Faʻavae faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o le laulau i le potu

Anonim

Fuafua le totonu o le potu e manaʻomia ai ona e faia ni fofo faigata. A maeʻa mea uma, e tatau ona e faia se potu lelei o le potu e fiafia ia te oe ma lau malo. Ia faʻataunuʻuina lea tulaga, e tele auala. O se tasi o loʻo taʻuina i tuufaatasiga, le faʻaaogaina o ni mea tuʻufuaga maeʻa i le mamanu o le potu.

Faʻavae faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o le laulau i le potu

E faatusatusaina pa puipui i se tamai potu malolo

O le tuʻufaʻatasiga o puipui i totonu o le fale o le a mafai ai ona fausia le saʻo, manaia ma oona o loʻo i ai nei, ma pe faʻafefea ona matou taʻuina atu o le a matou taʻuina atu nei.

Faatatau i tuufaatasiga

O le autu o le Wack Water Space Rurging o puipui o loo siomia ai matou. O le mea lea, e tatau ona tatou filifilia le pepa puipui mo i latou ina ia vaʻai atu i aso nei, ma faʻataʻitaʻiina le sitaili filifilia.

Talu ai nei, e mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina e le tasi le pepa puipui, ae o se tuʻufaʻatasiga o lua pe tolu fesuiaʻiga o eseʻese lanu. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le pepa puipui o lanu eseese, i ni auala eseese, o foliga eseese, o loʻo i totonu o le potu atoa. Lalo o se paleni, o totonu o totonu o le lua pe sili atu lanu e le faigata tele, pei ona foliga mai i le taimi muamua.

Faʻavae faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o le laulau i le potu

O le pa puipui i le potu malolo

O mamanu maʻelega e aofia ai le saʻo tuʻufaʻatasiga o lanu ma mamanu, o le a fesoasoani ia te oe e suia ai le vaʻalele ata o le potu, faʻatupu ai sone, faʻaalia ai lou tulaga ese. O le mea sili ona taua o le tuʻufaʻatasiga o le agaga o pepa puipui sa matua gofie ma o le a foliga matagofie o le a le mafai ona aliaʻe fesili e uiga i lenei paga.

Ia ausia lenei mea, e tatau ona e mulimuli i faigofie tuʻufaʻatasiga faʻavae faʻavae. Ae e te le i aofia ai i le toe faaleleia atoa, mafaufau pe faʻapefea ona fesoʻotaʻi ma isi pepa. O auala nei o le tuʻufaʻatasiga e masani ona talosaga pe a faia le mamanu i totonu o le Hall:

  • tonu;
  • faalava;
  • faatosina;
  • faaofiina.

Sei o tatou mafaufau i le faasologa uma, ma e te le malie filifili mo oe lava.

Tuufaatasiga e le itu

O le tuʻufaʻatasiga o mea faʻapipiʻi e aofia ai le 'au o puipui o le lua taamilosaga i le taimi o pipii. Suia o le pepa puipui o le lua ituaiga e mafai ona faia i taimi uma pe faia i totonu o vaega 2 i le 1, 3 i le 1, i.e. Ina ua maeʻa lua pe tolu fasi o le tasi ituaiga, kelu le ie o le isi ituaiga. Ua filifilia lelei le pepa o le pepa e lua o loʻo vaʻaia i totonu o le potu manaia, matagofie, o le faʻavae o puipui e tosina mai ai le mafaufau.

E aoga le maitauina o le tutusa lanu lanu e faigofie ona tuʻufaʻatasia, a o le eseese o lanu e sili atu le faigata. Ae e sili atu foʻi le faigata ona filifili se tino talafeagai ma ata tusia, o lea i le taimi muamua e le aoga lava lea.

Afai e le mo oe le suiga o le pepa o le pepa o le pepa o le pepa o le pepa, e mafai ai ona e vaevaeina le pa i nisi vaega ma pipii i luga o lau pepa puipui i luga o taitasi. O lea, e te faailogaina pei o le autu, spoll ma tulaga lua. Sii i luga le pepa puipui mo sea ata o le a naʻo, e tatau ona e ave filifiliga mai le tasi pepa pepa aoina. O le filifiliga o lanu e mafai ona faia i luga o le faavae o ana fiafia ma fua o le potu.

Mau i luga o le autu: Bacterlia mo septic ma cessulics: O le a le mea e sili ai le ola a Microbes, iloiloga

Faʻavae faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o le laulau i le potu

Faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasiga o le monononous cards ma mamanu ma le ata

I luga o pa autu, ua mafai mulimuli ane ona tuu mea e tosina ai le mafaufau faʻapitoa: ata tifaga, mea mananaia, faʻailoga, poʻo le togafiti e tuu ai le TV. I le lagi lona lua, e mafai ona ia tuuina le meaafale autu, o lea matou te maua ai se totonugafagafa faapitoa ma ni sone faapitoa.

