulaga, o le tapenaga e aofia ai naʻo le aveeseina o le prontan magrathy demanding o luga luga. Ina ia toe faʻaaogaina le Prethes, o elemene na aveese e sili atu le numera mai le itu pito i le itu e ala i le tuʻuina o le numera tutusa ma luga o le vaega o le puipui. Mulimuli ane, o le a faʻafaigofie ai le nana o puipui ma sefe taimi.

Taiala e Sui Linoleum ma ou lava lima

Sauniuniga o le ata faavae ae le i taina Linoleum.

Afai o le tau o le aupito tuai o loʻo puʻeina malosi pe matauina tulafono na faia i luga o le fola, o Linouum e manaʻomia ona aveese, ma ua toe faaleleia le faʻavae. Talu ai o le linoleum o loʻo sasaina i luga o 'eseʻese, e manaʻomia le faʻaleleia ia latou i auala eseese. O le sima o loʻo mafai ona fesoʻotaʻi ma le tele o fuʻa poʻo se siʻosiʻomaga masani na e malaga, o lenei metotia e sili ona faigofie. E sili atu le leaga, pe a fai o le ata ata o loʻo faia i totonu o tulafono: ma le laʻau umi, o le laʻau ua faʻamatalaina, o loʻo amata ona foloina, ma faʻateʻa ia faʻaleagaina sili ona faigata. Muamua, e manaʻomia le taʻele o le pala pe filogia, ona faʻamalosia ai lea o vaʻa leaga, uma avanoa ma avanoa laiti e faʻamavae ai, fufulu ai.

Tusitusiga i luga o le autu: O le puipui o le ata: Ata mo tamai umukuka, totonu o tusitusiga

Ua saunia foi vaega tumaoti: O matamuli ifo i lalo-lalo ua faamalosia, solo solo le solo, o le laualuga o le lapotopoto. Afai e tele ni faʻaletonu, e faigofie tele le tapunia o le pito o le Plywood poʻo ni pepa laupapa, faaitiitia ma le totoʻa o ia te oe lava e le faʻaleagaina le sili ona fetaui. O le sui o le va o papatusi e tatau ona tuufua, le masani ai luga. Ina ua uma ona mago, o tagata ufiufi e fasia, ma o le fola atoa ua faamamaina mai le efuefu ma lapisi. O lenei tulaga sauniuni ua maeʻa maeʻa.

Sauniuniga o Mea ma Meafaigaluega mo Galuega

Taiala e Sui Linoleum ma ou lava lima

Linosum tipiina faasologa.

E pei ona e iloa, o Linoleum o loʻo faʻatau atu i Clills, o lea o le taimi lava e tatalaina ai lona laualuga e le tutusa lelei mo le makaina ma le fola. E galulue ma le mea sa faigofie, o le faʻatauga o le faʻatauga o loʻo fautuaina e solo i luga o le fola ma tulei i luga o se auala mamafa i le tele o itula. I le taimi lea, o galu i luga e le gata i luga e le gata i le manogi, ae o le manogi faapitoa o se linesu fou o le a mou ese atu. Afai na malulu le galiga mo sina taimi, aʻo leʻi liliu, e tatau ona e faia ia lelei e mafanafana i totonu o le potu: O lenei mea i lalo o le malosi o le vevela o le vevela ma ua mafai ona mou atu.

O mea faigaluega e tatau ona sauni mo le makaina ma le fola o linoleum:

  • rofautte;
  • penitala ma pule;
  • talafeagai gifonery;
  • seleulu;
  • Lua-itu itu.

O le filifiliga sili ona sili ona lelei mo le tipiina o le kuka o le faʻapitoa seleulu ma 2 e mafai ona tulaʻi, ae o le masani ai o le a tulaʻi. O le mea autu o lo o latou maai. O le faʻasologa o auala e faʻalagolago tele i le tele o le potu: i potu laiti, o le linosum e faʻapipiʻi i luga o le fola o le fola, pei o le plurec, e pei o le promen spalaula ma se faʻaseʻe mo le malie.

Otooto i fafo

Taiala e Sui Linoleum ma ou lava lima

Vaega o le lalagaina o linoum.

