Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: Filifili Valnish, Faʻatoʻaga, vali

Anonim

I le taimi talu ai nei, o le ufiufi o se mea e sili ona malie ai. Seʻi oʻo lea i le taimi nei, tele palapala, logsias, teges, ma o fale feai ma ofu faatasi ma ia. E oʻo mai i lea aso, o lenei fesoʻotaʻiga e masani lava ona faafouina, lea e sili ona faigofie le faʻatinoina o le ata vali.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: Filifili Valnish, Faʻatoʻaga, vali

Ina ua maeʻa faʻapitoa gaosiga ma le atavali, ufiufi ma foliga sili atu, ma o le a toe aʻoaʻo umi.

Ae e le gata o le umi o le taimi na manaʻomia ai se puipuiga puipuia o le puipuiga: o le laina fou e sili atu le aulelei pe a fai o loʻo ufiufi i le va eseese poʻo le vali.

Afai e leʻo i ai i totonu, ma faʻafesoʻotaʻi saʻo le siʻosiʻomaga, ona manaʻomia lea mo galuega faʻatusi. I lea tulaga, o le fesili e tulaʻi: Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa?

SAUNIUNIGA O LE LINE I lalo o le ata

O le faiga e faia o fafie filifilia ma o se vaapia o pa ma togalaau. O i latou o ē na faia le faʻagasologa o vali galuega-faʻatauvaʻa. Afai o le faapaologa e maua ai se taimi umi, o le laʻau laupapa na mafai ona faʻaputuputu ai le tele o le pefu ma gaʻo gaʻo. O le mea lea, o le tulaga muamua o le faʻafouina o le laina o loʻo faʻamamaina. O le tagata e seasea lava ona tuʻuina atu ana mea e leai se puipuiga e aunoa ma le puipuiga, o lona uiga e leʻo le paʻu o le vaega o le a tatau ona fana, ae o se komiti tuai. E tusa ai ma le faauluulu o le ufiufi o le togafiti, o le a latou tatau ona tutusa. Afai e tumau ai le loloto o vali ata tuai, o nei fuauila o le a iloaina i le taimi o le la susulu. Ina ia aveese se valivali ma le vali ese, e mafai ona e faʻaaogaina se meafaigaluega faʻapitoa: sprinkler o ni ofutino vali.

Metotia muamua: Aveese le vali ma varnish e Shredder

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: Filifili Valnish, Faʻatoʻaga, vali

Tapē le vali vali e sili atu ma le fesoasoani o auala faʻapitoa.

  1. Faʻamama ma le faʻaeteete le laʻau mai le palapala ma le pefu ma le fofo suamalie.
  2. O le Sulu e faatatau i le pito i luga o le ufiufi. O le mataala lelei o le a totogiina i le loloto, taumafai e misia uma pa pupuni ma le pa puipui.
  3. A maeʻa le 10 minute, o le ata tuai o le a amata ona liliu, fausiaina tamaʻi lapoʻa.
  4. Aveese i totonu ma le spalala, taumafai e aua le toe tuiina le laufanua o le faauma lelei mea.
  5. O le a matou fiu ni mea e fai ai le laualuga o le laau.
  6. O le a tatau ona faʻaaoga e le Chammofer Chamrfer ona faʻaaoga ma le faʻamaoni le emery pepa poʻo le spatila. O lenei galuega e tigaina ae o le pa pupuni e tatau ona fufulu ma le faaeteete.
  7. Ina ia aveese se manifinifi manifinifi o fafie ma, faʻapea, ona faʻatumu lea o ato, e mafai ona e savali i le rubank.

Metotia o le lona lua: matou te faʻaaogaina se naifi faʻapitoa ma le oneone

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: Filifili Valnish, Faʻatoʻaga, vali

Aveesea vali e aunoa ma le faʻaaogaina o auala faʻapitoa.