E mafai ona fai e fai ai le tasi le auala lelei i le potu. Sili ona lelei i totonu o le sikuea potu. O lenei puipui o le a avea ma mea sili na i ai, i tala mai ia te ia o le a le oa maumaututu, o le a avea ma se mafutaga lautele. E masani lava o se pa e faʻatinoina i lanu pogisa, ae o le isi pepa puipui ma meaafale i totonu o le potu o le moli, o loʻo faʻateleina ai le faʻatusatusaina.

Peitai, mo le tamaʻi fale, o le pogisa puipui e le o le filifiliga sili lea, aua o le a faʻalauteleina lona tino, tusa lava pe o le a i ai le avanoa maualalo o meaafale.

Faʻavae faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o le laulau i le potu

Faʻaaoga i le potu malolo lilac wedepaper

O fale gaosi oloa e fesoasoani ia i matou i le tuʻufaʻatasiga o le lua pe tolu ituaiga o pepa puipui latou te mafaia. I vaega taʻitasi o lo o loʻo iai se talaaga, atavali i lenei tuaʻuga, masalo se isi faʻaopopoga. I se faʻaopopoga, o le aoina o loʻo gaosia i ni lanu, o lona uiga e mafai ona e taʻalo ma le lanu lanu ma filifili lelei talafeagai i lanu lanu.

Tufuga faalava

Na lauiloa le tuʻufaʻatasia o nofoaga puipui o loʻo lauiloa i le amataga o lenei seneturi, ona manatu lea o se tulaga faʻavasega ua alualu i luma. O le mataupu faavae o lenei metotia o le vaevaeina lea o le puipui i ni vaega se lua: o le pito i luga, vaega o lua vaefaaola, ma le i lalo ifo o le fusi, o le tasi vaetolu. O le vaevaeina o le puipui i le afa o loʻo i le aʻa o loʻo le taliaina, aua o le tele o potu ua leiloa, ma o loʻo foliga ita.

Faʻavae faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o le laulau i le potu

Toe faaleleia i le potu malolo na sau i le iuga

O pepa uma na faʻaaogaina i se tuʻufaʻatasiga e tatau ona naʻo le lua ituaiga o ata puʻe, ae faʻapea foi i tulaga lelei o mea. I le pito i lalo, e sili le fasiotia malosi vinyl web web, a o soʻo se mea, e oʻo lava i pepa pepa puipui e mafai ona polokaina. Mo le vavaeeseina o le pepa puipui, e mafai ona e faʻaogaina se pepa puipui, luga o le puipui o le a foliga matagofie ma talafeagai.

O le Wobby Border e mafai ona faʻaaogaina faʻaopoopo i le faletusi ma mai luga i luga aʻe o le taualuga, atonu e mafai ona e nanaina ni vaivaiga.

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le pepa puipui o loʻo feagai ma le sili atu le faʻaleagaina o le faʻaleagaina ma avega, o lea e leai se nofoaga mo le vaipuna vaivai. O le vinyl mea e atoatoa mo le pipii mai i lalo, o lea na toe faʻaleleia ai, vaʻai ile pepa laupepa na.

Mataupu i luga o le autu: 5 sitaili mo le faʻaaogaina o paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu o le potu potu i totonu

I le auala, i le alatele, e le mafai ona faʻaaogaina le pepa puʻe mai lalo. O se mea e lelei tele o le faʻaumaina o loʻo latou faʻapipiʻiina, laupapa laupapa laupapa, palasitika panels. O lenei filifiliga o le a avea ma tulaga ese ma aoga, o le a toe faʻatuina mai pe faʻapefea ona galulue ma le malosi le mamanu. Totonu ma le tuʻufaʻatasiga o mea lilo o le a le naʻo le aulelei, ae matua aoga foʻi.

Faʻavae faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o le laulau i le potu

Tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi i le potu malolo mai le tasi aoina

Faʻataʻavaleina o loʻo tuʻufaʻatasia avanoa o loʻo faʻailoa ai le tulaga pito i luga, fauina se potu manuia, faia ni nofoaga talafeagai. O tuʻufaʻatasiga o lanu malamalama, o le tuʻufaʻatasiga o le malamalama ma le pogisa leo, o le paga o fugalaʻau mai le tasi palanit, foliga sili. Peitai, talu ai nei, o lenei ituaiga tuʻufaʻatasiga o le lua pe sili atu ituaiga o pepa puipui mo se potu i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi, e masani ona faʻaoga mo tofi.

