Tago atu i le faapaologa mdf panels (ata ma vitio)

Anonim

Ata

Balconhies i fale mautotogi o a matou folasaga ua leva ona taofia le teuina o le teuina o se tagata matutua ma lapisi. Lenei aso, o le avanoa o loʻo tapunia ma faʻaaoga e pei o le mafanafana ma le faʻaaogaina o nofoaga mo faʻafiafiaga poʻo gaioiga a le aiga. Faʻafetai i le atinaʻeina o aso nei mimilo ma faʻalelei mea tau amosuaga, e tele naua puipui faʻaiʻu ai filifiliga. O se tasi o le sili ona tamaoaiga ma faigofie filifiliga o puipui o le MDF Panels (Medium Denturity fiberboards fiberboard i soʻo se faleoloa poʻo le supamaketi. O faʻapefea ona faʻaleagaina puipui ma mea mea tutupu ma o le a se mea e manaʻomia mo lenei?

Tago atu i le faapaologa mdf panels (ata ma vitio)

O se tasi o le sili ona taugata ma faigofie tiniction filifiliga o le puipui o le auala feololo

Filifilia o MDF Planels

MDF Panels i totonu o ia o loʻo faʻatapulaʻaina potu e pei o le faapaologa poʻo le loggia e masani ona ulagia i sisifo, ma luga o le pou o le pa.

O le mea lea, o manatu uma o le vaʻai e gata i le tele o avanoa e ono foliga foliga tele vaʻaia. O le vaega na filifilia e tusa ai ma tulaga nei:

Tago atu i le faapaologa mdf panels (ata ma vitio)

Mo le maʻa, e masani ona le manaʻomia le tele o mea, pei o faamalama ma faitotoʻa o loʻo nonofo tele o puipui.

  • Valivali gamma, lea e mafai ona le faʻaituau pe lafoina 'eseʻese.
  • O le mafiafia o le tumutumu, lea e eseese mai le 148 i le 320 mm i tulaga lautele e leai se aoga, ae o latou faaaogaina potu e le talafeagai);
  • Tuʻufaʻatasiga o panels ma isi elemene o totonu (faitotoʻa, faʻaputuga faʻavaʻa, meaafale, meafaigaluega poʻo meafaigaluega, ma isi)

O le numera o le faʻatauga e faʻalagolago i le vaega o le laualuga o le laualuga. Faitauga e na ona faatinoina, talu ai e masani lava le masani i lenei mataupu i lenei mataupu. Mo le maʻa, e masani ona le manaʻomia le tele o mea, pei o faamalama ma faitotoʻa o loʻo nonofo tele o puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuputupu aʻe tusitusiga i luga o le faapaologa i le taumafanafana (ata ma Vitio)

Mea ma Meafaigaluega

Tago atu i le faapaologa mdf panels (ata ma vitio)

O vaitafe fafie e galulue e fatu ai se faʻavaʻa ma o se mea taua.

O a isi mea ma mea e mafai ona manaʻomia ina ia mafai ai ona suʻeina pa o le Logsia poʻo Paʻu ma o latou lava lima? O le filifiliga masani o mea nei:

  • Faauma tulimanu o loʻo faʻatau i papasi ma fetaui ma latou i le lanu;
  • O alala laupapa e fausiaina se faavaa e faapipii ai le vaega lea;
  • Drill-sikulukalaifana, Hacksaw, samala, fau fale, sikulukalaita, sikulukalaita, vale ma isi mea faigaluega a Carpentry;
  • puipui mo faʻamau faʻapipiʻi, fao, fao, ma tama mamae;
  • Faakelu mo le faapipiiina o tulimanu tulimanu;
  • Haiters e faʻavae i luga o polystyrene foia poʻo minvati, faʻapea foi ma le vapraor parrier ata, pe a fai e tatau ona faʻasaʻoina i totonu o le faapaologa.

Faʻaalia ma saunia se faigofie ma le le mafaamatalaina le mafai, e mafai ona e amata tuusao i le faʻapipiʻiina o le cnut mea.

Valiina panels mdf.