O lenei metotia e talafeagai mo i latou e leai se masini olo poʻo se faipule. Taumafa pepa o loʻo maua i totonu uma, ma o le a faʻaaogaina e aveese ai le auvaa tuai. O lenei galuega e matua le fiafia ai, ae afai e te filifili e aua le faʻatauina se mea fou faʻaiʻu, ma e tatau ona faʻaleleia le mea tuai. Ina ia faafaigofie galuega ma le chamfer, e mafai ona e faʻaogaina se naifi ma se lauʻeleʻele "i lalo o le Cone". O lenei mea faigaluega e faia tutoʻatasi ma tatau ona pei o se seevae naiʻi, o lona uiga e tatau ona i ai se tafatolu foliga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taʻele cab barbonate e avatu ai ou lava lima?

I lenei metotia, o le amataga o le faʻamamaina mai le palapala e taua tele i lenei lami. Afai o le ufiufi e i totonu o totonu, e masani lava ona faʻamalosia nofoaga mataʻina. E mafai ona latou aveesea e se somevent po o le acetone. Ua aveese le palapala e faʻaaoga ai se lauulu poʻo uʻamea uʻamea. Taumafai a o le faʻagaioiga e le o le faʻamamaina le laualuga. Ina ia soloia le paʻu, e fautuaina le faʻaaogaina o le FIRI ituaiga meafaigaluega.

Faamama le luga o le laina

O le autu autu o le togavao o le laʻau o le faʻatumuina o le sili ona lelei poʻo le tuleia o le laualuga. E mafai ona faʻatau mai se mea muamua mo galuega fafie, pei ona faʻaaogaina tamaʻi laupapa faʻapipiʻi pei o se mea faʻatau. Matou te faia le laufanua e tusa ai ma faʻatonuga ma agai atu i le vaega mulimuli o le tapenaina o le laina i le vali - olo. E amata ina ua maeʻa le faʻamamaina atoa o le vaega faʻataʻitaʻi.

O le a le mea e filifili ai lacquar mo le laina

1. Feololo Vai Faatatau.

O auala uma o lenei faasologa e le manogi ma mago lelei vave. O se vala o nei eseesega o lo latou saogalemu tele mo tagata ma meaola, e pei ona fai i totonu o le siosiomaga mafutaga masani. Ina ia faʻagaioia le laualuga o le laina i luga o le faapaologa, vai-faʻavae varnish e talafeagai pe a puipuia le avanoa mai le aʻafia ma le kiona, pe afai o le mea lena. O nei oloa mo le gaosia o laupapa laupapa o loʻo faʻaogaina e faʻagaoioia mea i totonu o le potu. O meatotino puipuia o ia eseese e maualalo ifo nai lo mea na fai mai i lalo. O le lanu lanu e filifilia e faʻavae i luga o le faʻatonutonuina o le pulega o le pulega.

2. Acrylic varnishes.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: Filifili Valnish, Faʻatoʻaga, vali

O le lanu lanu e filifilia e faʻavae i luga o le faʻatonutonuina o le pulega o le pulega.

Tuuina atu se mafiafia vai malosi o se tasi lanu. A o le i faʻaaogaina, e manaʻomia le tuʻuina atu i le sili ona lelei ma le vodka poʻo le ava malosi. Mo le faʻagaioia o le luga o le faapaologa, o nei mea faigaluega e agavaʻa atoatoa. Latou te puipuia atoatoa le laau mai le ultraviolet ray ma le susu. Acrylic eseese e leai se leaga i tagata ma e le o iai ni vailaʻau palota. O le faavaa mo le laupapa, e mafai ona faʻaaogaina uma i fafo (i luga o le faapaologa) ma totonu.