Koleni tuufaatasi

O se tuʻufaʻatasiga o le laulaufaiva e aofia ai le faʻaaogaina o le tele o le tele o lanu eseʻese lanu i lanu, ata. Ina ia fausia se potu atoa atoa, o le a foliga matagofie ma tulaga ese, e mafai ona faʻatagaina e faʻasalaina ai ni tagata o loʻo pipiʻi ma fasi i luga o le puipui. O lenei maupuʻe ufiufi o le a faʻatuai i pa puipui uma ma ufiufi i tuʻufaʻatasiga o ituaiga puipui o pepa puipui, manaia lanu, mea malie i mea ua mavae.

Afai o le faatumuina o puipui uma i lenei auala mo oe o loʻo faʻapea foi, ma iloga ni vaega mo se tuʻufaʻatasiga. O nei faiga atoa pa ma faigata vaega o potu: latalata i le faamalama po o le faitotoa. I lea tulaga, o le a aofia ai ma totonu o elemene o loʻo fesoʻotaʻi faʻatasi ma le tasi manatu.

Faʻavae faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o le laulau i le potu

Faʻavae faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o le laulau i le potu

Peitaʻi, i lenei auala, e tele mea faʻalogo ma e tele na oi latou. Mo se tagata malaga, o le a faigata tele le maua o se foliga i le va o fatufatuga ma se pagatia. Sipiina le tele o pepa puipui, sili atu pe le mafai ona talafeagai le tasi ma le isi, ma e leai se isi mea e fai mai i totonu o latou, e moni lava. O lea, o ia mea faʻapitoa e matua seasea lava.

Mataupu i luga o le autu: homemade simlator hyperextension (ata, ata, vitio, vitio)

Peitaʻi, o le isi auala e fausia ai tuʻufaʻatasiga, pe na mulimuli mai saʻo mai i mataʻitusi pito i luga.

Faʻaofi tuʻufaʻatasiga

O le faʻaaogaina o le Common Basivement e faʻavae i le fausiaina o se vaega tele i totonu o le potu ma se vaʻaiga muamua o le faia o se tulaga ese. Mo se lapoa vaaia lagona, o lenei vaega ua faaupu e le faavaa. O se eseesega o paʻepaʻe paʻepaʻe foliga matagofie tele i le talaʻaga o le lua, e matua ese ai ituaiga o puipui.

Afai o le ata o le Hall o loʻo manatu o le iai o pepa puipui o loʻo tusia, ona o lea o le Monaphroome Fofo e filifilia. O puipui o le potu e ufiufi i Monophinic Souses, poʻo le gaosia o le toe faʻaleleia, vali i le tasi lanu ganut. I lea la, o le lanu o talaaga e masani ona mou atu o le mou ese, ma faʻasalalau le pupula, e manatua, ma mautinoa i se mamanu poʻo se mea teuteu.

Faʻavae faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o le laulau i le potu

Faʻaogaina Silkographic Wallpaper mo le Faʻaofi

O le tele o vaega e mafai ona matua ese lava, e faʻalagolago uma lava i ou mafaufauga, ae tele ina faʻaaogaina lapoʻa. Faatasi ai ma lenei faiga e mafai ai ona faʻasoaina elemene foliga manaia o le potu: faigata tusi tusiata, pou, niluʻi. O totonu o le fale i luga o le potu, o loʻo faʻaalia ai vaega taua i luma, ma le lona lua lafitaga.

Faʻaofi i totonu o le potu o le manatu o se matua ua leva, na o mai ia matou mai le seneturi ua tuanaʻi, ae e ui lava i lea e talafeagai tele.

O mea fiafia e mafai ona avea ma ata pue. O le a pei o ni ata tetele, i totonu o le fausiaina i totonu o totonu o lau potu. Afai e te faʻaogaina se ata puipui e aunoa ma faʻavaʻa, ma tausi le puipui atoa ma i latou, ona taumafai lea e suʻe tusi tuʻufaʻatasi ma lau lanu. E matua lelei lava pe a fai o le ata i luga o le ata o ata e talafeagai mo le sitaili o totonu, ona faigofie lea ona tuʻufaʻatasia ma puipui puipui.

Afai na e filifili ma le faaeteete e faʻaaoga le pepa puipui o ni ituaiga ma lanu i totonu o lau potu, vaʻai i faʻataʻitaʻiga o totonu o le 'upega tafaʻilagi, oe ono sauni mo filifiliga na faia. Afai e te le mauaina filifiliga lelei, savali i le fale puipui puipui ma tilotilo i le mea o loʻo iai. Fai atu e tafafao faatasi ni ituaiga pepa puipui, faitau pe a e faia le toe faaleleia, pe faapefea ona latou vaai atu i lou potu.

Faitau atili