E amata le fofo ma le faʻamamaina ma le muamua aʻoga. Ioe, o le MdLF uta laupapa e le faʻapea mai ma le saunia atoa o luga o puipui, o latou nofoaga e taua poʻo le valiina, ae e taua tele o le paopania e palapala. O mea sa faʻaaogaina vave e mafai ona faʻapopoleina pe a fai o se susu susu pa'ū i luga poʻo se toe faʻaleleia o le a tupu ona o le faʻatupuina o le susu o le potu.

Tago atu i le faapaologa mdf panels (ata ma vitio)

I totonu o le faʻapipiʻi, o le faʻavaʻa o laupapa laupapa e muamua faʻapipiʻiina.

O se faʻavaʻa na fausia mai i laupapa laupapa. O le mea mulimuli e faʻapipiʻi lautele i le tulaga mulimuli ane o le vaega o vaega. Fafie laupapa o loʻo faʻaseʻe tuʻusaʻo i luga o le laualuga o puipui ma faletalimalo, fao, corlows ma sikulukalaiva. O nisi taimi e tatau ona faʻaaoga le perforator e tosoina puipui. A o faapipiiina le fusi, atonu e i ai se manaʻomia e fai ni mea e mafai ona fai ai fafie ona o puipui, e ui lava e seasea tupu, pei o puipui o balcon. Na faia se tino tutusa i luga o le taualuga.

Ina ua maeʻa le faʻatulagaina o se laupapa faʻavae i le va o ona alavai, o loʻo mafai ai ona tuʻuina atu ni mea i totonu pe a fai o le maualuga o le maualuga. O le polystyrene fom poʻo le minvat o loʻo faʻapipiʻi i puipui i auala eseese (o le faigofie tele auala e tuʻu i latou i luga o le faapaologa). O le afu le afu o le SPARR Barrier ua teuteuina i luga o le faamaʻimau, o le fea e sili ona faigofie e faʻapipiʻi ai puipui i le faʻavaʻa fata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi le faitotoʻa o le fale laupapa

Le isi, matou te faapipiiina le MDF potu i latou lava. Ua amata ona matou faia le vaalele mai ia i latou mai le tasi puipui i le isi. E le taua tele i le tu 'outou, mai le pa e amata ai, ae e sili le amata mai i le puipui o loʻo tu ai faitotoʻa. O le pito muamua o panels i le tulimanu o loʻo faʻaseʻe na o le tagata lava ia-ata (o le a latou nanaina i le faʻamaufaʻailoga). Mai lea, o laupepa na nonoa i le fesoasoani a uʻamea faʻapitoa uʻamea puipui, lea ua natia pe a soʻu mai le iʻuga o le isi vaega i luga o le pito o le isi vaega. O lea, o le vaalele atoa o le puipui ua faasolosolo ona fausia.

O le faigofie o le faʻaaogaina o le MDF Panels pe a fai o le CHIDDDGE e le manaʻomia le popole i soʻoga ma tulimanu, aua o le a ufiufi i le tulimanu tulimanu. O le taimi mulimuli e fetaui lelei ma lo latou galugalu. O pito o le faʻauma o le faʻauma o loʻo tipi i totonu o le tiaʻi o le naifi i le 45 tikeri i se auala e pei o le conkide i le tulimanu ma peric-bandpen. Ina ua uma ona mago le kulimi, o loʻo totoina le upu o le upu, o lona faʻatamaia o finauga i se naifi ma le faaeteete, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le laʻau o le papala.

O le asō e leai ni mea mataina ina ia mafai ai ona taugata ma e le taugata e faʻaleleia ai le totonu o latou tino poʻo le loggia. Faʻafetai i le faʻapipiʻiina i luga faʻapipiʻiina, e mafai ona vave ona e liliu ese le tamai avanoa o le potu i se potu faaopoopo, o le a mafai ai ona malolo i se taimi o le tausaga.

Tago atu i le faapaologa mdf panels (ata ma vitio)

Tago atu i le faapaologa mdf panels (ata ma vitio)

Tago atu i le faapaologa mdf panels (ata ma vitio)

Tago atu i le faapaologa mdf panels (ata ma vitio)

Faitau atili