3. Lucky i luga o se Alkyd faavae.

Afai e te nofo i se itulagi ma maualuga maualuga o le ea vevela, o lenei ituaiga o vale e sili ona talafeagai o isi uma ina ia vali ai le ufiufi i le faapaologa. Ae o le valiina e mafai ona i ai i totonu. O nei tuʻufaʻatasiga o le faʻaleleia o le faʻaleleia ma fausia se puipuiga mautu mautu le faʻamamaina O se tasi o latou tulaga lelei o le faʻafetauiina o masini faʻaleagaina i luga o le togafiti.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia ni mea e fai ai le taʻele

4. Lucky i luga o le polyarethane faavae.

O tupe ia o loʻo fuafuaina mo le gaosiga o 'autafa o le laupapa i fafo ma faʻaalia i le afaina o aʻafiaga o le siosiomaga. O le uiga ese o le polyarethane varishoshs o lo oi ai se manogi manifinifi ma ma le faʻaaoga o mea leaga. O le mea lea, pe a faʻagaioia le Olaga i nei tali, e fautuaina ai le faʻaaogaina o se gasu fusi poʻo le manava. Ae ui i lea o nei vaifitu, o se suiga tele o se filifiliga sili atu lea o le lelei o tagata uma na o lo o vave ona gaosia: O le a vave ona puipuia, ma maua ai le puipuiga mai Ultraviolet, e mafai ona puipuia.

Filifili vali mo le laina

1. Suauu vali.

Ua lauiloa i latou i lena vaitaimi e tele ai so latou vaitaimi o le ulaula, ma fausia se uila tumau, faʻataga fafie e "manava". E le mou ese atu le 'itu i luga ma e le mou atu, e le o le le mautonu, susu. I fale fale oloa, se filifiliga tele o le suauʻu vali vaʻai o faʻailoga taua o Tycoulla, le tuai o le mauga, feoaʻi ma isi. Ina ia mafai ona vali le faiga i luga o le faapiopine, e mafai ona e filifilia se tasi oi latou. O le manuia o le lanu o le lanu o nei tuʻufaʻatasiga e matua tele lava. E mafai ona e galue ma i totonu, ma fafo atu o nofoaga.

2. Dellet Alkyd ma suauu vali.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: Filifili Valnish, Faʻatoʻaga, vali

Filifilia lelei vali, o le a faʻateleina le olaga o le olaga o le ata vali i taimi.

O loʻo faia i luga o le faavae o le oliFA, ae manaʻomia ona solia i le manaʻoga manaʻo. O nei tuʻufaʻatasiga e mafai ona valiina i ni vaega se lua, pe a latou fausia se ata fou-mautu, lea e faʻaalia e le lelei le teteʻe atu. Afai o le itulagi o love mai i matu, ona fautuaina ai lea e faʻaaoga e le galuega i fafo. O luga o le ata vali e le o le taliaina, aua le manuia, mo le tele o tausaga taofia la latou uluai setete. O le lanu lanu e le sili ona lelei iinei e aofia ai i totonu o le suauʻu vali, ae filifili se tali faʻamalosi e faigofie.

3. Fasiga o vali.

I totonu oi latou o Alkyd, ae o le vai-o lo o vai, o le afaroqu, ma polmer ma isi mea. O i latou o le uaʻi o le tetee ma le lelei tele, faigofie ona faʻaaoga ma tautua ai mo le tele o tausaga. O le foliga o le slorame tuufaatasiga o le latou faia o se mea sili i le mafiafia o le mea e mafai ai ona lafo ese le tele o anufe o se laupapa luga. O le mea lea, afai e leai se talitonuga o le faʻavae o loʻo faʻamaliuina o le ufiufi mai le tuai o le ogaumu ma palapala, e fautuaina le valiina ma soʻo se tasi o le vaega sili ona tutusa. O tagata atamamai e fautuaina le tau o le tau-aoga ma fai ofu o le Dourt Doumox Fefaatauaiga Daimond Daywood, e taoto i le mafiafia o le laga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia ni puipuiga faʻapitoa ma crystal beads?

Tolopoina mo le laupapa laupapa

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: Filifili Valnish, Faʻatoʻaga, vali

O le mea e tatau ona tuʻufaʻatasia e le naʻo le puipuia, ae o le teuteuga o galuega.