A faʻapea o loʻo taʻoto se linoleum, aua le faia e aunoa ma le tipiina o le tapoleni. Mai le filifiliga saʻo o mea o le a tipi, o le ituaiga lautele o le faanerang o loʻo faalagolago, ma o le mea e tatau ona faia tonu lava i mea uma. Faʻaopopo atu i tapulaʻa o le potu, o le taitaiga o le malamalama ma le faʻatulagaina o le kopiina e tatau ona faʻaaogaina ina ia le mafai ona vaʻaia soʻo i le vateatea i le va o le malae. O le Monophoninim Linoleum e tatau ona togafitia i le itu o le malamalama, o le folafola o le fola e foliga suamalie ma sili sili. Faʻatasia fusi ma le geomoric mamanu e tele se taimi ma faʻateleina le taumafaina o mea, ae foliga mai e pei o lenei o loʻo sili atu le teuteuga.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e matagofie ma taugofie e vavae ese puipui i totonu o le faleuila

Ma, i le taimi muamua o le umi o le potu e fuaina, o le uluai ese le esepili motu 'aina ma gagau i luga o le fola. Linoleom ua tuu i luga o se tasi o puipui ma se tamai pito i lalo; Mulimuli ane, o mea uma e sili atu, ma o le vave avanoa o le 3 mm o le a tumau pea i le tino o le potu. O le isi fasipepa e muamua ona momoli i le ata mai le muamua, ma na o le pau ai. O isi uma ua le atagia mai ai lava faapea, ma paipa tipiliga ma tulimanu o lenei laasaga 'Aua neʻi manaʻomia le faia.

Ina ua maeʻa le lio o Linoleum i le itu atoa, ma o soʻo se tasi e tuʻufaʻatasia ma le lelei, e mafai ona e amata e ta aʻe ai mea i puipui. O pito o le taupulega ua teena teisi ua teena o ia o le 3-4 mm gamp tumau i le va o le pa ma linouum, ma le itu tauagavale e fai ai se peni. Toe foʻisi pe a ma le 20 cm, o loʻo toe taʻuina uma mea o loʻo toe taʻuina, ma faʻapea lava i le vaitau. Ma le isi, o papa ua soloia sili atu ma fesootai igoa i se tasi laina malo, pe a uma ona tipi ese le fasi. E faʻapena foʻi ona fai ni siva mo le maliu ma le sesina o le ogaumu i le tuufaatasiga o tulimanu.

Metotia o le taotoga papos

Taiala e Sui Linoleum ma ou lava lima

Tekinolosi o le malulu o le linoum o linouum kulue.

E tele auala e fai ai le linosum ma o latou lava lima. Afai e na o le taoto o le taʻele i luga o le foloa, e mafai ona faʻagaioi ai matata poʻo le aʻe o galu i le taimi. Ia e le tupu lea mea, o mea e tatau ona faʻapipiʻi i le faʻatagata maaʻufia. Mo se tamai vaega, o lenei metotia talafeagai: o fasi fasi i le tino ma luga o le fusi o lo o faapipiiina i le fa-itu-itu-lima ma agamalu shooffer.

Afai o le eria e lava le tele, o le linosum mafai ona malupuipuia ma le matua mastic po o kelu. A faʻaaoga le mastic e manaʻomia le alualu i luma o le pito i tua o le tapoleni ma le fola fola.

O loʻo tatau ona lelei le faiga e tatau ona lelei, o lea e fautuaina ai le faʻaauau o le taʻe pe a uma le 1-2 aso.

O le faʻavae ma le tapoleni ua ufitia i se vaega o le mastic, ona tuʻu ai lea o le solo ma le faʻaeteete le linoum ma le malosi malosi. O le laualuga e tatau ona faʻamamaina lelei i se ie poʻo se faʻaseʻe ina ia e le tumau ai le ea poʻo le sili atu ma le tele o le tau.

Mataupu i luga o le mataupu: Autumn Crafts mai le pepa: Quilling ma Tusitusiga - 2 Masterblass + 40 ata

O le fola atu i luga o le kulimi e faia nai lo mea e eseese ai: O le ua saunia auala e punou mai i totonu o puipui i le potu i totonu o le potu i le potu tele pe a mafai, ma o avanoa uma e manogi i le kusi. Ona toe foi ai lea o le linoleom i le nofoaga, fetaomi atu i le fola ma le faaeteete ma le faaeteete. Ona punou lea i le ie i le isi itu ma toe fai le gasologa. I soʻoga o le paposa kelu o le tauau, solomuli i le 3 cm. Faʻamago o le 3 aso, o lenei taimi uma e le fautuaina i luga. A faʻamamaina le faʻamamaina, e mafai ona e alu i le sitepu mulimuli: o se naifi sili ona lelei oe manaʻomia e tipi pito i soʻoga, ona faia lea o le sprie o fuʻa.

O lenei fola i luga o Linoleum, ma ona lava lima e toetoe lava a uma. E tumau lava le faʻapipiʻi o le 'au i luga o le ptenth ma tuʻu le laufanua, ma e mafai ona tuʻuina meaaloa i totonu o le potu. O i latou e masalosalo o lo latou malosi e fautuaina e amata i le pito i luga, e pei o le ulufale mai o le potu ulufale po o le umukuka. Afai o oe saʻo pea ma le soʻoga o loʻo i ai ma le saogalemu, aua le faʻavasegaina ma faʻatino ata ma le faaeteete, o le suia o le tautalaga sili ma o le a le atoatoa le taimi muamua o le a le faʻaoʻo.

Faitau atili