O le faigofie auala e puipuia ai le laʻau o le valiina foʻi ma le faʻanoanoa. O le filifiliga o le lanu o loʻo laititi, ae o le fofo o le paketi ma se matua lelei tele. Faamamafaina le tino o le laʻau soʻo se mea e taofi ai se faʻasologa o le tycoulla, tusitusiga. O nei tuʻufaʻatasiga e puipuia atoatoa le laʻau mai le liligi ma puipuia lona faʻaleagaina o le fafie. I luga o luga luga o le mea na tupu ma latou, o le fofoga po o le fungis e le o fausia. E mafai ona maua i le pito i luga le pito i luga o ni lanu e aunoa ma le lalafi, ae latou faʻamamafa le ata o fafie.

Afai o le le atuatuvale o le ea, e masani lava, o se faʻataʻitaʻiga, i le talafatai, i le talafatai fatu), e fautuaina le vali ma le leiloa o le lauʻeleʻele. Latou te fausia se ata o le susu o le susu ma le matte po o le susulu luga. O sea fetauiga o le frosts ma le vevela tetee e mafai ona faʻaaogaina e faʻatautaia ai le ufiufi i le onna poʻo le taʻele. Lauiloa le le fiafia i luga o Wax "Sezhelzh", ae o lea ua faʻaulufale mai ai Faʻafanua ma Faʻafitauli Faʻatino. Afai e te manaʻo e tuʻua le ufiufi o lona lanu masani, ona faʻagaoioia le fafie ma se lanu mumu-puipuia.

Tekinolosi vali le laina i luga o le faapaologa

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: Filifili Valnish, Faʻatoʻaga, vali

Tulaga lelei ma mea faigaluega o le a fasiotia i le le fiafia i taimi o toe faaleleia.

E faigofie le saʻi pisia - e faigofie lava le galuega, ae o loʻo iai foʻi ma ni mea manaia ma mea lilo, le malamalama o le a faʻatagaina ai oe e faʻatino vave ma fetaui lelei. Manaʻoga tulaga: o le laina e tatau ona muamua-ufiufi ma muamua. E vali le ufiufi, o mea faigaluega nei ma mea e tatau ona manaʻomia:

  1. Puipuiga puipuia.
  2. Valiina o le lipine.
  3. Ieie.
  4. Pulumu.
  5. Faasolosolo
  6. Vali.

Faasologa o galuega

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: Filifili Valnish, Faʻatoʻaga, vali

Swipe le faʻaseʻe i le itu tauagavale - saʻo, ma le vice o loʻo iai.

  • Faatasi ai ma le fesoasoani o vali lipine, tatou te taʻu mai tuaoi: E ufitia foi i nofoaga o pa ma puipui, fola ma le taualuga. O le a puipuia ai fale mo i latou;
  • Liligi i totonu o se tamai pusa vali vali (pe a fai o le pulumu lanu, e mafai ona e mauaina i le fagu lea na latou faatauina). Muaʻi-fefiloi ma se solo seiloga e mauaina se vaega o le homogenous;
  • E fautuaina le ae pisia mai le tasi o tulimanu o le potu;
  • O poloka o loʻo feosofi i luga, o le mea lea o le a paʻu ai le tuʻufaʻatasiga o pogai uma o le fafie ma le laualuga o le ufiufi o le a valiina ai;
  • Afai e te filifili e vali le 'au, ona taʻe lea mai le itu tauagavale ma le taumatau ma le vice. Aua neʻi e viliina le tele o vali, talu ai nei i lenei tulaga ua fausia. O uoso ua maeʻa le lanu o le laufanua atoa o le a ave se vaataʻo, aua ua faasalaina i latou i le povi;
  • Afai e te vali i ni vaega se lua, ona mautinoa lea e faamago le taimi. Ina ia le matutu le pulumu poʻo le paʻu, faaitiitia i le po i totonu o le vai pusa.

Faitau atili